Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doresc angajare pe tir prelata în comunitate.

 • Doresc angajare pe tir prelata in comunitate.

 • Sofer profesionist caut de lucru pe tir prelata in comunitate.

 • Caut de lucru pe tir prelata in comunitate.

 • Caut de munca,sofer cat B.Nu consum alcool.Puteti sa ma contactati la nr.0740546124.

 • Candidatul ideal Profilul colaboratorului nostru: - experienta in: functii sau pozitii de conducere, antreprenoriat, management, imobiliare, marketing, vanzari directe, asigurari, relatii cu publicul, invatamant sau similare. - gandire si actiune antreprenoriala; - responsabilitate personala; - entuziasm; - sa ii placa relationarea directa cu oamenii; - aspect elegant si siguranta de sine; - interesul de a castiga minim 1.500 Euro lunar; - sa isi doreasca un program flexibil, independenta, un mediu de lucru unde poate si isi valorifice cunostintele si abilitatile sale in ascendenta. Descrierea jobului Descrierea postului Responsabilitatile dumneavoastra: - stabilirea relatiilor cu clientii; - prezentarea sistemului de lucru; - administrarea, promovarea si gestionarea portofoliului; - promovarea in sistemul de marketing performant; - dezvoltarea relatiilor pe departamentul stabilit. Descrierea companiei Ce oferim: - portofoliu clienti acumulat in peste 23 de ani de activitate continua; - cel mai performant sistem de lucru, existent astazi in domeniu la nivel mondial, cu vechime din 1908; - locatie birou Brasov, ultracentral; - brand recunoscut ; - sala prezentare, pentru clienti, tip cinema, inclusiv proiectie 3D; - prezentare utilizand - tur virtual 360 ; - comisionul maxim pentru colaborator: pana la 80%; - cea mai experimentata si cea mai mare companie de profil din Brasov: - training si suport - pachet profesional specializat si personalizat; - sistem de colaborare la nivel local, national si global, peste 1,1 milioane de membri colaboratori activi; - independenta financiara;

 • Tânăr 35 ani doresc urgent angajare,serios,punctual,peste 15 ani experiența in câmpul munci(referent,coordonator,dispecer,vânzător,casier,șofer livrări la domiciliu)doresc urgent angajare,am liceul terminat,curs operator pc,permis cat b,cer și ofer seriozitate

 • Descriere ServiciiExecut masaj lexclusiv doamne si domnisoare Tipuri de masaj Terapeutic Drenaj limfatic Relaxare Presopunctură Doresc seriozitate

 • colaborare-part-time-cateva ore saptamanal .varsta si studiile nu sunt criteriile de baza. detaliati cererea dvs in mod adecvat( date personale si foto). pretind intuitie, aspect placut. discretia este esentiala. ofer certitudinea continuitatii pe termen lung si un venit motivant. posibil si plata zilnic.

 • Buna, ma numesc Andrei, sunt incepator in acest domeniu, am 28 ani si sunt din Brasov caut modele pe care sa experimentez pentru a capata experienta in domeniul masajului de relaxare si reflexoterapie, sedintele se pot tine la domiciliul meu sau al tau, anuntul este valabil pentru Doamne si Domnisoare, indiferent de varsta.

 • Fotograf, efectuez sedinte foto profesionale pentru tinere incepatoare, la alegere book, nud, portret, pozele le primesti dupa sedinta, si sunt pentru portofoliu personal! locatie in Brasov. Pentru detalii te rog mesaj si ataseaza o poza cu tine!

 • Experienta de peste 15 ani in domeniul tipografic,masinist offset,digital,legatorie manuala,taietor ghilotina solicit angajare ,cu un venit de minim 2500 lei net+tichete de masa pentru fiecare zi lucrata+ cazare,posibilitate relocare pe termen lung.rog seriozitate.Telefon:0724 642 414. (Ungureanu Valentin)

 • Experiențä curierat. Doresc angajare curse fixe transporturi mărfuri generale pe țară. Începere imediat.

 • Dezvoltarea profesiei într-un mediu de lucru competitiv și dinamic , munca într-un domeniu cu posibilități de dezvoltare și perfecționare , dobândirea de noi cunoștințe și optima lor conjugare cu aptitudinile personale . STUDII : 2014-2018 —>Colegiul Tehnic Henri Coandă 2018 —> Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al României “ Timișoara Caut loc de munca stabil , student in anul I IFR(învățământ cu frecventa redusă) , 19 ani . Permis categoria b.

 • 41 de ani. Total ani experienta in functii de conducere ( managemant positions ) 20 ani McDonalds - consultant calitate . Taksim - brand manager. Foarte multe traininguri facute. Caut de munca o pozitie de Manager sau Brand manager sau COO. Mai multe detalii - 0725900353.

 • Caut loc de munca Receptioner hotel&pensiune in Timisoara.Tanar licentiat 36 ani aspect placut,comunicativ.Nu am experienta in domeniu.Limbi straine engleza,italiana.Contact telefon.

 • Caut loc de munca în Focșani. Liceu profil servicii, domeniul de baza economic. Absolventa Psihologie.

 • Domn absolut singur din Arad, caut partenera din Arad pt petrecerea placuta a timpului liber si nu numai ... ! Eu ofer totul. Arad. Tel 0751333463. Arad.

 • Fost angajat M.A.I.(Politie) licentiat, posesor permis de conducere B,C,E, vorbitor limba italiana, notiuni elementare engleza, cunostinte PC, caut serviciu.In caz ca nu raspund la telefon, rog lasati un mesaj.

 • Montator mocheta, parchet si pvc Cerinte CANDIDATUL IDEAL: 1. Montatori calificati. Cerinte: * Experienta relevanta si calificari in sisteme montaj mocheta,parchet, pardoseli PVC, tapet PVC si/sau tapet clasic; * Recomandarile reprezinta un avantaj; * Studii: liceu; * Disponibilitatea si pentru deplasari ocazionale la lucrari in afara Bucurestiului (in tara); * Carnet conducere reprezinta un avantaj; 2. Ucenici in vederea calificarii ca montatori pardoseli; Cerinte: * Capacitatea de a invata si lucru in echipa; * Disponibilitatea pentru deplasari ocazionale la lucrari in afara Bucurestiului (in tara); Salariu fix negociat .

 • Salveaza cautarea