Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Alba

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Societatea noastra , din sediul in Alba Iulia ,cu o vechime de 24 ani in domeniu , angajaza cusatoare textile . Conditii decente de munca , salariu atractiv . Contract pe durata nedeterminata , 8 ore/zi , 2 pauze , prime cu ocazia diferitelor sarbatori .pt. relatii , va punem la dispozitie tel. 0744707710 sau 0745612366 , intre orele 09.00- 18.30

 • 2

  Societate de confectii imbracaminte - angajam persoana pentru curatenie. Program 12.00 - 20.00. Informatii la telefon 0258814010 intre orele 9.00 - 14.00.

 • Ne mărim echipa și căutăm confecționer textile/ croitor. Te așteptăm în echipa noastra dacă ai experiență în domeniul textilelor, dorință de munca și oferi o deosebită atenție detaliilor. Noi iți oferim: - un loc de muncă stabil; - mediu de lucru prietenos și liniștit; - contract de munca pe perioada nedeterminată; - salariul de baza integral pe contractul de munca, la care se adaugă un bonus de performanță; - tichete de masă; - prime de sărbători; - decontarea transportului pentru salariații care nu locuiesc în Abrud. Salariul si beneficiile oferite se discuta in cadrul unui interviu.

 • Ne marim echipa si cautam candidatul ideal:  Experienta profesionala in domeniul confectiilor (2 – 5 ani);  Responsabil, flexibil, deschis la schimbare si la nou;  Initiativa, consecventa, ambitie;  Atitudine pozitiva, orientare spre lucrul in echipa;  Supravegheaza întregul proces de producție al confecțiilor;  Se va asigura ca obiectivele de producție să fie îndeplinite, atât calitativ cât și cantitativ. Responsabilitati:  Controleaza necesarul de personal si de materii prime;  Planifica si stabileste impartirea personalului pe utilaje;  Asigura si urmareste programul de productie referitor la calitate, cantitate, termen de livrare si rentabilitate;  Coordoneaza activitati de intretinere si reparatii ale utilajelor;  Analizeaza defectele de calitate, cauzele acestora si elaboreaza masuri pentru asigurarea si imbunatatirei calitatii.  Vei supraveghea întregul proces de producție al confecțiilor.  Te vei asigura ca obiectivele de producție să fie îndeplinite, atât calitativ cât și cantitativ. Oferim: • Pachet salarial motivațional, proporțional cu rezultatele aduse. • Oportunitatea de a face carieră dezvoltând unul din cele mai renumite brand-uri de design vestimentar din România. • Un cadru ideal de învățare și dezvoltare continuă. • Un mediu de lucru familial, și la bine și la greu.

 • Fabrica de confectii textile cu sediul in Sebes, str.Calarasi, nr.45 C , angajeaza banzicar cu experienta. Se acorda salariu atractiv, bonuri de masa si decontarea transportului la ,si de la , fabrica. Angajarea se face in baza unei probe de lucru. Tel.0745 328 283

 • Salveaza cautarea