Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 7047 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 21

  Seriozitate maxima; cu sau fara experienta.

 • 22

  Angajam reprezentant vanzari Cerinte: - minim 1 ani experienta in vanzari materiale construcții ; - abilitati de comunicare si negociere, prezenta agreabila; - permis ctg B minim 1 an ; - orientare catre client si punctualitate. Se ofera : - salariu fix + comision din vanzari - tichete masa - autoturism si telefon de serviciu - mediul de lucru stabil - posibilitate promovare. Se poate trimite cv sau cere relatii suplimentare aici.

 • 1

  Restaurant în Tulcea angajează pizzar,ajutor bucătărie și ospătari!

 • 1

  Angazam personal cu experienta in domeniul sistemelor de management al calitatii si de mediu : - sa cunoasca standardele ISO in vigoare ; - sa aiba cunostiinte in intocmirea documentatiilor aferente ( manual , proceduri, audit ) ; - cunostinte legate de legislatia de mediu si gestiunea deseurilor; - experienta relevanta, de cel putin doi ani de zile, in domeniu; - sa aiba cunostiite bune de operare MS Office ( Word, Excel , PowerPoint ); - este proactiv, auto-motivant si orientat catre solutii. Salariu motivant.

 • 7

  Cerințe la angajare: - deținător de card tahograf; - deținător de atestat; - disponibil ocazional la plecări în curse interne și externe. Oferim: - contract de muncă la angajare; - salariu net între 2000 - 3200 ron; - siguranța locului de muncă, societatea noastră activând în domeniul transportului de persoane de peste 25 de ani. Condiții de lucru: - curse regulate (traseu pentru transport public de persoane) - curse speciale în regim de convenție - curse speciale ocazionale interne și internaționale Detalii la numerele: 0722.549.467 0766.368.179 Nu răspundem la mesaje!

 • Acoperis pe bloc 4 etaje în doua ape invelis tabla suprafata 400 de mp materialele și urca sis cu macaraua

 • 52

  Angajez Secretara Tânăra, Cu sau fara studii superioare Cu sau fara experienta Organizată Punctuală Comunicativă Aspect fizic placut Se oferă salariu între 3000 de Lei + Bonusuri Cv-ul însoțit de poza poate fi trimis la adresa de mail Cv-ul însoțit de poza poate fi trimis si pe watshap la nr de telefon din anunt. Descrierea Jobului .. preia si directioneaza apelurile telefonice - primeste si transmite e-mail-uri - inregistreaza, administreaza si gestioneaza documentele societatii din aria sa de responsabilitate - opereaza corespunzator si operativ toate datele in aplicatiile specifice ale societatii - completeaza borderourile pentru curier, plicurile trimise recomandat (prin curierat rapid sau posta normala), completeaza adresele pe plicuri - programeaza audientele - copiaza/redacteaza/tehnoredacteaza diferite materiale - mentine relatii functionale de colaborare cu toti clientii, furnizorii, - asigura buna desfasurare la locul de munca prin achizitionarea celor necesare activitatii de birou

 • 6

  Bilden angajeaza Muncitor necalificat! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia (langa Buftea, Ilfov).

 • 2

  Bilden angajeaza Sofer distributie materiale de constructii! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia, (langa Buftea, Ilfov).

 • 2

  Bilden angajeaza Vanzator magazin bricolaj! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN, dezvoltare profesionala si oportunitati de promovare. Cerinte: Studii medii, amabilitate in relatia cu clientii, punctualitate si dorinta de a lucra in echipa. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia, (langa Buftea, Ilfov).

 • Angajez sofer camion pe comunitate. Se lucrează pe duba frig, nu se face schimb de paleți. Salariu atractiv.

 • 7

  Angajez soferi taxi pe logan model nou cu GPL.Masina la dispoziția șoferului. Pot fi si pensionari,s-au al doilea giob. Vindem taxiuri in rate cu remaniere. Mai multe detalii la telefon. Nu raspund la mesaje.

 • Pensiunea Cabana Deltei Sagu angajează bucătar. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la nr - Dna Angela

 • Doresc angajare sau colaborare,,fost cadru militar 45 de ani,iinalt,aspect fizic plăcut,,permis categoria B, rog seriozitate și ofer seriozitate.

 • Angajam patiser, personal masculin, în Cluj, zona Mărăști. Program de lucru 8 ore, de dimineață. Salariu net 1500 - 1700 lei. Ce ai de făcut: întins și tăiat aluat, așezat pe tăvi, supravegheat cuptor. Nu se cere experiență. Telefon .

 • Are capacitatea de a desfasura activitati de mecanica asupra masinilor unelte si anume : strunguri si centre de prelucrare cu sau fara CNC.

 • Candidatul ideal Sudori cu experienta in domeniul confectii metalice. Calificare si atestare/autorizare profesionala in meseria de sudor. Aptitudini pentru lucru la inaltime. Seriozitate si profesionalism Abilitati tehnice de citire a planurilor de sudura. Abilitatea de a lucra independent, dexteritate, rapiditate Spirit de observatie, memorie vizuala. Scopul postului: Executa lucrari de sudura electrica si autogena pentru reparatii la utilaje statice si dinamice, confectii conducte si confectii metalice in scopul finalizarii reparatiilor conform comenzilor interne si externe. Responsabilitati si sarcini: Executa lucrari de sudura tinind cont de incadrarea in timp si calitate, conditii de siguranta in vederea repararii utilajelor statice si dinamice: -Primeste comanda de lucru si documentatia aferenta de la superiorul direct; -Foloseste scule si dispozitive corespunzatoare locului de desfasurare a lucrarii; -Executa lucrari de sudura in otel-inox, otel- carbon, in vederea repararii/confectionarii conductelor aferente instalatiilor tehnologice; -Realizeaza lucrari de sudura in vederea repararii/confectionarii pentru diverse structuri metalice. Suntem o societate cu capital privat format din personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat permanent. De asemenea suntem un colectiv tanar cu idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind intotdeauna satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri pe plan profesional, prin lucrarile si serviciile de calitate oferite acestora.

 • 14

  angajes secretara max 35 ani cu carte de munca la o firma de construti italiana (trebui cv) 0743251083 max

 • Still Design Production angajeaza: - specialist masina gaurit multiplu, asamblare mobilier Alte detalii referitoare la salariu se vor discuta la interviu.

 • Salveaza cautarea