Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam personal in industria textila - masini: Kett, Ovi, liniară.

 • 1

  Atelier creatie vestimentara Botosani angajeaza Croitoreasa cu experienta in domeniu Experienta in a termina un produs cap coada ,retusuri si croit Atelierul este situat in cartierul Botosani (Stejari)

 • 5

  FIRMA INCALTAMINTE ANGAJEAZA CUSATOARE INCALTAMINTE TOATE OPERATIILE,PREGATITOARE PENTRU SUBTIAT,INDOIT,CAPTUSIT,CAPSAT,DIVERSE OPERATII MASA.ZONA METROU CRANGASI.TELEFON 0736073372

 • 5

  SOLiCiT ANGAJARE sau COLABORARE fiind calificată(profesional) CROiTOREASĂ / Tiparistă cu EXPERiENȚĂ(15ani) CREAȚiE - EXECUȚiE - PRODUSE - CAP - COADĂ - CONFECȚii TEXTiLE DAMĂ - ROCHii de SEARĂ și de MiREASĂ. ACCEPT și COLABORĂRi pentru retușuri - modificări - probe - ajustări - consultanță - inițiere - promovare desfășurare - dezvoltare - mentenanță - activități atelier / casă de modă . PENTRU mai multe DETALii - PROPUNERi - VARiANTE - OFERTE - CLARiFiCARi APEL / MESAJ LA 0_7_6_8_9_1_8_3_8_2 Daniela.

 • 3

  Angajam confectioneri pentru lucrul la masini speciale : cheita, butoniera grea, butoniera usoara, cusut si capsat nasturi

 • Firma producătoare de echipamente de lucru și protecție, angajam confecționeri în mașină de surfilat. Salariul motivant+bonuri de masă. Relații la telefon

 • Cautam doua confectionere pentru atelierul nostru din Arad Se lucreaza mostre! Pentru contact:

 • Angajam croitorese pentru lucrarea articolelor vestimentare pentru femei. Dacă ai minumul de experienta în acest domeniu si ești interesata sa lucrezi într-un mediu armonios și creativ, te așteptăm cu drag în echipa noastră. Program de luni-vineri ora 8.00-16.30. Pentru mai multe informații, te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin mesaj.

 • 11

  PERSONAL CU EXPERIENTA - CONFECTII TEXTILE CERTIMPEX FOCSANI Angajam ambalator cu experienta in doneniul confectii textile. Venituri lunare de peste 2500 lei , bonuri de masa in valoare de 25 leisi transport .

 • Angajam doar confectionieri calificati ( persoane cu expierenta ) , care pot executa in conditii cantitative si calitative toate fazele realizarii unui produs de calitate superioara . Societatea noastra ofera in conditiile indeplinirii programului zilnic , bonuri de masa in valoare de 25 lei , decontarea transportului si un venit net lunar incepand cu 2500 lei . Salariul este confidential si poate creste functie de procentul de depasire a planului .

 • 9

  Fabrica de confectii cauta persoane cu experIenta, pentru calcat final. Asiguram un venit lunar de peste 2400 lei , bonuri de masa si transport .

 • 4

  TREND srl , cu sediul in ALBA IULIA , str Vasile Alecsandri,nr 68 , angajeaza personal cu experienta, ptr lucru la masina de cusut . Deasemenea angajam si personal pentru control de calitate . Pe langa pachet salarial atractiv, oferim tichete de masa precum si decontarea abonamentului ptr persoanele care fac naveta din afara orasului ALBA IULIA. Relatii la telefon sau la sediul firmei.

 • 2

  Firma de croitorie , angajeaza tanar pentru lucru la sectia de croi. Nu necesita experienta ! Oferim conditii de munca foarte bune , salariu atractiv, tichete de masa si prime cu ocazia sarbatorilor . Pentru persoanele care vin din afara localitatii Alba Iulia , decontam abonamentele . Relatii la telefon

 • 17

  Angajam cusatoare in masina liniara sau in masina de surfilat, pe perioada determinata sau nedeterminata in functie de preferinte. Oferim salariu intre 2300-3000 net in functie de disponibilitate.

 • 31

  Angajam CTC-ist confectii textile cu experienta

 • 5

  Angajam proiectant confectii textile, cunoscator program Gemini.

 • Candidatul Ideal Studii superioare tehnice in industria textila; Cunoasterea amanuntita a procesului de productie specific industriei textile; Experienta de minim 3 ani pe un post similar; Capacitate organizatorică, spirit de echipa, ini iativă, operativitate, creativitate, responsabilitate. Vorbitor fluent de limba engleza. Descrierea jobului Interpreteaza documentatia tehnica; Coordoneaza si gestioneaza realizarea tiparelor; Asigura comunicarea optima cu departamentele de vanzari, contabilitate, gestiune, management, privind termenele de productie, preluarea comenzilor, livrari si orice alte solicitari ii vor fi comunicate. Descrierea companiei Fabrica de confectii si tricotaje, important producator si exportator in industria confectiilor

 • 1

  Candidatul Ideal Studii superioare tehnice in industria textila; Cunoasterea amanuntita a procesului de productie specific industriei textile; Experienta de minim 3 ani pe un post similar; Capacitate organizatorică, spirit de echipa, initiativa, operativitate, creativitate, responsabilitate. Vorbitor fluent de limba engleza. Descrierea jobului Interpreteaza documentatia tehnica; Coordoneaza si supravegheaza activitatea Atelierului de executie mostre; Asigura realizarea mostrelor si colectiilor aferente produselor ce urmeaza a fi executate; Se ofera: Pachet salarial atractiv + bonuri de masa; Mediu de munca modern; Decontare transport;

 • 5

  ANGAJEAZA: - Operatori confectioneri (calcatori, masini simple si speciale) - Operatori sala croit (spanuit, termocolat) - Ambalatori - Muncitori necalificati in industria confectiilor - Controlor tehnic calitate CTC - Operatori masini tricotat BENEFICII: - Conditii de lucru deosebite - Salariu motivant - Tichete de masa - Decontare transport Program de lucru: L-V: 7-15:30 Adresa: Sos. Bucuresti - Magurele, nr. 47B, Sect. 5, Bucuresti Mijloace de transport: STB 426,428 si 426 (din Ghencea), 487 (din Bd. G-ral Vasile Milea); Relatii la telefon: www.tanex.ro; e-mail:

 • Salveaza cautarea