Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Satu-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  NOODLE PACK ANGAJEAZA, pentru unul din restaurantele din Satu Mare - Lucrator comercial cu atributii in bucatarie Candidatul ideal Detine tehnici bune de comunicare si munca in echipa Este perseverent, dorind mereu sa avanseze profesional Este atent la detalii si are putere de concentrare Experienta de minim un an experienta pe o pozitie similara Descrierea jobului Opereaza in bucataria restaurantelor noastre in toate etapele de preparare Pregateste materia prima prin operatiuni de decojire, spalare si taiere Se ingrijeste de spatiul de munca, intretinandu-l in conditii optime de curatenie Asigura cele mai bune servicii fata de clientii nostri Incaseaza sumele de bani aferente comenzilor efectuate Salariu si beneficii: - Salariu motivant - posibilitate reala de promovare ca sef de tura si manager restaurant - spor de weekend - mediu de lucru placut Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati link: https://www.noodlepack.ro/

 • munca de birou ! la service-vulcanizare program Luni -vineri 09-17 sâmbăta 09-14 facturi , bonuri și casiera stoc marfa anvelope și comenzi ! loc foarte curat si bine întreținut! str : Careiului nr 104C Lângă Hanul lui Ion

 • Angajam lucrator comercial in cofetarie. Cautam o persoana dinamica, activa cu inclinatii si indemanare spre cofetarie. Mediu de lucru placut . Cu posibilitatea cresteri salariului pe parcurs. Nu necesita experienta.

 • 1

  Angajez vanzatoare brutarie Oferim salar motivant, program de munca 8 ore , atmosfera placuta . Zona Micro 17 . Experienta constituie un avantaj . Oferim si cerem seriozitate . Detalii la tel:

 • 1

  Angajam gestionar marfa care sa se ocupe de receptionarea marfei, etichetarea marfei si gestionarea marfei

 • 1

  Se angajeaza barbati, femei,cupluri. Aplică acum! Vrei să câștigi peste medie și să lucrezi la un loc de muncă sigur? Putem să i le oferim. Cine suntem? Compania noastra nu este o agenție obișnuită de recrutare, suntem mult mai mult decât atât,colaborează numai cu angajatori care pot garanta angajațiilor tratamentul echitabil. Suntem o companie guvernamentală și protejată, care deține licențe GLAA și ALP, lucrăm mult pentru a ajuta industria agricolă din UK, oferind forță de muncă, abilități și resurse necesare pentru a semăna, îngriji și recolta culturi de orice sol. Oferim fermelor și fabricilor agricole oameni de toate vârstele, naționalitățile și nivelurile de calificare, din care să aleagă, to i dedicate muncii agricole, noilor abilități care câștigă bani în schimb. Cerințe minime:rezistență la efort fizic Engleză, nivel mediu (avantaj); Permis de conducere cat. B (avantaj); Experiență anterioară (avantaj); Persoană muncitoare și de încredere. De ce să aplici? -  Salariu bun - Loc de muncă sigur - Garanția tratamentului fair - Oportunități constante de job și în pandemie Nu se percep comisioane! Fara intermediari ! Daca sunteti interesat trimiteti Cv la adresa de email: si noi garantat in trei zile te vom contacta.

 • 1

  Esti în cautarea unui loc de munca? Sala de jocuri angajeaza operator! Cautam o persoana organizata, serioasa, dornica sa vina cu drag in echipa noastra! Noi iti oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, program flexibil si salariu motivant! Lipsa de experienta nu constituie dezavantaj! Pentru orice detalii iti stam la dispozitie la nr. de tel !

 •  Esti în cautarea unui loc de munca? Sala de jocuri angajeaza operator! Cautam o persoana organizata, serioasa, dornica sa vina cu drag in echipa noastra! Noi iti oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, program flexibil si salariu motivant! Lipsa de experienta nu constituie dezavantaj! Pentru orice detalii iti stam la dispozitie la nr. de tel !

 • ANGAJARI PRIVILEGIATE NUMAI CUNOSCATORI AI DOMENIULUI ELECTRIC. C.V.-urile SE DEPUN LA MAGAZIN ELECTRICE str.MAGNOLIEI 29.

 • 4

  Angajam lucrator comercial pentru postul de vanzator in magazin de peste. Transmitetinumele, CV si un numar de telefon pentru contactare.

 • 1

  Lukoil Carei angajează vânzător in cadrul stației distribuție carburanți de pe Calea Mihai Viteazu nr.88. Program de lucru, 12/24 12/48 Criteriile pentru îndeplinirea postului sunt următoarele: - seriozitatea este calitatea principala ; - sa cunoască elementele principale de munca pe calculator (word,pdf) ; - sa aibă dorința de a fi angajat pe termen lung(nu se vor anagaja persoane cu dorința de a rămâne 6 luni 1 an ). Salariul este 2230 brut Interviul va avea loc in stația de distribuție carburanți de pe Mihai Viteazu nr. 88 Carei in prezența șefului de stație și a managerului zonal ! Contact Maxi Catalin

 • modele online pentru colaborare Sutton Studio unicul job ce merge merge pe timp de criza

 • Veniturile tale s-au diminuat? Si te temi ca se vor diminua si mai mult? E momentul sa te adaptezi si gasesti noi solutii. SuttonStudio iti ofera sansa de a castiga un venit garantat si consistent.

 • 2

  Angajăm MERCHADISER DEDICAT pentru un cunoscut brand de dulciuri pe o rută mobilă în SATU MARE. Salariu: Total beneficii net: 1600 RON Program: Luni Vineri; 8H/ zi; Sâmbăta și Duminica sunt libere. Responsabilități: Depozitezi, manipulezi și transporți mărfuri; Aprovizionezi corect și eficient rafturile; Respecți regulile de plasare a mărfii la raft; Condiții pentru angajare: Vârsta minima 18 ani; Experiența anterioară în comerț sau industria FMCG (proiecte de merchandising). Pentru detalii vă rugăm să apelați:

 • Am fost dispecera la DPD si Dragon star. Cunoștințe limba maghiară și limba română. Satu mare.

 • Salveaza cautarea