Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  caut croitoreasă sau croitor cu experiență pentru: comandă ,modificări ,si reparatii în GERMANIA pentru perioada lunga de timp, cu pauze. Se asigură cazare si salar atractiv . Pentru mai multe informatii la Tel: 004915779108619

 • Croitorie rapidă, angajează în condiții avantajoase croitoreasă - operator confecții cu experiență minimă în a lucra la mașini de cusut, surfilat, etc. Atelierul de croitorie rapidă se află în zona Pieței Badea Cârțan, lângă Școala Generală Nr. 21. Se oferă: program de lucru 8 ore/zi, de luni până vineri; - orele suplimentare plătite cu 200%; - diverse bonificații în funcție de realizări. Se solicită: - experiență minimă în a lucra la mașini de cusut, surfilat, seriozitate, conștiinciozitate. Telefoane:

 • 5

  Cautam o persoana cu experienta in cusatoarie pentru o fabrica situata in Cl Sagului. Contract perioada nedeterminata Program de lucru : 06.00-14.30 Salariul de incadrare 2900 ron Tickete 20 ron Pentru detalii:

 • 2

  Societate specializata in productia de haine de protectie pt lucru( salopete, halate etc),haine pt spitale, tinute de paza (pantaloni, camasi jachete), haine pt politie etc. avem nevoie de urmatoarele posturi: 1. CONFECTIONERA textil cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie ( salopete, halate etc)capabila sa incheie integral un produs croit, zona dambovita, nu conteaza varsta, pot fi pensionare cu drept de lucru, salariu negociabil se stabileste dupa interviul de angajare in functie de experienta si seriozitate.

 • 10

  In aceasta perioada de criza, oferim posibilitatea suplimentarii venitului lunar, si cautam cusatoare in masina liniara sau in masina de surfilat, pe perioada determinata sau nedeterminata in functie de preferinte. Acceptam si colaborare de acasa, cu conditia ca sa detineti masina liniara si de surfilat acasa.

 • 11

  Angajez croitoreasa cu experienta in croitorie rapida,reparatii si modificari,retusuri . Oferim contract de munca, salariu si procent din incasari. Timisoara, Zona Dambovita, tel.

 • 4

  Firma de incaltaminte de lux angajeaza femei doar cu experienta la masina de cusut (1 ac,2 ace, margine, cheita). Se ofera un loc de munca stabil, salar atractiv, tichete de masa, ore suplimentare platite. Locatie Cal. Buziasului Detalii la telefon

 • 10

  Firma de intermediere locuri de munca ofera posturi OPERATORI MASINI DE FASONAT MEP/SCHNELL cu comanda numerica. Activitatea se desfasoara in ateliere din Franta. Programul de lucru este de 35 de ore pe saptamana /151de ore/luna.In unele cazuri se pot efectua ore suplimentare pe saptamana,platite cu 25% in plus. Salariul este de 10,15 euro/ora. Castigul mediu,cu ore suplimentare este de 1400-1500 de euro/luna,in functie de numarul de ore lucrate. Contractul de munca se incheie direct in Franta,avand toate drepturile ca si un muncitor francez(asigurare medicala,drept la somaj si la pensie). Nu se percepe comision. Relatii suplimentare la numarul de telefon ,de luni pana vineri intre orele 9-18.

 • 6

  Societate confectii textile angajeaza confectioner pentru echipamente de protectie (halate, salopete, etc), str. Simion Barnutiu, Timisoara Email: Informatii la tel: 0256/225622 0744/593927 intre orele 7:30- 15:30

 • Atelier pentru lenjerii pătuț bebe , angajăm croitoreasă 8h/zi , de luni până vineri , weekend ul liber . Atelierul se află situat în zona Girocului . Pentru mai multe detalii :

 • 4

  Acum angajez muncitoare cu activitate in domeniul textil la urzit, rasucit, bobinat poate fi si pensionara, cu domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe, program 8 ore / zi, 5 zile pe saptamana . Facem si calificari la locul de munca. Contact telefon rele 8-15 , sau tel mobil rele 14-20

 • 2

  Firma de incaltaminte, angajam persoane necalificate, serioase, dornice sa invete meserie. Angajam si persoane calificate la faze de indoit manual si cusut fete piele. Alte informatii la telefon .

 • 1

  Magazinul Ekler Timișoara Cauta colaborări ,pentru execuție serii mici-ÎMBRĂCĂMINTE femei -produsele sunt deja croite -colaboram doar cu persoane din Timișoara :

 • 4

  ANGAJAM CROITORESE CU EXPERIENTA! Salar incepand de la :2400 lei net . Program de lucru :de luni pana Vineri /8 h Ce atributii cautam : Dexteritate si experienta in croiul dupa tipar deja existent . Cunostinte si experienta in gradare :Marit ,micsorat tiparul dupa masuri . Cunoastinte in realizarea unui produs cap coada Cunostinte Ale metodelor de finisare Daca indefiniti aceste atributii ,asteptam sa ne contactati la nr .tel 0722756009

 • 6

  Angajam cusatorese si croitorese cu experienta si dexteritate in realizarea produselor cap coada . SALAR: CROITOREASA -incepand de la 2400 lei net CUSATOREASA -incepand de pa 1800 lei net Program :de luni pana Vineri /8h In atelirul nostru de creatie realizam prototipuri si serii mici de haine pentru femei .Nu se lucreaza cu publicul .Apreciem de asemenea atentia la detalii si eficienta .Mediu de lucru linistit si armonios . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr tel 0722756009 .

 • 1

  Magazinul Ekler Timisoara Caută colaborări, pentru executie serii mici - Îmbrăcăminte femei . -produsele sunt deja croite -colaboram doar cu persoane din Timișoara Informații la telefon:

 • Realizez lucrări de croitorie la domiciliu caut colaborare(reparatii,modificări,serii mici,draperii,perdele,lenjerii pat)

 • 2

  Firma producatoare de mobila tapitata angajeaza operatori masini de cusut liniare si croitori, salariu atractiv si transportul platit. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon .

 • 9

  Angajez pentru punctul de lucru din Timisoara, str. Calea Buziasului (actuala Calea Stan Vidrighin) nr.14-16, judetul Timis : – Confectioner imbracaminte Cerinte: cunostinte in domeniul industriei usoare, seriozitate si spirit de echipa . Salariu 1.600 lei -2.000 lei net (in mana) in functie de calificare, premii in functie de performante, program fix de la 8-16.30, bonuri de masa 15,18 lei, prime de sarbatori, plata orelor suplimentare. Cei interesati ne pot contacta la nr de telefon 0775263802 sau 0256707093.

 • Salveaza cautarea