Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Confectii, croitorie - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam croitorese

  Atelier de design vestimentar cautam croitorese cu experienta din zona Câmpina, Breaza. Detalii la telefon:

 • 3

  angajam cusător textile și marochinărie in Oradea

  Cautăm cusător(are) pentru piele si marochinărie, producție de serie mica in Oradea,se accepta și program part tine.

 • 6

  Proiectare imbracaminte

  Detin un program de proiectare CAD. Am lucrat de la costume de baie pana la jachete de ski. Realizez tipare in format electronic dupa fotografii sau schite, pe care le pot transmite oriunde in lume.

 • 2

  Ajutor croitor

  Croitorie retus Bucuresti angajeaza persoane dornice sa ajute si sa invete croitorie. Program flexibil, full time sau part time, salariu motivant, decont transport si multiple alte beneficii ce vor fi prezentate in urma interviului.

 • cos lla domiicilliu

  caut ppersoane sau firme care să-mi de-a de cusut la domiciliu.Cos lenjerii de pat,fete masa,șorțuri,etc .Pot executa lenjerii cu măsurile cerute de client.

 • Caut colaborare

  Atelier de croitorie ,caut colaborare Sunt o firmă mică dar serioasa,.formata din 4 oameni serioși și deștepți, muncitori și conștiincioși Caut colaborare în domeniul confecțiilor textile , pe raza județului Argeș

 • cutite panglică

  vand cutite panglică pentru confecruonare diferitelor tipuri de cutite,de exemplu croitorie

 • 1

  Angajez croitoreasa

  Caut Croitoreasă Talentată pentru Colaborare Part-Time/Full Time sau /Proiect, București, Piata Victoriei Bună, Sunt în căutarea unei croitorese pricepute pentru o colaborare part-time sau pe proiect în cadrul atelierului meu. Dacă ai abilități excelente de croitorie și pasiune pentru designul vestimentar, aș vrea să lucrez cu tine! Caut o persoana pentru : Colaborare strânsă cu designerul pentru realizarea prototipurilor și a tinutelor exclusiviste Confecționarea de piese vestimentare de înaltă calitate Asigurarea respectării standardelor de calitate și a termenelor limită ale proiectelor Caut o persoana cu: Experiență anterioară în croitorie Abilități excelente de cusut și finisare Atenție la detalii și pasiune pentru design Disponibilitate de a veni la atelier part-time sau pentru proiecte punctuale. Ofer: Angajare full time sau part time sau colaborare cu Plata - procent din valoarea proiectului. Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și inspirat Posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile și portofoliul în colaborare cu un designer de modă experimentat Dacă ești interesată și dorești să discutăm mai multe detalii, te rog să mă contactezi la Aștept cu nerăbdare să cunosc o croitoreasă talentată care să se alăture echipei mele pentru a crea piese vestimentare exclusiviste de excepție.

 • Vand afacere la cheie , atelier de croitorie

  Vând afacere la cheie , atelier de croitorie în sector 4. În prezent atelierul funcționează fiind echipat cu tot ceea ce este necesar , mașini de cusut, masă călcat , tv, supraveghere video, ace , ațe, dulapuri, mese, internet , cablu tv , etc Atelierul este deschis de aproximativ 5 ani și are deja un vad foarte bun și o clientelă formată. Chiria este foarte accesibilă!o Pentru mai multe detalii sunați la

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Salvează căutarea