Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Casieri, lucratori comerciali Braila Braila - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Caut sa lucrez in Brăila am permis și mașina personală ofer seriozitate am 36 ani

  Tânăr 36 din Brăila atletic, experiență profesională peste 10 ani in mai multe domenii caut job serios în Brăila. Ofer seriozitate maxima sunati-ma pentru mai multe detalii.va mulțumesc.iulian.

 • 3

  Lucrător comercial pt magazin de bijuterii

  Cerințe: * amabilitate, promptitudine, capacitate de invatare, seriozitate Condiții: * Pachet salarial atractiv care porneste de la 3700 lei brut * Se respecta toate normele legale contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la date fixe * Trepte de salarizare acordate in functie de performante. * Training initial individual si sprijin permanent din partea superiorului. Responsabilități: * Vanzarea produselor de magazin si comercializarea produselor * Consilierea clientilor in alegerea produselor de magazin * Primirea si aranjarea produselor de magazin și in vitrine * Mentinerea si asigurarea curateniei la locul de munca Pt mai multe detalii puteți sa lăsați CV la magazin SARYA SILVER STRADA HRISTO BOTEV BL C 2 PARTER (Lângă restaurantul Zahana) Brăila

 • 115

  Anunt angajare!!

  Angajez casiera si lucrator cmercial ptr Supermarket, doua zile cu doua zile, libere. Mai multe informatii,sunati la numarul afisat !

 • 3

  Angajam Vânzătoare Magazin Alimentar

  Angajam Vânzătoare Magazin Alimentar in Apollo Detalii la telefon

 • 37

  Lucrator Gestionar-vanzator

  Lucrator Gestionar - vânzător : - Sa ofere clientilor servicii foarte bune , constand in eficientizarea activitatii din stație. - Ajuta clientii la alimentarea la pompe.  - Oferă informatii utile clientilor despre carburanti, si serviciile oferite in statie - Asigura curatenia pompelor, a statiei si a intregii zone din perimetrul statie.

 • 1

  Back up Merchendaiser Lucrător comercial

  FMCG Marketing&Distributie Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intotdeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • 6

  Angajam lucrator comercial

  Magazin cu articole sportive angajează lucrător comercial cu experiență în domeniul vânzărilor. Se lucrează cu Pos(încasări cu cardul) și casa de marcat. Se lucrează program de 8 ore Se oferă salariu, comision din vânzări. Perioada nedeterminată Se cere: disponibilitate la program, fire veselă,empatică și gata să ajute clienții cu informații și produse!

 • 2

  Lucrător comercial Merchendaiser Selgros Braila Raionul Băuturi

  FMCG Marketing&Distributie Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intotdeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • 1

  Angajam Vânzătoare Magazin Alimentar

  Angajam Vânzătoare Magazin Alimentar in Apollo. Detalii la nr

 • 3

  Angajam vanzator

  Angajam vanzator program flexibil salariu motivant.Relatii la tel .

 • 3

  Angajez vânzătoare

  Angajez vânzătoare, magazin mixt, Hipodrom capatul lui 2,de preferat de prin zonă!

 • 3

  Angajez casiera in orasul Braila

  Angajez casiera (pensionara) cu 4 ore cu varsta intre 50-68 ani. Relatii numai la telefon ( nu raspundem la mesaje scrise) Tel

 • 2

  Tânăr 37 caut sa lucrez am și permis B

  Doresc să muncesc lucrător comercial sau șofer categoria b Am și mașina personală conduc zilnic Am experiență profesională peste 10 ani in mai multe domenii Ofer seriozitate Detalii la telefon Valabil doar Brăila

 • 7

  Anunt de angajare lucrator comercial/casier magazin alimentar .

  Suntem în căutarea unei persoane dedicate și responsabile pentru a se alătura echipei noastre ca si lucrator comercial / casier in magazinul nostru alimentar din Braila. Responsabilitati: - Încasarea corectă și eficientă a plăților de la clienți. - Asigurarea unui serviciu clienți de calitate și amabil. - Verificarea stocului de marfă și asigurarea etichetării corespunzătoare a prețurilor. - Pregătirea și menținerea zonei de casă în condiții curate și organizate. Cerinte: - Experiență anterioară în domeniul casieriei este un avantaj, dar nu este obligatorie. - Abilități bune de comunicare și relaționare cu clienții. - Atitudine pozitivă și orientată către serviciu. - Disponibilitatea de a lucra în ture și în weekend, după caz. - Salariu competitiv. Daca sunteti interesati va rugam să ne contactați la numărul de telefon al anuntului.

 • 3

  Angajam operatoare jocuri de noroc !

