Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 6762 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate de constructii, angajam sef de echipa pentru santier in Romania. Cerințe: Cunostinte de operare Office; Abilitati de planificare, organizare si coordonare; Dorința de a munci, seriozitate, punctualite, simț de responsabilitate; Flexibilitate și disponibilitate de a schimba punctul de lucru; Disponibilitatea de a se deplasa ocazional; Oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Mediu de lucru profesionist; Pachet salarial care se va negocia la interviu. Date de contact: Daca sunteti interesat va rugam sa ne contactati la telefon:

 • Societate de constructii, angajam sef de echipa pentru santier in Germania. Cerințe: Vorbitor de limba germana; Cunostinte de operare Office; Abilitati de planificare, organizare si coordonare; Dorința de a munci, seriozitate, punctualite, simț de responsabilitate; Flexibilitate și disponibilitate de a schimba punctul de lucru; Disponibilitatea de a se deplasa ocazional; Oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Cazarea si transportul sunt asigurate de angajator; Mediu de lucru profesionist; Pachet salarial care se va negocia la interviu. Date de contact: Daca sunteti interesat va rugam sa ne contactati la telefon:

 • 1

  Sc angajeaza calificati și necalificați pentru constructii in Sibiu. Nu oferim cazare.Salariu atractiv si carte de munca .Rog seriozitate tel.

 • Rigipsari,Faianțari. Muncitor necalificat

 • Rigipsari Finisori Mecalificati

 • 4

  cautam finisori cu experienta in constructii pentru perioada nedeterminata zidarie,tencuieli,rigips,tencuieli decorative si mozaicate, zugraveli nu necesita diplome de calificare salariul motivant activitatea se desfasoara pe raza judetului Valcea permis de conducere {de preferat}

 • Lucrari in jud Bacau, se ofera cazare.

 • Cautam un coleg priceput la amenajari interioare ( pt dept administrativ-mententanta), care sa ne ajute sa infrumusetam birourile si apoi sa asigure mententanta cladirilor companiei. Avem nevoie ca tu sa ai experienta in amenajari interioare, (zugravit, reparatii), sa iti placa lucrul bine facut si sa ai simt practic si estetic. Este un avantaj daca tu te pricepi si la mici reparatii de tamplarie. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, loc de munca sigur si stabil, salariu fix, tichete de masa, asigurare medicala complexa, cota de produs 6 l ulei lunar, transport pentru angajatii care locuiesc in afara orasului Constanta. Nu se ofera cazare.

 • Salut, Va propun o colaborare, aceasta colaborare consta in intocmirea cartii tehnice - constructii,atat pe partea de structura , finisaje ,instalatii electrice si sanitare ,necesare oricarei cladirii care urmeaza a fi construita . Multumesc !

 • 8

  Ofer loc de munca in Spania in domeniul interioare-rigips, cu experienta in domeniu. Lasati un numar de telefon pt detalii.

 • Angajam muncitori in constructii, calificati si necalificati Pentru detalii sunati la

 • Firma specializata in domeniul climatizarii rezidentiale si industriale, cu peste 13 ani vechime, angajeaza personal calificat: montator aer conditionat si sisteme de ventilatie, mentenanta, service. Se ofera: -contract de munca permanent -salariu motivant in functie de experienta in domeniu -bonusuri -diverse avantaje Cerinte: -experienta in domeniul solicitat - constituie un avantaj -posesor permis auto cat. B - constituie un avantaj. -abilitati bune de comunicare -responsabilitate -corectitudine -flexibilitate la munca in echipa -initiativa in situatii limita -disponibilitate la deplasari periodice in tara

 • 21

  Angajam finisori cu experienta .Gresie,faianta,parchet.Salariu atractiv de pana la 6000 lei lunar.Mai multe informatii la tl s-au direct la santierul din Mosnita Noua

 • 13

  Angajez Dulgher si muncitor necalificat cu permis auto categoria B ,pentru constructie case in Mosnita Noua.Ofer cazare si salariu de 6000 lei.Mai multe detalii la nr de telefon .

 • 16

  Angajez muncitori finisori,gresie,faianta,parchet,rigips,glet,pentru ansamblu locuinte in Mosnita Noua.Salariu de pana la 6000 lei lunar.Mai multe informatii la tl s-au la sediul firmei in str Berlin,Mosnita Noua-Timisoara

 • 2

  Angajam dulgheri acoperisuri si pereti lemn, rigipsari si instalatori. Nu suntem intermediari, suntem firma de constructii. Ecomaison SAS.

 • 5

  Fabrica de ulei ARGUS S.A din Constanta angajeaza personal pentru departamentul administrativ. ( zugravit, montat parchet, gresie si faianta, tamplarie, mentenanta). Postul este permanent. Se ofera salariu fix, bonuri de masa, asigurare medicala, decont transport pentru angajatii din afara orasului Constanta. Nu se ofera cazare. Toate aspectele se discuta la interviu la sediul Argus, strada Industriala nr 1, Constanta.

 • Angajez cu carte de munca pt brasov tencuitori,gletuitori,zugravi,plata la 2 saptamani

 • Cautam un tanar cu experienta in domeniul constructiilor interioare. Finisarile interioare le facem cu experienta si cunostinta si in acest fel ne prezentam clientilor nostrii ca o echipa de profesionisti. Se subintelege prin acestea si un salariu atractiv. Noua ne place ceea ce facem, tie? Daca ti-am trezit interesul si te simti calificat prin caracter sa faci parte dintr-o echipa serioasa putem vorbii indeaproape!

 • Salveaza cautarea