Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Tip job: Sezonier

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Mega Image Neptun angajează 4 Vanzatoare /ri pt sezonul estival. Perioada este 1 Iunie-1 Septembrie. Salariu net 2500 RON/luna plus un Bonus de vânzări care se acorda la finalul sezonului.

 • 3

  - angajez fete - sezon litoral - eforie nord / eforie sud - vanzatoare magazin mixt ( este deschis non stop ) - bauturi / sucuri / tigari / ape / etc - vanzatoare sucuri granita - program 12 ore / zi - se ofera cazare - salariul 2000 ron / luna - se lucreaza zilnic - varsta peste 17 ani - si daca nu vii ca sa muncesti si sa te tii de treaba - te rog nu ma contacta. - daca esti interesata astept mesaje aici pe publi 24 si revin cu detalii.

 • 1

  Societate comerciala cu sediul in Vama Veche cautam pentru sezonul estival casieri , manipulanti , ospatari si bucatari.

 • 4

  PERIOADA DE DESFASURARE: 15 APRILIE 2021- 1 SEPTEMBRIE 2021 LOCUL DE DESFASURARE a activitatii: LOC. VAMA VECHE, JUD. CONSTANTA Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util. Candidatul ideal :- persoana ordonata, disciplinata, dinamica, spirit de initiativa - amabilitate, abilitati de lucru cu publicul -studii medii -cunostinte operare PC RESPONSABILITATI CASIER VANZATOR MAGAZIN -operare case de marcat prin scanarea produselor achizitionate de clienti si incasarea banilor -asigura prezenta la raft a produselor prin completari permanente -asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) verificarea datelor de valabilitate a produselor -ofera clientilor informatii despre produse, preturi, la solicitarea acestora participarea la realizarea inventarelor Beneficii: pachet salarial motivant cazare si masa asigurata Pentru detalii ,mesaj in privat

 • 4

  Cautam colegi noi,te asteptam in echipa noastra,vara asta te vei distra in Costinesti,avem nevoie de casier/lucrator comercial,vei lucra 8 ore/zi,noi iti oferim cazare,salariu 2000-3000 lei+un bonus de 1000 de lei celor de ne vor fi alaturi tot sezonul estival,detalii la

 • Candidatul ideal - persoana ordonata, disciplinata, dinamica, spirit de initiativa Descrierea jobului RESPONSABILITATI LUCRATOR FAST FOOD - pregateste produsele de fast-food respectand normele de calitate si timp; - respecta cu rigurozitate regulile de igiena in alimentatia publica referitoare la pastrarea si pregatirea produselor si semipreparatelor Descrierea companiei Compania administreaza restaurantul BIBI Bistro, BOLO STEAK HOUSE, magazinul BIBI Market si fast-food-ul La Botu Calului din Vama Veche, Constanta. Perioada de desfasurare a activitatii 15 aprilie 15 septembrie 2021 Locul de desfasurare a activitatii : VAMA VECHE, CONSTANTA Se asigura cazare si masa in Vama Veche.

 • Angajez vânzător pentru toneta înghețată pe raza Comunei Chiajana. Șalariu fix+comision.

 • Atunci când locuiești la bloc trebuie sa te preocupe atât apartamentul în care te afli, cât și lucrările exterioare. Pentru a opta pentru cele mai bune hidroizolații de terase bloc este nevoie să ceri sfaturile unui specialist constructor. Lucrările ieftine, fără prea multe cunoștințe nu sunt durabile. În peste 80% din cazuri, materialele ieftine folosite, dar și lucrările făcute doar pentru a fi realizate nu vor rezista decât câțiva ani, după care problemele inițiale cu care te-ai confruntat urmează să reapară. Specialiștii în hidroizolații terase bloc vă vor oferi cele mai bune soluții. Aceștia vor concepe un plan de elaborare al lucrării și vor executa potrivit celor mai înalte norme de calitate. În plus, vor oferi și garanția lucrării, astfel toată investiția făcută va avea siguranța rezistenței vreme mai lungă. Cum să faci cele mai bune hidroizolații terase bloc? Mai înainte de a trece la treabă este bine să aveți un plan dinainte stabilit, să cunoașteți cum anume să începeți lucrarea, care este grosimea stratului de hidroizolații, ce anume să îndepărtați din vechea hidroizolație și, mai ales, ce mai rămâne de folosit. Îndepărtați pietrișul de pe terasa blocului și refaceți hidroizolația folosindu-vă de o gamă largă de materiale. Membrana bituminoasă, emulsia de bitum, membrana bituminoasă cu fibră de sticlă sunt câteva dintre materialele pe care specialistul vi le va oferi drept indiciu. În funcție de grosimea planșeului, dar și de pierderile de căldură, constructorul va calcula grosimea stratului de polistiren extrudat. De obicei, se recomandă o grosime de minim 10 cm. Proprietățile polistirenului extrudat sunt numeroase. Pe de o parte are rol hidroizolator, iar pe de altă parte este un bun termoizolant. Fiind perfect impermeabil, nu va permite pătrunderea apei în interior, astfel terasa blocului este pusă la adăpost. După aplicarea polistirenului extrudat se va poziționa un strat geotextil, iar la final se va așeza la loc un strat gros de pietriș. Timp de execuție hidroizolații terase bloc În cazul în care se va opta pentru acest tip de lucrare, timpul necesar finalizării va fi destul de redus. În numai trei-patru zile, în funcție și de suprafața terasei blocului, lucrarea va fi finalizată Hidroizolația cu bitum Pentru etanșarea foliilor bituminoase ale acoperișului, casante de cele mai multe ori, se recomandă aplicarea unei soluții pe bază de bitum, extrem de ușor de folosit. Aceasta se caracterizează printr-o acoperire pe scară largă. După aplicare și uscare, soluția nu va permite impregnarea apei. În plus, stratul nu se va deteriora, fiind rezistent împotriva substanțelor agresive în raport cu betonul. Înainte de aplicare, se va folosi o amorsă. Fiecare strat va fi ferit de umezeală, aplicarea următorului strat se va face doar după ce vechiul substrat va fi uscat. Nu se va aplica acest tip de hidroizolație atunci când temperaturile scad sub 5 grade Celsius, ori sunt mai mari de 35 grade Celsius.

 • Salveaza cautarea