Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Casieri si lucratori comerciali

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Gelaterie angajează personal vânzare

  Gelateria RARA Gelato&Spritz O nouă locație în inima orașului Constanța ! Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă Tânără și dinamică te așteptăm la Un interviu . ANGAJĂM : Preparator clătite Vânzător înghețată Tel:

 • Angajăm lucrător gestionar!!!

  Angajăm vânzător vânzătoare pentru magazin de mase plastice și feronerie !! Program de 8h !! Pentru mai multe detalii la nr

 • Angajez casier-lucrator comercial zona Theodor Pallady , strada Postasului

  Angajez Casier -Lucrător comercial , Magazinul se afla in zona Theodor Pallady ,mai exact pe strada Poștașului 35-37 Pentru mai multe detalii număr de contact:

 • 23

  Angajam vanzator/vanzatoare

  Dragilor, DAYANA TEAM STORE isi mareste echipa! Post: lucrator comercial magazin alimentar Experienta: cu sau fara experienta in domeniu Cerinte: buna comunicare cu clientii punctualitate pastrarea unui mediu curat si organizat seriozitate atentia la detalii dorinta de a creste impreuna cu noi Programul: 14:00-22:00 (8h) sau 18:00-22:00 (4h) Beneficii: salariul este negociabil si se stabileste in functie de orar, cu posibilitatea de a creste in functie de performanta carte de munca (perioada nedeterminata) mediu prietenos, intelegator Responsabilitati: intampinare clienti servire clienti lucratorul comercial se asigura ca produsele expuse au preturi corespunzatoare si sunt in termen lucratorul comercial se asigura ca frigiderele/rafturile sunt dotate corespunzator si nu raman goale, daca exista surplus de marfa in depozit lucratorul comercial asigura curatenia spatiului in care se desfasoara activitatea Contact: Apelati la pentru mai multe detalii si stabilirea unui interviu. Rugam seriozitate! Zona Metrou Dristor, Sector 3, Bucuresti

 • 2

  fastfood angajeaza personal

  Cautam o colega la fastfood in episcopia in parcarea de la Remarkt Jumbo!nu necesita experienta, se invata repede si usor! Program de lucru :saptamana lunga cu una scurta,intro saptamana 5 zile in urmatoarea saptamana 2zile!program fastfood:9-20. Ptr mai multe detalii la telefon:

 • 1

  Cautam Vânzătoare La flori

  Cautam vânzătoare pt florăria din piața verde zona calea Aradului!! Pt mai multe detalii va rugam sa sunați la nr de tel

 • Angajare La Doi Pasi

  Echipa La Doi Pași din calea Rahovei 321 sector 5 caută persoane cu sau fără experiența Program de lucru zile cu 2 zile Salariu -3500 de lei cu experiența 3000 de lei fără experiența Pentru mai multe detalii va aștept cu un apel sau un mesaj !

 • Casier, Lucrator Comercial, Vanzatoare - Bd. Uverturii

  Magazin Alimentar din Strada Uverturii, Sector 6, Bucuresti angajează casier (fete). * 2 posturi disponibile Cerințe: - amabilitate și orientare către clienți pentru o vânzare cât mai productivă - atitudine pozitivă și dorința de învățare - spirit bun de organizare - gestionarea activității la casa de marcat - realimentare rafturi cu marfa Experiența în domeniu reprezintă un avantaj.

 • 5

  Angajam personal recepție sală fitness

  Ne mărim echipa. Angajăm personal (de preferat STUDENTA) pentru recepție sală fitness. Locatie: Calea Torontalului nr. 125. Ce urmărim la viitoarea noastră colegă: - să fie o persoană serioasă, corectă și plăcută. - ținută si prezență agreabilă. - spirit organizatoric și de lucru in echipă. - experiența ca si lucrator comercial constituie un avantaj în ocuparea postului. Program de muncă part-time, lejer si flexibil Așteptăm cu interes CV-urile voastre la adresa din poza anunțului.

