Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Recrutam agenti / consultanti asigurari CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj; - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj; - Spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. RESPONSABILITATI: - Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii; - Promovarea, prezentarea si vanzarea produselor companiei; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor; - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului. BENEFICII: - Suport pentru autorizarea ca agent de asigurare (cod RAF); - Finantare 24 luni de activitate, in functie de rezultate; - Grile de comisioane progresive; - Traininguri gratuite; - Posibilitatea de a promova profesional si de a deveni manager de echipa in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. DESCRIEREA COMPANIEI: Generali in lume Generali este unul dintre principalii jucatori in asigurari la nivel global, cu active gestionate de peste 400 mld. de euro. Are 85.000 de angajati si o forta de vanzari de peste 100.000 de persoane, ce deserveste peste 70 milioane de clienti. Generali isi desfasoara activitatea in 60 de tari de pe 5 continente. 90% din activitatea Generali este concentrata in Europa. Este cel mai mare mare asigurator de viata din Europa si se situeaza printre primii trei asiguratori europeni, fiind lider de piata in Italia si ocupand pozitii cheie in Germania, Franta, Austria, Spania si Elvetia. Generali Romania Asigurare Reasigurare SA Generali Romania Asigurare Reasigurare SA este in top 10 jucatori de pe piata romaneasca de asigurari oferind toata gama de produse de asigurare viata si non viata. Valorile pe care ne bazam sunt: orientare catre client, integritate, munca in echipa, inovatie si profesionalism.

 • Solicit Angajare ca agent securitate , dețin atestat de paza, vârstă de 27 ani .

 • Solicit angajare ca agent securitate in navodari . Detin atestat de paza.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza MEDIC BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE sau KINETOTERAPEUT (rezident, doctor plin sau pensionar), pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE SI RECUPERARE, cu vechime si experienta, pentru activitatile: - predare de ore; - practica elevilor in spital. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926.31.08.2018 angajeaza MEDIC RADIOLOG (rezident, doctor plin sau pensionar) pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza FARMACIST (farmacist rezident, farmacist, farmacist pensionar), pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558.

 • Suntem bucătari calificați cu vechime,buni grataragii, proțap,rotitor,buni lucrători în fast food, solicităm angare chiar și la pensiuni,mai multe detalii la tel. 0761893448,posed permis auto.

 • Scoala Postliceala Fortuna Ploiesti acreditata cu Ordinul de acreditare OMEN Nr. 4926/31.08.2018 angajeaza MEDIC (INDIFERENT DE SPECIALITATE) – rezident, doctor plin sau pensionar - pentru activitatea de predare de ore elevilor in Ploiesti. Trimiteti CV-ul la gcristina94@yahoo.com. Informatii la 0740.385.558

 • Buna! Suntem 2 baieti(Amandoi avem 22 de ani) in cautarea unui loc de munca in strainatate.. In depozite sau fabrici. Avem cazier curat, suntem apt pentru munca din punct de vedere medical si amandoi suntem posesori de permis cat. B. Pentru mai multe detalii sunati ne la nr de telefon:0740754067 sau 0744964262

 • Caut loc de munca in jud.Arad am 24 de ani

 • angajez vanzatoare pentru aparat de inghetata stradal

 • Caut loc de munca de preferinta sofer categoria b pentru o lună două detin si categoria CE începător

 • Angajam lucrator comercial pentru vanzarea produselor refrigerate si preparate din carne de curcan,in Campina. -Oferim salariu motivant; -Tichete de masa; -Contract de munca full-time; -Program de lucru - 8 ore /zi;

 • Prefer singur, nu in echipaj, prefer angajator dintr-o tara vestica, daca se poate pe container, sau cisterna/siloz, prefer o luna cu o saptamina. Am 57 de ani, din Tm, profesionist din 1998, carduri si atestate valabile (mai putin agabaritic si periculoase).

 • Persoana serioasa si responsabila.dinamica si perseverenta caut loc de munca in contabilitate,facturare sau secretariat. Rog si ofer seriozitate!

 • Domn 50 si ceva de ani,caut job platit normal pt. 2019 adica min.2000 lei,studii medii,carnet cat B,lb. italiana bine,engleza basic.

 • Ofer servicii de: Consultanta/decorare si/sau redecorare apartament, altele,  Traduceri/ghid Bucuresti, in tara si in afara, part time ( discutabil full time), Asistent manager, administrator building, altele,  Supraveghere copil de scoala, ajutor lectii limba romana/italiana/engleza, desen/culoare, plimbat catel, facut cumparaturi, abilitati gatit, mentenanta locuinta, flori, gradina, curte etc. repar calculatoare, gadgeturi, instalez win., aplicatii Descriere Repar calculatoare (mac) ,laptop, gadgeturi, alte aparaturi, instalez windows, aplicatii necesare, jocuri, cablare, mufare, conexiuni intre mai multe pc uri. Ofer cursuri incepatori operare pc, etc. Activez camere video case, magazine, etc. Valabil pentru Bucuresti-Ilfov si in tara . Ofer consiliere in achizitionarea de piese, pc, etc si procur pentru clienti diferite in functie de disponibilitate. Ma gasiti si pe whatsapp Sint licentiata in Arte Plastice si Decorative, sectia Foto-video-procesare computerizata a imaginii, Vorbesc limba italiana, engleza, romana. Rog seriozitate!!!!!  Cunostinte PC, navigare internet, etc

 • Buna ziua caut loc de munca ca si as medicala .In prezent lucrez ca si as medicala pe 4ore insa mai doresc un job tot in as medicala.multumesc .Insa precizez Jibou sau Zalau.

 • Salveaza cautarea