Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Mehedinti

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Îngrijire bătrîni in Drobeta Turnu Severin

  Caut sa îngrijesc bătrîni in Drobeta Turnu Severin am experiență am mai lucrat in Drobeta Turnu Severin rog seriozitate

 • Persoană serioasa caut de munca

  Bună ziua. Băiat tânăr caut de munca , rog și ofer seriozitate , menționez ca n-am experienta în vreun domeniu dar sunt dispus sa învăț dacă am ocazia. Am permis de conducere cu experienta de 4 ani si faptu ca anunțu este valabil doar pentru județu Mehedinți respectiv orasu Drobeta Turnu Severin sau localitățile din apropiere. Răspund la nr de telefon .

 • 1

  caut urgent pentru angajare ca manager

  Experienta de peste 23 ani in turism ca direscot. brevet de manager in turism. absolvent ASE si MBA. vorbitor de engleza. italiana caut de lucru ca director hotel . director societate comerciala etc in Bucuresti. Timisoara. Drobeta sau strainatate.

 • 1

  constructor cu experiență

  sunt constructor cu diploma de 25ani doresc loc de muncă în Dr tr Severin,cu sau fara CM.

 • sofer

  sofer profesionist solicit angajiare

 • 1

  sofer

  sofer profesionist solicit angajiareBCDE

 • locuri de munca

  caut sa ingrijesc batrinii in drobeta turnu severin rog seriozitate

 • 4

  Maseur caut colaborare

  Asistent balneofiziokinetoterapie și recuperare , tehnician maseur caut colaborare cu un salon de masaj sau cabinet medical de recuperare medicală. Dețin PFA.

 • Coordonator transport marfa

  Detin atestat coordonator marfa eliberat ARR,doresc colaborare parte time cu societati comerciale in vederea eliberarii Licentei si Copiei Conforme.Contractul se poate face pe 2 ore fara probleme,am contract de 8 ore la alta societate.

 • caut loc de munca

  dețin permis categ B din 2015

 • Caut colegi..

  inchiriem Scaun pentru frizer cu minim de experienta....coafor..make-up.. Salonul este situat într-un vad foarte bun.. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de mai jos

 • Execut amenajări interioare și exterioare

  Execut amenajări interioare și exterioare:instalații electrice modulare profesionale,instalații termice sanitare,șeminee cu bazin incorporat,etc Glet,lavabila,decorative venețiene,tencuiala decorativa pt mai multe detalii contactați-mă

 • Personal sezon 2024 Clisura Dunari (Dubova)

  Angajam sezon 2024 personal bucătar ajutor bucătar și femei curatenie sau ajutoare pentru bucătărie oferim masa,și cazare salariu Motivant

 • ao construct

  angajez muncitori in constructii

 • caut sa îngrijesc bătrîni

  caut sa îngrijesc bătrîni din Drobeta Turnu Severin rog seriozitate

 • Caut loc de muncă weekend

  Sunt în căutarea unui loc de muncă în weekend. Ajutor in bucătărie.

 • Manager transport marfa imi ofer serviciile

  Subinginer auto cu vasta experienta profesionala in domeniul automobilelor, distributiei de marfuri si al transporturilor rutiere,posesor atestat manager transport marfa permis cond BCDE lb. engleza navig.internet caut colaborare cu o firma din Dr.Tr-Severin.

 • Agent Turism-Christian Tour

  Christian Tour este în căutarea unui agent de turism talentat și dedicat să se alăture echipei noastre entuziaste. Dacă iubești să organizezi călătorii memorabile și să oferi clienților o experiență de vacanță excepțională, atunci te așteptăm să te alături echipei noastre. Responsabilități: - Planificarea și organizarea călătoriilor pentru clienți, inclusiv rezervarea biletelor de avion, a cazării și a altor servicii necesare. - Consilierea clienților în alegerea destinațiilor și a pachetelor turistice potrivite. - Gestionarea corespunzătoare a rezervărilor și a plăților. - Asigurarea unei comunicări excelente cu clienții și furnizorii de servicii turistice. Cerințe: - Experiența anterioară în domeniul turismului sau experiență relevantă într-un rol similar reprezinta un avantaj. - Cunoștințe despre destinații turistice și produse turistice. - Abilități excelente de comunicare și relaționare interpersonale. - Orientat către client și atenție la detalii. Beneficii: - Pachet salarial competitiv și bonusuri de performanță. - Oportunități de avansare în cadrul companiei. - Mediu de lucru dinamic și plin de energie. - Training și dezvoltare profesională continuu. Pentru a aplica pentru acest post vă rugăm să ne trimiteți CV-ul la numarul de whatssapp:

 • Caut loc de muncă în Drobeta Turnu-Severin

  Numele meu este Ștefan și caut loc de muncă, exclus construcții. Am 25 de ani pentru orice job am Nr afișat pe site

 • 1

  Îngrijitoare batrana

  Doamna serioasa caut sa am grija de o bătrână căreia pot sa ii fac menaj,sa ii gătesc mâncare,sa ii dau pastilele,sa ii fac cumpărăturile.Sunt o persoana responsabila care rog seriozitate.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Mehedinti
Salvează căutarea