Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Confectii, croitorie - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 10

  Angajam croitoreasa cu experienta

  Atelier de Creatie haine de dama, angajam croitoreasa in zona centrala pentru realizarea produselor pe care le executam la comanda. Program flexibil de 8 ore pe zi, luni - vineri, salarii intre 4500-6000 lei

 • Firma de Incaltaminte Angajeaza Croitor Manual, Colectiv Pregatit Cusut si Talpuitori Manual

  Relatii: Telefon -

 • 49

  info management angajeaza operator bobinator - dublator

  S.C. INFO MANAGEMENT S.R.L. angajeaza OPERATOR BOBINATOR - DUBLATOR. Pentru mai multe informatii, va rugam , sa veniti la sediul firmei din Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu 125, intre orele 8.30-16.00, de luni pana vineri, unde veti primi toate informatiile despre posturile vacante. Totodata veti vedea si care sunt conditiile pe care le oferim. Asiguram transportul din Cobadin, Topraisar, si Medgidia. Programul este de 12 24 si 12 48h. Va steptam.

 • 34

  SC.Romtextil SA Constanta angajeaza Personal intretinere cladiri

  SC.Romtextil SA Constanta angajeaza Personal intretinere cladire, locatie situata in Constanta, Bdul. Aurel Vlaicu nr. 125. Responsabilitati: - intretinerea ordinii si curateniei cladirii si spatiilor auxiliare - efectuarea de reparatii minore la cladiri, instalatii sanitare - intretinerea spatiilor verzi si a gardurilor - intretinerea canalelor de evacuare a apei din curtea interioara - intretinere si curatare panouri fotovoltaice Program de lucru: luni - vineri 08.00 - 17.00 Salariul porneste de la venitul minim pe economie la care se adauga bonuri de masa in valoare de aprox. 400 ron. Relatii la tel: sau email:

 • Mayo Shoes&Bags SRL recruteaza

  Societatea MAYO SHOES&BAGS SRL, cu sediul in sat Cringurile de Sus, comuna Crangurile, nr. 20, judet Dambovita, recruteaza pe urmatoarele pozitii: 1. Cusator piese din piele si inlocuitori, nr. posturi: 4, COD COR 815605. Depunere CV la sediul societatii sau pe e-mail.

 • 5

  Angajam 2 fete , confecționere textile

  Ne marim echipa si angajam 2 fete , confecționere textile Nu producem articole vestimentare, producem panze pentru cinematografie , se coase pe drept Program 8 ore de Luni - Vineri Zona Militari metrou Preciziei Cunostinte masina liniara Conditii avantajoase , atmosfera de lucru vesela Contract perioada nedeterminata Salariu motivant Decontare transport Va asteptam sa ne cunoastem

 • 17

  Sc confex srl angajeaza urgent !!!

  SC CONFEX SRL, isi mareste echipa si deschide la noul punct de lucru o noua linie productie. Societatea noastra scoate la concurs urmatoarele posturi: - confecționeri masinisti cu experiență(50 posturi),salariul atractiv(negociabil),bonuri de masa si transport; - șef prod pentru linie de poductie(1 post) salariul negociabil; Conditiile si infrastuctura noii fabrici sunt de ultima generatie la nivel european: -dotari tehnice si tehnologice de ultime generatie; -norme igienico sanitare respectate cu strictete; -toaletele dotate cu dusuri; -sala de mese; -mediu si ambiant placut de lucru in productie; -posibilitatea de avansare in cadrul echipei. Doritorii pot veni pentru interviu la Biroul Personal de la sediul firmei din Calarasi, str. Oborului nr. 2B. Pentru relatii puteti suna la numarul de tel intre orele 09 00-14 00.

 • 21

  Asistent vanzari online

  Esti o persoana pasionata de e-commerce si fashion? Esti energică, implicată, serioasă, cu pasiune pentru vanzari, social media și marketing? Te încurajăm să aplici pentru acest job.

 • 50

  Calcator, finisor si CTC-ist confectii textile

  Angajam calcator, finisor si CTC-ist confectii textile cu experienta.

