Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali doar cu poze Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Ne mărim echipa si suntem în căutarea unor noi membri care să se alăture echipei Saveo. Ne dorim să avem colegi plini de entuziasm, cu un spirit de echipă bine dezvoltat, dispuși să se dezvolte alături de noi. Suntem interesați să te cunoaștem dacă consideri că ești potrivit pentru unul dintre job-urile de mai jos: - Vânzări și marketing (studii superioare) - Specialist achiziții (studii superioare) - Operator facturare (minim studii medii) - Relații clienți (minim studii medii) - Lucrător depozit. Societatea noastra are ca domeniu de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice, cafea, ceaiuri și produse conexe în mediul online dar și în magazinul fizic. Punctul de lucru este în București, Sector 1, zona Casa Presei. Beneficii: - Asigurare medicală privată; - Ai posibilitatea de a lucra alături de o echipă mică dar energică și entuziastă, pe o poziție cheie; - Îți poți dezvolta competențele proprii într-o companie în continuă dezvoltare, unde aportul tău este foarte important. Hai la noi să ne dezvoltăm împreună! Te rugăm să ne transmiți CV-ul cu titlul job-ului pentru care aplici la adresa Program: Full-Time Pachetul salarial se discută în cadrul interviului. Vom contacta doar canditații considerați potriviți. Îți mulțumim pentru înțelegere!

 • angajam lucrator comercial in benzinarie in Rasnov Salariu incadrare 2900 brut cu bonusuri performanta dupa vanzari si tichete de masa cu transport din alta localitate decontat cei interesati sunt asteptati in benzinarie cu un CV pentru interviu

 • 28

  Atributii Lucrator Comercial / Casier: - sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului; - sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar; - sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Activam in domeniul vanzarilor, cu magazine de proximitate de aproximativ 13 ani. Detinem magazine Shop&Go Mega Image in Bucuresti langa metrou sector 3, zona Nicolae Grigorescu si Blvd 1 Decembrie. Programari interviuri NUMAI la numarul de telefon afisat, intre orele 10:00-19:30. Echipa de recrutare

 • 17

  Atributii Lucrator Comercial / Casier: - experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj; - sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului; - sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar; - sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru. Activam in domeniul vanzarilor, cu magazine de proximitate de aproximativ 12 ani. Detinem magazine Shop&Go Mega Image in Bucuresti langa metrou sector 3, zona Nicolae Grigorescu si Blvd 1 Decembrie. Programari interviuri NUMAI la numarul de telefon afisat, intre orele 10:00-19:30. Echipa de recrutare

 • 1

  Manpower recrutează Reprezentant Accesorii GSM în Insulița din Iulius Town Timișoara. Responsabilități: - să știi cât mai bune ce produse avem, astfel încât consilierea și îndrumarea oferite clienților să se desfășoare la un nivel calitativ foarte ridicat - să te asiguri că produsele din magazin sunt necesare pentru vânzare - să poți menține stocurile la un nivel optim - să gândești pozitiv și să poți lua decizii pe loc, pentru a rezolva problemele clienților Cerințe: - responsabilitate, seriozitate, implicare, determinare - experiența în domeniu nu este obligatorie, dar constituie un avantaj Se oferă: - pachet salarial în funcție de experiență - echip tânără, unită, cu aceleași obiective - program full time, flexibil și adaptabil, în funcție de necesități - training în care cel puțin o colegă / un coleg te va învăța pas cu pas toate procedurile pe care le vei aplica Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 15

  Se lucrează doar 15 ture / lună ( ture de zi și ture de noapte). Doar cu carte de muncă. Se plătește onest, funcție de turele lucrate. Pentru toate detaliile vă rog să sunați la . Încercați să nu dați mesaje, doar sunați...(până la ora 21,00 , vă rog). Cautam doar persoane cinstite, serioase și muncitoare.

 • 1

  Responsabilitati: -alimenteaza cu combustibil; -sterge parbrizul si luneta; -respecta standardele de curatenie; -gestioneaza marfa expusa afara. Cerinte Studii medii; Atitudine orientata catre client si bune capacitati de comunicare; Initiativa, persoana orientata spre obtinerea de rezultate; Disponibilitate pentru lucru in ture(inclusiv de noapte); Prezenta agreabila, loialitate, corectitudine si seriozitate. Domiciliul in ORASUL CONSTANTA sau localitatile din apropiere Beneficii: - Salariul brut 2750 lei la care se adauga 306 lei bonurile de masa - Garantia platii salariului fara intarzieri; - Acordarea concediului de odihna in fiecare an; - Acordarea uniformei de lucru; - Programe de pregatire profesionala; - Se lucreaza in ture(12/24-12/48) inclusiv de noapte dupa perioada de pregatire sau program de 8 ore --bonusuri de sarbatori CV - urile se aduc la sediul OMV din b dul Mamaia nr 302 . Relatii la numărul de telefon

 • 11

  Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail Shop&Go! Experienta nu este necesara, dar aceasta constituie un avantaj. Pachetul salarial este unul atractiv. Ce vei face tu pentru noi? Pe partea de client-service: Vei intampina clientii cu respect si zambetul pe buze. Vei informa clientii despre produsele aflate in promotie. Vei raspunde solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse si preturi. Vei servi clientii la casa de marcat, asta presupunand scanarea produselor si incasarea contravalorii aferente. Pe partea administrativa: Vei participa la actiunile comerciale din magazin. Vei verifica preturile afisate la raft si termenele de valabilitate pentru toate marfurile expuse la vanzare. Vei retrage de la vanzare toate marfurile expirate / deteriorate, din timp de la raft.

