Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doresc sa lucrez ca paznic de noapte,numai de noapte.Sunt fost sportiv.Daca aveti vre-un post disponibil pot incepe imediat.Am varsta de 44 ani,locuiesc in Bucuresti zona Titan,sector 2.

 • Nu doresc sa lucrez in distributie sau curierat!! Sofer cu experienta,varsta 44 ani,doresc angajare ca sofer la firma.Am categoria B din anul 1996.Locuiesc in sectorul 2 zona Titan.Ofer seriozitate.

 • Caut loc de muncă sau colaborare cu experiență de peste 14 ani în următoarele domenii: operator foto video, prelucrare foto video pe calculator, vânzător, gestionar, electronist, depanare soft si hard calculatoare și nu numai.

 • Angajam lucrator comercial, ( vanzatoare ) angajarea se face pentru Str. Margeanului nr 32, parter de bloc, sector 5 - 1 post, magazinul are profil de vanzare : cosmetica, cosmetica decorativa, si detergenti. Programul de lucru este de 8 ore, in 2 ture. Salariu 2000 lei net.

 • Caut sa ma angajez la o instituție de învățământ particulară Educator/sau la after school/ prof. franceza ,germana gradinita / pregatitoare /0-4 .Ma contactati aici sau pe adresa de email blejan.anam@gmail.com . Sunt la master anul 2 franceza +pedagogie, am lucrat un an la o gradinita ca si pedagog scolar /educator/prof.germana/ indrumator after school. Ofer si meditatii la limba franceza /germana gradinita/ cls.0-4 acasa la mine pe strada Spaniei. Nu am mutatia in Dolj pe buletin dar locuiesc in Craiova. Curs de biblioteconomie.

 • caut de lucru agent de paza pe raza municipiului huunedoara,detin atestat,exclus magazine cu profil alimentar.Tel.0728831660.

 • 36 de ani, Barbat caut loc de munca. Total ani experienta in vanzari ( managemant) Vase de croasiera. Ex - Shop Manager Princess Cruisess ( Duty free ) - 10 ani Ex - Shop Manager Royal Caribbean ( Duty free ) - 6 luni Ex - Shop Manager Norwegian Cruise Line ( Duty free ) - 6 luni Permis conducere categoria B - Limba ENGLEZA FLUENT ( scris / vorbit ) Traininguri facute si detin toate diplomele enumerate mai jos in original ( plus multe alte diplome ) - Diploma Managemant Vanzari Training - Princess Cruises in Santa Clarita California Los Angeles - Diploma Managemant Vanzari Training - Norwegian Cruise Line in Doral Miami. - 3 Firefighting diploma - 1 Alaska - 1 St Thomas - 1 Bahamas - Crowd Management - Survival At Sea Techniques - STCW 95 Basic Safety Training - Security Awareness Caut DOAR pozitie de managemant ca Asst Manager sau Manager. ( MAGAZINE - HOTELURI - RESTAURANTE - ETC ) wats up

 • Sunt interesat de un loc de munca; Experienta mea este in vanzari. Am lucrat pe vase de croasiera timp de 11 ani, pentru princess cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line ca si duty free retail manager. Am fact cursuri de managemant in Santa Clarita California si in Doral Miami. Detin multiple diplome in original de managemant, STCW basic training in survival techniques at sea, fire fighting ( St Thomas, Alaska, Bahamas ). Detin permis de conducer cat B, Masina personala si am 38 de ani. Vorbesc si scriu limba engleza cursiv. Nu caut post de vanzator - agent comercial, etc. Caut post de managemant in orice companie ( hoteluri, restaurante, supermarket-uri, etcAlexandru

 • Ofer servicii bona .menajera infirmiera. Sunt o persoana serioasa,pe care te poti baza,am 50 de ani,nefumatoare,imi place sa fac curat,sa imi petrec timpul cu copii,sa am grija de batrani. Fara barbati singuri va rog.

 • -Șofer cat.b -Curățenie Și în alte domenii Tel:0770235273

 • Tânără, 20 de ani, cu studii medii, caut loc de muncă în Iași (preferabil cu program de luni până vineri).

 • Te vrem in echipa noastra! Cum se va desfasura activitatea ta? - vei prezenta clientilor oferta noastra; - vei mentine relatia cu clientii in scopul atingerii obiectivelor de vanzare si incasare; - vei efectua simple rapoarte la inchiderea de zi; - vei pastra standardul de magazin. Ce vei primi in schimb? - training de specialitate, platit de noi; - salariu fix, bonuri de masa in valoare de 15 lei si bonusuri suplimentare; - majorari salariale anuale; - program de lucru flexibil, ca sa mai ai timp sa le faci si pe-ale tale; - tinem la sanatatea colegilor nostri, tocmai de aceea iti oferim gratuit asigurarea medicala Medicover; - iti oferim un bonus pentru ziua ta de nastere; - prime de sarbatori; - chiar poti promova daca iti doresti, pentru ca noi suntem cu ochii pe oamenii care “prind repede”; - iti facem contract de munca pe perioada nedeterminata, ca sa iti poti face planuri de viitor. Stii cine suntem? Activam pe piata jocurilor de noroc inca din 2013, fiind unul dintre cei mai cunoscuti operatori de pariuri sportive din Romania. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune cote si servicii de pariere, devenind in scurt timp un lider pe piata pariurilor sportive. Suntem o echipa faina, oamenii sunt tineri, prietenosi si de treaba! Nu vrem sa ne laudam dar in anul 2016 am castigat titlul de “CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI TRADITIONALE”. Trimite-ne CV-ul tau si hai sa povestim putin.

 • Solicit angajare la o firma serioasa pe vanzari in ori ce domeniu de vanzarii?,am peste 25 de ani lucrati la diferite firme multinationale si nationale ! Am lucrat in diferite domeni pe vanzari gen Horeca cu baruri si reataurante ,papetarie birotica ,incalziri -sanitare -climatizare-gaz si in constructii vanzare materiale importuri de afara !Ma descurc in ori ce situatie ,rezistenta la stres,imi.place fff mult sa negociez cu clientii,bun negociator ,lùare de decizi bune !posesor carnet de conducere cat B!

 • Tanar de 32 de ani, cu permis de conducere categoria B si 12 ani de experienta la volan, caut un loc de munca ca sofer. Ma intereseaza un loc de munca cu norma intreaga si contract de munca legal. Disponibilitate pentru program de lucru in doua schimburi.

 • Caut loc de munca part-time dupa programul de lucru cer seriozitate si ofer seriozitate

 • Doresc sa ma angajez ca bona pentru copil mai mare de trei anisori . Doar in orasul Slatina judetul Olt. Accept program de 8 ore sau chiar mai putin .

 • Functionar bancar caut loc de munca 4 ore/ zi. Am studii economice si experienta de munca in casierie.

 • Ofer serviciile mele ca bona la domiciliul meu( comuna Lumina ) , part-time sau full time . Am experienta ca suplinitor after school , gradinite si copii cu nevoi speciale, licentiata in psihologie. Am 46 ani.

 • 43 ani,cu vechime in domeniu,scolarizat ,cu diploma, caut sa-mi arat maiestria,pt cine are nevoie , la o firma de profil din timisoara ,.

 • doamna serioasa cu experienta ofer ingrijire persoanelor varstnice .Pentru cine are nevoie chea si pe timp de noapte in spital .Cer si ofer seriozitate

 • Salveaza cautarea