Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Senior Creative Graphic Designer cu o experienta de 26 ani, caut urgent job (Bucuresti sau strainatate) in profilul creatie grafica/concept, dtp, interfata grafica web design layout, fotografie. Concept graphic patterns for carpets, embrodery, tapestry and fabrics. Lucru dedicat in programe specializate ca: - ADOBE Photoshop CS5 Design Premium - ADOBE Illustrator, ADOBE After Effects; - ADOBE InDesign; - Macromedia Dreamweaver MX 2004; - Corel V. 12 - QuarkXPress 4.0, etc. Serios, profesionist. PORTOFOLIO: http://paladegraphicart.blogspot.com (please view old posts, too) https://www.behance.net/palladin http://www.abadjian.com/abadjian.com/Welcome.html Contact: E-mail: mobil phone: 0726438620 Multumesc anticipat. Astept mesajul dumneavoastra. Cu respect, Marian Palade -designer-

 • Tanar in varsta de 20 de ani, caut loc de munca in acest domeniu. Vorbesc engleza fluent, ma pot integra usor intr-o noua echipa, iar seriozitatea este prima pe lista.

 • Doamnă 50 de ani,caut loc de muncă,angajator serios,L-V Am permis de conducere, cunoștințe de limba germană, sunt punctuală, fair-play, bun simț, ofer și cer seriozitate. Mulțumesc.

 • Meseriaș experiență, caut/execut lucru construcții. finisaje interioare exterioare. gleturi tinci rigips zugrăveli parchet termosistem etc. calitate seriozitate, mp ,zi, colaborare etc. dețin mașină.

 • Meseriaș experiență caut/execut lucru construcții finisaje interioare ext. gleturi tinci rigips zugrăveli parchet termosistem etc, calitate seriozitate, mp ,zi colaborare etc. dețin mașină

 • Societate privata cu punctul de lucru in orasul Popesti - Leordeni jud. Ilfov angajeaza : Sudor MIG - MAG Lacatus confectii metalice Conditii de munca foarte bune , salariu motivant. Pentru detalii angajare va rugam sa sunati pe dl. Croitoru Petru tel.

 • SC angajeaza scafandru profesionist brevetat de Centrul de Scafandri Constanta, cu experienta si apt medical. Pentru relatii sunati la telefon:

 • 1

  SC INDONI FER SRL – Dragasani - Valcea - Angajeaza pt Ateliere Confectii Metalice din Dragasani - Valcea - 5 SUDORI - ELECTRIC - Se cere si cunostinte de lacatuserie pt confectii metalice cu salarii 2500Lei-4000Lei/Net - Cautam sa aducem in echipa oameni de valoare, profesionisti in meseria lor, Incredrea este foarta importanta si nu dorim sa avem in echipa oameni care au nevoie de o supraveghere constanta. In acest moment cautam: SUDORI ELECTRIC si ARGON (MIG, MAG, TIG, WIG), pentru ateliere de Confectii Metalice DESCRIEREA ACTIVITATII - Realizarea de confectii metalice,structuri si constructii metalice prin asamblarea de profile rectangulare, tabla sau tevi metalice; - Executia diferite produse/repere specifice confectii metalice, din profile si tevi metalice ori tabla de diferite dimensiuni dupa desen/schite, incepand cu pregatirea materialului , executie, lacatuserie, sudura, finisare, montaj. CERINTE : - Se accepta sudori cu sau fara diploma de sudor - Experienta si cunostinte de sudura in electrod si argon - min 1-2 ani - Experienta si cunostinte de lacatuserie confectii metalice - min 1 an - Experienta in utilizarea masinilor si uneltelor specifice - Asumare si indeplinire sarcinilor de serviciu - Preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual - Asigura calitatea produselor realizate BENEFICII: - Se asigura contract de munca pe termen nelimitat - Salariu atractiv - variabil, in acord in functie de cantitatea si calitatea muncii prestate + ore suplimentare platite - Bonusuri, in functie de realizarea obiectivelor in termenele normate si la calitatea standardelor impuse de angajator - Se asigura echipament de lucru / protectia muncii - Posibilitatea de a performa intr-un mediu competitiv si de a creste profesional - Loc de munca stabil si de lunga durata. - Munca se va desfasura in ateliere de Confectii Metalice - Se cere si se asigura seriozitate Se vor sustine probe practice. Angajare imediata dupa proba practica. Relatii,detalii si informatii la – la sediul situat in Mun. Dragasani sau la Tel 0767252542

 • 1

  Caut loc de munca în P.Neamt ca receptioner marfa, lucrator comercial. Am 42 de ani. Mulțumesc. 0744119031.

 • Tânăr ambițios, muncitor, caut loc de muncă. Momentan lucrez in HOTECA, dar din moment ce nu mai reprezintă o siguranță sunt nevoit să mă axez spre alt domeniu. Astept mesaje pe WhatsApp și aici.

