Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Gradinari – Peisagisti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  BANAT GARDEN SRL Angajam muncitor serios, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi Munca presupune montat gazon, montat sisteme irigatie, plantat pomi,arbusti,montat gazon,semanat gazon, etc. Cautam din Timisoara sau imprejurimi Carnet categoria B . Experienta constituie un avantaj Salar foarte atractiv + beneficii.

 • Execut lucrări în domeniul pavaje și bordura rigole piatra cubica piatra naturala betonari am o experienta de 15 ani

 • Dacă vrei să devii sau ești deja un grădinar priceput, te așteptăm să ni te alături. GRĂDINA LU' ION angajează personal calificat/necalificat în domeniul amenajări/întreținere spații verzi și grădini, sisteme de irigat profesionale, amenajări peisagistice. Cerințe: * serios, muncitor, disciplinat, organizat, eficient, meticulos, punctual * persoană dinamică și sociabilă * disponibilitate pentru efort fizic, deplasări și ore suplimentare (doar când e nevoie) * capacitate de a învăța și de a lucra în echipă * deprinderi în domeniul spațiilor verzi reprezintă un avantaj * abilități de manipulare utilaje de grădinărit și cunoștințe asupra lucrărilor specifice de grădinărit * permis de conducere (cat.B) cu experiență pe autoutilitară 3,5t reprezintă un avantaj Responsabilități: * amenajare și întreținere spații verzi, terenuri sportive și grădini private (sisteme de irigat profesionale, tundere/întreținere gazon, însămânțare gazon, pregătire teren, montaj gazon rulou, toaletare plante, plantații, borduri florale, cascade, iazuri) Oferim: * contract de muncă cu normă întreagă * salariu atractiv în funcție de experiență/abilități, cu posibilitate de creștere * decontare transport în funcție de domiciliu (zona Sebeș/Alba Iulia) (se negociază la angajare) Vrei să faci parte din echipa noastră? Dacă da, nu ezita să ne contactezi telefonic (L-S între orele 9-19)

 • 7

  Angajam gradinari, muncitori peisagisti, muncitori necalificati constructii,spatii verzi Suntem interesati de persoane cu urmatoarele: Experienta in domeniu cu utilaje specifice, minim 1 an; Caracter matur, constiincios; Capabil de munca grea, responsabil, dinamic; Motivat sa invete; Capabil sa lucreze in toate conditiile meteorologice; Permis de conducere (cat. B) reprezinta avantaj; Oferim: Program de lucru : Luni -Vineri Mediu de echipa bun Salariu negociabil in functie de experienta Alte beneficii

 • 5

  La All EU Recruitment cautam Gradinar pentru angajare in Belgia! Se efectueaza - Lucrări de pavaj folosind diverse materiale - Pregătirea terenului înainte de a pune pavele - Construirea teraselor, aleilor - Lucrări de grădinărit Daca aveti experienta si cunostinte de limba engleza si sunteti interesati de un contract de munca in Belgia, cu toate drepturile conform legislatiei in vigoare, va rugam sa ne contactati la numarul (luni - vineri, 9,00-17,00). S.C. All EU Recruitment S.R.L. administreaza in conditii de siguranta, numai pentru scopul de recrutare si in conformitate cu GDPR (Regulamentul European privind protectia datelor cu caracter personal), datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Suntem agentie de recrutare cu sediul in Galati, strada Brailei 134A, autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca. Nu percepem comision sau taxa de mediere de la candidati. Asteptam cu interes sa-i cunoastem pe romanii deschisi la oportunitati de munca peste hotare, gata sa-si demonstreze calitatile si experienta!

