Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Confectii croitorie

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 6

  Angajare Croitoreasa

  Croitorie Calea Mosilor 241, angajeaza croitoreasa. Conditii avantajoase Detalii la sediul firmei

 • 246

  Studenti elevi part full/time ca operatori in productie sau/si depozit de textile pt pregatit colete

  part full time studenti elevi in firma de productie textile si depozit textile cu vanzari online. Operator vanzari online in depozit produse textile. Pregatire colete si awb uri. Part-full/time luni-vineri.

 • 1

  Croitoreasa cauta angajare

  Caut firma angajare pentru postul de modelier ,croitoreasa Experienta croit si cusut produse cap coada

 • 5

  Angajez confectioner textile dupa comanda

  Angajez confectioner textile dupa comanda cu experienta in domeniu. Salariul este negociabil in functie de experienta, aptitudini, seriozitate si implicare. Societatea isi desfasoara activitatea in cartierul Gavana din str. Alunului nr. 46, Pitesti. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

 • 3

  Angajarea croitorese,broderi,cusători

  By Ionela Bran angajează croitori / croitorese , cusători, broderi, pentru atelierul de creație vestimentară în stil tradițional și modern. Adresa: Calea Feldioarei, NR.80H, Brașov. Salarizare și condiții atractive. Mediu de lucru liniștit, creativ și familiar.

 • Angajam muncitori necalificati

  SC BELLINEA SRL cu sediul in Zalau, angajeaza pe perioada nedeterminata: - 15 muncitori necalificati in industria confectiilor, salariu brut 3600 lei - 5 muncitori necalificati la asamblarea, montarea pieselor, salariu brut 3300 lei Cerinte: studii generale, 1 an vechime, engleza.

 • 2

  cusatoare incaltaminte

  FIRMA INCALTAMINTE ANGAJEAZA CUSATOARE INCALTAMINTE TOATE OPERATIILE,PREGATITOARE PENTRU SUBTIAT,INDOIT,CAPTUSIT,CAPSAT,DIVERSE OPERATII MASA.ZONA METROU CRANGASI.TELEFON 0736073372

 • 7

  Angajam masinista si pregatitoare

  Firma producatoare de incaltaminte din piele cu vechime, cautam masinista si pregatitoare cu experienta. Locatie in sectorul 5. Pentru detalii:

 • 6

  Croitoreasa

  Croitoreasa cunoscătoare minim de a asambla produse cap,coada și a știi sa lucreze pe liniara și triploc

 • Angajam confectioner

  SC Romanian Trade Garments SA, cu sediul in Campina str. Plevnei nr.58, angajeaza confectioneri textile. Oferim: - Program de lucru 8 ore, intr-un singur schimb - Pachet salarial motivant (in acord individual) - Tichete de masa in valoare de 30 lei/zi - Asigurarea transportului pentru localitatile invecinate Pentru mai multe detatii va asteptam la sediul firmei sau la numerele de telefon . Persoana de contact Oana Dumitrascu.

 • 26

  Confectioneri, calcatori si ctc-isti confectii textile

  GT COMPANY SRL - firma de confectii textile, angajeaza in Botosani, confectioneri, calcatori si CTC-isti cu experienta. Se asigura transport. Salariu atractiv (inclusiv tichete de masa). Relatii la sediul firmei din Calea Nationala nr.30, sau la telefon:

 • 7

  Sc confex srl calarasi angajeaza urgent !!!

  SC CONFEX SRL, isi mareste echipa si deschide la noul punct de lucru o noua linie productie. Societatea noastra scoate la concurs urmatoarele posturi: - confecționeri masinisti cu experiență(50 posturi),salariul atractiv(negociabil),bonuri de masa si transport; - taietor sala de croit (1 post)salariul negociabil; - șef sectie de productie (1 post) salariul negociabil; Conditiile si infrastuctura noii fabrici sunt de ultima generatie la nivel european: -dotari tehnice si tehnologice de ultima generatie; -norme igienico sanitare respectate cu strictete; -toaletele dotate cu dusuri; -sala de mese; -mediu si ambiant placut de lucru in productie; -posibilitatea de avansare in cadrul echipei. Doritorii pot veni pentru interviu la Biroul Personal de la sediul firmei din Calarasi, str. Oborului nr. 2B. Pentru relatii puteti suna la numarul de tel intre orele 09 00-14 00.

 • 37

  Angajare personal croitorie

  Alfa Textil Buzau angajeaza personal pentru croit (bandzig, curris) si conferctioneri. Salariu atractiv.

 • Firma de confectii angajeaza:

  Firma SC INEDIT COMPANY SRL din Ploiesti angajeaza: MODELIER MENAJERA

 • 2

  Angajez confectionera

  Angajez confectionera. Salariu motivant, program de lucru flexibil. Zona Galata-Mircea.

 • 18

  angajam cusatoare textile

  Societatea noastra , din sediul in Alba Iulia ,cu o vechime de 27 ani in domeniu , angajaza cusatoare textile . Conditii decente de munca , salariu atractiv . Contract pe durata nedeterminata , 8 ore/zi , 2 pauze , prime cu ocazia diferitelor sarbatori .pt. relatii , va punem la dispozitie tel. sau , intre orele 09.00- 18.30. Suntem o societate comerciala care pune accentul pe confortul salariatului. Suntem deschisi la idei inovatoare in domeniu .

 • 9

  Angajare croitoreasa in zona Calea Mosilor

  Angajare croitoreasa in zona Calea Mosilor Pentru mai multe informatii sunati sau la adresa din Calea Mosilor 241, Sector 2 Bucuresti

 • 49

  info management angajeaza operator bobinator - dublator

  S.C. INFO MANAGEMENT S.R.L. angajeaza OPERATOR BOBINATOR - DUBLATOR. Pentru mai multe informatii, va rugam , sa veniti la sediul firmei din Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu 125, intre orele 8.30-16.00, de luni pana vineri, unde veti primi toate informatiile despre posturile vacante. Totodata veti vedea si care sunt conditiile pe care le oferim. Asiguram transportul din Cobadin, Topraisar, si Medgidia si asiguram o masa de pranz gratuita cu doua feluri de mancare, Programul este de 12/24 si 12/48h. Va steptam.

 • Angajam Confectioner masina de cusut simpla

  Salariu: 2100 ron + bonuri de masa ( 35 ron ) Cerinte: -Experienta in domeniul textil -Sa cunoasca masina de cusut simpla - Atentie sporita la detalii - Sa fie o persoana responsabila si serioasa Oferta noastra - Contract de munca; - Salariu atractiv; - Tichete de masa - Program de lucru de luni-vineri intre orele 08:00-16:30 - Pauza de masa 30 minute - Mediu de lucru placut DESCRIEREA FIRMEI TEX ACCES - Producem articole textile la un nivel inalt calitativ. Atelierul de productie se afla in Sectorul, 5 in incinta Business Park-ului Electromagnetica. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul: .

Salvează căutarea