Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • caut loc de munca în Roșiorii de Vede, județul Teleorman!!! Detalii în privat!

 • Sunt electrician din anul 1984, cand am terminat un liceu cu profil ELECTROTEHNIC. Diin anul 1984 am lucrat ca electrician la : SC Atelierele CFR. Grivita ( in Bucutesti), Electrogrup Sa ,: BSS: Blended Softwer. La Grivita SA, am lucrat ca electrician constructi / reparatii vagoane de calatori. La ELECTROGRUP SA , am lucrat la modernizari statii de transformare ENEL , instalari de echipamente de telefonie, efectuarea unui parc Fotovoltaic , etc. La firma BSS am lucrat 3 ani la mentenanta cladiri,. La firma BLENDED, am facut mentenanta magazine BRICO DEPO, PENY.

 • Student anul I caut loc de muncă part-time in orice domeniu. Detin permis de conducere categoria B si ma adaptez usor pe orice domeniu.

 • 10

  Cautam prezentatoare sau prezentator TV online, din Constanta, pentru un proiect pe termen lung. Program flexibil, cateva ore pe saptamana. Pentru detalii trimiteti CV si cateva fotografii prin mesaj, aici pe site. Rog si ofer seriozitate.

 • Posesor permis de conducere categoria B din 1993 (fără evenimente rutiere), caut loc de muncă ca sofer. Conduc numai autoturisme.

 • Angajez șofer pe camion 8x4,pentru alte informații sunați la numărul de telefon

 • SC IZOCASA SRL BACAU ANGAJEAZA URGENT MONTATOR/SOFER TAMPLARIE PVC SI RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU PROGRAM DE LUNI PANA VINERI 08:00 -17:00 SALARIU MOTIVANT EXPERIENTA CONSTITUIE UN AVANTAJ PERMIS AUTO CONSTITUIE AVANTAJ INFORMATII CONTACT NR TELEFON

 • Caut loc de munca in ture de noapte

 • Angajăm vînzatoare Relați la telefon

 • DAKIN Electro execută orice tip de intervenții RAPIDE, revizii, verificări PRAM și termografie în instalații electrice, în tablouri electrice complet echipate, grupuri generatoare, UPS-uri, Smart House, control acces, monitorizare video și nu numai. DAKIN Electro proiectează orice tip de instalație electrică, tablou electric complet echipat, Smart House, control acces, monitorizare video și numai. Suntem autorizați ANRE pentru B! DAKIN Electro își mărește ECHIPA! DAKIN Electro te susține dacă TU VREI! Crezi că te interesează să înveți, să te dezvolți personal, să crești împreună cu NOI? Crezi că poți aduce PLUS VALOARE? Crezi că vei fi PLUS VALOARE pentru tine și pentru echipă? Ești dispus pentru deplasări, pentru program prelungit, pentru intervenții în afara programului? Dacă ai avut răbdarea de a citi până aici și crezi că te provoacă, atunci te rog să citești în continuare! Sunt OBLIGATORII cunoștințele de bază de liceu de fizică, mecanică, electricitate. Trebuie să fii CALIFICAT în domeniul electric, electrotehnic sau electromecanic. Nu este OBLIGATORIE experiența în domeniu! NOI te învățăm/școlim! Sunt necesare cunoștințe MINIME de operare pe calculator! Trebuie să-ți faci singur rapoartele! Program ORIENTATIV: 8.00 AM 5.00 PM. Trebuie să FII disponibil pentru lucrul peste program și deplasări! Salariul NET (STRICT și MAXIM pentru primele 3 luni): 2.200 LEI NET + Bonuri de masă = SALARIU Ulterior, sau înainte de cele 3 luni, și OBLIGATORIU, în funcție de PERFORMANȚE și IMPLICARE, se REnegociază sau ne despărțim! Dacă ai citit până acum/aici, consideri că te PROVOACĂ și ești INTERESAT, te aștept să contactezi DAKIN Electro.

 • 1

  Doamna 55 de ani, supraveghez copil +2 anisori preferabil in sectorul 4.

 • Stivuitorist cu 11 ani experienta pe stivuitor frontal caut de muncă in țară sau străinătate. Menționez faptul ca locuiesc in Dej, județul Cluj. Mulțumesc

 • Caut loc de munca in vslcea ofer seriozitate si permis categoria .b .

 • Caut loc de munca ca sofer, cat. B, posed permis din 1997, fara accidente. Ma puteti contacta la nr. .

 • 3

  Domiciliul in Bucuresti, permis Categoria B de 2 ani, condus zilnic fara exceptie. Caut sa ma angajez pe post de sofer personal, preferabil sofer de familie, luat copilul/copii de la scoala/gradinita sau diverse activitati, facut piata, plata facturi, etc, 4-5 ore/zi sau depinde de doleantele si nevoile familiei. Rabdator, prietenos si intelegator cu copii. Nefumator, cunostinte engleza nivel mediu, atletic, prezenta agreabila, disponibil imediat. Informatii suplimentare imi puteti cere telefonic !

 • 1

  Caut un loc De munca ca. sofer In Baile herculane,Drobeta Tr..severin sau Caransebes am nevoie de 2ani si ceva chiar 3vechime In munca detin Si Cat. C

 • 3

  Daca iti doresti sa vorbesti corect si cu usurinta limba engleza britanica, face to face sau pe Skype, te invit la acest curs. Cu un profesor cu experienta, vorbitor de limba engleza. Aici vei asimilia intr-un mod relaxat, practic si eficient baza teoretica in baza careia invatam impreuna sa vorbesti. Corect. Cursiv. Englezeste. Sa te exprimi asa cum o faci in limba romana. Fara stress. Corect. Natural. Toate sedintele sunt create pentru fiecare cursant in parte pentru maximum de eficienta. O scurta parte teoretica explicata pe intelesul tuturor (maxim 10 minute), exercitii de scriere, exercitii orale si conversatie. Ponderea exercitiilor si conversatiei depinde de nivelul fiecaruia. Este foarte important sa asimilezi si sa folosesti cele invatate incepand din cadrul sedintei. Scopul nostru este ca tu sa vorbesti corect si cursiv. Daca optezi pentru sedinte pe Skype, cursul va decurge in aceeasi modalitate numai ca noi nu vom mai fi face to face in spatiul fizic ci ne vom vedea pe laptop. Fiecare exercitiu studiat va va fi trimis in timp real in mesageria Skype. Nu vom mai urmari exercitii pe o carte, ci pe un link. Este important sa ai o conexiune de internet buna care sa ne permita sa ne vedem si sa ne auzim fara interferente. Sedinta dureaza 1.5 ore si costa 90 de Ron. Se poate achita la final, prin cont, payapal etc.

 • 1

  Ofer servicii ca sofer b+pe orice distanta in tara, detin si cat.C.inclusiv cu masina proprie pt.cat.B. As dori angajare mai am nevoie de 2ani vechime ,prezint si doresc seriozitate!

 • caut de lucru in b.herculane,orsova ,tr.severin sau caransebes chiar cu masina proprie! salariu la mica intelegere ,vechime sa...

 • Sudor electric, mig-mag( fir continuu plin si tubular, in fier si aluminiu), cu vechime si experienta 28 ani, garantez calitate si corectitudine. Caut loc de munca ( sa fiu angajat) in tara sau strainatate. Tel:

 • Salveaza cautarea