Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Experienta: Fara experienta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  -Angajam INGINER de SANTIER calificat (dar si incepator dornic si competent ca sa creasca in compania nostra) ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt! CITITI ANUNTUL TOT! Cautam oameni seriosi caruia sa le oferim loc de munca stabil. Cautam un INGINER SERIOS care sa se ocupe de santierele companiei noastre! ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt si va asteptam si la telefon. Va asteptam si la Telefon pentru detalii

 • 1

  Firma de instalatii angajaza instalatori cu sau fara experienta, salariu atractiv (3000-4000 lei pe luna), nu se lucreaza sambata si duminica, domeniul de lucru este in zona Ilfov-Bucuresti. Relatii la telefon: .

 • Personal calificat / necalificat Taiere, transare, fasonare, impachetare porc / vita / vitel - Olanda Descrierea activitatii: In functie de experienta: sacrificare, taiere, transare, fasonare, impachetare si expeditie. Cerinte: Engleza sau Germana ( conversational ) Permis categoria B. ( avantaj ) Seriozitate. Beneficii: 1.Salariu: 1300 2400 Euro net. ( in functie de experienta ) 2.Avans dupa prima saptamana 3.Decontare transport la primul salariu. 4.Al treisprezecelea salariu pe an. 5.Program de Luni pana Vineri cu posibilitate de suplimentar. 6.Posibilitatea de calificare la locul de munca. 7.Asistenta in limba romana. 8.Cazare: Apartament sau casa 2 persoane in camera - complet utilat 9.Masina de mers la lucru si cumparaturi Contact: https://www.youtube.com/watch?v=oXoOws_PBWE

 • Angajam instalatori ( instalatii gaz, instalatii apa-canal, instalatii sanitare). Program de lucru 8 ore / zi /5 zile /saptamana. Conditii de salarizare atractive. Dorim seriozitate si profesionalism.

 • 2

  Agenția de recrutare Cehia PA angajează pentru o fabrică din Republica Cehă, montatori paleți. Cerințe: - seriozitate - disponibilitate de a lucra în două ture Oferim: - 5.70 euro /oră net ( 1250-1500euro pe lună ) - între 10.5 - 12 ore pe zi de luni până vineri - 7.5 ore sâmbătă - contract individual de muncă legal - asigurare medicală privată - transport din România contracost (dedus din salar) - cazare , două persoane în cameră 163 euro pe persoana (cheltuieli incluse)

 • Nu ofer cazare. Nu ofer transport. Nu ofer mancare. Exclus consum bauturi alcoolice. Locatia este in Feleacu (sat), judetul Cluj. Program de la 8 la 5, cu pauza de masa. Caut 1-2 zilieri harnici pentru munca necalificata in gradina. In principal sapat (harlet si tarnacop) si carat pamant/pietris cu roaba, mutat diverse prin curte, samd. Plata la zi in functie de "harnicie". Se lucreaza doar cand nu ploua. Se poate lucra si in weekend.

 • 3

  Gardin, Angajeaza un baiat cu experienta si rezistenta la efort fizic, pentru amenajari si intretinere gardini si spatii verzi. Se ofera un loc de munca stabil si prietenos. Salariul de baza se poate bonifica in functie de performanta. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Multumim! Gardin.ro