 • 9

  angajez vanzatoare , modelator covrigi, ajutor de patisera

  Angajez vanzatoare, modelator covrigi, ajutoare patisera pentru o patiserie covrigarie, program luni vineri 5 -14 si sch 2 program 10 - 19, sambata 7-14 (una da , una nu), duminica liber. Patiserie se afla vis a vis de Maternitate. Angajam pentru o perioada lunga de timp. Tel:

 • 6

  Angajez vanzatoare

  Suntem în căutarea unei persoane active cu "chef" de munca pentru postul de vanzatoare în magazinul nostru de uz casnic !

 • 6

  Vanzatoare

  Postul presupune activitatea de vânzare a produselor de uz casnic din magazinul nostru, o activitate ușoară lejera și la indemana oricui, trebuie doar dorința de munca și de a face bani deoarece la salariul fix se adaugă și comision !

 • Angajam Vanzatoare

  Suntem în căutarea unei persoane empatica cu o atitudine pozitiva deschisa și orientata către nevoile și cerințele clientului, program lejer, comision din încasări!

 • 4

  Angajam

  Angajam personal pentru activitea de vânzare,de aprovizionare,de aranjare a marfurilor in cadrul magazinelor noastre.Conditii:varsta minima 16 ani,seriozitate,disponibilitate program flexibil.Salarizare bună+bonuri de masa

 • 46

  Casier - Vanzator - Lucrator Comercial in SUPERMARKET

  Descrierea postului SUPERMARKET ( Partener Retailer Alimentar PROFI ) din IASI, Zona BASARABI-OLIMP, Parc VOIEVOZLIOR, Cartier Alexandru cel Bun, recruteaza personal pentru postul de casier-lucrator comercial. Cerintele postului: - studii: minim absolvent de liceu ( diploma de bacalaureat constituie un avantaj ) - comunicare/relationare cu toti clientii magazinului - respect fata de colegi si fata de clienti - spirit de echipa - seriozitate - disciplina profesionala Descriere job: - lucrul pe casa de marcat ( incasare prin cash & carduri bancare & tichete valorice, etc ) - participa activ la receptiile de marfa ( cand este cazul ) - aprovizionare zilnica cu marfa in magazin in functie de prioritati - verifica/actualizeaza/asigura preturi pe sala de vanzare, asigura curatenie la locul de munca ( interior/exterior - magazin, anexe, vestiare, etc ), efectueza inventare zilnice ( cand este cazul ), verifica termene de valabilitate pe toata sala de vanzare ( conform unei planificari stabilite ), se asigura de aspectul comercial al magazinului, participa la toate actiunile si activitatile din magazin, etc ) - consiliere/indrumare clienti Se ofera: - salariu ( se discuta la interviu ) - tichete de masa ( card ) - program full time - bonus in functie de performante si realizare indicatori *CV-urile se depun doar prin mesaj aici in aplicatie sau la adresa de email *Selectia se va face doar dintre candidatii care au atasat un CV la mesajul trimis si care corespund criteriilor job-ului.

 • 12

  Angajez vânzătoare

  Angajez vânzătoare cu experienta pt magazin general,zona Spitalul nr.1.Salariul 2000 lei net.

 • 19

  Angajez vânzătoare magazin alimentar.

  Angajez vânzătoare magazin alimentar, salariu motivant.

 • Angajam Sef(a) Statie Carburanti

  Bună Ziua,angajam Sef(a) pentru Statie Carburanti situata in sectorul 6. CV-urile se trimit la adresa

 • 1

  Angajam Vânzător Benzinarie Sector 6

  Operator GPL (cu atestat ISCIR valabil) Pachet salarial 3000 lei. Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim liceu finalizat. Experientă anterioară constituie mare avantaj. Printre atributiile tale: Alimentarea auto cu GPL Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata, fifo. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Curatenie si servire in statie sau pe platou. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata salariului la data stabilita. Training la angajare. Suport din partea echipei. Program de lucru in ture.

 • 16

  Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar Mai multe detalii la nr. zile libere si salariu atractiv

Salvează căutarea