Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • As vrea sa fiu luat în serios în legătură cu un job stabil și cu un salariu atractiv intre 1.800 și 3.500€£$.... Sunt experimentat aproape în ori ce, ma pricep la ori ce (categoria B 4 ani experienta) necalificat!

 • Barbat 40 ani lucrez cu ziua sau cu ora

 • As vrea sa fiu luat în serios în legătură cu un job stabil și cu un salariu atractiv intre 1.800 și 3.500€£$.... Sunt experimentat aproape în ori ce, ma pricep la ori ce (categoria B 4 ani experienta) necalificat!

 • Club Paradis din Bucuresti angajeaza dansatoare cu sau fara experienta. Angajarea se face cu contract de munca. Salariul este de 1500 lei pe seara + 30% din consumatii. Se asigura cazare gratuita. Program de lucru zilnic intre orele 22.00 si 05.00 cu 2 zile libere pe saptamana.

 • Nefumatoare,serioasa,punctuala,ma adaptez la program

 • Doresc angajare ca si Sofer transport persoane,

 • Tanar 30 ani,studii medii+scoala de maistrii mecanici,posesor permis de conducere cat b,caut loc de munca in orice domeniu.

 • Bonă 59 de ani, comunicativă, sufletistă , corectă , 15 ani experiență , doresc colaborare pe termen lung, pe o durată de 6-8 ore pe zi de luni până vineri pentru copil de la 3-4 ani în sus, școală-grădiniță (preferabil în sector 4, zonele Piața Sudului, Brâncoveanu , Apărătorii Patriei, etc). Menționez că locuiesc în zona Tineretului și anunțul este pentru mama mea.

 • Cauti un job? Noi cautam PARTENERI Persoane Fizice Independente sau Persoane Juridice ! Esti indraznet, creativ si pasionat de noi si noi provocari ? Poti sa vinzi cu usurinta produse de asigurare? VINO IN ECHIPA NOASTRA ! NE INTARIM ECHIPA ! Iti place sa lucrezi cu oameni si esti dispus sa dobandesti noi competente? Iti oferim mai mult decat un JOB, este o invitatie pentru o relatie lunga si plina de realizari. Te intereseaza ? Devino Asistent in Brokerajul de Asigurari . In continuare iti explicam cum sa devii broker de asigurare. Inainte de toate trebuie sa stii ca aceasta meserie necesita foarte multe aptitudini de convingere si exprimare atunci cand ai in fata ta ai un client. Devino Asistent in Brokerajul de Asigurari daca: esti priceput si crezi ca te caracterizeaza aceasta meserie ? + vrei sa iti testezi limitele personale de convingere ? +ai un talent insacut si crezi ca ai mai multe avantaje in a convinge un client ? Daca da, atunci ai nimerit in locul cel mai perfect. La INTER BROKER DE ASIGURARE te ajutam sa devii asistent in brokerajul de asigurari, sa faci parte din cea mai experimentata echipa de brokeri in asigurari din Romania. Pentru inceput, trebuie sa stii cateva lucruri : ca sa devii broker de asigurari trebuie sa parcurgi acest articol, iar daca la final esti interesat de colaborarea cu noi, trebuie sa ne trimiti un CV in privat si raspunsul la intrebarea: De ce doresti sa devii asistent in brokerajul de asigurare? Sau poate doresti sa devii manager si sa coordonezi o echipa. Daca da, te rugam sa ne impartasesti de ce iti doresti acest lucru. Un responsabil va prelua datele si informatiile tale si te va cotacta in cel mai scurt timp posibil. Ce trebuie sa fac ca sa devin broker de asigurari ? Pentru asta trebuie sa parcurgi un curs de pregatire, finalizat printr-un examen, care iti confera statutul de a practica aceasta activitate, dupa care trebuie sa te autorizezi ca Persoana Fizica Independenta sau Persoana Juridica. A fi cu adevarat broker de asigurari reprezinta un pas in cariera ta. Un broker de asigurari este o persoana mereu eleganta, care trebuie sa iti inspire incredere. De fiecare data, un broker de asigurari este o persoana foarte importanta intre client si asigurator. Beneficii Financiare comisionul lunar - calculat ca procent din primele de asigurare aferente produselor vandute comisionul aditional, pentru agentii care promoveaza bonusuri acordate in functie de performantele inregistrate. Iti oferim mai mult decat un JOB, este o invitatie pentru o relatie lunga si plina de realizari. Trimite CV-ul pe adresa : tatiana.bulboaca@euteasigur.ro . Un responsabil va prelua datele si informatiile tale si te va cotacta in cel mai scurt timp posibil. Vor fi contactate toate persoanele care vor aplica. Interviurile se vor desfasura local dupa un program anuntat si agreat de comun acord.

