Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Mures

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 7

  Coordonator transport

  Vino in echipa noastra! Cautam coleg/a pentru postul de: Dispecer transport/ Coordonator Responsabilitati principale: Preluarea comenzilor de transport si planificarea acestora; Preluarea si comunicarea tuturor informatiilor in ceea ce priveste cursa (modalitate, orar de incarcare/ descarcare, etc); Intocmirea si verificarea documentatiei specifice activitatii de transport; Ghidarea si urmarirea statusului camioanelor pe tot parcursul cursei; Inregistrarea in sistemul informatic a curselor efectuate/de efectuat. Ce ne dorim de la tine? Să ai experientă ca dispecer într-o frmă de transport intern/internațional Să cunoști cel putin o limba straina la nivel mediu (atât scris, cat și vorbit); Să fii comunicativ/ă; Să ai un spirit organizatoric bine dezvoltat; Să ai capacitatea de a lua decizii, atunci când este necesar; Să cunoști Word, Excel, Outlook și baze de date. Ce oferim? Pachet salarial motivant,in functie de realizari; Tichete de masa; Diverse programe periodice de motivare si fidelizare a echipei; Conditii de lucru moderne si placute.

 • 5

  Angajam inginer de mecanica,electroenergetica,electrotehnica sau tehnician

  Angajam inginer sau tehnician pentru reparatii si centrale termice Asiguram specializare

 • 3

  Inginer in constructii

  Angajam inginer in constructii. Detalii in privat.

 • 27

  Muncitor în construcții

  Angajăm muncitori în construcții: -zidari -fierari -zugravi -dulgheri Se oferă salariu atractiv, în funcție de cunoștințe și realizări. Salariul se stabilește în privat. Se cere și se oferă seriozitate. Dacă sunteți interesat, vă rog contactați-ne la adresa de e-mail sau la numărul de telefon:

 • 2

  Angajam instalator sanitare si termice

  Angajam instalator pentru lucrari de instalatii sanitare si termice. Oferim seriozitate si cerem seriozitate. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata,salarizare decenta,tichete de masa.

 • 1

  Agenti de securitate - Iernut

  SOCIETATE DE PAZĂ angajează agenți de securitate pentru obiective din mun Tg. Mures. CERINTE: - atentie distributiva, capacitatea unei bune comunicări, aspect fizic îngrijit; - diploma adeverinta de absolvire a minim 8 clase; - atestat agent de securitate sau adeverință de înscriere la curs. OFERIM: - salariu atractiv, - contract de munca integral pe o perioada nedeterminata de timp; - se asigura gratuit echipament de lucru adecvat; INFORMAȚII SUPLIMENTARE LA TELEFON:

 • 3

  Angajăm agenți de securitate pentru obiectiv bancar din Tg. Mures

  SOCIETATE DE PAZĂ angajează agenți de securitate pentru obiective din Tg. Mures. CERINTE: - atentie distributiva, capacitatea unei bune comunicări, aspect fizic îngrijit; - diploma adeverinta de absolvire a minim 8 clase; - atestat agent de securitate sau adeverință de înscriere la curs. OFERIM: - salariu atractiv; - contract de munca integral pe o perioada nedeterminata de timp; - se asigura gratuit echipament de lucru adecvat; Program de lucru flexibil. TARIF ORAR PESTE MEDIE. INFORMAȚII SUPLIMENTARE LA TELEFON:

 • 6

  Angajăm agenți de securitate în mun Tg Mureș, tarif orar peste medie.

  Societate de paza angajăm agenți de securitate pentru obiective din mun Tg. Mureș, în Promenada Mall. Cerinte: Atestat de paza sau adeverință de înscriere la curs, minim 8 clase, seriozitate, punctualitate, aspect fizic îngrijit. Tarif orar peste medie. Program flexibil.

 • Angajam Curieri !!!!

  Angajam Curieri GLOVO, TAZZ, BOLT FOOD în toate orașe 2000-7000 lei Vrei sa iti faci propriul tău program și să-ți construiești propriul tău venit Fără bătaie de cap și fără mult efort? Alătură-te echipei noastră : Angajam curier pentru platforma Glovo, Tazz, Bolt food. Castiga intre 2000 si 7000 de lei lunar fara mult efort. AVANTAJE: -Plata o primesti saptamanal -Bonusuri saptamanale -Program flexibil: lucrezi cat vrei -Contract de colaborari cu PFA SRL. CERINTE: -Un mijloc de transport propriu (Masina, scuter, bicicleta sau trotineta) posibilitate de a oferi o mijloc de transport la un contracost foarte avantajos -un telefon Android IOS -minim 18 ani -seriozitate si respect fata de toti colegii Pentru mai multe detalii trimiteți CV-ul la adresa de e-mail sau sunați la numărul de telefon

 • 2

  Angajam curieri !!!

