Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajăm Lucrător Comercial (Vânzătoare) Tip job Full time Alexandria, Teleorman Mobilitatea postului: Locatie stabila Descriere - Angajăm personal magazin alimentar - Cerințe minime obligatorii: - Persoana comunicativa, sociabila, implicata. -Oferim un mediu de lucru plăcut și profesionist. -Căutam persoane dinamice, competitive cu bune abilitați de comunicare și orientare către clienți. -Aveți posibilitatea de a face parte dintr-o echipa de profesioniști cu un ambient plăcut. -Program în ture.

 • 5

  S.C. angajează personal magazin alimentar zona "Clujana" cu sau fără experiență, salarizare începând cu 2000 RON net.Program flexibil. Pentru detalii sunați la

 • 16

  Angajam vanzatoare/casiera in magazin alimentar cu autoservire. Cerintele noastre: -fii sociabil/a si sa iti placa sa lucrezi cu oamenii; -ai o atitudine pozitiva; -fii un bun coleg. Descrierea jobului: -incasarea la casa de marcat a produselor; -efectuarea de comenzi cu furnizorii; -luarea marfii in primire. -aranjarea produselor la raft Program : 5 zile - zile libere; 5 zile 13:00-21:30 2 zile libere. Locatia se afla in sector 5, Soseaua Bucuresti Magurele Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru a va programa la un interviu. Telefon

 • 10

  Magazinul OVE situat in B-ul Ceahlau nr 20,bloc 103,sector 6 ,Bucuresti,angajeaza lucrator comercial pentru aranjat marfa pe raft.Program o zi cu o zi,salariul pe 15 si 30,concediu de odihna 21 de zile/an,prime de performanta ,prime de sarbatori

 • 2

  Angajam fete pe postul de operator sala de jocuri! Se accepta atat cu experienta cat si fara! Ne dorim o persoana sociabila, serioasa si punctuala. Daca te regasesti in aceasta descriere ne dorim sa te cunoastem! Oferim salariu atractiv si un mediu placut de lucru!

 • 2

  Încasator parcare Oraș Giurgiu Program flexibil Contract de colaborare Mai multe detalii la telefon

 • 9

  Angajez casieră statie carburant în municipiul ORADEA. Cunostinte case marcat.lucru pe calculator.pot sa fie de ajutor cunostinte de patiserie.bucatarie....

 • 3

  Descriere Locuri de muncaDaca iti plac hainele, urmaresti moda,si iti place sa te ocupi cu satisfacerea nevoilor clientilor, atunci te invitam sa faci parte dintr-o echipa dinamica, cu: - salar incepand de la 1700 lei net - bonusuri de haine si diverse premii Descrierea jobului - deservirea clientilor - manipularea casei de marcat - aranjarea si punerea hainelor pe rafturi - receptionare si gestionarea marfii Prezinta avantaj: - spiritul de echipa - atitudinea pozitiva - cunoasterea modei actuale - experienta in domeniul: vanzari haine Postul este destinat atat pentru barbati cat si pentru femei. Despre noi: Hada Fashion vine si in Romania, in Ungaria au peste 80 de magazine in Malluri, Cente comerciale, Hipermarceturi etc. si este ce mai mare firme de pe piata hainelor second-hand din Ungaria, avand o experienta de 28 ani. Acuma incepe extinderea si in romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati siteul: www.hadafashion.com:

 • 1

  SINTEZA SA ORADEA SOS. BORSULUI NR.35 angajeaza: AGENT ACHIZITII 1. Scopul general al postului : achizi ionarea de materii prime, materiale, echipament protectie, echipament & consumabile birotica , antidot, orice alte bunuri necesare în cadrul societă ii, in vederea asigurarii derularii activitatii acesteia in conditii optime. 2. Obiectivele postului Administrarea activită ii de achizi ionare a tuturor materiilor prime i celorlalte bunuri necesare desfă urării activită ii societă ii în conformitate cu politica firmei; Prospectarea pie ei i concuren ei dintre furnizori în vederea ob inerii celor mai bune pre uri cotate pe pia ă ; Rela ionarea i dezvoltarea continuă a colaborării cât mai eficiente cu furnizorii societatii; Organizarea activitatii de logistica, in special pe linia aprovizionarii, transportului si depozitarii materiilor prime si materialelor achizitionate 3. Descrierea sarcinilor / atribu iilor / activită ilor postului Prospectarea continuă a poten ialilor furnizori în func ie de strategia societă ii; Stabile te contacte cu noi furnizori; Evaluează oportunitatea acceptării de noi furnizori; Solicită oferte de pret inând cont de particularită ile fiecarei solicitari venita din partea departamentelor operationale ale societatii; Negociaza cu furnizorii cele mai bune conditii de pret si plata, in conformitate cu strategia societatii; Negociaza si/sau participa la negocierea contractelor de furnizare a materiilor prime, materialelor si serviciilor necesare companiei; 4. Studii superioare.

