Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Persoane Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate in domeniul viticol, angajeaza pentru punctul de lucru din Vernesti, jud Buzau ZUGRAV, PIETRAR, ZIDAR si FAIANTAR pentru intretinere locatie. Experienta in domeniu.

 • De inchiriat cofraje Doka sistem complet pentru pereti, garduri sau fundatii. Ofer servicii dirigentie de santier, civile, edilitare, cu contract de colaborare Buzau sau zone limitrofe. Colaborez cu firme ori persoane juridice pentru consultanta ori asistenta tehnica de urmarire calitatea executiei, intocmirea Cartii Constructiei

 • 3

  Îngrijesc batrani la domiciliul lor. Program 6...8 ore/zi Administrare tratamente...masa..igiena..menaj ușor. În BUZAU.

 • 1

  Caut persoana pentru îngrijirea permanenta a unui bătrân care în prezent suferă de arterita și i se va amputa un picior.Postul solicită prezenta permanenta.Domiciliul este in comuna Vernești, localitatea Buzău.Oferta salarială se discuta la telefon.

 • 3

  Execut lucrări de interioare ,gresie, faianță ,glet,tencuială,decorativă,regips,placări polistiren. Experiență de 20 ani. Ofer și cer seriozitate.

 • 1

  Profesional montez pavele borduri rigole parcări alei placări scări cu gresie

 • 2

  Pot sa lucrez ca si grafician la distanta Pot implementa cu usurinta diverse metode de lucru remote. Atent la detalii, ordonat, spirit de lucru in echipa, comunicativ, punctual, cu experienta in grafic design si proiectare 3D simulati tehnice. Cunostinte programe vectoriale, raster (CorelDraw, Illustrator, Photoshop) + 3D software Rhinoceros. Abilitati si experienta: - pregătirea pentru tipar diverse fișiere in majoritatea formatelor electronice. - executie si verificare fișierelor grafice pe diferite echipamente digitale: plotter, cutter-plotter, printere de mari dimensiuni, laser, cnc, etc. - design grafic carti de vizita, fly-ere, poster, manipulare fotografica, retusuri (printuri de mici și de mari dimensiuni), - asistenta si operare la distanta pe echipamente de imprimare și de tăiere - preluare si gestionare comenzi multiple - comunicare prin canal de chat dedicat, web cam sau web control cu departamentul dumneavoastra de productie - plata prin revolut si negocierea corecta a tarifelor. Detin absolut toate mijloacele tehnice de comunicare si manipulare de la distanta a diverselor utilaje detinute de dumneavoastra.

 • Mai multe detalii la Nr de tel

 • Firma construcții angajeaza: -faiantari -rigipsari -parchetari -zugravi -zidari -etc Salariu negociabil

 • 3

  firma cu experiența în montat borduri pavaj rigole caut lucrări ,pot lucra și-n antepriză cu firme mari care îmi poate aporta lucrări. La fel pot executa lucrări de tencuiala exterioara interioară glet lavabilă placări fațade case blocuri decorativă gresie faianță ,santiere active mari .

 • 2

  Dorești sa câștigi bănuți de acasă ? Tot ce ai de facut este : Sa te implici! Sa postezi! Sa aduni comenzi! castigul va fi pe măsură ! Te voi ajuta eu pentru ca și eu am fost ajutată la rândul meu Lăsați un comentariu cu DA și eu vă contactez! ⚠️Înscrierea este gratuită ‼️

 • Caut partener/asociat pentru gold rush in Canada, SUA, Noua Zeelanda, Australia, etc. Ar fi de dorit sa fie o persoana deja stabilita in acea tara, sau daca e in Romania, sa cunoasca pe cineva acolo. O astfel de activitate e posibila si in Romania, dar cu o persoana cu experienta in birocratie. Personal as dori sa fac o afacere din aceasta activitate, benefica pentru ambele parti. Am suficiente cunostinte sa automatizez o instalatie mica-medie de separare a aurului. Daca va fi nevoie putem cumpara si o aparatura LIDAR mai mica. Prefer raspuns scris.

 • 31

  Mini Market își mărește echipa de vânzări.Cautam lucrator comercial cu și fără experienta,dornic de munca,seriozitate.Oferim garanția locului de munca pe termen îndelungat,carte de munca,salariu motivant.

 • montez parchet laminat mai multe detalii la Tel.

 • Salveaza cautarea