Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Tânăr 24 de ani caut loc de muncă de preferat sofer(dețin permis categoria B de o lună și jumătate dar vă pot asigura că mă descurc foarte bine),lucrez de la 18 ani,am lucrat în diferite domenii[paza,comert,industrie auto(piese în Cehia sau cablaje în România)],aștept mesaje(lucrez în prezent însă îmi doresc altceva),mulțumesc.

 • Se cauta mecanic auto! Salarizare atractiva!

 • Doamna, 40 de ani, nefumatoare, sunt in cautarea unui loc de munca, la prog de 8 ore. Am lucrat la ambalarea si etichetarea prod non food. si ca lucrator bucatarie catering. Ma adaptez si invat usor la lucruri noi!

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza FARMACIST (farmacist rezident, farmacist, farmacist pensionar), pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE, cu vechime si experienta, pentru activitatile: - predare de ore; - practica elevilor in spital. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza MEDIC BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE sau KINETOTERAPEUT (rezident, doctor plin sau pensionar), pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza MEDIC (INDIFERENT DE SPECIALITATE) – rezident, doctor plin sau pensionar - pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926.31.08.2018 angajeaza MEDIC RADIOLOG (rezident, doctor plin sau pensionar) pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558

 • Caut loc de munca in orice domeniu. Curriculum Vitae NUME: Olteanu Ovidiu Adresa: Timisoara, Zona Calea Girocului E-mail: Telefon: 0727643157, 0770634009 Data nasterii: 14.07.1982 Permis de conducere: Cat. A, B, C, E (B, C 2001; A, E 2009) EDUCATIE - Scoala profesionala Gr. Sc. Ind. de Transporturi Auto Timisoara 1996-1999 (sofer-mecanic auto); - Liceul Gr. Sc. de Chimie Ind. “AZUR” Timisoara 1999-2002 (Operator Ind. Org. si Petrochimica); - Facultatea de Agricultura 2006-2010 (Ing. si Protectia Mediului Agricol); -Scoala Populara de Arte (canto popular). EXPERIENTA Restaurant-pizzerie “Lepa Brena”, “Charlie” Timisoara 2000-2002 (barman); “Radio Taxi” Timisoara 2002 (sofer); Constructii si amenajari interioare Franta 2003-2005; Sofer-manipulant la depozit 2005-2007 (“Roniv”, “Biskuit” Timisoara); Computer 2007-2009 (scriere-copiere in programul Word), cunostinte minime de operare PC; Montator subansamble ’’Art Match ’’ Timisoara 2010-2011 ; Operator productie ’’URSUS’’ Timisoara 2011 ; Operator Automate Cafea “Daily Caffe” 2012; Operator Masina cu Comanda Numerica ‘Rossini Sleeve’ 2013. Climatizare-ventilatie ''Adaco". 2016-2018. Limbi straine : Franceza vorbit-citit mediu. Engleza incepator.

 • doresc job ingrijire si supraveghere, eventual teme, copil, program dupa 16,30 inclusiv sambata si duminica

 • Permis categoria B din 1994, 53 ani, fara antecedente rutiere. Solicit angajament sau colaborare cu auto propriu, VW Passat 2009 de culoare neagra, geamuri fumurii pe spate, diesel, consum rezonabil, pentru 4-8 ore zilnic, pentru diverse activitati domestice sau economice, de la 4000 ron net.

 • Depozit de materiale de constructii situat in comuna Berceni judetul ilfov, angajeaza muncitor in depozit. -full time -locatie stabila -concediu de odihna legal platit Depozitul este situat in comuna Berceni bd.1 Mai nr 67,jud Ilfov. Relatii la tel.0722366329 sau 0723351918 salariu 1800-2000 lei net relatii la tel.0722366329;0723351918

 • Pensionar, studii superioare, vorbitor de limba engleza, bucatar pasionat, sociabil si prieten al copiilor, posesor carnet de conducere, caut loc de munca la o institutie sau chiar la o familie daca abilitatile si cunostintele mele pot fi de folos. Prefer zonele Aradului, Lipovei, Torontal, Bucovina sau Dumbravita.

 • Căutam educatoare și asistente educatoare entuziaste, dornice să investească în parcursul lor educațional, alături de echipa noastră. Descrierea jobb-ului: - coordonarea unei grupe de preșcolari; - evaluarea învățării prin feedback constant; - sprijinirea copiilor în vederea parcurgerii cu succes a programului zilnic; - absolventă a Liceului Pedagogic sau a Facultății de Psihologie și Științele Educației; - experiență în domeniu, minim 1 an; - persoană caldă, creativă, entuziastă, dedicată activității cu preșcolarii; - programul este de 8 ore Oferim pachet salarial motivat și atractiv, în funcție de experiență și performanțe; - mediu plăcut de lucru, dinamic și echipă tânără; - respectarea zilelor libere legale; Puteți trimite CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau ne puteti contacta telefonic la următoarele numere 0722 462 002 sau 0764 392 790

 • Caut un loc de muncă full time, doar pt Bucuresti. Am 38 de ani, căsătorit, nefumator, fara vicii, permis cat b cu vechime, sunt fost cadru m.a.i. Sunt din Bucuresti, cartierul Titan. Rog doar oferte serioase!

