Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 12

  Angajez vanzatoare in centrul comercial Remarkt Arad. Salariu 2000 ron net si tichete de masa. Tel.

 • Angajam sef raion (avantaj ISCIR), casier/a , stivuitorist ! Este vorba despre magazinul CBA din zona industriala UTA! program full time: luni-vineri 7:00-15:30 si 11:30-20:00 (2schimburi) sambata 8:00-14:00 (o sambata se lucreaza ,una libera) duminica LIBER salar atractiv!!! decontam transportul public!!! tichete masa!!!Experienta in domeniu constituie un avantaj!!! Persoanele selectate v-or fi chemate la interviu. Asteptam cv-urile dumneavoastra! ps. in momentul aplicarii unui cv va rog sa specificati postul pentru care aplicati!

 • 7

  SC TORGSERVICE RM SRL isi mareste echipa! CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare DESCRIEREA COMPANIEI: Suntem unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor , care include peste 800 de magazine. Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China. În prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE". Te asteptam in echipa noastra! Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail

 • 3

  Agentia As-Gastro-Consult este in cautarea a 3 doamne, cu vasrta cuprina intre 20 ani-35 ani, disponibile a lucra ca barmanite-ospatarite intr-o gelaterie italiana din Nord-ul Germaniei, in zona turistica la mare, mai sus de Rostock.Se cere cunostiinte minime de limba germana (cunoasterea gusturilor de inghetata, cifrele, formele de salut...).Se ofera: contract de munca pe perioada martie-octombrie, salariu atractiv plus ciubuc, cazare si mancare.Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic la numarul: 0049 163 501 95 12(inclusiv WhatsApp).Asteptam Cv-ul dvs. insotit de poza pe adresa noastra de e-mail:

 • 7

  Angajez Vanzatoare carmangerie situată in cartierul Alfa. De preferat cu experiența. Salar atractiv. Mai multe informații la telefon!!

 • CABANA DELTEI din Loc. Sagu, jud. Arad, angajeaza bucatar.

 • 5

  Angazam vanzatoare depozit mase plastice nefumatoare. Varsta 35 - 45 ani. Program luni-vineri 08.00 - 17.00. Sambata si duminica liber.

 • 5

  Agentia As-Gastro-Consult, agentie de plasare a fortei de munca cu sediul in Germania, este in cautarea, pentru noul sezon, incepand cu data de: 04.01.15 , personal pentru gelaterii in Germania.Se cere un minim de experienta si cunoastiinte de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational.Se ofera contract de munca pe perioada de sezon, cazare si mancare gratuita iar salariile sunt in conformitate cu legislatia Germana.Locurile de munca disponibile sunt: ospatari, barmani, ajutor de ospatari, presonal cu experienta la prepararea inghetatei precum si la spalat de vase si curatenie.Plecarea este incepand cu data de 04.01.15.

 • 2

  Agentia As-Gastro-Consult cauta personal feminin cu si fara experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) varsta cuprinsa intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational. Se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este de 1000 euro (net)/luna.Plecarea este imediata!Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic de luni-vineri , intre orele 10:00-17:00 la numarul: 0049 163 501 95 12.Asteptam Cv-ul dvs. insotit de poza pe adresa noastra de e-mail:

 • 3

  Pentru noul magazin care se deschide în Arad caută Casieri șef Casieri Motostivuitor Pentru mai multe detalii sunați. la numărul de telefon

 • 6

  Pentru noul magazin care se va deschide în Arad căutăm casieri șefii casierii și motostivuitor. Pentru informații sunați la .

 • 1

  Angajez vanzator manipulant marfa in complex jackson arad.tel

 • 6

  Firma SC LUNEX SRL, angajeaza Consilier Vanzari pentru showroom de mobila, in Arad. Cerinte: - Seriozitate, punctualitate, corectitudine - Abilitati de comunicare si relationare cu clientii cat si cu restul echipei; -Experienta contituie un avantaj. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe mail : sau Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la .

 • Doresc un post de lucrător comercial sunt disponibil imediat am experienta în domeniu în Arad

 • 3

  Angajez vanzatoare pentru cafenea-bar.Programul de lucru este de L-V:07-20, Sâmbăta 08:17, Duminica 08-15, iar apoi o săptămână liber.Mai multe detalii la nr. De telefon .

 • 1

  Descriere Angajez vanzatoare sau vanzator pentru un magazin Agroland, in Santana Responsabilitati: - vanzare implica o buna comnicare cu clientii si indrumarea lor catre produsele de care au nevoie - aranjarea produselor la raft - gestiunea stocului din magazin - gestiunea casei de marcat si a POS-ului - mentinerea ordinei si curateniei in magazin Ofer perioada de instruire. Pachet salarial atractiv. Tichete de masa

 • Angajam casiera nefumatoare la depozit mase plastice. Varsta 35-45 ani. Program luni - vineri 08.00-17.00. Sambata si duminica liber.

 • 1

  Angajam vanzatoare Atrium Mall Arad Produse pentru par Vârsta 19-25 ani Necăsătorită Nefumatoare Tel

 • 5

  Pentru noul magazin care se va deschide în Arad. căutăm casieri șefii casierii și motostivuitor pentru mai multe detalii sunați la .

 • 1

  Am experiență disponibil imediat

 • Salveaza cautarea