Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Mures Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut loc de munca ca secretara, am studii finalizate in Finante si banci si master in Control, expertiza si audit financiar. Am experienta de 9 ani in domeniu

 • 1

  Persoana 52 ani cu experienta caut loc de munca ca sofer, Persoana linistita,cu bun simt nonalcolica,nefumator cu permis conducere categ.B din 1993 experienta la aprovizionare restaurant, transport valori ,transport intern extern ,tractiune platforma auto( posed atestare tractiune ansamblu 4250 kg) ,cazier auto/juridic fara evenimente,cer si ofer seriozitate

 • 5

  Bursa locurilor de munca cauta muncitori femei/barbati si cupluri pentru societatiile colaboratoare din GERMANIA in domeniul AGRICULTURII la cules legume - fructe de sezon si munca in sere !!! - Beneficiati de cazare din partea firmei germane , cuplurile stau impreuna, - Contract de munca se ofera pe termen 2-3 luni cu posibilitate de prelungire !!! - Limita de varsta 18-55 ani ,transport organizat Gratuit , plecariile sunt saptamanale . - Salar brut 9.64 / ora , program de lucru 9-10 ore/ zi ,6 zile / saptamana !! - Se ofera 3 mese / zi contra cost la cerinta muncitorului, nu se cere limba germana si nu sunt Comisioane !!! - -Inscrierile se fac personal la sediul societatii noastre intre orele 9-15 de luni pana vineri in limita locurilor disponibile !!! Mai multe informatii va putem oferi la biroul de Resurese Umane la nr.de telefon 0903760222 intre orele 9-19 !!!!

 • Caut de lucru in strainatate.Hale fabrici agricultura etc.Chiar munca szezoni ra daca gasesc interesat.Sint persoana f ra vici. Astept oferte serioase.

 • Caut loc de munca in construcții interioare și exterioare. Am cat B. Rog si ofer seriozitate

 • Căutăm lucri in construcți

 • Ma ofer sa fac curatenie scari de bloc sau in case,sau mancare.in zona Cartierului Dambu pietros,s3 poate si an alta zona.

 • Doamna serioasa caut sa fac curatenie in diferite locuri,rog si ofer seriozitate.in Orasul Targu Mures.cu o experienta in domeniu de peste 4 ani,si sefa de echipa...alte detalii la tel.

 • 1

  SC Ferochim SRL , Str. Gh Doja, Nr 272A, Tg Mures, ofera loc de munca pentru : - lacatus mecanic ( operatii de polizare, slefuire, gaurire, filetare, stantare-ambutisare..., etc ); - operator chimist ( laborant chimist ) pentru coordonarea activitatii intr-un atelier de galvanizare ( analiza si intretinere bai de galvanizare, supraveghere personal si proces tehnologic, ..., etc Salariu net ; negociabil intre 1500 si lei 2000 Program : full time, intr-un singur schimb

 • Fata de 21 de ani caut urgent loc de munca. Am experienta de 1 an în producție alimentara și aproape 2 ani ca și lucrător comercial.

 • 8

  Compania noastră se află în continuare în plin proces de dezvoltare a afacerii pe plan local. Căutăm noi colegi care să se alăture echipelor noastre tehnice din Ploiești si Tg. Mureș. CERINȚE: Muncă în echipă Comunicare în echipă Experiență de lucru în industria petrochimică constituie avantaj, însă nu este necesară Seriozitate și punctualitate la locul de muncă Disponibilitate pentru muncă în țară și în străinătate Constituie avantaj - posibilitatea de comunicare în limba engleză, nivel începător sau mediu LOCUL DE MUNCĂ PRESUPUNE: Execuția de lucrări specifice în rafinării, combinate chimice Lucrul la inaltime si in spatii inchise Respectarea sarcinilor de lucru primite de la șeful de echipă sau managerul de proiect Delegații în țară și în străinătate În cazul deplasărilor, disponibilitatea la un program de lucru în două schimburi BENEFICII OFERITE: Contract individual de muncă Calificare la locul de muncă Salariu motivant, conform experienței și calificărilor Primirea de sporuri și bonusuri atractive Posibilitatea de dezvoltare personală și promovare în cadrul companiei Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze la următorul număr de telefon sau să trimită CV-ul la adresa de email: Mai multe informații despre obiectul nostru de activitate se găsesc la adresa www.buchen.net.

 • 1

  Angajăm agenti de securitate cu atestat si experienta pentru un supermarket din Tg. Mures. Rugam seriozitate.

 • 1

  DOMN SERIOS SI PUNCTUAL , de varsta medie, vorbitor al limbii romana si maghiara, caut loc de munca : agent de paza cu atestat ,sau sofer Cat : - B " din1981 AM experienta: ca mecanic auto, vopsitor auto, distributie pliante , transport marfa curier, agent comercial, agent paza si interventii cu atestat , cunostinte calculator, ma intereseaza orice oferte . TEL : . sau . E - mail :

 • Detin atestatul de consilier de siguranta - cls 3,4,5,6,8,9. Detin analize valabile. Caut angajare. Lucru de la distanta. Program: 2 ore. Salar: 400 lei (depinde de numarul de autovehicule cu care se face transport). Sunati-ma sau trimiteti-mi mesaj pentru mai multe detalii.

 • Caut loc de munca part time tg, după ora 14:00 sau sâmbăta. Accept curățenie și îngrijesc copii. Orice oferta cinstita mă interesează.

 • Îti dorești să faci școala de șoferi într-un cadru prietenos, relaxat? Am certitudinea că vom găsi metodele potrivite pentru tine, în așa fel încat să dobândesti deprinderile unui șofer bun. Te rog să îndraznești și să mă suni! :)

 • Caut loc de munca cu program de 8 ore doar un schimb In reghin Studii:liceul (12 clase)

 • Sunt in căutarea unui loc de muncă .12 ani de experiență în domeniul șlefuitor pe șlaif și strung pe lemn pensionar cu drept de muncă inf.

 • Caut loc de muncă pe timp de vară în Târgu Mureș, am 15 ani și aș vrea să muncesc pe perioada vacanței de vară.

 • constructor dulger cu experienta acoperis terase pergole zidarie etc caut loc de munca numai in mures fara deplasare

 • Salveaza cautarea