 • Firma din Paulesti, Prahova angajeaza personal in domeniul spatiilor verzi/gradinilor. Se lucreaza si in timpul iernii! Salariu de inceput 2400 lei, net, cu posibilitate de avansare rapida! Cerinte: permis categoria B (reprezinta avantaj), abilitati de tundere gazon/plante si cosire vegetatie cu trimerul, cunostinte legate de plantare, abilitati de montare pavaje, usoare cunostinte de instalatii sanitare, usoare cunistinete legate de utilizarea si intetinerea masinilor de tuns gazon si a trimerelor. Salariu de la 2400 lei pana la 3400 lei (bani in mana), bonusuri pentru lucrari bine realizate, posibilitate de avansare profesionala si salariala in scurt timp. Tel:721237965

 • 8

  Angajam urgent o persoana (barbat) pentru curatenie si intretinere spatii verzi la Retail Park Pitesti, tura de zi. Informatii suplimentare la tel:

 • 1

  Execut lucrări în domeniul pavaje și bordura rigole piatra cubica piatra naturala betonari etc

 • 9

  Societatea noastra activeaza din anul 2007 in domeniul horticulturii/peisagisticii furnizand produse si servicii pentru gradina,spatii comerciale si alte institutii. Angajam muncitori plantatii si amenajare zona verde, ingrijitor spatii verzi, gradinar,ajutor de gradinar, ingrijitori pomi, lucratori in floricultura si arboricultura, horticultor, drujbist. Nu este obligatorie experienta. Experienta in domeniu cu utilaje specifice,este un avantaj; Dinamic; Motivat sa invete; In general se efectuaza activitati fizice; Permis de conducere (cat. B) reprezinta avantaj; Oferim: Program de lucru : Luni -Vineri Mediu de echipa bun Salariu negociabil in functie de experienta Alte beneficii

 • 4

  Angajam 1 persoana pentru curatenie, 1 baiat Curățenia în spatiile comune al unei clădiri (holuri, lifturi, scării, parcare toalete). Locatia este in zona Baneasa, pe langa ambasada SUA. Program de lucru: 2 ture tura 1 de L-V de la ora 07-15 tura 2 de D-J de la ora 22:00 - 6:00 Salariu 1700 lei + bonuri de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata.

 • 2

  Angajam muncitor necalificat pentru curatenie curte(tuns Iarba, intretinere si curatenie). Program de L-V de 8 ore. Salariul 1347 net. Cer si ofer seriozitate.

 • execut săpat de fântâni adâncimea si curatim

 • Amenajări grădini și piscine Locație: Beveren Cerințe obligatorii: 3+ ani experiență în întreținerea de grădini și piscine; limba engleză, nivel avansat; permis de conducere cat. B; persoană autonomă și responsabilă. Lucrările implică: întreținerea și curățarea grădinilor, a iazurilor și a spațiilor verzi; curățarea și recondiționarea filtrelor de piscină (biofiltre); întreținerea plantelor de piscină; lucrări suplimentare de grădinărit; montarea și ajustarea elementelor de lemn în grădini (garduri, foișoare, verande, terase, pergole, căsuțe în copac, bazine și iazuri); confecționarea și finisarea lucrărilor; posibile lucrări de vopsire, lăcuire și șlefuire; munca presupune deplasare pe teren și interacțiune cu clienții. Condiții și beneficii: salariu 13.50 Euro brut/ oră/ negociabil; program de lucru: ; posibilitate ore suplimentare; contract belgian, plată săptămânală; cazare asigurată, 80 Euro/ săptămână; 7,5 Euro/ lună asigurare medicală; 125 Euro decont transport extern.

 • 2

  INGRIJIRE GAZON ; GRADINA : CURTE ; ETC: PERMANENT TEL 0744620493

 • Executam amenajari interioare(glet lavabil parchet gresie faianta montat usi instalati sanitare electrice ) exterioare (tencuit tinci placari polistiren vata bazaltica tencuiala decorativa )

 • Firma de amenajari gradini din sector 6 cautam gradinar cu experienta, posesor carnet B si muncitor necalificat cu carnet B.

 • Salveaza cautarea