Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca part time,detin permis categ.B. Exclus constructii si asigurari.

 • Doamna din Galati in varsta de 57 ani caut sa ingrijesc batran/ă la domiciliu. Doar intern. 0742547165.

 • Caut de munca ca si ajutor / bucatar. Rog si ofer seriozitate

 • Ajutor bucatar cu experiență caut de munca in Galati.

 • Caut loc de munca ca si sofer categoria B, C, am 23 de ani, caut cu contract de munca, firma serioasa pentru colaborare pe termen lung. Am atestat CPI Marfa si Card Tahograf. Sunati sau mesaj aici sau pe telefon. Invat si ma adaptez repede.

 • Caut loc de muncă ca şofer ,transport colete România Germania . Detin permis categ B . 0741682321.

 • Caut un loc de munca în domeniul Valabil si in Toată Tara Montator Structuri Metalice Confecti Metalice Construcți Ezecutam și Lucrări de Sudura unde. E Nevoie pentru cine doreste Confetionam Recondiționam Am Calificare de Sudor Electric dar și cu Experenta in domeniu tel: 0749919007 din brăila Locuiesc Raspund doar la nr de tel afișat în anunț Sunați între orele 9 și 18 NU RĂSPUND LA SMS

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Tecuci: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Galați: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • Caut un băiat serios cu sau fara experiență

 • Caut un băiat care are măcar minimă experiența în domeniu

 • Pensionar caut loc de munca part-time, Galati , tel. 0751326370

 • Realizez desene in Autocad, dupa schitele beneficiarului. Sunt dispus si la colaborari cu firme sau job part-time. Cunostinte avansate Autocad, operare PC.

 • Tanar, 24 ani caut de munca in strainatate . Detin permis cat.B

 • Solicit angajare în construcții (tencuit,zidarie,dulgherie)

 • Angajez vanzatoare magazin mixt alimentar, cu experienta (1700 lei), se face carte de munca. Zona: micro 17 langa blocul experimental Program de 8 ore (o saptamana dimineata de la 6 la 14 si una dupa amiaza de la 14 la 22)

 • Poti face parte din echipa noastra daca: - esti disciplinat si perseverent.Da, știu. Toate anunțurile de joburi au cerința asta. Sorry, și aici e valabilă. Ba chiar foarte valabilă! - comunici usor si iti face placere sa cunosti oameni noi; - vrei sa ai propria ta afacere; - iti place sa inveti si sa te dezvolti continuu; - esti vesel si curios; - iti place sa castigi bani; - esti un bun coechipier. - Să ai bacul luat. Da, trebuie! - Să îți placă să muncești după un program flexibil. - Să nu fii de acord cu sloganul „Timpul trece, leafa merge”. - Să vrei să lucrezi după o agendă. Apropo, primim agende frumoase. - Să îți placă să vorbești la telefon. Crede-mă, o să faci asta foarte mult! - E ok dacă postezi motivaționale în timpul jobului (în limita bunului simț), atâta timp cât le și pui în practică. Te rog, doar, să nu exagerezi cu statul pe net. Nu de alta, dar „Time is money”. Ce primești: - Sediu mișto cu wi-fi moca. Complet mobilat, - Colegi de gașcă (+eu inclusa la pachet). - Training-uri cu niște oameni excepționali. - Bani pe măsura muncii depuse. - Aplauze. Multe aplauze (nu dau detalii, trebuie să vii acolo ca să afli de ce). Fiinda nu este doar un simplu job, ci un nou stil de viata , te invit sa-mi trimiti cv-ul tau. Cine suntem: O companie multinationala inovativa, lider pe piata serviciilor financiare in Romania, cu o cultura organizationala orientata catre clienti. Promisiunea noastra: - dezvoltare profesionala si evolutie in cariera; - calitatea si seriozitatea cu care ne ocupam de evolutia ta .

 • Prestez servicii de tehnoredactare pentru manuscrise, documente pdf, texte pe care doriți să le tipăriți, referate, teze de doctorat, proiecte, tabele, grafice etc. Pot copia manuscrise sau documente in limbi străine. Vă pot ajuta pentru: - culegere text scris de mână sau de pe suport tiparit; - adaugare diacritice; - scanare imagini si modificare, inserare in diverse lucrari; - aranjare in pagină; - pregatire materiale in format bun pentru tipar Tehnoredactez si lucrari de matematică cu formule si ecuații Pretul se stabileste in functie de complexitatea lucrarii.

 • Caut loc de munca in îngrijirea curtii, casei (locuintei) permanent . In jud galati

 • Cerinte:- experienta minim 3 ani in montarea tamplariilor din PVC , aluminiu -finisaje interioare si exterioare din pvc si mdf -limba engleza :mediu inteles si vorbit -program este luni-vineri de la 8 la 16:30 Biletul de avion este asigurat de catre societatea angajatoare . Pentru mai multe detalii luati legatura prin What's up 0032496120654 -Salariu net 1.800 euros ,profesionale in domeniu de mais sus salariu poate creste pana la 2.300 EUROS NET. Mai multe informatii whatsapp! : 0032496120654

 • Salveaza cautarea