Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Braila Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Cautam sa angajăm excavatorist,14 euro/ora brut si cazare gratuita in Germania. Telefon Cautam 4 muncitori necalificati pentru demolări și curatenie 8 eur /ora in Germania

 • 6

  Angajam zidari,faiantari,zugravi, electrician, instalator, pentru relatii sunati la tel. 0746265727

 • 7

  Angajăm electricieni calificați și ajutoare (lăcătuși). Locul de muncă - Germania. Se oferă: - contract de muncă; - cazare și transport local - gratuite; - salariu - de la 2.000 euro net; - revenire în țară după posibilități - maxim 4 deplasări. Cerințe: - experiență în domeniu de minimum 3 ani pentru calificati - ajutoare (lăcătuși) care au lucrat în domeniul electric - seriozitate, răspundere, loialitate, fără alcool. Tel:

 • 3

  Angajăm instalatori de încălzire, sanitare, ventilație Angajăm lăcătuși in domeniul instalațiilor de încălzire, sanitare și ventilatie Țara de lucru: Germania. Se asigură cazare și transport local. Contract de muncă nedeterminat. Șalariu de la 2.000 euro net Seriozitate, disciplină, loialitate. Documente necesare: CV, calificarea, act de identitate. Succes.

 • 2

  Asistent manager - sex feminin Locul de muncă - Brăila. Cerinte: - limba germana și engleza la nivel de B2-C1/C1-C2. - lucrul în MsOffice. - minimum studii medii (studii superioare este un avantaj). - cunoștințe tehnice în domeniul instalațiilor în construcții oferă un avantaj dar nu este obligatoriu. - permis conducere categoria B. - disponibilitate la deplasări în Germania, Olanda, Belgia. - seriozitate, răspundere, loialitate. Se ofera: - contract de muncă nedeterminat; - timp de munca 4-8 ore/zi. - 1000 euro salariu net la 8 ore/zi. - când este posibil se oferă și bonusuri. - în deplasări se asigura masa, cazare și transport. Tel: 0754.654.927

 • 4

  Loc de munca: GERMANIA Salariu: de la 2.500 euro. CERINTE: - Inginer de instalații, maistru de instalații sau șef de echipă - vorbitor de limbă GERMANA minimum B1, B2 - vorbit, citit, scris. - Persoana cu atitudine pozitiva, deschisa, sa colaboreze constructiv chiar in conditii de stres. - Profilul actual de munca - instalatii in constructii. - Abilitati de operare PC - MS Office. - Carnet de conducere B dar nu este obligatoriu. - Cazare si transport asigurat. - Alte informatii in cadrul auditului.

 • 12

  SC.CORBUCLIMA.SRL angajează instalatori si muncitori necalificați cu sau fără experienta cu salariu începând cu 3000.jobul necesita deplasare în diferite zone ale tarii.se oferă diurna cazare și transport.Pt mai multe detalii la nr de telefon 0741.636.250 si 0741595445. Rog seriozitate.angajam din zone apropiate de Brăila Galați și București.

 • Execut amenajari interioare , fatade , tencueli mecanizate , prelucrare si montare marmura si granit, onix , travertin , pardoseala vinil . Construim case .

 • 1

  Angajam Mecanic naval Franta Locatie-Franta-Marseille Lucrari de mecanica reparatii nave. Demontat si reparat motoare Baudouin Abilitati de munca in echipa Salariu negociabil Cazare, transport asigurat Se va lucra in echipa cat si individual Roumanie Interim Int rimaires Roumains ................................................. Adresa: Bvd. AL.I. Cuza, nr 32, Braila, Romania Mobil : Pentru detalii suplimentare puteti suna la numerele de telefon afisate CV-urile pot fi trimise pe adresa e-mail sau folosind formularul de contact.

 • 2

  Cerinte: - experienta serioasa in domeniu; - absolvent de minim studii medii ; - persoana serioasa, punctuala si ordonata; - indemanare si atentie la detalii ; - capacitate de asimilare rapida ; - stabilitate, motivare, entuziasm, lucru in echipa ; - responsabilitate si bun simt la locul de munca ; - disponibilitate pentru deplasari; - permisul de conducere categoria B constituie avantaj. Responsabilitati : - organizeaza si pregateste locurile de munca unde se vor efectua lucrarile ; - respecta planurile puse la dispozitie ; - asigura executia lucrarilor in bune conditii cu garantarea calitatii acestora ; - foloseste instrumente de lucru adecvate pentru fiecare tip de lucrare ; - utilizeaza optim si corect echipamentele tehnologice puse la dispozitie ; - mentine locul de munca ordonat si curat. Beneficii oferite : - mediu de lucru profesionist ; - contract de munca si sansa unui job stabil ; - echipament de lucru ; - salariu atractiv, variabil in functie de experienta si performante, plus bonusuri pentru lucrari complexe finalizate in termen(2400 - 4000 lei); - in cazul delegatiilor, diurna+cazare.

 • 11

  Firma angajeaza muncitori constructori . Pt informatii sunati la

 • 3

  SC.CORBU-CLIMA. SRL angajeaza instalatori sanitari. Jobul necesita deplasare. Se oferă cazare , diurna și transport. Salariu motivant incepând de la 3000 de lei cu posibilitate de mărire. Se necesita proba de lucru pentru de detalii sunați la numărul 0741636250

 • 1

  Angajez zugravi,zidari.Pentru mai multe relații sunați la telefon:

 • Angajam urgent, in conditii avantajoase, pentru Braila, inginer specializarea drumuri si poduri. Experienta constituie un mare atu. Va rugam sa atasati cv-ul aici. Datele dvstr. de contact vor fi folosite de catre firma noastra doar in scopul angajarii

 • 3

  Angajez muncitori calificai in comstructii: finisori, montatori gips carton, zidari. Ofer corectitudine si astept seriozitate. 3 000 - 3 500 lei

 • Caut loc de muncă în constructii

 • Firma Peopleworkservice din Olanda cauta cu incepere imediata 2 sudori Mig\Mag .Cerinte : Certificate de sudura 135 136 actualizate , sa poata lucra dupa un desen technic , si cunostinte bune de limba Engleza . Deasemenea cautam tot cu incepere imediata un vopsitor industrial PVC . Cerinte : Cunostinte ff bune de limba Engleza C1 in legatura cu complexitatea locului de munca . Compania ofera contract de munca legal in Olanda , cazare contra cost, asigurare medicala , transport de la locuinta la locul de munca si inapoi in masinile firmei, daca folositi propriul mijloc de transport firma plateste 0.19 \km . Salariile in conformitate cu normele CAO din Olanda , si vor fi discutate doar telefonic cu canditatii acestea fiind confidentiale intrind sub legea ocrotirii persoanelor in privat . Candidaturile vor luate in considerare doar insotite de un CV detaliat Informatii suplimentare intrebari despre salariu , la numarul de telefon sau . CV-ul il puteti trimite pe adresa de mail :

 • Iau lucrări în interior si exterior daca necesita deplasare ne si deplasăm inafara brăilei

 • 4

  CORBUCLIMA.SRL angajează instalatori si muncitori necalificați in domeniul instalațiilor sanitare și hvac si ventilații cu sau fără experienta cu salariu începând cu 3000.Jobul necesita deplasări în diferite zone ale tarii se oferă cazare diurna si transport.Pt mai multe detalii sunați la nr de tel:0741636250 si 0741595445.Persoana de contact Grigore Gigel Rog seriozitate.

 • 2

  Angajam muncitori in constructii civile si industriale.Lucrari de exterior si interior.Cautam personal cu si fara experienta

 • Salveaza cautarea