 • Persoana serioasa ,permis cat b din 1998 experienta condus,intocmit facturi ,chitante ,caut un job serios ,bine platit pe termen lung ,ca sofer cat B distributie marfa ,Montat mobila impachetata,Transport persoane

 • Cauti un job? Noi cautam PARTENERI Persoane Fizice Independente sau Persoane Juridice ! Esti indraznet, creativ si pasionat de noi si noi provocari ? Poti sa vinzi cu usurinta produse de asigurare? VINO IN ECHIPA NOASTRA ! NE INTARIM ECHIPA ! Iti place sa lucrezi cu oameni si esti dispus sa dobandesti noi competente? Iti oferim mai mult decat un JOB, este o invitatie pentru o relatie lunga si plina de realizari. Te intereseaza ? Devino Asistent in Brokerajul de Asigurari . In continuare iti explicam cum sa devii broker de asigurare. Inainte de toate trebuie sa stii ca aceasta meserie necesita foarte multe aptitudini de convingere si exprimare atunci cand ai in fata ta ai un client. Devino Asistent in Brokerajul de Asigurari daca: esti priceput si crezi ca te caracterizeaza aceasta meserie ? + vrei sa iti testezi limitele personale de convingere ? +ai un talent insacut si crezi ca ai mai multe avantaje in a convinge un client ? Daca da, atunci ai nimerit in locul cel mai perfect. La INTER BROKER DE ASIGURARE te ajutam sa devii asistent in brokerajul de asigurari, sa faci parte din cea mai experimentata echipa de brokeri in asigurari din Romania. Pentru inceput, trebuie sa stii cateva lucruri : ca sa devii broker de asigurari trebuie sa parcurgi acest articol, iar daca la final esti interesat de colaborarea cu noi, trebuie sa ne trimiti un CV in privat si raspunsul la intrebarea: De ce doresti sa devii asistent in brokerajul de asigurare? Sau poate doresti sa devii manager si sa coordonezi o echipa. Daca da, te rugam sa ne impartasesti de ce iti doresti acest lucru. Un responsabil va prelua datele si informatiile tale si te va cotacta in cel mai scurt timp posibil. Ce trebuie sa fac ca sa devin broker de asigurari ? Pentru asta trebuie sa parcurgi un curs de pregatire, finalizat printr-un examen, care iti confera statutul de a practica aceasta activitate, dupa care trebuie sa te autorizezi ca Persoana Fizica Independenta sau Persoana Juridica. A fi cu adevarat broker de asigurari reprezinta un pas in cariera ta. Un broker de asigurari este o persoana mereu eleganta, care trebuie sa iti inspire incredere. De fiecare data, un broker de asigurari este o persoana foarte importanta intre client si asigurator. Beneficii Financiare comisionul lunar - calculat ca procent din primele de asigurare aferente produselor vandute comisionul aditional, pentru agentii care promoveaza bonusuri acordate in functie de performantele inregistrate. Iti oferim mai mult decat un JOB, este o invitatie pentru o relatie lunga si plina de realizari. Trimite CV-ul pe adresa : tatiana.bulboaca@euteasigur.ro . Un responsabil va prelua datele si informatiile tale si te va cotacta in cel mai scurt timp posibil. Vor fi contactate toate persoanele care vor aplica. Interviurile se vor desfasura local dupa un program anuntat si agreat de comun acord.

 • Persoana serioasa, punctuala, experienta munca de birou, studii superioare, cunostinte calculator-nivel mediu, lb. engleza(nu cunosc lb. maghiara) , caut loc de munca, insa nu neaparat intr-un domeniu anume. Ofer si rog seriozitate.

 • Licentiat, studii postuniversitare, cunostinte PC, vorbitor limba italiana, notiuni elementare engleza, posesor permis de conducere B,C,E, caut serviciu conform pregatirii, sau ceva similar.In caz ca nu raspund la telefon, rog lasati un mesaj.

 • 42 de ani. Total ani experienta in functii de conducere ( managemant positions ) 23 de ani. McDonalds - consultant calitate. Taksim - brand manager. Presto - controlul calității. Foarte multe traininguri facute. Caut de munca pentru o pozitie de Manager. Mai multe detalii - 0725900353. Mulțumesc.

 • Salveaza cautarea