Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajăm vînzătoare la magazin alimentar,în orașul Pecica.Prezintă avantaj o minimă experiență în domeniu.Informații la telefon.

 • 1

  Magazin alimentar angajam vânzătoare cu și fără experienta. Program de lucru în 2 schimburi a câte 8 ore.

 • 4

  Angajez vanzatoare magazin alimentar , zona Fortuna , Craiovita Noua . Mai multe detalii la telefon

 • tânăr, caut job merchandiser sau lucrător comercial sector 6 magazin locație fixa in hypermarket / supermarket. Cu peste 12 ani experiența inbmerchandising/ comerț doresc colaborare pe termen lung . Aștept ofertele dvs concrete . Nu deranja inutil Mulțumesc!

 • 5

  Angajam lucratori comerciali in Timisoara,zona Torontal,Dacia.Program de lucru 2 zile consecutive,12h/zi,urmate de 2 zile libere. Se ofera salar de 2500lei net. Informatii la tel:

 • 1

  SC angajează lucrator comercial, doamna domnișoară experien a anterioară în fashion retail este de preferat, dar nu obligatorie Fire comunicativă și sociabilă; Orientare către clien i, plăcere în a lucra cu ace tia; Pasiune pentru modă i styling; Orientat către rezultate; Salariu motivant CV-urile de pot depune la adresa de e-mail Relatii la telefon

 • Angajez o fata pentru a lucra part time . Urgent . Program de L-V se lucrează 3 ore pe zi. Salariul este 100/200 lei pe zi. Multumesc. Pentru detalii aștept mesaje in privat! Vârsta 18/40. Rog seriozitate

 • Candidatul ideal este o persoana competitiva, auto-motivata, care prospera intr-un mediu in schimbare rapida. Trebuie sa fie confortabil cu vanzarea directa (telefonica), lucrul cu parteneri, crearea interesului in produsele/serviciile noastre si sa aiba cunostinte de calificare a prospectelor si incheierea vanzarii. Responsabilitati: Descoperirea de noi oportunitati de vanzare, atat inbound, cat si outbound (cold mailing si cold calling); Pregatirea contactarii clientilor, prin cercetarea companiei si a tuturor informatiilor necesare despre persoana de contact; Identificarea tendintelor de cumparare ale clientilor si raportarea acestor date catre management; Introducerea, actualizarea si mentinerea la un nivel calitativ a informatiilor din CRM despre lead-uri, prospecte si oportunitati. Cerinte: Experienta in vanzari; 1-3 ani de experienta in vanzari; Aptidudini excelente de comunicare scrisa si verbala; Abilitati de multi-tasking, organizare si prioritizare.

 • 2

  heng yuan super com bucurest,sector6,bdul iuliu maniu nr51 parter, angajeaza lucratori comerciali

 • 3

  Magazin panificatie angajeaza vanzatoare in Deva pentru informatii sunati la nr.de telefon, de luni-vineri intre orele 09-15 VA ROG FRUMOS RESPECTATI ORELE MAI SUS MENTIONATE PENTRU INFORMATII nu raspund la mesajele de pe cont !!! nu raspund la sms-uri !! tel:

 • Daca esti o fire sociabila, ai o atitudine pozitiva si iti place sa lucrezi cu oameni, si consideri ca ai abilita t i in vanzari. Hai sa faci parte din echipa noastra pentru postul de recept ionara Suna la nr:

 • 1

  Magazin Profi situat in zona Crangasi Angajaza: Lucrator in comert, full time, Persoane cu varsta minim 18 ani, cu sau fara experienta dar obligatoriu dornica de a invata si a se dezvolta. Sef de tura, full time numai cu experienta in comert. Pachet salarial atractiv plus bonusuri de performanta.

 • Angajam patiseri, brutari , lucratori comerciali, casiere pentru Popesti-Leordeni. Program full-time. Angajam doar cu contract de munca. Pentru programari la interviu va rog sa sunati la telefon : ( Anca).

 • ANGAJAM PERSONAL PROFi, alatura te echipei noastre, program LEJER, 1 zi pe saptamana libera salariu fix 3000ron, daca sunteti intresat de postul de munca ne gasti pe WHATSAPP la numarul de telefon ZERO. SAPTE. DOI. NOUA. UNU. OPT. TREI. NOUA. SASE. TREI

 • Salariu atractiv 3500ron casieri/vanzatori, 3000ron personal curatenie, program lejer, 3 zile la munca 3 zile acasa, avem 2 echipe, fiecare dintre ele lucreaza cate 3 zile de la orele 09;00/18;00, Daca sunteti intresat de anunt lasati un mesaj pe WHATSAPP la numarul de telefon, ZERO. SAPTE. DOI. NOUA. UNU. OPT. TREI. NOUA. SASE. TREI

 • SC TORGSERVICE RM SRL isi mareste echipa! CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare DESCRIEREA COMPANIEI: Suntem unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor , care include peste 800 de magazine. Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China. În prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE". Te asteptam in echipa noastra! Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail resurseumanemere@gmail com

 • DescriereSC TORGSERVICE RM SRL isi mareste echipa! CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare DESCRIEREA COMPANIEI: Suntem unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor , care include peste 800 de magazine. Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China. În prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE". Te asteptam in echipa noastra! Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail resurseumanemere@gmail com

 • Companie de prestigiu angajeaza responsabil comercial la Pascani

 • 3

  - Ai spune despre tine ca esti o persoana amabila, atenta la detalii si ca iti plac lucrurile rafinate? - Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu estetic, in care sa poti oferi consiliere de stil, bazata pe preferintele clientilor? - Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile in vanzari si sa faci parte dintr-o echipa orientata catre rezultate?   Daca ai raspuns cu DA, si ai: -Atitudine pozitiva și spirit de initiativa; -Capacitate de analiza si spirit de observatie; -Excelente abilitati de organizare și de creare a unei experiente placute de cumparare; -Un mod de lucru bazat pe punctualitate si promptitudine; -Orientare catre identificarea de solutii; -Experienta in utilizarea calculatorului; Vino in echipa noastra si vei beneficia de: -Training-uri specializate care te vor ajuta sa te dezvolti profesional si personal; -Salariu competitiv, bonus de performanta si bonusuri suplimentare ocazionale; -Tichete de masa cu valoarea nominala de 20 lei; -Recompensare a vechimii in companie; -Posibilitate de avansare si dezvoltare in companie; -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Program de lucru flexibil, in ture (Programul de lucru este repartizat in ture, specific activitatilor desfasurate in spatiile comerciale tip mall) Care vor fi responsabilitatile tale in calitate de Consultant vanzari - bijuterii? -vei consilia clientii in alegerea optima a produselor; -vei promova si prezenta produsele din portofoliul companiei; -vei efectua operatiuni de incasare si inregistrari in sistemul de management al vanzarilor; -vei efectua diverse operațiuni specifice activitatii de retail; -vei asigura nivelul optim de stoc in vitrine si vei verifica cu atentie integritatea produselor. Locatie: Magazinul Sabrini se afla in incinta AFI Mall Brasov (Bulevardul 15 Noiembrie 78, Brasov) Te-am convins sa te alaturi echipei Sabrini? Trimite-ne CV-ul tau! Pentru mai multe informatii sunati la:

 • Salveaza cautarea