Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Expert specializat în PPC - Publicitate - Marketing Online - Facebook Ads, Google AdWords caut colaboirare-angajare cu firme Expert specializat în PPC, cu o cunoaștere aprofundată a platformelor de publicitate online plătite, inclusiv Google Adwords și Facebook ADS Experiență demonstrativă în desfășurarea campaniilor PPC Experiență de a crea liste de cuvinte cheie și anunțuri, urmărirea, optimizarea campaniilor, raportarea și furnizarea de informații analitice. Experiență în utilizarea instrumentelor de gestionare a sumelor licitate de la terți pentru optimizarea campaniilor Optimizare Funel Google Analytics Experiență in managementul contului de campanie adwords PPC în partea de căutare plătită O bună cunoaștere a Google Analytics și a altor platforme de analiză (Ahrefs, MOZ, Semrush) Bugetul PPC gestionat si optimizat cu succes; Google AdWords certificatStrategie de marketing: Crearea unei strategii de marketing și un plan care să răspundă ambițiilor clientilor. Promovarea brandului firmei si Awarness Brand - Branding PPC Campaign. PR & conținut copywriting Asigur o strategie de leadership și de conținut. Creare și gestionarea unui calendar de conținut și asigurarea ca punerea în aplicare a acestuia, inclusiv linkuri de directionare key express sunt realizate, bloguri, studii de caz, videoclipuri. Considerând propunerea Bit Zesty de a comercializa cele mai eficiente canale de marketing disponibile. Identificarea oportunităților adecvate de PR, colaborând cu o agenție de marketing sau stiri. Definire și gestionare proces de inregistrare conversii și înregistrările statistice pentru companie. Stați in trend cu tendințele industriei și concurența, identificam oportunitățile strategice. Actualizam acreditările și adaptam după cum este necesar pentru a sprijini serviciile cliențilorOPTIMIZARE SEO si îmbunătățiri/optimizari SEO ale site-ului, inclusiv crearea de pagini de destinație. Gestionam activitățile SEO și PPC colaborând îndeaproape cu echipa de vanzari. Evenimente Identificam o rețea de vorbitori interni și externi care să vorbească la evenimentele interne și externe. Gestionam și derulam evenimente externe și interne. Gestionam generația noilor trenduri Asiguram că firma dezvoltă campanii cu generare de campanii de trend. Monitorizam activitățile CRM si Google Analytics Servicii <MArketing Online: rol: Experiență în managementul de marketing și dezvoltarea afacerii - cu experiență recentă într-o agenție de produse digitale, consultanță UX sau un mediu similar. Adaptabil, capabil să crească cu rolul, să lucreze cu oameni diferiți și să fie flexibil. Auto-asigurat, condus, capabil să ia decizii și să-și asume responsabilitatea pentru ei. Rezultate-orientate, îmbrățișând provocări și termenele de îndeplinire. Auto-disciplinat și organizat.

 • Optimizare SEO Timisoara | Search Engine Optimization | SeoAdWords 0725 763 311 Optimizare SEO Timisoara | Search Engine Optimization | SeoAdWords.ro 0725 763 311 Publicitate Google AdWords Timisoara Optimizare SEO Timisoara | Search Engine Optimization | SeoAdWords Optimizare SEO & Servicii SEO, Timisoara Romania @SeoAdWords™ Iti doresti ca site-ul tau sa ajunga in top in Google? Specialistii iAgency iti pot oferi servicii de optimizare SEO care sa iti aduca trafic si conversii. Cu optimizare SEO site-ul tau poate ajunge in top 10 rezultate google! Optimizarea SEO este in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent in cea mai ravnita, eficienta si onoranta locatie publicitara din lume – prima pagina Google! Bineinteles, ca sa ajungi aici este nevoie de multa munca, determinare, creativitate, cunostinte – atat tehnice cat si de business, intr-un cuvant de o campanie de promovare SEO profesionista. Sunt doua variante prin care poti obtine acest lucru: fie apelezi la o agentie specializata in oferirea de Servicii SEO de calitate, fie devii autodidact si incerci sa reusesti de unul singur. Totusi, daca va intrebati de ce este atat de important sa ajungi in prima pagina Google, iata doua argumente puternice: 93% din toate experientele online incep cu un motor de cautare In 68% din cazuri acel motor de cautare este Google – in Romania procentul depaseste 95% Ce este SEO (search engine optimization) si ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare? Pentru a intelege mai bine termenul SEO, trebuie sa mentionam de la inceput ca SEO este acronimul de la “search engine optimization”. In limba romana aceasta se traduce astfel: “optimizarea pentru motoarele de cautare”. Intrucat SEO este un concept inca tanar nu vom folosi cuvinte precum “Stiinta” sau “Arta”, sau amandoua - cum multe voci se grabesc sa afirme. In schimb, pentru a incerca sa definim procesul, vom spune simplu: Definitie Optimizare SEO Optimizarea SEO reprezinta practica prin care se urmareste cresterea traficului organic (natural, neplatit) a unui web site si imbunatatirea calitatii acestuia prin intermediul rezultatelor organice ale motoarelor de cautare. In ce consta procesul de optimizare SEO Intrucat este strict legat de motoarele de cautare, putem afirma din start ca SEO este un proces extrem de complex si de dinamic.

