Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Sterge toate filtrele 7835 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Selectam Manageri pentru Afacere la Cheie. Munca este part-time, cu orar flexibil, de selectie si instruire a celor care vor o Franciza fara risc, in zona Cluj si imprejurimi. Se ofera instruire de la 0. Castigul va fi intre 800 - 1200 euro lunar. Invităm oamenii cu spirit Antreprenorial din Cluj și împrejurimi sa vadă gratuit Pepiniera noastră de afaceri, online. Va fi o ora de informații gratuite despre cum poți Automatiza afaceri si cum poți alege o Franciză Automatizata, fără risc. Pentru programări sunați la 0722555455 sau email pentru dl. Dragos Alexandru. Rugam sa ne contacteze doar persoane serioase, care vor să afle si sa învețe. Facem o lista cu persoanele interesate, si le aducem aminte. Va așteptăm.

 • 46

  Angajam femei si barbati la curatenie in magazine haine din Timisoara. Salar: 1.300 RON NET in mana(compus din 1.200 ron + Bonus de prezenta:100 RON pe luna). Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 dimineata), cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Tel: 0730-118.779

  Repostat automat
 • 6

  cautam Operator masina de rectificat scule automata situat aproape de metrou intr-o hala de productie,se ofera salariu,bonuri de masa si decontare transport 2500 lei/net,program flexibil de 8 ore,5 zile ,de L-V,

 • Societatea grup isal all instal angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul constructii-instalatii , mecanici masini si utilaje grele, se ofera salarii atractive ,bonusuri in functie de performanta ,diurna ,cazare etc.. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la nr de telefon .

 • Proiectant instalații pentru construcții cu sau fără experiență. Cerințe: - absolvent al studii de specialitate - cunoștințe Autocad/ArchiCAD nivel mediu/avansat; - creativitate, atenție la detalii, dorință de perfecționare continuă, capacitate de organizare, responsabilitate și orientare spre rezultat; Responsabilități: - Realizarea de Scenarii de securitate la incendiu - experianta nu e obligatorie. - realizarea în cadrul echipei a proiectelor de instalații, fazele: concept, SF, DTAC, PT-DE, urmărire de șantier etc., în corelare cu specialitățile rezistență și arhitectură. Oferta de lucru: - angajare program 8 ore; - dezvoltare profesională în cadrul unei echipe cu experiență în domeniu; - programul de lucru poate fi flexibil; - implicare în proiecte cu funcțiuni variate: turism, servicii, administrație, industriale, etc. CV-ul, portofoliul și eventualele întrebari pe adresa: Casalux1998 (at) gmail.com

 • Angajez cioban serios,ofer caxare,masa si salar intre 1900-2000 lei/luna,inf. la tel.0741232226

 • Firma ZEISS ADMIN va ofera servicii de administrare blocuri de inalta calitate. www.blocuritimisoara.ro Imbinam metodele clasice de administrare imobile - lista de intretinere pe hartie afisata la avizier, plata in numerar la scara blocului - cu metodele cele mai moderne - avizier online, plati electronice, acces permanent pentru presedinte si cenzor la programul de administrare unde pot urmari incasarile, platile, situatia fondurilor si toate detaliile legate de asociatie, comunicare directa cu toti locatarii pentru problemele importante prin anunturi la avizier si e-mail. In plus, avem experienta solida in recuperarea datoriilor de la restantieri. Referinte despre profesionalismul nostru, onestitate si corectitudine puteti primi de la oricare dintre presedintii, cenzorii sau locatarii blocurilor pe care le avem in grija. Preluam ca bonus si serviciile de curatenie la blocurile administrate de firma noastra.

 • Caut de muncă ocazional 2-3 zile pe săptămână, permis cat B. Am lucrat în trecut ca șef de coloană auto, operator chimist într-o fabrică de alcool, arhivar.

 • 4

  Tanar 37ani serios din Botosani caut urgent loc de munca sofer cat B de preferinta intern. Detin permis de 18 ani fara nici un eveniment.IMI OFER SERVICIILE SI PENTRU A FI SOFER PENTRU DUS PERSOANE AEROPORT ETC....Sunt serios nu consum alcool si astept oferte sa incepem imediat treaba.Doar seriozitate ofer si astept. Multumesc anticipat. 

 • 5

  Angajez manipulant autoservirea La Cocos legume și fructe , Ploiesti . Pentru mai multe detalii Rel

 • 5

  Diriginte de șantier cu experienta în domeniul construcțiilor civile și industriale, ofer servicii de DIRIGENȚIE DE ȘANTIER pentru case, blocuri, etc.

 • 4

  Firma de constructii,angajează muncitori din Gura Humorului si imprejurimi, avem nevoie de 1 sofer/muncitor necalificat/calificat,se oferă salariu foarte bun.

 • 10

  HOTEL SUD DIN GIURGIU angajeaza ospatar si ajutor de ospatar. Cerinte: - experienta in postul de ospatar si ajutor de ospatar; - experiența în restaurant; - implicare în calitate și în desfășurarea activității; - responsabilitate Beneficii: - asiguram cazare si masa - salariu motivant - contract de munca pe perioada nedeterminata

 • 4

  Firma de constructii civile angajam muncitori calificati si necalificati in - amenajari intarioare si exterioare.Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la TelD-nul Valentin Ungureanu)

 • Îți dorești să fi propriul tău șef? Dacă ai o pasiune în domeniul beauty, alături de noi o poți dezvolta. Venus Beauty, un salon în centru orașului, îți oferă oportunitatea și susținerea să îți creezi propriul tău business. Ne dorim alături de noi oameni profesioniști pentru posturile următoare: -Coafor -Frizerie -Cosmetică -Manichiură/Pedichiură Așteptăm cu interes să ne contactați dacă sunteți determinați și hotărâți să vă alăturați echipei noastre.

 • 1

  Descriere: Atelier de confectii pentru femei angajam pentru punctul de lucru din Pipera, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produse si - confectioner textile cu experienta in executia produselor cap-coada Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

 • 2

  Compania S.C. SMART ECO FIELD S.R.L. angajeaza un sofer vidanjor pentru o autovidanja marca Iveco dotata cu echipament profesional de vidanjare si igienizare toalete ecologice Cerinte: - experienta de minim 1 an de zile in prestarea serviciilor de vidanjare toalete ecologice; - permis de conducere categoria B cu experienta de minim 1 an de zile; - seriozitate Job-ul presupune deplasarea, amplasarea, curatarea si intretinerea toaletelor ecologice. Se ofera: - contract de munca; - decontare abonament lunar la metrou; - bonusuri si prime de sarbatori; - salariu atractiv

 • Loc de munca montator tubulatura ventilatie,hvac muncitor necalificat

 • 4

  Angajez vanzator, vanzatoare pentru magazin de uz casnic si gospodaresc,materiale de instalatii electrice si sanitare.relatii la nr.de telefon 0744167067

 • Restaurant angajează: Preparator pizza Ajutor Bucatar Barman Ospatar

 • Salveaza cautarea