Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 7306 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam zugravi si zidari cu experienta in strainatate. Limba franceza si permisul auto constituie avantaj. Contractul este francez, cazare asigurata, transport RO-FR si retur. Detalii la nr. de tel.

 • 3

  Cerințe: Studii superioare IT; Experienta in administrarea retelelor de calculatoare; Experienta in configurare si administrare servere Windows si Linux, virtualizare, servere e-mail, DC, Active Directory, solutii antivirus, etc; Cunostinte privind administrarea site-urilor web; Experienta in cofigurare si depanare hardware: desktop-uri, laptop-uri, imprimante, servere alte periferice; Cunoasterea limbii engleze; Condiții: Program de lucru fix ; Salariu se discuta in cadrul interviului; Posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist si dinamic; Posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala; Decontare transport; Asigurare privata de sanitate Responsabilități: Instalare si management sisteme Windows/Linux; Instalare si management pachet Office Intretine infrastructura retelistica; Instalare/configurare/diagnosticare si depanare hardware calculatoare, servere, echipamente de retea; Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES

 • 3

  Cerințe: Studii necesare: medii,superioare Experienta in caserie,gestiune de numerar,trezorerie minim 1 an Utilizare MS Office Abilitatea de a invata rapid lucruri noi Bune abilitati de comunicare Dinamism, initiativa, seriozitate Condiții: Disponibiltate de a lucra 12/24 si 12/48 Pachet salarial motivant,spor de noapte si tichete de masa 20 ron/zi Mediu de lucru placut intr-o echipa tanara Responsabilități: Primeste spre depozitare numerarul procesat si documentele aferente Gestioneaza stocurile de numerar ale bancilor in tezaur Gestioneaza si pregateste comenzile de numerar primite de la bancile depozitare Opereaza in sistemul informatic miscarile de numerar din tezaur" Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES!

 • 3

  S.C. DRUPO S.R.L. Cãlan angajeaza: 1. Inginer cu experienta in ofertare/ decontare/ devize/ situatii de lucrari in domeniul constructii drumuri. Cerinte : experienta minim 2 ani in domeniu, cunoscator al programului Doclib si al MS Office; persoana ordonata, energicã, cu spirit de initiativã. Constituie avantaj cunostinte de AutoCAD. 2. Inginer /maistru/tehnician constructor – pentru pozitia de Sef punct de lucru; Cerinte: experienta minim 3 ani intr-o pozitie similara (coordonare echipe muncitori); Specialitatea CFDP constituie avantaj; Domiciliul in zona Deva, Brad. Relatii la tel.0734779416. CV-urile se vor transmite pe fax nr.0254-734215.

 • 2

  Firma serioasa cu vechime in domeniul instalatiilor sanitare , termice si anti-incendiu angajam in condiții avantajoase: INGINER achizitii-ofertare in : - instalatii sanitare - instalatii termice - instalatii anti-incendiu -instalatii camere acs -instalatii centrale termice PROGRAM- luni - vineri 08:00 -17:00 (cu pauza de masa o ora). OFERIM: salariu 5000-7000 net ( in mana) , pentru inceput in functie de experienta si cunostinte Sâmbătă și duminică liber Transport plătit STB sau metrou Contract de munca din prima zi. zilele libere de sarbatori platite , concediu de odihna Oferim și cerem seriozitate! Loc de muncă stabil. Plăți făcute la timp! Salariu de doua ori pe luna ! Se oferă cazare pentru cei din provincie ! Se lucrează în București.

 • 11

  Firma de construcții din București angajeaza electrician si ajutor electrician . Program 7:30-17, luni-vineri, salariu atractiv. .

 • 3

  Atributii: - montarea structurii metalice/aluminiu - ansamblarea corpurilor de constructii - pregatirea sistemelor in vederea livrarii - protectia impotriva infiltrarii umezelii - montarea panourilor fotovoltaice - realizarea traselor de cabluri electrice Lucrari anexe: - cuplarea sistemelor fotovoltaice - realizare tablouri electrice - realizare punere in functiune Abilitati: - lucrul la inaltime - cunoasterea normelor de siguranta - utilizarea hamului de siguranta - cunostiinte in domeniul electricitatii constitue un avantaj - Permis categoria B - constitue un avantaj - experienta constitue un avantaj. Se ofera salariu minim 3500 lei NET + bonusuri; Relatii la tel.

 • 6

  Societate cu sediul in Ploiesti angajează muncitori calificați și necalificați pentru executarea lucrărilor de construcții. Finisori,Rigipsari, Zugravi,și Muncitori necalificati. Se asigura transport, Salariul pornește de la 4000 RON. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Angajăm muncitori pentru amenajări interioare Bucuresti.Se asigura transport din Ploiesti dus-intors. Salariu de la 4000 RON. Mai multe detalii la telefon.

 • 11

  Societate BT. Angajează muncitori in construcții. Rigipsari Finisori și montatori polestiren fațade.

 • 1

  Angajam personal cu sau fara experienta in productia de mobilier din PAL, MDF sau lemn masiv. Salariu atractiv, pe masura experientei, si tichete de masa. Suna si programeaza un interviu.

 • 9

  ANGAJAM URGENT IN TULCEA --SUDOR CU EXPERINTA SALARIU MOTIVANT . Alte detali la nr. telf

 • Iau lucrări, amenajări interioare finisaje, zugrăveli, făcut instalația electrica, placat rigips și altele și exterioare placat poristiren, tencuit cu plasă și altele Mai multe detalii la telefon

 • 7

  muncitori calificați si necalificați, pt finisaje interior și exterior asigur 2 mese cazare si transport

 • 4

  Poziții disponibile:1 Locul de munca: Constructii Salariul: 550 Euro Net pe săptămâna Ce oferă Angajatorul: Perioada contractului: 6 luni, Se lucrează în medie de 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare: asigurată de angajator, singur în cameră, acces la bucătărie, Costul transportului este suportat de candidat,se ramburseaza 125 Euro din costul transportului, Condiții de recrutare: Cunoștințe medii de limba engleză, Experiență de cel 4 ani în domeniu, Cunostinte citire desen Mașină personala: se primeste 0,19 euro pe km Scule de mana: uneltele mici de mana’, crein, ruleta, cablu de prelungire, autofiletanta Haine si bocanci de munca

 • 2

  Angajez meseriaș în construcții pentru județul Buzău. Salariu atractiv! Mai multe detalii la telefon !

 • 1

  Angajez muncitor pentru placat, mai multe detalii la nr de telefon !!

 • 6

  caut muncitori calificați si necalificați pt finisaje interior și exterior in constructi dispuși la deplasări, asigur transport, 2 mese, cazare și plata la zi

 • FIRMA DE CONSTRUCTII DIN BACAU ANGAJEAZA MAISTRU SI INSTALATORI RELATII LA TELEFON

 • Salveaza cautarea