Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Satu-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Se lucrează în 2 schimburi pentru mai multe detalii vă rog să sunați la Nr .

 • Angajez barmană. Doresc ca persoana respectivă să aibă peste 45 de ani și sa fie punctuală si serioasă la locul de muncă.

 • 3

  Terasa - grill !!! angajam: barmana & ospătar pentru Terasa str : Careiului nr 104C în curte la vulcanizare Lângă Hanul lui Ion Tel :

 • 1

  Angajam la Magazinul de Electrice Magnolia o persoana cu urmatoare abilitati: studii tehnice in electricitate capacitate de lucru în echipă comunicare cu clienții excelentă abilitate de rezolvare a problemelor CUNOSTINTE IN DOMENIUL INSTALATIILOR ELECTRICE este principala cerinta Sarcinile tale: receptioneazi marfa si o expui pe raft intocmesti necesare de marfa si le transmiti la departamentul de achizitie interactioneazi cu clientii și îi ajuti în cautarea unor rezolvțri pt. diversele probleme menti ordinea si curatenia pe raion CU 8 SAU 4 ORE Magazinul este deschis de luni - vineri de la 7:30 - 17:00, sambata 7:30 - 13:00 Nu se lucreaza duminica! Daca vrei sa faci parte din echipa noastra te rugam sa te prezinti PERSONAL cu CV-ul pregatit la magziunul nostru pe: STR. MAGNOLIEI 29 SATU MARE

 • 2

  ANGAJARI PRIVILEGIATE NUMAI CUNOSCATORI AI DOMENIULUI ELECTRIC. 8 SAU 4 ORE C.V.-urile SE DEPUN LA MAGAZIN ELECTRICE str.MAGNOLIEI 29.

 • time Descriere Sală de jocuri din Negresti-Oas caută colegă pentru postul de casier. Căutăm persoane serioase, responsabile și sociabile. Sarcinile tale principale vor fi: Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; Efectuarea plăților către clienți; Supravegherea sălii de joc. Oferim perioadă de training, un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv. Experiența nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Asteptam CV-ul tau. 

 • Sală de jocuri din Tașnad caută coleg/colegă pentru postul de casier. Căutăm persoane serioase, responsabile și sociabile. Sarcinile tale principale vor fi: Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; Efectuarea plăților către clienți; Supravegherea sălii de joc. Oferim perioadă de training, un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv. Experiența nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Asteptam CV-ul tau.

 • Sală de jocuri din Negrești-Oaș caută coleg/colegă pentru postul de casier. Căutăm persoane serioase, responsabile și sociabile. Sarcinile tale principale vor fi: Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; Efectuarea plăților către clienți; Supravegherea sălii de joc. Oferim perioadă de training, un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv. Experiența nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Asteptam CV-ul tau.

 • 1

  Esti în cautarea unui loc de munca? Sala de jocuri angajeaza operator! Cautam o persoana organizata, serioasa, dornica sa vina cu drag in echipa noastra! Noi iti oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, program flexibil si salariu motivant! Lipsa de experienta nu constituie dezavantaj! Pentru orice detalii iti stam la dispozitie la nr. de tel !

 • 1

   Esti în cautarea unui loc de munca? Sala de jocuri angajeaza operator! Cautam o persoana organizata, serioasa, dornica sa vina cu drag in echipa noastra! Noi iti oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, program flexibil si salariu motivant! Lipsa de experienta nu constituie dezavantaj! Pentru orice detalii iti stam la dispozitie la nr. de tel !

 • Salveaza cautarea