Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez marochiner in Dumbrava Rosie, judetul Neamt. Cunostintele de calculator pot constitui un avantaj in obtinerea postului. Conditii de lucru moderne, salarizare motivanta, cursuri profesionale incluse in pachetul salarial.

 • 2

  Caut croitoreasa cu experienta-Suceava. Detalii la tel; 0757 848053. Suceava.

 • Firma MODE PRIMA firma de confectii textile angajeaza confectionere si o persoana taietor la croi salarii atractive bonuri de masa in valoare 15 ron/zi decontam transportul informatii tel 0740609339

 • 12

  GiGroup recruteaza operatori productie pentru clientul sau, un important producator de textile netesute din Calea Sagului. Cerinte: - Minim 8 clase - Seriozitate - Disponibilitate pentru munca in 3 schimburi Beneficii: - Salariu incadrare 2868 BRUT - Spor productivitate pana la 400 lei NET - Spor noapte 25% - Transportul este decontat. Pentru detalii sunati la 0728.854.950/0731.520.741/0731.770.961.

 • Angajez marochiner pentru reparatii si confectionare obiecte marochinarie. Reparatii haine, posete, genti, portofele, fermoare, vopsit si reconditionat. Cusut si manufacturat obiecte din piele. Conditii excelente de munca, salariu negociabil + comision. Bucuresti, zona Baba Novac.

 • Angajez cizmar priceput. In special pentru reparatii si secundar confectionare incaltaminte. Conditii excelente de munca si salariu negociabil + comision. Bucuresti, zona Baba Novac.

 • 14

  SC ROMTEXTIL SA Constanta angajeaza : - Personal necalificat - Mecanic Sediul societatii Romtextil SA- Bul-Aurel Vlaicu, Nr 125, Constanta informatii la tel-0743064812 Pentru mai multe informatii, va rugam , sa veniti la sediul firmei din Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu 125, intre orele 8.30-16.00, de luni pana vineri, unde veti primi toate informatiile despre posturile vacante. Totodata veti vedea si care sunt conditiile pe care le oferim. Asiguram transportul din Cobadin, Topraisar, si Medgidia si asiguram o masa de pranz gratuita cu doua feluri de mancare, Programul este de 12/24 si 12/48h. Va steptam.

 • 4

  Angajez calcatorese pentru calcat final si interfazic. Angazez croitorese calificate pentru confectii de dama . Se lucreaza pe operatii. Astept persoane cu experienta si serioase. Ofer seriozitate

 • 2

  Angajam 10 confectionere, pentru lucru in masini liniare Transport asigurat

 • SC Ferodani srl angajeaza slefuitori in confectii metalice,detalii la nr 0749369025

 • Atelier de croitorie angajeaza croitor/croitoreasa cu experienta in executie produselor cap-coada. Salariu atractiv, program 8 ore si carte de munca. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut si prietenos, te asteptam.

 • 4

  Angajam croitorese calificate sau necalificate, taietor croi si calcatori interfazici pentru croitorie cu manopera usoara, produse textile export Germania. Firma se afla in Baia Mare, zona Metro. Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de lucru modern dotat cu sala de luat masa, aer conditionat pentru vara, curte interioara cu spatiu de parcare, cabinet medical in incinta. Oferim bonuri de masa, abonament urbis, program de lucru 7-15.50 (luni-vineri). Nu avem schimbari de sezon. Pentru angajare sau mai multe informatii 0727445370.

 • BEST TEX, fabrica de confectii, angajeaza MASINISTI, CTC-isti, CALCATORI, doar cu experienta. Se ofera conditii bune de munca, program de lucru de 8 ore/zi. Persoanele interesate sunt rugate sa vina la sediul firmei, in cladirea Contactoare, etajul 4 (cu primul lift mic)

 • Lucrez acasă produse croite retușuri sau angajare firma retușuri

 • 2

  Angajam croitorese calificate sau necalificate, taietor croi si calcatori interfazici pentru croitorie cu manopera usoara, produse textile export Germania. Firma se afla in Baia Mare, zona Metro. Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de lucru modern dotat cu sala de luat masa, aer conditionat pentru vara, curte interioara cu spatiu de parcare, cabinet medical in incinta. Oferim bonuri de masa, abonament urbis, program de lucru 7-15.50 (luni-vineri). Nu avem schimbari de sezon. Pentru angajare sau mai multe informatii 0727445370.

 • 1

  Executa operatii de coasere a reperelor, butonierelor, cheitelor, nasturilor, batut capse, repartizate din procesul tehnologic, in conformitate cu categoria de incadrare a lucratorului si a documentatiei tehnice;

 • Cerinte: Experienta de cel putin 3 ani, in special pe confectiile din blana Sa fie o persoana pasionata de aceasta meserie Sa aiba constiinta lucrului bine facut Atentie la detalii Cunoaștere și dexteritate in realizarea tuturor etapelor in crearea unui produs, serii mici și pe comanda. Croit dupa tipar, cusut, finisare, modificari pe tipar. Limba franceza - nivel incepator Conditii: Contract pe durata lunga Nu percepem comision Transport si cazare asigurate Ore suplimentare platite Asigurare medicala privata pe toata durata misiunii Responsabilitati: Se confectioneaza pentru design interior: perne, covoare, huse pentru scaune, fotolii, canapele; invelitori de perete personalizate Se lucreaza numai cu materiale fine si sofisticate din blana, cum ar fi: chinchilla, coiot, vulpe, iepure, nurca

 • 7

  Cautam muncitori necalificati pentru productia de incaltaminte, dornici sa se dezvolte in acest domeniu. Ce iti oferim? - Salariu de baza atractiv - Bonuri de masa - Decontare transport - Asigurare medicala - 25 zile de concediu de odihna / an Programul de lucru este de Luni pana Vineri, in intervalul 07:00-15:30.

 • Cautam Maistru Tehnolog pentru productia de incaltaminte (pregatit cusut), care sa indeplineasca urmatoarele criterii: - Scoala tehnica de maistri in specialitatea confectii incaltaminte - Scoala postliceala sau Scoala profesionala in specialitatea confectii incaltaminte - Experienta in domeniu - minim 5 ani pe un rol similar (industria de incaltaminte) - Bune abilitati de comunicare, organizare si de solutionare a problemelor Ce iti oferim? - Salariu de baza atractiv - Bonuri de masa - Decontare transport - Asigurare medicala - Oferta cazare pentru relocare - 25 zile de concediu de odihna / an Programul de lucru este de Luni pana Vineri, in intervalul 07:00-15:30.

 • Katty Fashion angajeaza confectioneri cu experienta pentru cresterea capacitatii de productie in fabrica noastra din Iasi,Calea Chisinaului,nr.57(aproape de Podul Ros). Oferim salarii si bonusuri motivante Oferim bonuri de masa Decontam transport Asiguram respectarea programului de lucru de Luni-Vineri, 07:00-16:00 Respectam conditiile de protectie si distantare impuse de existenta virusului SARS-COV2. Pentru detalii va rugam sunati la:0752139210

 • Salveaza cautarea