  Angajam Curieri GLOVO, TAZZ, BOLT FOOD în toate orașele 2000-7000 lei Vrei sa iti faci propriul tău program și să-ți construiești propriul tău venit Fără bătaie de cap și fără mult efort? Alătură-te echipei noastră : Angajam curier pentru platforma Glovo, Tazz, Bolt food. Castiga intre 2000 si 7000 de lei lunar fara mult efort. AVANTAJE: -Plata o primesti saptamanal -Bonusuri saptamanale -Program flexibil: lucrezi cat vrei -Contract de colaborari cu PFA SRL. CERINTE: -Un mijloc de transport propriu (Masina, scuter, bicicleta sau trotineta) posibilitate de a oferi o mijloc de transport la un contracost foarte avantajos -un telefon Android IOS -minim 18 ani -seriozitate si respect fata de toti colegii Pentru mai multe detalii trimiteți CV-ul la adresa de e-mail sau sunați la numărul de telefon

 • 2

  Angajez conducător auto

  Societate de transport angajam conducător auto pe mașină de mare tonaj.Necesar permis categoria B,C,E card tahograf și atestat marfa.Curse locale.Pt mai multe informații sunați la

 • Angajam lucrator comercial

  SC ZOD MAXIM SHOP SRL angajeaza femei pentru postul de lucrator comercial la magazinul Casa Shopping situat in Targu Mures str. Piata Victoriei nr 24(Romarta) Cerinte: -studii medii -orientare catre client -dinamism,spirit de initiativa -amabilitate,promptitudine -spirit de echipa -experienta constituie avantaj CV-urile se depun in incinta magazinului la caserie

 • 3

  Angajăm strungar în Cluj

  Căutăm strungar pentru angajare in Cluj. Se lucreaza pe strung mare, prelucrare piese industriale. Se asigura cazare pt persoanele care nu sunt din Cluj sau decont transport. Detalii la telefon sms whatsapp la nr din anunt.

 • Angajam curieri

  Angajam Curieri GLOVO, TAZZ, BOLT FOOD în toate orașe 2000-7000 lei Vrei sa iti faci propriul tău program și să-ți construiești propriul tău venit Fără bătaie de cap și fără mult efort? Alătură-te echipei noastră : Angajam curier pentru platforma Glovo, Tazz, Bolt food. Castiga intre 2000 si 7000 de lei lunar fara mult efort. AVANTAJE: -Plata o primesti saptamanal -Bonusuri saptamanale -Program flexibil: lucrezi cat vrei -Contract de colaborari cu PFA SRL. CERINTE: -Un mijloc de transport propriu (Masina, scuter, bicicleta sau trotineta) posibilitate de a oferi o mijloc de transport la un contracost foarte avantajos -un telefon Android IOS -minim 18 ani -seriozitate si respect fata de toti colegii Pentru mai multe detalii trimiteți CV-ul la adresa de e-mail sau sunați la numărul de telefon

 • Curieri /Colaboratori Mures

  Cautam curieri -colaboratori!!! Ai o societate comerciala si una sau mai multe dube albe ? Ti-ai dorii sa faci parte din cel mai dinamic domeniu de business din tara? Vrei sa faci parte dintr-o companie de top , care functioneaza dupa STANDARDE ISO ! Te anunt ca suntem in cautare de colaboratori pe termen lung in Mures!!! Subcontractam zone/cartiere FARA COSTURI ! NU TREBUIE SA PLATESTI TAXE DE FRANCIZA SAU CHIRII ALE DEPOZITULUI ! FACTURI PLATITE LA 15 ZILE DE LA DATA FACTURARI GRILA DE PLATA INTUITIVA SI BAZATA PE PLATA STOPURILOR SI A KILOMETRILOR Castig intre 350 si 600 RON pe zi !!! Responsabilitati: Scanarea coletelor pe zonele de livrare si incarcarea acestora in duba Efectuarea livrarilor si ridicarea comenzilor (plicuri/colete)- în zonele/rutele alocate Program de luni pana vineri Mai multe informatii la 747086185-Ionut Cirloga

 • 12

  Angajam Lucrător Comercial In IERNUT

  Magazin Alimentar angajează Lucrător Comercial. Iernut Ne dorim o colega implicată în desfășurarea activității de vanzare, o persoana sociabila și de încredere, care sa completeze echipa. Salariu atractiv,tichete de masa, premii de sărbători. Programul de lucru: Luni-Vineri In doua schimburi Sambata un schimb Duminica Închis pentru odihna! Angajările se fac în orasul : IERNUT Pentru informații la numărul de telefon: Sau CV la adresa de e-mail:

 • 5

  Colaboratori profesori de limbi straine , arte plastice sau dezvoltare personala

  Candidatul ideal : Sa fie absolvent de limbi straine sau sa detina competente in arte plastice sau in dezvoltare personala . Sa aiba un nivel avansat de cunostinte in una din limbile engleza, germana, franceza, spaniola, italiana sau in arte plastice sau in dezvoltare personala . Sa aiba experienta in predare. Sa identifice metode atractive de predare pe care sa le imbunatateasca permanent astfel incat sa capteze atentia cursantilor Oferim un contract de colaborare (PFA) pentru a preda fizic cursuri de limba engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, arte plastice sau dezvoltare personala catre elevi. Detinem sali moderne de curs situate in locatii premium din proximitatea scolilor din Targu-Mures si Reghin. Avem capacitatea de a constitui grupe de 7 - 10 cursanti . Cautam profesori colaboratori atat pentru sectia romana cat si pentru sectia maghiara . Remuneratie atractiva (parteneriat) .

 • 3

  Agent livrator pâine

  S.C. Eldi Brutăria S.R.L. cu sediul in localitatea Agristeu, jud. Mures, angajează agent livrator pâine. Pentru informatii L-V intre 08:00-14:00 tel.

Salvează căutarea