Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 415 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam montatori structura metalica si fatade din panouri termoizolante. Job-ul presupune munca la inaltime cu utilaje de ridicat. Avantaj constituie permis de conducere cat.B .

 • 2

  Cafenea angajeaza Barman/Barista cu experienta, cautam o persoana responsabila si de incredere. Cerinte: -experienta de minim un an in domeniu Oferim: -un program flexibil -un salar atractiv si posibilitatea de crestere salariala in functie de performante Daca esti interesat/a te rugam sa ne trimiti CV-ul tau.

 • 25

  ANGAJEZ VANZATOR STATIE PECO TG MURES, LOC DE MUNCA STABIL, SALARIU ATRACTIV

 • Angajam inginer in constructii. Detalii in privat.

 • Angajam inginer in constructii. Detalii in particular.

 • Angajam maistru in constructii. Detalii in privat.

 • 2

  Angajăm muncitori în construcții: -zidari -fierari -zugravi -dulgheri Se oferă salariu atractiv, în funcție de cunoștințe și realizări. Salariul se stabilește în privat. Se cere și se oferă seriozitate. Dacă sunteți interesat, vă rog contactați-ne la adresa de e-mail sau la numărul de telefon:

 • Se cauta urgent muncitori pentru Olanda, In dferite depozite, centre de distributie (fete, baieti sau cumpluri) - muncitor depozit - Incarcare - Descarcare containere - Order-picker (pregatire comenzi) - Stivuitorist - Sera de rosii Se ofera cazare contra-cost in orasul Roosendaal, case/apartamente cu toate utilitatile, camere de cuplu sau single - salariul este saptamanal si se plateste aprox 10-11 euro/ora brut - Contract individual de munca si asigurare medicala - Un minim de engleza conversational este necesar Mai multe detalii la nr de tel.

 • Caut un tânăr cu cunostinte in vulcanizare si cunoștințe mecanice pentru deschiderea unui atelier auto. Permis auto obligatoriu.

 • ASISTENT MANAGER la sediul central Valea Izvoarelor Senior Living Locație: Str. Verii 34, Târgu Mureș Ce căutăm? O persoană dornică de afirmare, promptă, pozitivă, comunicativă, dinamică, atentă la detalii, cu inițiativă, adaptabilă și implicată în tot ceea ce întreprinde, absolventă de studii superioare. Ce activități vei efectua? - Preluarea și direcționarea apelurilor telefonice; - Primirea vizitatorilor și anunțarea persoanelor de contact din companie; - Preluarea, înregistrarea, scanarea documentelor; - Asigurarea transmiterii documentelor prin curier, e-mail; - Distribuirea corespondenței și a mesajelor; - Efectuarea rezervărilor pentru cazare, transport; - Asigurarea protocolului; - Gestionarea activității și a informațiilor prin comunicarea eficientă cu echipa. Mai târziu, în măsura în care te vei integra cu succes, vei fii parte a unor proiecte speciale, de complexitate mai ridicată. Ce oferim? - Condiții de lucru excelente într-o clădire de birouri nou deschisă (haide să vezi :)); - Formare și dezvoltare continuă în cadrul unei echipe de profesioniști; - Posibilitatea promovării rapide într-o firmă în creștere accelerată; - Salariu atractiv și alte beneficii; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Evenimente corporate (teambuilding, petreceri cu ocazia sărbătorilor). În echipa noastră, munca ta va fi apreciată. Te a teptăm! Pentru detalii și programări la interviu trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail sau sună-ne la tel. , persoană de contact Anca Ursu, Specialist HR.

