Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Calarasi Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Echipa Expert Connection este în căutarea unui Telesales Superstar. Esti candidatul ideal dacă: esti energic, pozitiv, spontan si relationezi usor esti orientat către rezultate, competitiv si motivat să realizezi ceea ce iti propui îti doresti să lucrezi într-o echipă tânără si dinamică -acumulezi rapid informatii, esti serios si responsabil vânzările în telesales (prin telefon) te stimulează Descrierea jobului: contactezi clientii dintr-o bază de date promovând serviciile si produsele pe care le vei vinde tratezi cu profesionalism toate apelurile pentru a genera vânzări asculti activ. supervizezi complet procesul de vânzare până la finalizarea acestuia realizezi targhetul zilnic/lunar Pachetul tau de beneficii: Sistem de salarizare foarte motivant, obiective tangibile: salariu fix peste media pietei bonus lunar substantial corelat cu realizarile tale premii de performantă si beneficii diverse Investitie în cariera fiecarui coleg: - program complex de traininguri & workshopuri de specialitate si dezvoltare personală - coaching one2one, mentorat, ghidaj în carieră - posibilitatea de a promova pe diverse pozitii superioare Mediul de lucru birou modern la 5 minute de metrou

 • 2

  Caut femeie îngrijire bătrână la domiciliu, în județul Călărași, comuna Alexandru Odobescu. Preț negociabil. Relații la nr de tel .

 • 3

  Caut loc muncă. Cat.B,C,D,E, atestate ( persoane,marfă),Card Tahograf.

 • 3

  Angajăm personal cu experiență în construcții. Căutăm în principal: - sudori, lacatusi - finisori -finisaje interioare Colaboram si cu echipe formate. Se lucrează doar în Municipiul Călărași. Se cere experiență și seriozitate. Relații la tel. 7 2 1 6 6 5 3 6 5 sau 7 2 5 8 1 2 2 8 6 , între orele 9 - 17

 • 3

  Societate de constructii, angajeaza: Personal tehnic de specilalitate: 1. lucrari retele canalizare si alimentare cu apa 2. lucrari de lacatuserie si confectii metalice 3. lucrari de constructii civile de rezistenta, arhitectura si instalatii relatii la telefon :

 • NU suntem un studio mare și NU îți promitem sume exorbitante! Pentru că dorim o colaborare bazată pe sinceritate și seriozitate! Condiții obligatorii sunt SERIOZITATEA , aspectul fizic decent , engleza la nivel minim măcar . Nu contează vârsta . Colaboram numai cu forme legale - contract de munca sau colaborare PFA sau SRL. NU vei lucra in ture cu alte modele. NU vei lucra pe acelasi PC , pat , camera cu altcineva. Vei primi garsoniera ta sau o camera in apartament cu 2-3 camere cu cazare si utilitati GRATIS. https://jasmin745.webnode.ro/ P

 • SC cu activitate in domeniul naval angajeaza polizator in domeniul naval. Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic.

 • 1

  SC Seaport SRL, angajeaza URGENT si in CONDITII DEOSEBITE, LACATUSI MECANICI NAVALI. Informatii si detalii la numarul de telefon afisat in anunt.

 • 2

  Angajez Vanzatoare Magazin Mixt Cu experiența ! Oras Lehliu-Gara Salariu net 2500lei Relatii la telefon:0722575261

 • 3

  Societate comerciala angajeaza pe perioada nedeterminata un tamplar lemn, un sudor un electrician, un paznic si un electromecanic ferma profil avicol. Pachet salarial motivant. Se ofera tichete de masa. Posibilitate de dezvoltare profesionala. Mediu de lucru profesionist, competitiv. Cautam persoane apte de munca, serioase si motivate. Oferim locuri de munca stabile, contract de munca pe perioada nedeterminata si salariu corelat cu experienta. Procesul de angajare consta intr-un interviu telefonic, un interviu la locatie, urmate de o perioada de proba pentru a determia calitatile si gradul de potrivire al candidatilor. Pentru mai multe detalii despre locurile de munca, va invitam sa sunati la numarul din anunt sau/si sa ne trimiteti CV-ul si orice intrebari aveti la adresa de email indicata. Candidatul ideal: experienta; Seriozitate, loialitate, punctualitate; Prezentare placuta, carismatica.

 • 1

  Domn tânăr, bine situat financiar caut fată /doamnă fără obligații pentru colaborare personală cu beneficii pe termen lung. Rog seriozitate.

 • 8

  Caut persoane serioase si ambitioase cu sau fara experienta pentru a lucra in domeniul asigurarilor in cadrul companiei DESTINE BROKER de Asigurare si Reasigurare. Puteti afla mai multe despre aceasta societate direct de pe site: www.destine-broker.ro Este un job foarte interesant, insa destul de simplu, se lucreaza de acasa, din fata calculatorului. Nu veti avea sef sau target, veti lucra cat va permite timpul si cat doriti, insa odata intrati in echipa Destine Broker veti primi instruire continua si ajutor oricand veti avea nevoie. Este un loc de munca initial part-time, putandu-se lucra de la cateva minute pe zi, la cateva ore pe zi, devenid astfel un job full-time, insa cu beneficii mult mai mari decat daca ati fi angajatul vreunui patron pentru un program de lucru similar. Avem parte de pregatiri permanente prin seminarii on-line (in aceasta perioada) de la experti in domeniul asigurarilor, atat manageri ale companiilor de asigurari partenere, cat si de la managerii societatii Destine. Practic este un loc de munca in care nu ne plafonam, dimpotriva, invatam si ne dezvoltam continuu. Veti incepe prin a incheia polite RCA, insa veti putea oferi clientilor toate tipurile de asigurari: CASCO, de locuinte (PAD si facultative), asigurari de calatorie, asigurari de sanatate, asigurari CMR (de marfa), asigurari de viata, credite si imobiliare! De asemenea veti fi putea oferi si pachete turistice in cadrul agentiei de turism DESTINE HOLIDAYS: https://www.destine-holidays.ro/?affiliate_code=%20MoraruBogdan0103270773&lifetime=360 Am enumerat toate posibilitatile de lucru in cadrul companiei pentru a va face o idee despre marimea acestei companii si posibilitatile de castig. Pentru a putea emite asigurari in Romania trebuie obtinut codul Raf. Mai multe detalii puteti gasi aici: https://www.isf.ro/ro/certificare-distribuitori-asigurari-sisau-reasigurari Pentru a va putea inscrie la acest examen este necesar sa aveti minim o diploma de absolvire a liceului. Pregatirea pentru acest examen costa 100 de lei si se face tot in platforma din care se emit asigurarile. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii la telefon.

 • 3

  Supermarchet MERE angajeaza: - sef departament vanzari - casiera

 • Efectuez traduceri pentru cei interesati a instructiunilor de folosire si alte date pentru orice produs din rusa, franceză și engleza, în limba romană.

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru și in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • 8

  Cofetaria " Hotel Calarasi" angajeaza vanzatoare cu experienta. Relatii la tel.

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • 4

  Agentie angajeaza pentru familii din Bucuresti inrijitoare batrani cu experienta. Se ofera salariu, cazare in camera proprie, toate mesele. Relatiii de luni pana vineri de la 10 la 17, Tel

 • 2

  Angajez sofer cu domiciliul in Calarasi. Salariu motivant. Curse in jurul judetului. Tel

 • Salveaza cautarea