Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajăm operatori la mașina de cusut . Salariu motivant Relatii la telefon 0745301884

 • Confectionera produse imbracaminte cu experienta. Atelierul se afla in zona B-dul Basarabia - Sos. Vergului (acces rapid de la statia metrou Republica sau tramvaie 36 si 46) Program luni-vineri 7:30-16:00 (cu 30 minute pauza de masa). Contract de munca din prima zi pe perioada nedeterminata. Relatii doar la telefon. Nu raspund la mesaje.

 • Avantajos! Scoala Nationala de Meserii (org. non-profit), efectueaza inscrieri, organizeza cursuri autorizate in toata tara, inclusiv prin inscriere on line si elibereza adeverinte la inscriere necesare angajarii, pentru meseriile:. -stilist  unghii; -frizer,coafor,manichiurist-pedichiurist);   -bucatar;   -brutar,   -cofetar(patiser);   -ospatar, barman,vanzator in unitati de alimentatie;   -lucrator in comert;   -macelar,transator;   -confectioner(croitor);   -constructor;   -stivuitorist cu aviz ISCIR;   -sudor;   -agent de securitate(cu atestat);   -tehnician masor si reflexoterapie; -   - instructor preparator formare;   -infirmiera,   -ORICE MESERIE. Program cursuri flexibil, locuri disponibile, asiguram practica,  diplome recunoscute national si international, palmares 10 000 absolventi in 20 ani, sprijin angajare. Pentru mai multe informatii puteți suna in intervalul orar 10-20 : 0751855929

 • 1

  Atelier doresc colaborare in vederea executiei de produse .uniforme .salopete.etc serii mici 0736084194

 • 2

  Atelier de croitorie preluam comenzi ,serie mica Uniforme de lucru Salopete de lucru , pantalon si bluza. Nu confectionam in serie rochii,bluze,fuste,pantaloni sau alte produse in afara de cele mentionate mai sus. Efectuam in cel mai scurt timp modificari , confectionat perdele/draperii 5 lei m/l Nu confectionam produse barbatesti.

 • 2

  Execut tipare pentru orice produs pe hărtie sau carton eventual program gemini după tabel de dimensiuni și poza

 • 2

  Inginer, absolvent al Facultatii de Textile execut tipare confectii textile, in regim part time ( colaborare) , dupa mostra, schita, poza sau tabel de dimensiuni. In pretul tiparului este inclusa gradarea si eventualele ajustari dupa executia primei mostre. Relatii la telefon 0756571267 Romi.

 • Angajam croitor/croitoreasa, pentru haine bărbătești (fara costume sau cămăși) haine de dama și lenjerie de pat, după tipar nostru. Salariu 2000 - 2500 lei net. Atelierul este de 1 an, cu aparatura noua, atelierul se afla in Bucureşti sector 1! Se lucreze doar în atelierul nostru! Se cauta persoane care fac produsul cap coada.!! Nu avem producție ca în Fabrica!! Rog seriozitate. Mulțumesc.

 • 1

  Atelier de croitorie situat in Bucuresti, sector 5, Calea Rahovei, nr. 266-268, corp 60, et. 3 cam 08B, SC INDIPENDENCE TEXTILE SRL, in incinta Electromagnetica, angajeaza, CONFECTIONER experienta profesionala intr-o pozitie similara minim 5 anI; Salariu atractiv,

 • PIU CONCEPT, atelier de design vestimentar din PLOIESTI,PRAHOVA, zona de nord , angajeaza cu carte de munca croitoreasa cu experienta in utilizarea masinilor de cusut tip liniara si triplock/ sa stie sa faca TIPARE Cerinte: - experienta in a manui cu precizie o masina liniara - experienta in a lucra rochii de avand modele simple cat si putin mai dificile pe comanda, pe masura clientei. ( nu se vor executa modele cerute de cliente, ci modele prestabilite de designer, cu fiecare colectie si sezon) - se angajeaza pentru produse casual - sa fie o persoana pasionata de aceasta meserie - sa aiba constiinta lucrului bine facut - cunostintele in constructia de tipare ar reprezenta un plus, dar nu se doreste a fi cerinta obligatorie. - se cauta o persoana stabila, sociabila si placuta pentru a fi integrata in echipa noastra. Oferim urmatoarele beneficii: - Mediu de lucru placut, in zona de nord ( Aproape de MC Donald’s) - Salariu si bonusuri motivante - Carte de munca si program flexibil, 8h de luni pana vineri - Mediu de lucru placut, in zona de nord ( Aproape de MC Donald’s) - sa fie o persoana pasionata de aceasta meserie - sa aiba constiinta lucrului bine facut - cunostintele in constructia de tipare ar reprezenta un plus, dar nu se doreste a fi cerinta obligatorie. - se cauta o persoana stabila, sociabila si placuta pentru a fi integrata in echipa noastra. PENTRU CONTACT: BOGDAN S 0732898969

 • 3

  Sectie de confectii angajeaza confectioneri calificati si necalificati (masinisti) cu vechime de minim 1 an. Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa, premii de productivitate si decontare transport. Va asteptam la sediul unitatii noastre din Botosani, Calea Nationala nr.32, et.2, incinta Jatex (complex Pars) sau la nr de tel: 0231538148, 0747115095.