 • SERVICII DE PROMOVARE GOOGLE ADDWORDS SI FACEBOOK Oferim servicii pentru creare de campanii addwords, facebook adds si alte surse de promovare PPC. Daca doresti ca bounce rate-ul sa fie unul scazut si sa ai cat mai multe comenzi apeleaza la serviciile noastre. Pay-per-Click, sau PPC așa cum e cunoscută în domeniu această strategie, este, după cum îi spune și numele, o formă de publicitate prin anunțuri care au rolul de a atrage potențialii clienți și a-i determina să dea click pe ele. Avantajul pentru tine al unei astfel de strategii este faptul că îți permite să plătești doar în momentul în care utilizatorul dă click, nu doar dacă acestuia i se afișează acest mesaj. De ce ai nevoie de servicii PPC? Ai un stoc de produse sezoniere pe care dorești să îl vinzi rapid? Ai nevoie de PPC! Vrei să ai rezultate rapide până începi să obții și trafic organic din campania SEO, pentru a avea cash-flow? Ai nevoie de PPC! Vrei să fii mereu prezent în căutările utilizatorilor tăi și să plătești doar pentru cei care ajung pe website-ul tău? Ai nevoie de PPC! Ce tipuri de campanii PPC oferim? In România, există două formule mari de campanii Pay-per-Click, iar una dintre acestea, dacă nu chiar amândouă se pot potrivi cu business-ul tău. Noi avem grijă să aflăm cât mai multe despre specificul afacerii tale, despre strategiile de marketing existente și putem să îți spunem, ulterior, cum să procedăm mai departe. Campaniile PPC pe care noi le oferim sunt: Campanii Google AdWords Sunt cele care apar în partea de sus în cazul unei căutări specifice în Google, marcate cu „Anunț” încadrat într-un chenar. Sunt formula alternativă a motorului de căutare Google pentru rezultate directe în primele poziții la căutările pe cuvinte-cheie specifice Campanii Facebook Ads Sunt de mai multe tipuri, însă toate presupun afișarea unor produse sau promovarea unei pagini de destinații către anumiți utilizatori ai rețelei de socializare Facebook, care pot fi targetați foarte precis datorită algoritmilor acestei platforme Ce te împiedică să apelezi la servicii de PPC? „Dacă oamenii dau click și nu cumpără nimic, ce fac? Rămân cu banii dați și buza umflată?” Campaniile PPC nu se rezumă la a băga un buget și a mai reveni după o lună ca să vezi rezultatele. Orice astfel de campanie necesită monitorizare, pe care noi o oferim. Mai mult, dacă observăm că nu există rezultate într-un timp determinat pentru un anunț, schimbăm strategia din mers, astfel încât să găsim soluția ideală pentru tine și business-ul tău! „Se poate să bag în AdWords un buget mic? Nu vreau să cheltui prea mult!” Nu există un buget standard pentru AdWords, pentru că acesta depinde în mod direct de domeniul business-ului tău și, automat, de concurența pe anumite cuvinte-cheie. Fiind un sistem bazat pe licitație, cu cât sunt mai multe business-uri care licitează pe anumite cuvinte-cheie sau cu cât respectivul business oferă produse sau servicii premium, cu atât crește și costul per click.

