Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 19231 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Firma GLANZ, specializata in servicii de facility management, angajează muncitori necalificati pentru curatenie in Cluj-Napoca. Domiciliul in Cluj-Napoca reprezinta un avantaj. Oferim: - un loc de muncă stabil (contract de muncă pe perioadă nedeterminată) - pachet salarial atractiv - tichete de masă - decontarea cheltuielilor de transport Pentru informații suplimentare ne puteți lasa numarul dvs. de telefon.

 • Zugrav amenajez apartamente pe interioare de bună calitate la prețuri medi. Execut :Gresie, Faianță, parchet, glet, finisaje, lavabilă vopsit, montez uși, căzi, chiuvete, wc-uri, reparații,etc.

 • 1

  Companie multinationala, prezenta in Romania din 1999, cu peste 600 de angajati permanenti, angajeaza pentru filiala sa Bucuresti - Splaiul Unirii nr. 450, Sector 4, 040043, Bucuresti (incinta Autovit) Apreciem si multumim anticipat candidatilor care ataseaza un CV sau lasa un mesaj cu nr de telefon pentru a fi contactati de catre noi in cel mai scurt timp. Lucrator depozit piese auto filiala Bucuresti Candidatul ideal - Studii medii finalizate / scoala profesionala; - Experien ă in manipularea marfii avantaj; - Cuno tin e de operare programe gestiune si lucrul cu scanner - avantaj; - Persoană serioasă, organizată, responsabilă. In caz ca nu ai lucrat pana acum cu scanner-ul sau cu un soft de gestiune, fii fara grija! Te invatam noi! Descrierea jobului - Efectuarea recep iei fizice a mărfii la intrarea în depozitul firmei cu ajutorul lizelor, carucioarelor, transpaletelor; - Ambalarea i securizarea mărfurilor în vederea livrării; - Respectarea programului de livrări. - Participarea activa la inventare, cand este nevoie Oferta: - Vei fi angajat cu contract de munca perioada nedeterminata; - Vei fi platit la timp, in fiecare luna - se acorda avans si lichidare - Vei castiga un salariu fix garantat + spor de weekend motivant + tichete de masa - L - V : 06:30 - 14:30 / 10:00 - 18:00 - Se lucreaza 2 sambete / luna program scurt, pana la pranz

 • Angajez vanzatoare, de preferat cu experienta pt magazin alimentar de cartier

 • 10

  Descrierea postului: - Manipularea marfurilor din depozit - incarcarea/descarcare coletelor; - Verificarea si asigurarea integritatii ambalajelor coletelor; - Mentinerea ordinii si a curateniei in depozit; - Program de lucru de noapte, interval orar: 20.00-03.00. Conditii pentru ocuparea postului: - Seriozitate; - Disponibilitate pentru program flexibil; - Atestat stivuitorist; - Permis categoria B. Beneficii: - salariu intre 1700-2000 lei net. 1. FILADELFIA TURISM Reduceri consistente pentru vacantele proprii. 2. TABITA TOUR Transport gratuit in cazul curselor judetene si interjudetene. Reduceri substantiale / gratuitati la cursele internationale. 3. DIREKTASIG Oferte personalizate pentru orice tip de asigurare. 4. POS TA TABITA TOUR Livrare gratuita pentru coletele personale. 5. SERVOPLUS 15% reducere la piesele auto achizitionate. 20% reducere la manopera lucrarii. SC Tabita Tour SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • Caut loc de munca agent securitate sau paznic in Craiova sau imprejurimi , detin atestat de paza ,cazier curat studii liceul , experienta pe obiective industriale , ablitati de lucru pe calc acces persoane sau masini de marfa , nu lucrez pe magazine . disponibil oricand , astept oferte foarte serioase..

 • 1

  Caut loc de munca ca agent securitate sau paznic in Craiova sau imprejurimi ,DETIN ATESTAT DE PAZA , cazier curat fara probleme , abilitati de lucru pe calc in acces persoane sau acces auto studii lLICEUL ofer seriozitate maxima , astept oferte serioase , NU LUCREZ PE MAGAZINE SAU CENTRE COMERCIALE . disponibil imediat . PERMIS B ABILITATI FOARTE BUNE DE LUCRU CU CALCULATORUL SUITA OFFICE , WORLD EXCEL POWER POINT , ACCES ofer si cer seriozitate maxima .EXPERIENTA IN OBIECTIVE INDUSTRIALE , SANTIERE , DEPOZITE , RECEPTIE MARFA , SPATII DE BIROURI ..

 • Frigotehnica angajeaza Inginer service cu experienta relevanta in domeniu. Candidatul ideal Experienta anterioara in service pentru instalatii frigorifice Studii tehnice dе specialitate Capacitatea dе a lucra eficient in echipa, dе a respectarea termene Rezistenta la stres Disponibilitate la deplasari Dorinta si curiozitate dе a invata echipamente noi Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit dе initiativa Disponibilitate pentru dezvoltare profesionala permanenta Disponibilitate pentru program prelungit si deplasari interne. Descrierea jobului Efectuеаzа opеrаtiuni sеrvicе si mеntеnаntа lа instаlаtiilе frigorificе Asigurа suport tеhnic prеcum si functionаreа in conditii bunе а instаlаtiilor frigorifice dе cаre rаspundе Pachet beneficii: Pаchеt salarial motivаnt Tichetе de masa Asigurare medicala de sanatate Sistem de bonusuri si compensatii in conformitate cu prevederile interne Formare profesională in concordanta cu domeniul Participare la traininguri si expozitii de specialitate Automobil de serviciu, tableta, telefon mobil Mediu de lucru plăcut intr-o echipa profesionista si dinamica Descrierea companiei Frigotehnica este unul dintre furnizorii importanti in domeniul frigului din Romania si ofera solutii complexe de frig pentru segmentul de retail si industrial.