  Ne cautam colegi pentru locatiile din Brăila ! Candidatul ideal ar trebui să corespundă următoarelor cerințe: absolvent de studii medii; aptitudini de comunicare excelente; claritate în exprimare; capacitate de a învăța rapid; atenție distributivă și atenție la detalii; atitudine orientată către client; seriozitate și spirit de echipă; aspect fizic plăcut, îngrijit; disponibilitate pentru program de lucru în ture; experiența nu este obligatorie, însă constituie un avantaj. Responsabilitățile tale sunt : Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc . Efectuarea plăților către clienți. Crearea și menținerea unui ambient plăcut pentru clienți. Condiții de muncă deosebite alături de o echipă tânără și dinamică. Pachet salarial motivant compus din parte fixa + bonusuri lunare .

 • 5

  angajam vinzatoare

  angajam vinzatoare magazin alimentar situat in Viziru 1 .Experiența este un avantaj in selectarea candidatelor. Program magazin 7.00-21.00. Se lucrează în doua schimburi. Tel.

 • 2

  Angajez vânzătoare magazin alimentar

  Angajez vânzătoare cu experiență magazin alimentar zona Obor

 • Operator pariuri sportive Braila

  Betmen își mărește echipa! Dacă ești o persoană pozitivă, comunicativă, dornică să facă parte dintr-o echipă tânără, alătură-te echipei BETMEN și devino eroul noilor aventuri din lumea pariurilor sportive! Experiența nu este necesară. Oferim training de formare profesionala plătit, pentru a te ajuta să dobândești toate informațiile necesare în domeniul pariurilor sportive. Responsabilitati: - Vei avea misiunea de a informa clienții noștri cu privire la produsele și serviciile noastre, regulamentele de joc și campaniile promotionale; - Vei fi responsabil de plasarea tichetelor de pariere în sistemul informatic al companiei, precum și de efectuarea plăților pentru aparatele de tip slot. - La sfârșitul zilei, vei întocmi rapoarte de contabilitate primară și vei contribui la crearea unei atmosfere plăcute pentru clienți. Beneficii: -salariu fix, completat de tichete de masă în valoare de 30 de lei pe zi, pentru a te bucura de recompensele muncii tale; -apreciem și recompensăm timpul petrecut alături de noi, astfel încât oferim majorări salariale anuale pentru a te motiva să crești împreună cu noi; -contract de muncă pe perioadă nedeterminată, ceea ce asigură stabilitatea și siguranța locului de muncă, alături de oportunități reale de creștere alături de noi; -Beneficiezi de un program de lucru flexibil, pentru a-ți adapta mai bine viața personală și profesională. -În plus față de salariul fix, te bucuri de bonusuri periodice, inclusiv bonusuri lunare, trimestriale și anuale, care recunosc eforturile și performanța ta în cadrul echipei (ai parte de prime de sărbători, bonusuri speciale cu ocazia zilei tale de naștere și a sărbătorilor, demonstrând recunoașterea noastră pentru contribuția ta, bonus de vânzări, pentru a-ți stimula spiritul competitiv și abilitățile de a convinge clienții, bonusuri de recomandare, pentru că apreciem recomandările tale), plata orelor suplimentare și a zilelor de sărbătoare liberă legală, pentru că recunoaștem și apreciem eforturile depuse. -Beneficiezi de creșteri salariale anuale și de un program de formare susținut financiar de către companie, care îți permite să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele. Noi, echipa BETMEN, suntem un proiect ambițios format din oameni tineri și frumoși, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul pariurilor sportive. Ne-am propus să oferim clienților noștri o experiență de calitate, plină de distracție, în care să descopere cele mai noi produse de pe piață. Visăm să dezvoltăm Betmen în fiecare oraș, deschizând agenții în toată țara, iar pentru aceasta avem nevoie de cei mai tari oameni care să se alăture echipei noastre de super-eroi! Dacă ești pregătit să intri în lumea Betmen și să-ți valorifici abilitățile într-un mediu plin de provocări și satisfacții, aplică acum și fii parte din echipa noastră!

 • 2

  Operator jocuri

  Societate comerciala angajează operatori jocuri de noroc pentru orașul Braila! Se oferă salariu atractiv plus bonusuri!

 • 3

  Societate comerciala!!

  ANGAJAM COLEGA PENTRU MAGAZINUL NOSTRU.PROGRAMUL ESTE DE 2 ZILE SERVICIU.2 ZILE LIBER.EXPERIENTA IN DOMENIU,CONSTITUIE UN AVANTAJ.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Braila

Localități

Braila
Salvează căutarea