 • 1

  Angajez sofer taxi condiții avantajoase

 • Angajez sofer taxi .Detali doar la tel sighisoara mures

 • Absolvent școală profesională sau liceu tehnic cu profil mecanic; cu experiență în domeniu, serios, dornic de învățare, proactive, responsabil, abilități de comunicare, lucru în echipă. Asigură intretinerea si func ionarea masinilor si utilajelor, urmăre te zilnic functionarea ma inilor i a utilajelor în scopul identifiării de disfunc ionalită i; execută lucrări de între inere curentă conform prescrip iilor specifice fiecărui utilaj; Asteptam CV-urile dvs. la adresa de email

 • 5

  Vino sa fii coordonator în echipa Provident! Noi știm sigur că pe tine te vrem pentru că: Ești pasionat de vânzări și de munca în teren Ești sociabil și iți dorești să obții rezultate Ești un conducator înnăscut Experiența ta va fi surprinzătoare pentru că: Suntem ANGAJATOR DE TOP Avem grijă de oamenii noștri Acționăm cu responsabilitate și transparență i-ai câ tigat biletul de îmbarcare dacă ai: Diplomă de bacalaureat Experienta în coordonare Permis de conducere Programul este flexibil, iar în această călătorie: Vei promova produsele si serviciile Provident la domiciliul clienților Vei contribui la dezvoltarea și creșterea performanței echipei Vei asigura excelența în serviciile oferite clienților Iar la destinatie, pe lângă salariu fix, vei avea: Bonus de performantă Tichete de masă, decont transport, telefon si tabletă Abonament servicii medicale și asigurare în caz de accident Cursuri de dezvoltare personală si plan de carieră. Afla mai multe despre noi pe www.provident.ro *este necesar sa aveti permis auto si masina personala

 • 1

  CURS DE LIMBA GERMANA pentru a lucra ca si ingrijitor seniori in Germania OBLIGATORIU : experienta de minim 3 luni cu persoane varstnice(se accepta si experienta in familie) Detalii si inscrieri la : Vom incepe cursul de limba germana online, nivel incepator, alaturi de un profesor de limba germana si pe baza unui suport de curs. In urma cursului iti oferim un loc de munca ca ingrijitor/ingrijitoare de persoane varstnice, la domiciliu, in Germania! Oferim :Contract de munca, transport dus-intors, asigurare medicala, asistenta 24/24, masa si cazare. FARA COMISION! ------------------------------------------------------------------------------- Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 2

  Se cauta macelari cu experienta, pentru banda de vita, intr-un abator din Hamburg. Contract de munca legal nemtesc. Salariul este de 2156€ brut. Se lucreaza 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Concediul si zilele libere legale sunt platite. Cazare se poate oferi de catre angajator, contra sumei de 100€/luna. Se ofera doua mese pe zi la cantina fabricii, contra sumei de 20€/luna

 • 2

  Firma de construcții angajeaza meseriasi in constructii cu carte de munca. La deplasare se asigura cazare si masa. Executăm lucrari de termoizolatie cu polistiren și vată bazaltica , Finisaje interioare, sape, gresie si faianță.

 • 1

  Menelv Borse SRL angajeaza conform legii muncitori calificati si necalificati in meseria de confectioner in Ind. Textila , mai multe detalii la nr. tel. sau la punctul de lucru str1 Mai, nr.34B, Ludus Cv-urile se pot depune la

 • 8

  Angajam mecanic auto calificat cu experienta .. Domeniul de activitate : service auto. Cotract de munca pe data nedeterminata, respectiv carte de munca. Program flexibil. Salariu atractiv, plus anumite beneficii materiale. Abient si colectiv placut.

 • Studii medii / superioare in domeniul tehnic. Experienta in vanzari ( echipamente industriale sau aparatura de laborator) constituie avantaj. Bun cunoscator de limba engleza sau germana. Permis de conducere categoria B. Disponibilitate la deplasari peste 50% din timp. Experienta de lucru cu un program ERP sau CRM constituie un avantaj. Posibilitate de lucru autonom la distanta. Pachet salarial competitiv ( Salariu fix + Comision + Prime de sarbatori ). Laptop Masina de Serviciu Telefon.

 • Salveaza cautarea