 • Angajam operatori confectii

  Angajam operatori confecții pentru mașina de cusut

 • 1

  Angajam personal pentru calcat.

  Sectie de confectii din Botosani, angajeaza personal pentru calcat.

 • 1

  Angajez croitoreasa perdele și draperii

  Angajez croitoreasa perdele și draperii pentru magazinul Big Berceni. Relatii la telefon

 • 54

  Angajam operatoare masini de cusut si muncitoare necalificate pentru productie articole textile

  Firma noastra ,situata in Timisoara ,,angajeaza operatoare masini de cusut si muncitoare necalificate ,cu sau fara experienta in domeniu ( inclusiv pensionare cu drept de munca ) Oferim contract de munca pe o perioada nedeterminata ,,un loc de munca stabil ,placut , dinamic cu oportunitati de invatare si perfectionare . Oferim salariu motivant intre 3000 - 4000 lei brut, negociabil periodic ,se deconteaza transportul ,se acorda tichete de masa,prime cu ocazia diferitelor sarbatori. Programul de lucru este de 8 ore un singur schimb intre orele 7,00 - 15,30 . Daca doresti sa te alaturi echipei noastre te asteptam cu un telefon la : 0_7_2_4_5_4_8_4_4_4

 • 8

  Sc confex srl calarasi angajeaza urgent !!!

  SC CONFEX SRL, isi mareste echipa si deschide la noul punct de lucru o noua linie productie. Societatea noastra scoate la concurs urmatoarele posturi: - confecționeri masinisti cu experiență(50 posturi),salariul atractiv(negociabil),bonuri de masa si transport; - taietor sala de croit (1 post)salariul negociabil; - șef sectie de productie (1 post) salariul negociabil; Conditiile si infrastuctura noii fabrici sunt de ultima generatie la nivel european: -dotari tehnice si tehnologice de ultima generatie; -norme igienico sanitare respectate cu strictete; -toaletele dotate cu dusuri; -sala de mese; -mediu si ambiant placut de lucru in productie; -posibilitatea de avansare in cadrul echipei. Doritorii pot veni pentru interviu la Biroul Personal de la sediul firmei din Calarasi, str. Oborului nr. 2B. Pentru relatii puteti suna la numarul de tel intre orele 09 00-14 00.

 • 1

  Căutăm croitor pentru confecționare costume bărbătești

  Căutăm croitor pentru confecționare costume bărbătești specfice spectacolelor de teatru. Condiții: absolvent cu diplomă al unei școli de profil (croitorie). Aptitudini: atenție la detalii, simț estetic, disponibilitate pentru lucru în echipă. Anunțul este valabil pentru București.

 • 4

  inchiriez atelier croitorie

  Inchiriez avantajos atelier croitorie retus comanda sau serie mica, dotat cu masini de cusut modern, masa croi, masina brodat cu cartela, de ultima ora. Telefon

 • 22

  angajam operatori confectii textile

  Societatea de productie si comercializare confectii imbracaminte, S.C. EUROCONF S.A.(fosta Steaua Rosie), cu sediul in Sibiu, Bulevardul Victoriei nr. 42, producatoare de pantaloni si sacouri barbati,angajeaza urgent personal calificat: OPERATOR CONFECTII TEXTILE ELECTRICIAN CU EXPERIENTA Se asigura: Pachet salarial motivant; Tichete de masa(35lei); Decontarea abonamentelor pentru navetisti; Prime de sarbatori; Calificare la locul de munca(pentru operatori confectioneri) Gradinita nr.26 cu program prelungit (aflata in curtea firmei) Program de lucru 6.30 - 14.50. Informatii suplimentare la sediul societatii, biroul Resurse Umane, la telefon : e-mail:

 • Angajare CROITORIE

  Angajăm ! Atelier de croitorie, (condiții avantajoase) reparații,  retușuri, modificări, in București, sector 3, în zona b-dul 1 Decembrie, Macaralei. Persoanele interesate pentru angajare sunt rugate să ne contacteze la numarul de telefon sau Multumesc !

Salvează căutarea