Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Optimizare SEO Timisoara | Search Engine Optimization | SeoAdWords 0725 763 311 Optimizare SEO Timisoara | Search Engine Optimization | SeoAdWords.ro 0725 763 311 Publicitate Google AdWords Timisoara Optimizare SEO Timisoara | Search Engine Optimization | SeoAdWords Optimizare SEO & Servicii SEO, Timisoara Romania @SeoAdWords™ Iti doresti ca site-ul tau sa ajunga in top in Google? Specialistii iAgency iti pot oferi servicii de optimizare SEO care sa iti aduca trafic si conversii. Cu optimizare SEO site-ul tau poate ajunge in top 10 rezultate google! Optimizarea SEO este in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent in cea mai ravnita, eficienta si onoranta locatie publicitara din lume – prima pagina Google! Bineinteles, ca sa ajungi aici este nevoie de multa munca, determinare, creativitate, cunostinte – atat tehnice cat si de business, intr-un cuvant de o campanie de promovare SEO profesionista. Sunt doua variante prin care poti obtine acest lucru: fie apelezi la o agentie specializata in oferirea de Servicii SEO de calitate, fie devii autodidact si incerci sa reusesti de unul singur. Totusi, daca va intrebati de ce este atat de important sa ajungi in prima pagina Google, iata doua argumente puternice: 93% din toate experientele online incep cu un motor de cautare In 68% din cazuri acel motor de cautare este Google – in Romania procentul depaseste 95% Ce este SEO (search engine optimization) si ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare? Pentru a intelege mai bine termenul SEO, trebuie sa mentionam de la inceput ca SEO este acronimul de la “search engine optimization”. In limba romana aceasta se traduce astfel: “optimizarea pentru motoarele de cautare”. Intrucat SEO este un concept inca tanar nu vom folosi cuvinte precum “Stiinta” sau “Arta”, sau amandoua - cum multe voci se grabesc sa afirme. In schimb, pentru a incerca sa definim procesul, vom spune simplu: Definitie Optimizare SEO Optimizarea SEO reprezinta practica prin care se urmareste cresterea traficului organic (natural, neplatit) a unui web site si imbunatatirea calitatii acestuia prin intermediul rezultatelor organice ale motoarelor de cautare. In ce consta procesul de optimizare SEO Intrucat este strict legat de motoarele de cautare, putem afirma din start ca SEO este un proces extrem de complex si de dinamic.

 • Electrician,40 ani,20 ani experienta din care 5 in germania.Cunosc bine toate modurile de lucru europene ,caut loc de munca sau colaborare in germania,Austria,olanda,belgia...

 • 40ani,calificat electrician si rigipsar cu 15 ani experienta in amenajari interioare si exterioare din care ultimi 4 in germania unde am si gewerbe,caut loc de munca sau colaborare in eu

 • familie , cautam urgent loc de munca in Austria sau Germania . el detine permis de conducere categoria B si cunoaste germana la nivel conversational , iar eu cunosc germana la nivel limitat . de preferat dupa data de 15-16 aprilie , asteptam oferte .

 • Sofer cat. B . 25 de ani experienta , varsta 46 ani , doresc angajare part-time 5-6 ore pe zi, de la ora 9 la 15. Am experienta in vanzari si distributie.

 • http://usmoney.fun/8510718815056/ Intra pe linkul de mai sus. Fa ti cont si incepi sa fac bani instant chiar de la tine de acasa Fara sefi si fara stres.!

 • Fost angajat M.A.I.(Politie) licentiat, posesor permis de conducere B,C,E, vorbitor limba italiana, notiuni elementare engleza, cunostinte PC, caut serviciu.In caz ca nu raspund la telefon, rog lasati un mesaj.

 • Doresc loc de munca.,cu incepere imediata.! Un loc de munca unde nu se cere Experienta.! Program de lucru.de Luni pana Vineri.!

 • Ofer servicii de colaborare, consultanta, verificari PRAM, mentenanta. Am experienta specializata si cunosc multe activitati complementare. Coordonez lucrari, proiecte. Lucrez in instalatii electrice complexe de 220-400 kV. Posed autorizarie ANRE (3A, 4B) valabila. Rog seriozitate. Gabriel.

 • Sunt in cautarea unui loc de munca stabil. Pot invata lucruri noi cu ușurință în anumite domenii. Pt mai multe detalii lasati mesaj.

