Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Timis Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Angajam vanzatori gestionari in chioscuri distributie presa.Relatii la tel .

 • 5

  ANGAJAM PERSONAL PENTRU FAST - FOOD SALAR 2600 (IN MANA) PROGRAM 8 ORE PENTRU MAI MULTE DETALI SUNATI LA TEL

 • 17

  Magazinul Inmedio din Calea Sagului angajează casier/a . Program 2 zile lucrătoare 2 zile libere. Salariu atractiv. Persoanele interesate sunt rugate să trimită un cv cu poză.

 • 22

  Angajam patiser / covrigar / pizzer. Salar de inceput 2500 RON + bonusuri. Cautam sa ne formam o echipa solida, cu experienta si plina de entuziasm, Va fi o locatie noua, pozitionata la Shopping City Mall. Pentru detalii suplimentare: 0040 722664406 sau 0040 749236261.

 • 2

  Angajam lucratori platforma pt benzinarie Mol situata pe Autostrada Timisoara-Lugoj, cu urcare de la Giarmata, asiguram transport pe ruta Ghiroda -Timisoara- Simion Barnutiu- Punctele Cardinale- Popa Sapca-Calea Lipovei-Dumbravita-Giarmata- Autostrada si retur.

 • 4

  Pizzeria Celentano angajeaza vanzatoare magazin alimentar Experienta pe un post similar este necesara Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0723512811

 • 28

  Partener MOL Romania angajeaza lucratori in benzinarie - orasul Timisoara. Descrierea postului: Angajatul MOL intampina cu amabilitate clientii, ii informeaza corect despre serviciile si promotiile benzinariei, face recomandarile necesare in functie de necesitatea fiecarui client, ofera servicii suplimentare cum ar fi curatarea parbrizului, verificarea presiunii pneurilor, etc. Toate actiunile lucratorului MOL vor fi efectuate cu profesionalism si atitudine pozitiva. Cerinte: *studii medii *abilitati de comunicare *disponibilitate de lucru in ture *experienta in activitate comerciala poate fi considerata un avantaj *puncte forte: seriozitate, corectitudine si implicare Beneficii: *pachet salarial atractiv >2500 brut cu experienta *bonusuri in functie de rezultatele activitatii prestate *mediu de lucru profesional CV-urile se pot trimite pe adresa: Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0723678820.

 • 1

  Casier Locație: Timișoara, Calea Sagului nr. 138 C Departament: Vânzări Tipul job-ului: Full Time Cerințe: -studii medii (studiile comerciale reprezintă un avantaj) -amabilitate în relația cu clienții -punctualitate și dorința de a lucra în echipă. Responsabilități principale : -operarea caselor de marcat, încasarea banilor și efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar -asigurarea unui nivel corespunzător de customer service prin servirea amabilă și rapidă a clienților -recepționarea livrărilor de marfă -expunerea produselor respectând standardele de merchandising ale companiei Beneficii: - Salariu motivant - Bonusuri pentru performanta - Munca într-un colectiv dinamic și comunicativ Dacă dorești să faci parte din echipa noastră și îndeplinești criteriile pentru această poziție,trimite CV-ul, prin e-mail, la adresa:servicii.clienti(at)glissando(punct)ro Te vom contacta pentru a stabili o primă întâlnire și pentru a ne cunoaște.

 • 9

  Supermercato, Reteaua nationala de magazine SuperMercato, selecteaza in vederea angajarii pentru postul de vanzatoare/vanzator, pentru magazinul din Timisoara, Strada Coriolan Brediceanu Nr8, langa Piata 700. SuperMercato este singurul lant de magazine din Romania cu marfa importata exclusiv din Italia! Produsele se pot comanda si pe www.supermercato.ro SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate produsele si ofertele din magazin - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoile sale - asculta clientul si-l consilieaza - pastreaza standardele de expunere al produselor la raft - cunoaste produsele si avantajele pe care le creeaza acestea pentru clienti - face receptia la marfa primitae - aranjeaza produsele la raft - ataseaza preturile produselor - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din magazin - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ - participa la curatenia magazinului si a altor spatii aferente magazinului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, cu perioada de proba - loc de munca stabil - pachet salarial atractiv - card electronic pentru bonuri de masa in valoare lunara de 150 lei Primul pas in procesul de recrutare este trimiterea unui CV la comenzi@supermercato. ro sau la numarul de contact.

 • Benzinaria MOL Darova Timis angajeaza vanzatori. Tel. contact

 • 4

  Ești o persoană tânără, dinamică, ambițioasă, orientată către client și performanță profesională? Ești în căutarea unui job stabil care să îți ofere perspective de dezvoltare și recunoaștere a meritelor? Îți putem oferi oportunitatea de a-ți pune în valoare calitățile, deoarece fiecare angajat este important pentru noi și îți putem oferi o carieră provocatoare bazată pe muncă în echipă, comunicare deschisă și calitatea serviciilor oferite la cele mai înalte standarde. Intră în echipa noastră unde vei găsi un climat pozitiv de lucru, un ajutor în dezvoltarea profesională. Cerinte: - amabilitate și politețe față de clienți și colegi - prezență plăcută - spirit de echipă - atitudine proactivă și flexibilitate, punctualitate - adaptarea la sarcinile de lucru - dinamism și spirit de inițiativă Responsabilitati: - servirea clienților într-o manieră profesionistă cu produsele specifice și recomandarea produselor în funcție de preferințele clienților; - orientarea către obținerea de rezultate în ceea ce privește creșterea vânzărilor; - participă activ la atingerea target-ului lunar; - efectuarea operațiunilor privind încasarea contravalorii produselor comercializate și predarea acestora superiorului; - oferirea de răspunsuri la întrebările clienților cu privire la produsele firmei, contribuind astfel la promovarea produselor specifice și a imaginii mărcii; - contribuirea la asigurarea unei imagini plăcute a magazinului. Se ofera: - salariu atractiv - bonusuri lunare în funcție de vanzari - mediu de lucru tanar si dinamic - training gratuit efectuat de către personalul unității Mai multe detalii la: 0730 445 442.

 • Cautam Lucrator Com.si Vanzator Vitrina Gastro & Mezeluri. Pentru detalii tel.si SMS la nr.0731012668 Lucica Director Magazin

 • Societatea SOCRITA TEAM CONSTRUCT ANGAJEAZA CUCRATOR COMERCIAL, VORBITOR DE LIMBA UCRAINA, STUDII MEDII, DETINATOR PERMIS AUTO. SALARIU MINIM PE ECONOMIE + BONURI DE MASA. TEL.

 • 17

  angajez vînzătoare mag haine

 • 2

  CAUT de lucru ca vânzatoare magazin alimentar disponibilitate de 8 ore De preferat zona girocului soarelui

 • 2

  Angajam vanzatoare in conditii avantajoase pentru magazin de mezeluri in zona soarelui.

 • 7

  Angajăm vânzătoare pentru magazinul de încălțăminte din galeria Auchan, Calea Sagului, Timișoara. Cerințe: persoane serioase cu abilități de comunicare, amabile, disponibilitate pentru a lucra si în weekend. Experienta în domeniu constituie un avantaj. Se oferă contract de munca, salariu fix + comision din vânzare. Informații la telefon:

 • Salveaza cautarea