Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Mă numesc Irina Vârsta 21 ani Luna nașterei mele 4.12.1998 Sunt o persoană sinceră, de încredere, Foarte serioasă. Dar mai ales de bază muncitoare , ambițioasă . În prezent muncesc la Mec Donald's 12 Clase . Mi aș dori din tot sufletu un alt loc de muncă. Aștept cu nerăbdare să îmi vizionați profilul meu.

 • Promovare Online Instagram Ads Servicii Publicitate Google Adwords - Intagram - Facebook Ads Servicii Google AdWords PPC Specialist, Facebook Ads, Instagram Ads Specialist Gestionarea contului Google Adwords - planificarea campaniei PPC - configurarea căutării plătite - publicitatea grafică - campanii social media pentru o varietate de clienți. Certificari Google Adwords: Google Ads Fundamentals Search Advertising Display Advertising Mobile Advertising Video Advertising Shopping Advertising seoadwords.ro Optimizarea Ratei de Conversie PPC Cercetarea cuvintelor cheie, - gestionarea ofertelor și analiza concurenților - dezvoltare pentru a asigura că paginile de destinație sunt optimizate - conversie maximă și o rentabilitate a investiției (ROI) pozitivă - pregătirea rapoartelor și furnizarea de analize, informații și recomandări - îmbunătățirea performanțelor KPI In trend ultimele tendințe din industrie Experiența marketingului de căutare plătit cu un istoric în conducerea campaniilor de marketing digitale de succes Anunțurile Google, anunțurile Bing și experiența Google Analytics. Anunțurile Google, anunțurile Google Analytics și anunțurile Bing Măsurarea performanțelor și identificarea zonelor de îmbunătățire Abilități de scriere puternice pentru a crea o serie de anunțuri convingătoare și a comunica cu clienții Servicii Publicitate Google Adwords - Intagram - Facebook Ads oferite: -Deținerea calendarului editorial al conținutului firmei, colaborarea cu echipele de copywriting pentru planificarea, coordonarea și planificarea activității pe o bază de 90 de zile. -Redactarea blogului firmei, știri regulate și actualizări, optimizarea conținutului pentru diferitele segmente de public, asigurarea faptului că acesta este pe o marcă și un mesaj. -Comercializarea tehnologiei de marketing (Marketo superuser), furnizarea de informatii și sprijin pentru echipe și promovarea utilizării celor mai bune practici în utilizarea software-ului de marketing prin e-mail, CMS, canale sociale, webinar / event technology și procese de marketing. -Proiectarea și implementarea cadrului intern în cadrul SharePoint, Yammer și Outlook pentru comunicații interne pentru promovarea activităților de marketing ale firmei. -Awarness Brand - deține dezvoltarea liniilor directoare ale mărcii vizuale ale firmei, asigurându-se că toate materialele sunt dezvoltate în conformitate cu identitatea

 • Doresc angajare ca si Sofer transport persoane,

 • Tanar caut de munca ca sofer permis bce, doresc angajare/colaborare doar pentru categoria b.

 • SC angajează cu contract de munca. 1 meseriaș tencuiala mecanizata, 1meserias rigips 2 meseriaș glet.Rel. 0786746489. Șantierele sunt în Iași.

 • Sofer 45 ani, permis cond. BCDE din 1990 cu toate atestatele, experienta, nefumator, nu consum alcool, curat, sociabil, doresc angajare pe MICROBUZ, sa transport persoane la lucru in strainatate si retur, am mai lucrat in domeniu, ma descurc f bine -sau transport marfa tur/retur. Mentionez ca nu am avut evenimente rutiere. Tel . 0744852658.

 • Pensionar caut loc de munca part-time, Galati , tel. 0751326370

 • DescriereCaut loc de muncă stabil, am 43 de ani studii medii, permis categoria B, calificare frizer, și puțin în domeniul brutărie, solicit angajare. Menționez că de vineri după ora 15:00 și sâmbătă nu lucrez sub nici o formă. Dumineca pot lucra.Telefon 0740606151 Mulțumesc frumos!

 • Mă numesc Georgescu Mirela, am 38 de ani și sunt în căutarea unui loc de muncă că agent de pază în Târgoviște, Dâmbovița. Menționez că am atestat de pază și că am mai lucrat în acest domeniu.

 • Caut job de inginer tehnolog de industrie alimentara,(sef de schimb,inginer calitate,aprovizionare) cu experienta in domeniul,muncitor,serios,flexibil cu angajati. Sunt din provincie,si sunt dispus la realocare Telefon 0720170022

 • Caut loc de muncă urgent în botoșani am 20 si sunt un băiat muncitor si cu bun simț

 • Nu doresc sa lucrez in distributie sau curierat!! Sofer cu experienta,varsta 44 ani,doresc angajare ca sofer la firma.Am categoria B din anul 1996.Locuiesc in sectorul 2 zona Titan.Ofer seriozitate.

 • Doresc sa lucrez ca paznic de noapte,numai de noapte.Sunt fost sportiv.Daca aveti vre-un post disponibil pot incepe imediat.Am varsta de 44 ani,locuiesc in Bucuresti zona Titan,sector 2.

 • Imi ofer serviciile cu mașinile care se văd în poze: inchiriat, angajat, zilier sau ocazional pentru diferite transporturi, ofer și cer seriozitate. Excluși romii. Alte informații la tel. 0744510921.

 • Gatești bine și îți plac copii? Gradinița copiilor fericiți (Wonderland), caută bucătăreasă. Detalii: Str Argeș Nr 3 Timișoara ( Zona stația Cluj) tel : (0721) 348 053

 • Caut servici pentru acasa ,orice domeniu ,dar ,mai ales pentru calculator .

 • Inginer absolvent TCM (tehnologia constructiilor de masini), vechime 35 ani , cunostinte in identificarea si incadrearea materialelor metalice , incercari mecanice distructive ,incercari pelete, suruburi prezoane incadrare clasificare ,Experienta in constructii metalice asamblate si sudate, calificare procedee sudare si sudori etc , caut angajament part time sau full time , colaborare ,firma serioasa SALARIU CORESPUNZATOR. Cer si ofer seriozitate maxima

 • Ofer Diploma Farmacist impreuna cu A.L.P. vizat pe anul in curs ,atestat de farmacist sef solicit colaborare farmacie/depozit (detin cursul de auditori interni pentru sistemul de management integrat calitate-mediu in conformitate cu cerintele standardelor internationale ).

 • Tel 0772220326 Bărbat,49 de ani, calificare și experiență în zugrăveli glet rigips termosistem dulgherie etc, permis cat B, foarte muncitor și serios, caut loc de muncă în construcții Disponibil la deplasări

 • Ofer diploma de farmacie in vederea deschiderii unei farmaciei sau a depozitului de medicamente (detin cursul de auditori interni pentru sistemul de management integrat calitate-mediu in conformitate cu cerintele standardelor internationale ).

 • Salveaza cautarea