 • 2

  Cautam Reprezentant(a) Comercial(a) Consilier(a) Vanzari Magazin Mobilier si articole diverse pentru casa/birou - Galati Candidatul ideal - Atitudine prietenoasa si relaxata atat cu colegii cat si cu clientii - Gandire si Viziune pozitiva! - Atentie MARITA la detalii - minim 2 ani experienta intr-o pozitie similara - Dorinta de a lucra mai mult de 5 ani in companie Locatie: magazine in Galati Descrierea jobului Candidatul selectat va lucra in magazin si ocazional va ajuta clientii in alegerea produselor potrivite spatiului pe care il au de utilat (masuratori, in special, la locatiile clientilor). Atributii: - Sa Furnizeze servicii premium Tuturor clientilor; - Sa cunoasca si sa promoveze foarte bine produsele si serviciile magazinului; - Intocmire documentelor de tip circuit inchis -note de transfer intre gestiuni si facturi; - sa tina legatura cu colegii departamentului de logistica pentru organizarea livrarii marfurilor catre clienti; - aranjare produse in magazin; - gestionare stoc marfa; - Sa fie o colega buna, serioasa, organizata si dornica de implicare, restul pot fi realizate foarte usor! Ce oferim: - Salariul fix + Bonusuri din vanzari; - Crestere proportionala a salariului, luandu-se in calcul eficienta muncii si loialitatea; - Cursuri de perfectionare; - Stabilitate, intr-o companie care isi desfasoara cu succes activitatea din 1994; - Discount la cumpararea produselor din magazin; - Posibilitatea de promovare. Program: L-V 10:00 18:00. S 10:00 14:00 (cu recuperare) Descrierea companiei Firma cu obiect de activitate importul si distributia de mobila, decoratiuni, accesorii tot ce este necesar pentru utilarea spatiului de acasa sau de la birou. Daca ai citit acest mesaj si doresti sa lucrezi impreuna cu noi, transmite-ne CV-ul tau la sau suna-ne/trimite-ne un mesaj la telefon/whatsapp: . Te așteptam in echipa.

 • Sala de Jocuri BIG WIN angajeaza pe postul de operator casier (fete si baieti) Candidatul ideal: Energic si zambitor. Activ si atent la detalii. Prietenos si comunicativ. Dornic sa se dezvolte personal si profesional. Motivat de mediile dinamice. Responsabilitati: Oferire de servicii de calitate clientilor. Prezinta clientilor promotiile aflate in desfasurare si explica modul de functionare ale aparatelor. Realizeaza platile catre clienti si documentele aferente.

 • Vrei sa faci parte din echipa noastra? Vei fi la curent cu toate noutatile din universul frumusetii, vei participa la training-uri de formare profesionala in domeniu si vei incanta clientii zi de zi cu farmecul, accesibiliatea si expertiza dobandite! Beauty Adviser-ul (Lucrator gestionar) la Marionnaud Paris: - Prezinta si promoveaza produsele; - Opereaza pe casa de marcat; - Lucreaza in ture; - Participa la trainingurile companiei si ale furnizorilor.

 • 58

  Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Angajam agenti de curatenie din Clejani si zonele limitrofe (Neajlov, Podul Doamnei, Sterea, Gorneni) pentru cladiri de birouri in Bucuresti. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Bonuri de masa; - Plata ore suplimentare; - Bonusuri.

 • Locație noua premium,operatori jocuri de noroc într-un climat elegant,condiții excelente de munca,salarizare motivantă,bonusuri de performanța,training ,siguranța garantate de echipa proprie de securitate atestata !

 • 2

  P E R S O N A L V Â N Z A R E -SALARIU - MINIM PE ECONOMIE -BONURI DE MASA -BONURI CADOU Cerințe minime: Orientare si deschidere către client, Bune abilități de comunicare, Responsabilitate si seriozitate, Dinamism si spirit de inițiativă, Flexibilitate si spirit de echipa, Disponibilitate la program de lucru in ture. Responsabilități: Preluarea si servirea comenzii, Recepția produselor primite de la furnizori atât cantitativ cât și valoric, Preparare produse/meniuri, Asigurarea si păstrarea permanenta a curățeniei la locul de munca, Politețe si profesionalism in servirea clienților, Îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de către superiorul direct. #newjob #haiinechipanoastra #iasi #miroslava #work #pauzameseriasului Pauza Meseriașului

 • 3

  Angajez asistent manager, in Dumbravita, 40 ore pe săptămâna, program flexibil, obligatoriu doua weekenduri, salar atractiv.

 • Sala de fitness World Gym Academy sector 4 angajam personal recepție. Diploma de bac. Mediu de lucru plăcut. Program flexibil. Cautam persoane serioase, punctuale, amabile. Experienta nu este necesara. Pentru detalii și interviu . Str. Turnu Măgurele nr 2-10

 • 2

  Descrierea postului Dorim sa angajam lucrător comercial, de preferat dar nu obligatoriu, cu PERMIS DE CONDUCERE cât. B cerinte: - disponibil la deplasari, deoarece avem puncte de lucru mobile. - seriozitate - nu se cere experienta. calificarea se v-a face la locul de munca. oferim: - contract de munca - pachet salarial foarte atractiv!!! - salariu minim garantat 2.000 lei/NET - comision din vanzari - 2 plati extra / AN Mai multe informații și detalii prin telefon sau mesaj privat.

 • Salveaza cautarea