 • Servicii Optimizare SEO Servicii Optimizare SEO Cu optimizare SEO site-ul tau poate ajunge in top 10 rezultate google! Optimizarea SEO este in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent in cea mai ravnita, eficienta si onoranta locatie publicitara din lume – prima pagina Google! Bineinteles, ca sa ajungi aici este nevoie de multa munca, determinare, creativitate, cunostinte – atat tehnice cat si de business, intr-un cuvant de o campanie de promovare SEO profesionista. Sunt doua variante prin care poti obtine acest lucru: fie apelezi la o agentie specializata in oferirea de Servicii SEO de calitate, fie devii autodidact si incerci sa reusesti de unul singur. Totusi, daca va intrebati de ce este atat de important sa ajungi in prima pagina Google, iata doua argumente puternicedin toate experientele online incep cu un motor de cautare In 68% din cazuri acel motor de cautare este Google – in Romania procentul depaseste 95% Ce este SEO (search engine optimization) si ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare? Pentru a intelege mai bine termenul SEO, trebuie sa mentionam de la inceput ca SEO este acronimul de la “search engine optimization”. In limba romana aceasta se traduce astfel: “optimizarea pentru motoarele de cautare”. Intrucat SEO este un concept inca tanar nu vom folosi cuvinte precum “Stiinta” sau “Arta”, sau amandoua - cum multe voci se grabesc sa afirme. In schimb, pentru a incerca sa definim procesul, vom spune simplu: Definitie Optimizare SEO Optimizarea SEO reprezinta practica prin care se urmareste cresterea traficului organic (natural, neplatit) a unui web site si imbunatatirea calitatii acestuia prin intermediul rezultatelor organice ale motoarelor de cautare. In ce consta procesul de optimizare SEO Intrucat este strict legat de motoarele de cautare, putem afirma din start ca SEO este un proces extrem de complex si de dinamic. Motoarele de cautare precum Google, Bing, Yandex si altele au ajuns in prezent sa proceseze pe de o parte, miliarde de cautari ale utilizatorilor de internet in fiecare zi, iar de cealalta parte sa caute si sa identifice intr-o baza de date gigant raspunsuri relevante la query-ile acestora. Si tot acest proces se intampla in timp real. Evident, pentru a alege din aceasta baza de date imensa cele mai relevante rezultate pentru utilizatori, motoarele de cautare folosesc formule complexe de indexare si algoritmi ce iau in calcul sute de criterii. Google de exemplu, ne informeaza ca rezultatele din SERP sunt stabilite cu ajutorul a cel putin 200 de factori de ranking. Mai mult, constant si acesti factori isi schimba modul de functionare si se adapteaza noilor cerinte ale utilizatorilor. Google ne mai semnaleaza faptul ca are nu mai putin de 500-600 de astfel de modificari anuale. Este adevarat ca cele mai multe sunt modificari minore, cu toate ca de-a lungul timpului am avut parte si de update-uri importante, precum Fred Update.

 • Caut job de inginer tehnolog de industrie alimentara,(sef de schimb,inginer calitate,aprovizionare) cu experienta in domeniul,muncitor,serios,flexibil cu angajati. Sunt din provincie,si sunt dispus la realocare Telefon 0720170022

 • Tânăra,32 ani doresc angajare

 • Caut loc de munca muncitor necalificat loc stabil fara sezonier schimbu 1 doar in oradea program de lucru luni-vineri salar 1500-1700net tichete de masa 15 lei decontat transport contract pe perioada nedeterminata aștept ofertele dumneavoastră.

 • barbat 45 ani din buzau doresc loc de munca cu program normal in buzau, orice domeniu.

 • Economist cu experienta, cunostinte limba engleza, atestat Inspector Resurse Umane, caut loc de munca cu program 4-6 ore/zi sau lucru de acasa in programul Saga.

 • Detin carnet cat B din anul 1988 .. Exclus curier rapid! Multumesc

 • FABRICA DE INCALTAMINTE DE LUX SITUATA PE CALEA BUZIASULUI NR 14-16 ANGAJAM CUSATOARE CU EXPERIENTA. SALARIUL FOARTE ATRACTIV + TICHETE DE MASA + TRANSPORT DECONTAT ( DACA SUNTETI DIN AFARA LOCALITATII ). RELATII LA TEL

 • Gradinita privata angajez femeie pt curatenie. Telefon 0722796844.

 • Posesor permis categoria b caut loc de muncă ,cunostinte pc . Rog seriozitate.

 • Caut loc de munca de luni pana vineri full time în Cluj sau Floreşti

 • Angajez operator buldoexcavator cu experienta!Rog si ofer seriozitate!

 • doresc a lucra direct la clienti particulari .de exemplu cine are de facut o casa .sau reparati. finisari si amenajari int si ext. am o experienta de 30 de ani iar calitatea meseriei am dobandito prin munca. ma puteti contacta la nr 0032483472368. pot lucra an zona zarnesti rasnov brasov si loc din apropiere.

 • Caut loc de munca Stivuitorist autorizat iscir cu experienta program 5zile lucrătoare cu 2libere salariuprogram 8 ore 1singur schimb astept ofertele dv la tel nu ezitați să mă sunați sau aviz firmelor de distribuție!!!

 • tanar sofer profesionist permis categoria B C D E doresc sa lucrez ca sofer personal sau sofer distributie pe dubita 3.5 tone sau sofer curierat mentionez nu doresc sa lucrez pe camion sau tir. am experienta 1 an in germania pe duba curierat si un an in italia rog si ofer seriozitate maxima locuiesc in jud dambovita

 • Cauti un loc de munca stabil? Vino in echipa noastra! MGA - producator mobilier tapitat, angajeaza : tapiteri, montatori schelete lemn, cartonari, cusatorese, muncitori necalificati. Oferim : salariu motivant in functie de realizari (acord individual ), bonuri de masa de 15 lei, prima de Paste, prima de Craciun, prima de concediu, un singur schimb, transport gratuit pe raza municipiului Arad. Suna acum pentru detalii : 0257 288 177 sau 0723 247 693

 • Domn serios, 24 ani, cunosc pachetul Microsoft Office, caut loc de munca in Piatra Neamt. Job anterior Call Center. Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea