Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam pentru centru de comanda militara in conditii deosebit de avantajoase persoana calificata - de preferinta maistru croitor sau lucrator la comanda cu experienta. Se asigura: contract de munca perioada nedeterminata, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri 9-16, salariu fix plus comision din lucrari, tichete de masa 400 lei/luna, toate drepturile sociale si de sanatate asigurate, concediu de odihna + toate sarbatorile oficiale platite. Se cer: seriozitate si experienta in domeniul croitoriei de comanda. Recrutarile se fac doar pe baza de CV si scrisoare de intentie. Trimiteti CV-ul si scrisorea de intentie la WP : - pot fi scrise de mana si fotografiate.

 • Angajez croitoreasă retusuri Bucuresti carte munca program lejer salariu atractiv program 8 ore

 • 1

  Angajez croitoreasă retusuri Bucuresti carte munca program lejer salariu atractiv program 8 ore

 • 1

  Materiale textile din bumbac.

 • 18

  Angajam personal calificat si necalificat pentru munca in atelier de marochinarie ( productie portofele ). Atelierul este in Craiova, Raului nr.320. Relatii la telefon 0745.350.121.

 • 10

  Angajam tineri pentru lucrul cu masini electronice. Sunt suficiente si cunostinte minime de operarare calculator, restul se invata la fata locului. Relatii la telefon sau .

 • 5

  Cerinte: - Experienta cusut - Abilitati de comunicare si relationare - Munca in echipa Postul de croitoreasa consta in: - Coaserea huselor din piele pentru scaune Compania Future SRL este o firmă producatoare de mobilă de lux, în plină expansiune, alcătuită din personal cu experiență și competență profesională, care integrează soluții de design unic, modern sau clasic prin produse de o calitate deosebită.

 • Doriți un tiv ,o modificare ,un retuș la hainele d-voastră vă stau la dispoziție. Prețul îl faceți d-voastră, nu eu .

 • 5

  Angajam Operatori coasere -Program de lucru in 2 schimburi -Salariu atractiv -Bonusuri lunare -Tichete de masa -Transport asigurat gratuit -Asigurare privata de sanatate pentru angajati si copiii acestora -Asigurare de viata -Conditii de munca la standarde europene Probele de lucru se sustin de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 - 15:00 Rezultatul probei de lucru se ofera pe loc (admis/ respins) Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la 0730 025 523 *Prin raspunsul la acest anunt, declarati in mod expres ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale comunicate catre SC IHM Total Consult SRL.

 • 4

  Angajam operator masina de cusut,confectionat perdele ,draperii,storuri.Experienta in domeniu reprezinta un avantaj.Program flexibil,salariu motivant.

 • Angajez confectionere cu experienta masini liniare si masini piele. Telefon

 • 8

  ADIENT AUTOMOTIVE PLOIEȘTI angajează OPERATOR MAȘINĂ DE CUSUT și caută persoane dedicate pentru a se alătura echipei Atelierului de Coasere. CINE SUNTEM? Adient este lider mondial în producția de scaune auto De 17 ani, aici, la Ploiești, realizăm tapițerii auto Premium pentru cele mai importante mărci de mașini din lume CE ÎȚI OFERIM? Învățarea unei meserii, într-o companie multinațională de succes Un loc de muncă stabil Oportunități de dezvoltare profesională pe termen lung CE BENEFICII VEI AVEA? perioadă plătită de instruire și adaptare la cerințele locului de muncă 1992 RON NET în prima lună câștig de la 2424 RON NET până la 2679 RON NET, în funcție de performanță prime de 8 Martie, Paște, vară, iarnă și loialitate bonus lunar de performanță - 26% tichete de masa în valoare de 17 RON/tichet ore suplimentare plătite 200% spor pentru ore de noapte 25% program de lucru 8 ore în 3 schimburi transport gratuit pe rutele companiei masă caldă, cu discount, la cantina fabricii asistență medicală gratuită la sediul companiei ajutoare pentru evenimente speciale zile libere pentru evenimente speciale Ca să fii selectat pentru această pozitie este necesar să ai MINIM 8 CLASE ABSOLVITE. De asemenea, aptitudinile personale care te vor ajuta să ai succes sunt: Bună acuitate vizuală Dinamism, implicare și seriozitate față de activitatea desfășurată Orientare spre obținerea rezultatelor și încadrarea în standardele de calitate Capacitate de lucru în picioare și în 3 schimburi VREI SĂ TE ANGAJEZI? Te așteptăm la o probă de îndemânare de luni până vineri la sediul ADIENT din Parcul Industrial Ploiești, str. Conului, sau aplică direct la acest anunț și vei fi contactat.

 • 2

  Locul de munca este in localitatea Stoenesti, judetul Valcea Cerinte: Studii medii Nu se cere experienta Programul de lucru este de 8 ore Contractul este pe perioada nedeterminata

 • 56

  firma productie textile angajeaza ,femei indiferent de varsta si pregatire,pot fi si pensionari, prin calificare la locul de munca pt a lucra pe diferite posturi. interviuri , Iasi, podul de fier , stradela vantu 3 tel 0232277783

 • 53

  Firma productie textile angajam magazionera , facturista pt magazia de produse finite a societatii. Activitatea consta in preluarea produselor de pe linia de productie, depozitarea pe rafturi, si alcatuirea coletelor pt livrare la clientii firmei. Intocmirea documentelor justificative, facturi, chitante, avize. . si a documentelor interne de gestiune.

 • 10

  Firma de tricotaje angajeaza confectionere pe masina Triplok sau Uberdeck. Program dimineata luni-vineri. Interviu Podul de fier Stradela vantu 3

 • 66

  Part / Full time , studenti / elevi

 • 11

  Firma textile angajeaza bobinatoare fire bumbac pe masina Imatex cu 48 fuse

 • SC Romanian Trade Garments SA, cu sediul in Campina, angajeaza confectioner textile. Oferim: - Program de lucru normal - Pachet salarial motivant (in acord individual) - Tichete de masa - Asigurarea transportului pentru localitatile invecinate Pentru mai multe detatii ne puteti contacta la nr. de telefon . Persoana de contact: Carciumaru Patricia

 • ofer consultanta,tipare,modele,prototopuri genti.

 • Salveaza cautarea