 • 4

  Angajăm urgent tubolator cu experienta , spirodut , tevile,conducte cititor de plan elettricen la connesiune sudoe co2 ANGAJAM PENTRU TULCEA URGENT SUDOR CO2 , TUBOLATOR PE CONDUCTE LACATUSC CU ESPERIENZA CITITOR DE PLANO salariu motivant! ) Alte detalii la nr. maurizio

 • Firma de productie angajam ambalator. Seriozitate, rapiditate.

 • Oportunitate de colaborare cu Srl ,Pfa ptr curierat Tazz by eMAG, part-time sau full time, Se poate livra cu : - Bicicleta ( normala sau electrica ) - Trotineta ( normala sau electrica ) - Scuter - Motocicleta - Autoturism plata /comanda efectuata. In aceasta varianta tariful este UNIC per comanda efectuata indiferent de distanta parcursa pt ridicarea/livrarea unei comenzi. Plata se efectueaza la 2 saptamani (pe data de 10 si 25 ale lunii) ! Variante de colaborare cu PFA, SRL sau carte de munca inregistrata la ITM, protectia si medicina muncii. Dispeceri care stau la dispozitia ta pe toata perioada în care esti activ pe aplicație ! Succes!!! Te asteptam in echipa TAZZ by eMAG! lăsați un mesaj și o să vă contactăm în cel mai scurt timp

 • 8

  NUME-PRICOP CONSTANTIN CORNEL- VARSTA 44 /1,86/95KG/- sector 3 bucuresti,Nationalitate,roman- Ddata nasteri- 17-09-1977- Calificare si profesie BUCATAR,OSPATAR,BRUTAR, din anul 1995-1997 am lucrat pe postul de Bucatar la restaurant hanul piratilor din statiunea mamaia cu specific romanesc, 1998 -2001 am lucrat ca Bucatar la Hotel Cupidn din statiunea saturn cu specific romanesc, 2001-2004 am lucrat ca Bucatar la Hotel Majestic din statiunea mamaia cu specific Italian,din anul 2004-2007am lucrat la o Cafenea in centru Bucurestului cu specific Italian,din 2007-2010 am lucrat ca sofer personal la un om de afacere din bucuresti,din 2012-2017am lucrat ca Bucatar cu specific Libaneză, iar din 2017 August - 2018Aprilie am lucrat Șofer cât B, și din 2018 Mai-2018Decembrie am lucrat Bucătar-Pizzar în Germania (Sttugard) și Pizzer Germania(Munche).. Disponibil imediat,rog maxima seriozitate...Vreau sa fiu sincer cu dvs inca de la inceput,ca nu stiu si nu cunosc limba Germana, Engleza sau Italiana..Eu am lucrat in Bucataraia Libaneza, Românească, Italiana(Pizza). NU FUMEZ,NU CONSUM ALCOOL... .

 • Maistru Construcții caut angajare în domeniul construcții. Ultimul loc de munca a fost la TERRACON Olanda in cadrul proiectului Centrul de date Microsoft Olanda.

 • Societate privata cu punctul de lucru in orasul Popesti - Leordeni jud. Ilfov angajeaza : Sudor MIG - MAG Lacatus confectii metalice Conditii de munca foarte bune , salariu motivant. Pentru detalii angajare va rugam sa sunati pe dl. Croitoru Petru tel.

 • 1

  Descrierea jobului Identificarea de noi colaboratori Participarea la intreg procesul de recrutare si selectie ( crearea anunturilor de recrutare, promovare, analizarea CV-urilor, planificarea candidatilor, sustinerea interviurilor) Pastrarea relatiei cu fiecare colaborator Consilierea angajatilor in probleme de resurse umane. Cerinte Studii superioare in domeniul psihologie, resurse umane constituie avantaj Bune cunostinte de operare PC. Cunoasterea unei limbi straine, engleza / germana Abilitati foarte bune de comunicare. Orientare catre rezultate. Atitudine proactiva si deschidere catre invatarea de lucruri noi. Abilitati de planificare, organizare, relationare si comunicare; Deschidere spre schimbare si identificare solutii; Integritate si etica. In conditiile actuale de distantare sociala activitatea se va efectua online. Trebuie sa aveti acces la internet, un laptop si un telefon mobil. Fiecare candidat eligibil va fi sunat pentru un interviu de informare.

 • Sofer categ. B cu experienta de peste 20 de ani, fara evenimente rutiere, disponibilitate program pentru deplasari in tara, Doresc angajare. Pentru cei interesati trimit la cerere C.V.

 • Am termina facultatea de Inginerie electrica/ Instrumentație și achiziții de date. Și doresc sa lucrez în domeniul tehnic.

 • Daca va doriti o persoana care pune pasiune in orice mancare ce o face nu ezitati sa ma contactati. ROG SI OFER SERIOZITATE

 • Salveaza cautarea