Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza inginer pentru service centrale termice, puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, dar nu sunt obligatorii, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim:traininguri de specializare, pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • Angajez meseriași și salahori pt construcții în București, se oferă salarii de top plata la săptămână. Meseriași 200 ron pe zi, Salahori 150 ron pe zi

 • 1

  Caut sa angajez meseriași și necalificați pt placări fațade. Meseriași 200 ron pe zi Salahori 150 ron pe zi 0731331830

 • 1

  Angajam instalatori sanitari cu sau fara experienta , în instalații sanitare , termice si canalizare . Detali la telefon 0730717628 ,de L-V între orele 08-20.

 • Instalatii sanitare si instalatii frigorifice

 • 7

  Firma ITALO GM ENERGY SRL cu sediul in Ploiesti, angajeaza electricieni cu experienta in instalatii civile si industriale si pentru detasari in italia. Se asigura cazare si transport. Salariu : 10euro/h ☎️Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0734.681.582 Sau pe mail :

 • Angajăm operatori pentru spălări industriale cu înaltă presiune in rafinarie in Belgia >Spălări industriale (schimbătoare de căldura, rezervoare, etc) Se oferă >Salariu intre12€-18€ net/ ora >Cazarea asigurată de companie >Transport asigurat de companie Se cere: >Specializare lance pentru rezervoare >Specializare instalatie cap rotativ >Specializare fascicule schimbătoare de căldura >Cunoasterea limbi engleze (mediu) >Permis de conducere (cat B) >VCA >Telefon:0040755096538 >Email: >Contact de:Luni - Vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00

 • 2

  SC NORD - EST MEDICAL S.R.L. IASI, angajeaza: INSPECTOR SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA/CADRU TEHNIC PSI Cerinte: - Studii superioare (tehnice) - INGINER - certificat - Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI/SU - Absolvent al cursului de perfectionare in domeniul SSM (80 ore) sau al Masterului - Cunoasterea legislatiei si standardelor de specialitate pe linie de SSM; - Cunoștințe avansate MS Office (Word, Excel, Powerpoint) - Permis conducere categoria B, RELATII LA TEL. 0747.880.848 E-MAIL : nordestmedical@gmail.com

 • Companie autorizata ANRE angajeaza instalatori specializatii in instalatii termice si gaze. Oferim pachet salarial motivant, tichete de masa si tichete cadou, asigurare medicala, autoturism de serviciu si telefon, mediu de lucru placut si motivant. Cerinte: minima experienta in lucrari de instalatii, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, implicare, seriozitate, spirit de echipa.

 • Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim: pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • Companie autorizata ANRE si ISCIR angajeaza instalatori specializatii in instalatii termice si gaze. Oferim pachet salarial motivant, tichete de masa si tichete cadou, asigurare medicala, autoturism de serviciu si telefon, mediu de lucru placut si motivant. Cerinte: minima experienta in lucrari de instalatii, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, implicare, seriozitate, spirit de echipa.

 • Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim: pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • 1

  Angajăm muncitori în construcții pentru mai multe lucrări în domeniu. DULGHERI-ZIDARI Conditii de angajare: Se accepta doar angajare! Experienta in domeniu este strict necesara. Seriozitate, spirit de echipa si capacitatea de a duce lucrul la bun sfarsit. Primul pas este o proba de lucru. Nu e nimic special, lucrati ca si cum ati lucra in mod normal, iar la sfarsit vom decide daca o sa colaboram in continuare sau nu. Proba este platita. Loc de munca stabil. Salariu atractiv care incepe de la de 3000-4500 lei cu posibilitatea de a creste in functie de performanțe. Oferim cazare cu toate utilitățile: Baie, dormitor, bucatarie Exista transport in comun din Timisoara(M35) pana in centrul satului. Giarmata Vii se afla la 5 km de Timisoara. Localitate: Giarmata Vii, Timiș, langa Timișoara Nr. contact: 0729825040

 • Societate comerciala ISCIR, angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, revizii tehnice periodice, interventii / reparatii centrale in garantie si post-garantie; experienta minima in domeniu 1-2 ani; se asigura pachet salarial atractiv, bonuri de masa, masina si telefon de serviciu; posesor permis de conducere categoria "B".

 • Angajam sudori pentru Germania ! Cerinte Certificat de competenta profesionala in sudura - Pregatire in prelucrarea metalelor - Experienta in constructia conductelor - Abilitate de a lucra in echipa - flexibilitate - executarea actiunilor pregatitoare a lucrarilor de sudura ( rezistenta la raze X ) pe tevi si foi din diferite materiale metalice si modele de cusaturi. Oferim : salarizare atractiva -contract de munca pe perioada nedeterminata -contract de munca in Romania cu detasare in Germania -diurna - transportul in Germania este asigurat de catre compania noastra -cazare gratuita cu mai multi in camera pentru mai multe informatii 0770340132

 • 2

  Angajam persoane pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest. Oferim cazare, salariu atractiv si alte bonusuri. Tel. 0741111860 sau 0742222860

 • 1

  Firma de alpinism utilitar cu sediul in Sibiu si activitate in toata tara, recrutam pentru angajare tineri intre 18-35 de ani, cu posibilitate de formare profesionala. Oferim cazare, diurna si salariu incapand cu 2000 lei net in perioada de pregatire. Cerinte: seriozitate, indemanare, abilitati de lucru fara teama de inaltime. Telefon: 0742/059221.

 • 2

  SC angajam muncitori calificati constructii din Braila. Relatii la telefon 0754305943.

 • 4

  Angajam muncitori pentru fabrica in Loc. Giarmata, atelier fasonat otel beton. Munca se desfasoara in atelier. Se ofera salar atractiv, se asigura transport la si de locul de munca, carte de munca.

 • Salveaza cautarea