 • 1

  Ai o afacere și ai nevoie de personal bine pregătit în domeniul tău? EuroEmpleo vine în ajutorul tău! Recrutăm și aducem muncitori calificați/necalificati din ASIA in toate domeniile de activitate Aducem personal Asiatic pentru firme și persoane fizice autorizate, aducem personal din ASIA: ( Bangladesh, India, Nepal, Pakistan, etc) Firma angajatoare NU suporta nici o cheltuiala pentru aducerea in Romania a personalului angajat (precum biletul de avion al acestuia, taxa consulara viza sau alte cheltuieli conexe). EuroEmpleo este o agentie specializata în plasarea fortei de munca din ASIA. Suntem prezenti pe piata Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase solutii. Aducem muncitori calificati si necalificati in aproape toate domeniile industriale, de la constructii, agricultura, personal fabrici textile si alimentatie, Horeca, soferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curatenie, menaj, bone, spalatorii, reciclare etc. --De ce sa apelezi la aceasta solutie? -Cu sigurantă îti doresti ca din echipa ta sa faca parte oameni loiali, doritori sa munceasca si sa evolueze. Din experienta noastra si a clientilor nostri, putem afirma ca personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; -Nu va trebui sa îti faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experienta în conditii de lucru diferite și prezinta rezistenta fizica sporita; -Vorbesc limba engleza si sunt dispusi sa învete limba romana, ajungand sa poata relationa direct cu clientii; -Sunt motivati sa munceasca pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasa; -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cat dureaza pana cand oamenii selectati ajung în companie? -Aproximativ 2-3 luni de la depunerea documentației. -Ce conditii trebuie sa ofere angajatorul? -Cazare, masă , salariu. - Mâncare , sau bonuri de masă în valoare de 20 lei pe zi. - Salarizarea ; minimul brut pe economie trebuie asigurat. De exemplu în domeniul construcțiilor 3000 lei brut pe luna. -Ce se întâmpla daca angajatul doreste sa paraseasca locul de munca mai devreme? -Oferim angajatorilor garantie de înlocuire gratuita timp de 1 an de zile. Noi ne ocupam de toate formalitatile legale Pentru mai multe detalii sunati sau trimiteti SMS sau mesaj pe WhatsApp si cat mai curand posibil unul dintre colegii nostrii o sa ia legatura cu dumneavoastra. Contactează-ne - Telefon/SMS/WhatsApp.

 • 3

  Oferim: - contract de munca pe termen lung pe durata nedeterminata. echipament de munca, formare profesionala;Program de lucru luni-sanmbata ...Asigurare de sănătate ..CARTE DE MUNCA CERINTE --persoane , serioase și dornice de munca -Cu sau fara experienta .. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pe nr nostru de WhatsApp. In anunt ve-ti regasi numarul si trebuie sa ne contactati exclusiv pe aplicatia WhatsApp. Va multumim.

 • 5

  Oferim: - contract de munca pe termen lung pe durata nedeterminata. echipament de munca, formare profesionala;Program de lucru luni-sanmbata ...Asigurare de sănătate ..CARTE DE MUNCA CERINTE --persoane , serioase și dornice de munca -Cu sau fara experienta Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pe nr nostru de WhatsApp. In anunt ve-ti regasi numarul si trebuie sa ne contactati exclusiv pe aplicatia WhatsApp. Va multumim.

 • finisori ,zidari ,...cu responsabilitate la locul de munca

 • 3

  Montator panouri fotovoltaice Fomco Solar Systems este în căutarea de noi colegi, care ne vor asigura montarea cu succes a panourilor fotovoltaice. Ești harnic, ai înclinație să înveți ceva nou și nu îți este teamă să lucrezi la înălțime? Încă îți cauți un job unde ești plătit pe măsură pentru munca finalizată în mod conștiincios? Îți oferim posibilitatea perfectă pentru tine. Fii parte din echipele noastre de montaj (echipe de 2-3 persoane) iar noi îți oferim instruirea potrivită, echipament profesional, mașină de serviciu și bonus bine meritat în funcție de realizările echipei. În caz că ai un coleg, prieten care ar fi și el interesat, recomandă cu încredere, iar noi vom fi recunoscători pentru sprijinul acordat. Domeniul energiei regenerabile are locul asigurat în viitorul apropiat. Construiește-ți cariera alături de noi. Aplică acum cu încredere!