 • 4

  Fabrica de confectii textile, angajeaza in conditiile legii ambalator. Se ofera bonuri de masa si se deconteaza naveta in limita a 120 lei.

 • 3

  Angajam o tanara la impachetat si alte activitati conexe in confectii textile. Cerinte: - engleza obligatoriu - persoana harnica Beneficii: - pachet salarial compus din salariu fix+tichete masa+decontare transport local - program de lucru de la 7.00 - 15.30, de luni pana vineri (un singur schimb) - medicina muncii gratuita la angajare - contract pentru perioada nedeterminata - ore suplimentare platite cu 175% Persoanele interesate, sunt rugate sa ataseze CV la mesaj!

 • 19

  Angajam personal calificat si necalificat pentru productia de portofele, fabrica se afla in Craiova, str. Raului nr. 320. Detalii la telefon 0745.350.121.

 • 1

  Angajam operator masina de cusut,confectionat perdele ,draperii,storuri.Experienta in domeniu reprezinta un avantaj.Program flexibil,salariu motivant.

 • Execut la domiciliul meu retușuri ,modificari,lenjerie,perdele,draperii,mai multe detalii la telefon

 • 2

  Croitoreasa- Confectiner imbracaminte comanda dama cu experienta in realizarea produsului cap-coada (croit, cusut, finisat).Angajatul trebuie sa stie sa croiasca si sa confectionze rochii, bluze orice produs solicitat de client la comanda dupa masurile luate de la client. Conditii normale de munca, salariu atractiv, mediu curat, colectiv amabil, zona Militari -Cora Lujerului, statia de metrou Lujerului Sector 6, pe Bd. Iuliu Maniu nr.8A , ET.1, Cladirea Gema Fitness.Relatii la telefonul: 0730170475; sau trimite CV-ul la adresa de email:

 • 2

  Fabria de confectii cauta persoane cu expierenta, pentru calcat final. relatii la telefon 0237 222387

 • Descriere Locuri de munca Tanex isi mareste echipa! Cerinte : Exeprienta minim 3 ani in domeniul confectiilor (realizarea produsului cap-coada) Cunostinte avansate despre tehnologia confectiilor, masinile si dispozitivele specifice Atentie sporita pentru detalii, calitate si frumos Ce vei face: Vei executa produsul integral la standardele de calitate TANEX dupa fisa tehnica pusa la dispozitie Vei sesiza eventuale neconcordante existente intre fisa tehnica a produsului si cerinta clientului Beneficii: Pachet salarial atractiv Tichete de masa. Mediu de lucru la standarde inalte Locatii: BUCURESTI (Sector 5) Adresa: Sos. Bucuresti-Magurele, nr. 47B, Sect 5 Mijloace de transport: 303, 455, 453 OFERIM : Mediu dinamic de lucru intr-o organizatie moderna. Vei deveni parte dintr-o echipa mare, organizata la nivel international. Posibilitate de avansare si perfectionare profesionala

 • La noi totul e pe fata, nu una pe fata una pe dos! TANEX S.R.L., important producator si exportator din industria confectiilor textile si tricotajelor, angajeaza: OPERATOR CONFECTIONER MASINI DE TRICOTAT Se cere: - experienta in deservirea oricarui tip de masina de tricotat ( rectilinie, circulara, electronica, mecanica) disponibilitate de lucru in ture, in succesiunea de 12/12/48 ore libere SAU daca esti dispus sa muncesti cu colegi care te vor ajuta, si daca vrei sa inveti, putem sa te formam la locul de munca Oferim: - Un pachet salarial motivant; - Conditii de munca favorabile dezvoltarii profesionale. Alatura-te echipei noastre! Relatii: Telefon: 0730.700.892 / 021.4210216 e-mail: ; www.tanex.ro Adresa: Sos. Bucuresti-Magurele, nr. 47B, Sector 5, Bucuresti Transport: 303, R428; R426; R464, maxi-taxi

 • Salveaza cautarea