Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Naiya recrutează Confecționere la mașina de cusut în Arad! Ce trebuie sa faci? - pregătești și verifici mașina de lucru; - prelucrarea materiei prime; - utilizare mașina de cusut; Cerințe: - cunoștințe operare mașina de cusut liniara și triploc; - seriozitate, stare de sănătate buna; - disponibilitatea de a lucra într-un schimb sau maxim 2; Se ofera: - salariu competitiv; - tichete de masa 20 lei; - transport asigurat gratuit; - bonusuri de sărbători; Pentru mai multe informații candidați interesati pot aplica sau suna la .

 • 2

  HPA recrutează confecționere pe un schimb pentru clientul său, producător de confecții textile în județul Arad. Program : 1 schimb : L-J -> min pauză V - > min pauză Cerințe: - Experiență în domeniu (se ia în calcul și cea din timpul liber-de acasă); - Îndemânare; - Vedere bună; - Disponibilitate la muncă pe scaun. Ofertă Salariala: - Venitul brut mediu al unei confecționere de 2600 brut și crește în funcție de productivitate; - Tichete de masă de 20 lei / zi lucrată; Beneficii: - Primă de calitate de până la 310 lei Brut; ( fiecare rebut scade prima -> până la 100 de greșeli); - Primă de productivitate; - Primă de fidelitate; - Transport asigurat din Arad (Vlaicu - Aradul Nou) și Ineu - Chișineu Criș - Sântana. - Transport decontat din localitățile apropiate; - 25 de zile de concediu pe an -> Fabrica se închide timp de 3 săptămâni în perioada verii. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul:

 • Societate comerciala,angajez confectioner haine de blana (blanar)

 • Angajez croitoreasa cu 2 ore,domiciliul Arad.

 • 1

  Angajam personal control textil oferta: salar fix, bonus, abonament decontat, si prima de prezenta. detalii la tel:

 • 4

  Angajez confectionere cu experienta masini liniare. Salar atractiv, tichete de masa, decontare transport. Telefon

 • Caut loc de muncă în orice domeniu posibil în producție ,croitorie confecții ,cablaje care sa asigure transport din șicula as dori cat mai repede sa mă angajez

 • Salveaza cautarea