 • Pentru magazin Shop&Go in zona Crangasi-Giulesti, angajam lucratori comerciali cu experienta dobandita in magazin Shop&Go. Se cer: - Seriozitate si punctualitate - Onestitate - Disponibilitate pentru lucrul in ture cu program Shop&Go Oferim: - Stabilitate printr-un loc de munca sigur, de durata, cu un mediu de lucru relaxat - Salariu dimensionat in functie de gradul de implicare si al disponibilitatii de lucru - Bonus de performanta - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Concediu legal MAI MULTE INFORMATII DOAR LA TELEFON

 • 1

  Salon tip day spa,angajează receptionera Locație Pipera,Erou Iancu Nicolae; -Engleza obligatoriu scris și vorbit nivel avansat; -salon specific day spa, se efectuează tratamente corporale cu personal asiatic; -program salon:luni-duminica 9:00-21:00 -se lucrează în 2 ture : 2/2,un weekend lucrător,un weekend liber; -locatia se afla in : Bulevardul Erou Iancu Nicolae,Nr 45A /verificați Google Maps

 • Angajam băiat pentru magazin alimentar, zona apărătorii patriei sector 4 Bucuresti

 • PROFI Valea Doftanei, Nr 77A, sector 6, selectează in vederea angajării pentru postul lucrător in comerț /vânzător mezeluri. Se solicită: -disponibilitate de lucru pentru program full time, -implicare, responsabilitate, seriozitate, -plăcerea de a lucra într-un mediu dinamic, -experiență în domeniu.

 • 7

  Lucrător comercial, casiera cu sau fără experienta dornica sa învețe. Magazinul se afla in incita mall-ului Afi Cotroceni Program flexibil, salariul atractiv , posibilitatea de a promova.

 • Descriere Compania GarduriMD isi desfasoara activitatea de productie si vanzare / distributie la nivel national si international in domeniul gardurilor si a portilor si este prezenta pe piata de peste 15 de ani; asigura cel mai mare stoc din tara pentru categoria sa de produse, un showroom spatios si frumos amenajat si in acelasi timp manifesta o preocupare reala fata de angajatii sai. Cerinte Experienta de consultant vanzari in unul din domeniile: materiale de constructii / mobilier / termopan / sticla / piese Abilitati de comunicare si negociere Spirit entuziast, proactiv, inovativ Seriozitate, punctualitate, devotament, respect Flexibilitate si deschidere la sugestii Studii superioare Abilitati tehnice Responsabilitati Implementeaza politica comerciala a companiei si urmareste evolutia pietei Promoveaza si comercializeaza produsele companiei Proceseaza cereri de oferta venite pa email/telefon/showroom si oferteaza, intocmeste comenzile si contractele Mentine si dezvolta reteaua de clienti, urmarind in permanenta atragerea de clienti noi Solicita si inregistreaza informatiile necesare pentru definirea clientului si initiaza discutii cu privire la conditiile contractuale Asigura consilierea tehnica a clientilor existenti sau potentiali si identificarea corecta a serviciilor ce urmeaza a fi ofertate Adaptabilitate, capacitate si disponibilitate de a invata lucruri noi si a se acomoda la schimbare Abilitati de lucrul in echipa Participa activ la identificarea perceptiilor si asteptarilor clientilor, precum si gasirea solutiilor de ridicare a nivelului de satisfactie a acestora Stabileste si dezvolta relatii profesionale cu clientii Monitorizeaza concurenta si propune directii de actiune adecvate in vederea cresterii afacerii pe zona alocata. Vei gestiona corespunzator casa de marcat; Vei participa la activitatea de inventar a magazinului; Te vei asigura ca magazinul este curat, atat sala de vanzare, cat si restul spatiilor; Oferta (bonusuri, beneficii) Un plan de scolarizare personalizat; Training-uri periodice Pachet salarial atractiv Program de L-V Contract de munca pe perioada nedeterminata full time Daca te-am convins, asteptam cv-ul tau aici sau ne poti contacta telefonic la numerele de telefon ( Stelian) ( Victor)

 • Cautam lucrător universal pentru secția de Producție de Carne în locația Platforma Metro Ștefănești de jos,salariu 1800 RON, se asigura transport dus întors de la gura de metrou Aurel Vlaicu.

 • 1

  program o zi cu o zi, carte de munca, salariu fix + procent....este necesara experienta ca vânzător.

 • 1

  LOCAȚIE: Baia Mare str. Victoriei nr. 63A (între VIVO și RFN, magazin Romstal) CERINȚE: operare PC (introducere coduri produse) fără limită de vârstă și pregătire constituie avantaj cunoașterea materialelor de instalații. CONTACT: ; tel. , la sediul societății.

 • 4

  Angajăm vânzătoare în gelaterie in centrul Timișoarei. Limita de vârstă, 35 de ani. Orar 14:00-22:00, Marți-Duminică. Informații suplimentare, .

 • 4

  Magazin alimentar (cu vânzare la raft) situat în zona Bucium Granit, angajează vânzătoare cu minim de experienta în domeniu. Programul de lucru este 6 - 14 și 14-22 în 2 ture. Rog seriozitate. Pt informații și detalii tel. . ... NU angajam minori. Mulțumesc.

 • Salveaza cautarea