 • www.sos-max-security.com SERVICIUL DE PROTECTIE PERSONALA PENTRU A VĂ SATISFACE NEVOILE, GĂRZILE NOASTRE SUNT PREGĂTITE PROFESIONAL ÎN: * Protecția VIP  internă și internațională. * Consultanță în domeniul securității VIP. * Evaluarea riscurilor. * Gărzi înarmate multilingve și protecție internațională. * Protecția bunurilor VIP și a Celebrităților * Șoferi de securitate înarmați * Detectarea și planificarea supravegherii.

 • Doresc un loc de muncă cu ziua

 • Am 17 ani.Sunt eleva la liceul Pedagogic Spiru Haret Buzau pe profil de învățător educator (Adică lucrez cu copii). Caut un job part time in cadrul caruia sa pot lucra/avea grija de un copilas. Pentru detalii puteti suna la 0761397225

 • Caut loc de munca in orice domeniu. Curriculum Vitae NUME: Olteanu Ovidiu Adresa: Timisoara, Zona Calea Girocului E-mail: olteanov@yahoo.com Telefon: 0727643157, 0770634009 Data nasterii: 14.07.1982 Permis de conducere: Cat. A, B, C, E (B, C 2001; A, E 2009) EDUCATIE - Scoala profesionala Gr. Sc. Ind. de Transporturi Auto Timisoara 1996-1999 (sofer-mecanic auto); - Liceul Gr. Sc. de Chimie Ind. “AZUR” Timisoara 1999-2002 (Operator Ind. Org. si Petrochimica); - Facultatea de Agricultura 2006-2010 (Ing. si Protectia Mediului Agricol); -Scoala Populara de Arte (canto popular). EXPERIENTA Restaurant-pizzerie “Lepa Brena”, “Charlie” Timisoara 2000-2002 (barman); “Radio Taxi” Timisoara 2002 (sofer); Constructii si amenajari interioare Franta 2003-2005; Sofer-manipulant la depozit 2005-2007 (“Roniv”, “Biskuit” Timisoara); Computer 2007-2009 (scriere-copiere in programul Word), cunostinte minime de operare PC; Montator subansamble ’’Art Match ’’ Timisoara 2010-2011 ; Operator productie ’’URSUS’’ Timisoara 2011 ; Operator Automate Cafea “Daily Caffe” 2012; Operator Masina cu Comanda Numerica ‘Rossini Sleeve’ 2013. Climatizare-ventilatie ''Adaco". 2016-2018. Întreținere cladiri-mentenanță generală UTI. Limbi straine : Franceza vorbit-citit mediu. Engleza incepator.

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 €/ luna; cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%;asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student;loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu;

 • am 30 ani,profesie lacatus mecanic,permis cat B de 9 ani,caut un loc de munca cu locație stabila...doar in judetul Giurgiu pentru a putea face naveta!NU MA INTERESEAZA MUNCA IN STRĂINĂTATE! mulțumesc

 • Ma numesc mihai de meserie îngrijitor de animale caut de lucru la ,,,capre,,, oi,,, nu consum alcol sunt fumator cafengiu,,,,ca servici pot oferi păzit muls curățat de șchiop fatat aplecat codit etc.....cer si ofer seriozitate maxima pentru mai multe detalii astept sa fiu contactat la nr 0755863600

 • Club Paradis din Bucuresti angajeaza dansatoare cu sau fara experienta. Angajarea se face cu contract de munca. + 30% din consumatii. Se asigura cazare gratuita. Program de lucru zilnic intre orele 22.00 si 05.00

 • Se caută fete pentru postul de Croupier/Dealer BlackJack și Ruleta Online Casino Bucuresti, sector 5, zona Izvor. Se cere Limba Engleză la nivel conversațional. Oferta salarială este de 1800 lei net + bonuri de masa 300 lei + Bonus de performanța ce pornește de la 125 lei și ajunge la 1250 lei in funcție de seriozitatea și interesul pe care îl acordați, foarte ușor de obținut. Alte beneficii: asigurare medicală, 7card cu acces gratuit la diferite Sali de forța și nu numai, spor de noapte, Weekend, sărbători+ cafea, apa și fructe gratis la locul de munca, PlayStation, colț pentru citit cu mini-biblioteca. Se lucrează in 3 ture (7-15, 15-23, 23-07) cu posibilitatea de a alege tura preferata, 8h/zi cu pauza de 30 de min la fiecare 1h-1h30, transport asigurat pt tura 15-23. Pentru mai multe detalii, aștept mesaj privat.

 • Doamna serioasa, cu experinta in ingrijirea copiilor, doresc sa supraveghez si sa ingrijesc un copil, indiferent de varsta. .program part- time, fara sambata si duminica. nr tel de contact 0775295130. ofer si cer maxima seriozitate. Am o buna experienta cu cei mai mici.

 • Salveaza cautarea