Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Descriere Angajez vanzatoare sau vanzator pentru un magazin Agroland Arad, str.Andrei Saguna Responsabilitati: - vanzare implica o buna comnicare cu clientii si indrumarea lor catre produsele de care au nevoie - aranjarea produselor la raft - gestiunea stocului din magazin - gestiunea casei de marcat si a POS-ului - mentinerea ordinei si curateniei in magazin Ofer perioada de instruire. Pachet salarial atractiv. Tichete de masa

 • 2

  Agentia As-Gastro-Consult cauta personal feminin cu si fara experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) varsta cuprinsa intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational. Se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este de 1000 euro (net)/luna.Plecarea este imediata!Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic de luni-vineri , intre orele 10:00-17:00 la numarul: 0049 163 501 95 12.Asteptam Cv-ul dvs. insotit de poza pe adresa noastra de e-mail:

 • 3

  Agentia As-Gastro-Consult, agentie de plasare a fortei de munca cu sediul in Germania, este in cautarea, pentru noul sezon, incepand cu data de: 04.01.15 , personal pentru gelaterii in Germania.Se cere un minim de experienta si cunoastiinte de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational.Se ofera contract de munca pe perioada de sezon, cazare si mancare gratuita iar salariile sunt in conformitate cu legislatia Germana.Locurile de munca disponibile sunt: ospatari, barmani, ajutor de ospatari, presonal cu experienta la prepararea inghetatei precum si la spalat de vase si curatenie.Plecarea este incepand cu data de 04.01.15.

 • CABANA DELTEI din Loc. Sagu, jud. Arad, angajeaza bucatar.

 • 5

  Angajez vânzătoare magazin alimentar ,program de munca 2 zile /2 liber . Rugam seriozitate 0740032812 0743172020 0741105478

 • 1

  Angajez vânzătoare magazin alimentar program foarte convenabil 2 zile la munca cu 2 zile liber. Informații la telefon

 • 3

  Agentia As-Gastro-Consult este in cautarea a 3 doamne, cu vasrta cuprina intre 20 ani-35 ani, disponibile a lucra ca barmanite-ospatarite intr-o gelaterie italiana din Nord-ul Germaniei, in zona turistica la mare, mai sus de Rostock.Se cere cunostiinte minime de limba germana (cunoasterea gusturilor de inghetata, cifrele, formele de salut...).Se ofera: contract de munca pe perioada martie-octombrie, salariu atractiv plus ciubuc, cazare si mancare.Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic la numarul: 0049 163 501 95 12(inclusiv WhatsApp).Asteptam Cv-ul dvs. insotit de poza pe adresa noastra de e-mail:

 • 2

  Angajam personal pentru curatenie la sala de sport. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon - Victor Vesa, disponibil intre orele 08:00 - 18:00. Cautam seriozitate!

 • 7

  Suntem o firma de circa 10 ani pe piata din Arad. Ne ocupam de comertul cu amanuntul in magazine fizice si online. Brandul sub care ne dorim sa devenim printre cei mai cunoscuti din Romania, este ShopNQ. Acum cautam un coleg pentru depozitul online. Ne dorim ca viitorul coleg sa fie harnic, serios, ambitios, rapid, spirit de echipa si nu in ultimul rand foarte bine organizat. Printre lucrurile care vor fii prioritare: 1. Receptionare marfa 2. Pregatire comenzi 3. Organizare marfa in depozit Oferim salar atractiv, bonuri de masa. Program de luni pana vineri, de la 8 la 17 Va rugam sa trimiteti CV-ul atasat prin mesaj privat! Va rugam sa nu sunati dupa ora 17. Multumim anticipat!

 • 3

  Magazin alimentar - Pronto Market; angajăm băiat, pentru preluarea mărfii și aranjarea pe raft. Magazinul se află pe strada Poetului, nr. 96. !!!Detalii DOAR la nr.: .

 • 4

  Angajam vanzatoare Atrium Mall Arad Parter Professional Cosmetics Produse pentru par Vârsta 20-25 ani Necăsătorită Nefumătoare Pt detalii Doar in magazin plus C.V . Domiciliu in Arad .

 • 1

  Cafe Clasic 1980,zona Piața Mihai Viteazul,angajează ospătară cu sau fără experiență,locație liniștita cu clientela selecta,pentru mai multe detali sunați la nr.

 • 3

  Ne mărim echipa! Avem nevoie de lucrător comercial Dacă alegi să te alături echipei noastre, ne-ar plăcea să fii: Responsabil; Harnic; Motivat să lucrezi în echipă; Orientat spre rela ionarea cu clien ii; Cu experien ă în domeniul alimentației; Orientat spre rezultate. Responsabilită i: Procesarea materiei prime; Prepararea salatelor i a produselor complementare: limonade, fresh-uri, deserturi; Operarea pe casele de marcat; Preluarea mărfii și verificarea facturilor; Rela ionarea cu clien ii i pregătirea comenzilor; Consilierea clien ilor în alegerea celor mai potrivite produse. Dacă dore ti să te alături unei echipe dinamice care înva ă i se dezvoltă continuu, te astept pe whats-up sau la nr de tel afisat.

 • Sunt un băiat de 25 de ani, caut un loc de muncă cu jumătate de normă în arad, am și permis B

 • 2

  Magazin in centrul Vladimirescului

 • 7

  Angajez Vanzatoare carmangerie situată in cartierul Alfa. De preferat cu experiența. Salar atractiv. Mai multe informații la telefon!!

 • Angajăm lucrător comercial ,în Orașul Pecica,cu minimă experiență in domeniu.Informații la telefon.

 • 6

  Angajăm full-time o persoană pe postul de asistent vânzări care se va ocupa de relația cu clienții și vânzarea efectiva a produselor. Firma noastră are ca domeniu de activitate comercializarea produselor specializate pentru realizarea mobilierului de interior. Cautam o persoana sociabila, responsabilă si dornica de munca. Experiența in domeniu este apreciata, dar nu necesară.

 • Angajez vanzator manipulant marfa complex jackson arad.tel

 • Salveaza cautarea