 • 12

  Angajam muncitori pentru productie - incapsulare suplimente alimentare,intretinere ( cunostinte minime de mecanica) pentru fabrica noastra din Podu Oltului, se asigura transport din Brasov, programul de lucru este luni vineri, 8.30 17.00 CV urile se vor trimite la adresa Telefon :

 • 26

  RALSI-ANT SRL Timisoara angajeaza consultanti vanzari anvelope, cu EXPERIENTA in domeniul anvelopelor. - studii superioare sau medii - utilizare calculator la nivel avansat sau mediu Se interactioneaza direct cu clientii iar activitatea se desfasoara la sediul firmei. Salariul net este de 3000 lei (trecut si in contractul de munca). Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un C.V. la adresa de e-mail Cei selectati vor fi contactati pentru interviu.

 • WORK INTERIM EXPERT angajeaza - RIGIPSARI - Olanda. Cautam candidati calificați de înaltă calitate în construcții: Amenajarea construcțiilor metalice; Măsurarea și tăierea plăcilor de ipsos la dimensiunile și unghiurile potrivite; Plasarea izolației Fixarea panourilor de gips-carton pe rame metalice (pereți și tavane). Cerinte: Experiență de lucru ca tencuit; Capabil să lucreze din planuri / desene; Mentalitate flexibilă, capabilă să lucreze independent, dar și ca parte a unei echipe; Germană sau engleză de înțeles; În posesia VCA sau dispus să obțină VCA; Ceea ce oferim: Loc de muncă provocator pentru cel puțin 40 de ore pe săptămână; Proiecte de lungă durată; Salariu de 460, net pe săptămână pentru inceput; Cazare gratuită oferită, standarde conform legislației olandeze; Posibilitatea de a obține diploma de siguranță de bază VCA.

 • Angajam operatori pentru o fabrica germana care realizeaza componente electronice si din mase plastice. Program de lucru: 3 schimburi, L-V Se ofera: salariu de inceput: 2850 Ron brut bonus lunar productivitate: pana in 650 ron brut tichete de masa de 16 lei/zi contract pe perioada nedeterminata, dupa 3 luni de la angajare transport asigurat din Timisoara si Ghiroda Pentru detalii si angajari, va rog sa sunati la nr afisat

 • 15

  Angajam operatori in productie, pentru o companie multinationala din zona Lipovei. Program de lucru: 3 schimburi, 6 zile cu 2 libere Se ofera : - Salariu brut : 3100 Ron - Tichete de masa de 20 lei/zi lucrata - Prime de concediu, Paste si Craciun - Spor de noapte 25% - Bonus de recomandare - Transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: Ciacova-Petroman-Bacova-Vucova-Buzias-Izvin-Bucovat-Recas-Becicherecu Mare-Biled-Sandra-Uihei-Lovrin-Giarmata-Cerneteaz-Sacalaz-Sanmihaiu Roman-Sanandrei-Fibis-Pischia-Alios

 • 9

  Se ofera: - Salariu brut 4180 (in functie de experienta); - tichete de masa de 20 ron/zi lucrata; - al 13- lea salariu; - transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: Igris-Sanpetru Mare-Periam-Varias-Gelu-Barateaz-Calacea-Sanandrei-Hodoni-Satchinez-Carani-Manastur-Vinga-Ortisoara-Cornesti-Covaci-Toager-Giera-Livezile-Banloc-Deta-Voiteg-Jebel-Sag-Comlosu Mare-Comlosu-Mic-Jimbolia-Carpinis-Iecea-Biled-Becicherecu Mic-Dudestii Noi. - spor de noapte 25% - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • loc de munca pt meseriasi in constructii,salarul atractactiv ,carte de munca ,detail tel

 • Firma instalatii gaze angajeaza sudor autogen. Experienta in instalatii gaze reprezinta un avantaj.

 • Sunt sofer de 3 ani categorie B ma numesc bucataru ciprian florin si am 32 de ani

 • angajam personal de intretinere (minime abilitati de genul shimbat o broasca un bec etc ) obligatoriu permis categoria B contract de munca pe perioada nedeterminata. salariu de inceput 2500 de lei net pentru detalii sunat

 • ANGAJAM SOFER BULDOEXCAVATORIST PERMIS CATEGORIA C,CU EXPERIENTA SLARIU ATRACTIV 3400 LEI ZONA MORENI-DAMBOVITA PROGRAM FULL TIME PENTRU MAI MULTE DETALII NU EZITATI SA SUNATI LA NR-UL AFISAT

 • Salveaza cautarea