 • Caut loc de munca, necalificat, curățenie, încărcător descărcator, plata la săptămâna sau la două săptămâni rog seriozitate

 • Bonă 59 de ani, comunicativă, sufletistă , corectă , 15 ani experiență , doresc colaborare pe termen lung, pe o durată de 6-8 ore pe zi de luni până vineri pentru copil de la 3-4 ani în sus, școală-grădiniță (preferabil în sector 4, zonele Piața Sudului, Brâncoveanu , Apărătorii Patriei, etc). Menționez că locuiesc în zona Tineretului și anunțul este pentru mama mea.

 • As vrea un job call center fara experienta.Limba engleza nivel mediu

 • - ! ! ! NU SUNT INTERESAT DE UN JOB SA SUN LA TELEFON CLIENTI SA LE VAND CEVA ! ! ! - ! ! ! CAUT JOB SERIOS - SUNATI DOAR DACA AVETI CEVA DE OFERIT ALTFEL PIERDEM TIMP AMANDOI ! ! ! 36 de ani, Barbat caut loc de munca. Total ani experienta in vanzari ( managemant positions ) 2004 - 2015 Vase de croasiera. Ex - Shop Manager Princess Cruisess ( Duty free ) - 10 ani Ex - Shop Manager Royal Caribbean ( Duty free ) - 6 luni Ex - Shop Manager Norwegian Cruise Line ( Duty free ) - 6 luni Foarte multe traininguri facute din care detin toate diplomele si nu are rost sa le enumar aici pt ca te-ai plictisi cu siguranta, insa am sa enumar doar cateva. - Diploma Managemant Vanzari Training - Princess Cruises in Santa Clarita California Los Angeles - Diploma Managemant Vanzari Training - Norwegian Cruise Line in Doral Miami Detin toate diplomele in original si se poate vorbi prin fapte nu vorbe. Caut de munca o pozitie de managemant ca Asst Manager sau Manager, deoarece m-am lasat de vase de croasiera. Mi-a ajuns 11 ani. Am experienta care nu se gaseste la noi in tara deci nu este problema in asta dar imi trebuie doar ceva sa ma multumeasca. ( Accept si in afara bucurestiului dar sa se merite ) Mai multe detalii - 0720.841.669 si putem stabili o intalnire.

 • Caut loc de munca ca barman / paznic / ospatar Astept mesaj in privat.

 • Stiu sa gatesc si sunt dispusa sa fac menajul (usor). Detalii la tel. (0769) 750 381. Multumesc!

 • AM 31 ANI , SUNT DIN NAVODARI SI DORESC UN LOC DE MUNCA CA SOFER ! Detin permis cat B din luna Ianuarie 2019 , sunt un sofer disciplinat in trafic fara evenimente rutiere neplacute ! Am lucrat in distributie marfa , sofer delivery , curierat ! Am atestat agent securitate din 2010 ! Am livrat marfa in tot judetul Constanta cu mentiunea ca nu cunosc orasul Constanta .Angajare doar pe termen lung ! Prefer ceva pe exterioare ! Mi-as dori un loc de munca : cu decontarea transportului s-au masina de serviciu pentru naveta ! Accept si deplasari in tara ! Cer si ofer seriozitate maxima !

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Tecuci: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Galați: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Focșani: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • Caut loc de munca în Brașov. Absolventa Facultății de Alimentație și Turism Experienta în laborator lactate și morarit- Laborant chimist Call Center

 • Salveaza cautarea