 • caut muncitroi necalificati/calificati cu sau fara experienta. munca usora legare fierului pentru stalipi din fier beton. oferim transport munca casa nu oferim cazare doar contra cost mai multe detali la numarul de telefon praga cehia. rog si Ofer seriozitate

 • Angajez urgent muncitori calificati si necalificati constructii Romania se ofera cazare salariu atractiv ,plata la 15 zile

 • 6

  Societatea Strong Systems,subcontractor in santierul Vard Tulcea, isi mareste echipa! Angajam urmatoarele : - muncitori necalificati; -personal curatenie nave - 14Lei/h -polizatori - 17Lei/h -lacatusi navali-incepand de la 20Lei/h -lacatusi trasee electrice - Incepand de la 20Lei/h -sudori(calificati) - Incepand de la 20Lei/h Se ofera: -cazare pentru cei din afara orasului -bonuri de masa sau o masa la cantina Vard. Relatii la tel ( pana in orele 15:00), si CV-uri la Va asteptam!!

 • Angajam muncitori calificați sau necalificati. Cautam montatori pt balustrade, partiții (pereți) din sticla securizata, cabine de dus, uși, fațade etc, tot ce tine de sticla securizata. tâmplărie pvc sau aluminiu, uși metalice sau de lemn cautam persoane serioase, capabile și doritoare de munca. cautam persoane cu sau fără experienta în folosirea sculelor electrice, debitarea și montarea profilelor de aluminiu și manevrare și montarea panourilor de sticla. salariul de la 3000-5000 lei sau mai mult. persoana de contact Liviu Angheluță tel.

 • Firma de amenajare a spatiilor verzi Angajam muncitori necalificați in domeniul pt amenajare și întreținere a spatiilor verzi oferim salar atractiv între 3500 și 4500 Ron program de la 7 :00-18 00 bonusuri in funcție de realizări prime salariale permis cat B constituie un avantaj dar nu este obligatoriu

 • 4

  SIGPLAST angajeaza muncitori calificati si necalificati in fabrica profile PVC. Salariul minim 3000 ron. Relatii la tel.

 • 1

  Suntem in cautarea unui Inginer structurist - pentru biroul de proiectare din Constanta . Dacă e ti o persoană entuziasta, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei noastre! Salariul 3500-6000 lei/luna brut, in functie de competente Cerințe: Studii superioare - diploma a Facultatii de Constructii Civile. Experienta in pozitia de inginer structurist: tanar absolvent sau min 1 an Utilizarea programelor de tip, AutoCAD, Allplan. Cunostinte avansate a programelor din pachetul Office. Cunostinte tehnice dobandite in domeniul de specializare, legislatie specifica domeniului tehnic; Abilitatea de a gestiona mai multe proiecte simultan - disponibilitate de deplasare pe teren; Beneficii: Colectiv de munca tanar si dinamic; Job sigur și pe termen lung Program de lucru flexibil Pachet salarial care compensează experiența și rezultatele Mediu de lucru stimulativ Decontare combustibil auto sau orice alt mijloc de transport pentru deplasari in interes de serviciu. Responsabilități: Asigura activitatea de proiectare pentru proiect tehnic rezistenta; Intocmeste breviare si note de calcul, extrase materiale, liste de cantitati Colecteaza informatii si documente relevante documentatia tehnica de autorizare constructie In calitate de membru al echipei de proiect, participa la planificarea proiectului, impreuna cu seful de proiect; Raspunde de corectitudinea solutiilor tehnice si calitatea documentatiilor elaborate în toate etapele de derulare a lucrarii; Raspunde de respectarea termenului de predare a documentatiilor contractate; Raspunde de asigurarea evidentei tuturor modificarilor proiectului aparute pe perioada executiei Se prezinta pe santier, la etapele de urmarire a executiei lucrarilor; Raspunde de calitatea si termenele de elaborare a lucrarilor si documentatiilor tehnice de proiectare; - intocmirea documentatiei tehnice aferente tuturor fazelor de proiectare (SF, DTAC, PTh, DDE, DTOE, AS BUILD) conform HG 907/2016, cu modificarile si completarile ulterioare; - respectarea normelor si normativelor in cadrul solutiilor tehnice ; - urmarirea proiectului si asistenta tehnica necesara in faza de executie.

 • Salveaza cautarea