Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SigmaLux design angajeaza tamplar montator cu experienta . Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este de 3000 roni in mana si carte de munca la 8 ore .

 • Angajam echipa de dulgheri pentru santier bucuresti si popesti leordeni

 • 1

  Angajam sofer profesionist cat B,motostivuitorist autorizat sau in vederea autorizarii si prelucrator piatra. Dorim persoane serioase cu domiciliul in Otopeni si jud. Ilfov. Relatii la tel.0740 500 111 de luni pana vineri intre 9-18, sambata 9-14, sau email:

 • 1

  Executam lucrari an domeniul amenajari interioare seriozitate si garantie pentru lucrarile noastre firma autorizata gresie faianta sanitare

 • 3

  MARMO GLASS SRL, fabrica prelucrare piatra naturala, marmura , granit, angajeaza agent vanzari ( teren) in conditii avantajoase! Cei interesati pot trimite CV-ul la adresa de e-mail:

 • 1

  Bihor, Oradea Valabil din 05.06.2020 13:16:38 Descriere Clientul nostru, o importanta firma de constructii din Italia ofera servicii complete de constructii civile si industriale din Italia, Milano. Locatie: Milano, Italia Responsabilitatile postului: - Monteaza si instaleaza diferite placi de rigips pe santierul de constructii; Cerinte: - Nu este obligatorie experienta in domeniu; - Lucrul in echipa; - Seriozitate si organizare. Se ofera: - Salariul 1100-1200 euro net -Contract individual de munca, forme legale - Echipament de protectie; - Mediu de lucru placut -Cazare asigurata in primele 3 luni -Transport asigurat, atat din tara cat si de la cazare pana la locul de munca. Contact de luni pana vineri, intre orele 09.00 si 17.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • 2

  Laborator de constructii din Bucuresti, sector 6, angajam laborant mixturi asfaltice.

 • Societate Comerciala angajeaza muncitori calificați și necalificați sau contracteaza cu PFA si societății. Pentru mai multe detalii: 0754 534 578 sau 0749 572 825 Oferim cazare

 • Societatea de constructii SC COLEN IMPEX SRL angajeaza , in conditii avantajoase, ATASAMENTIST. RESPONSABILITATI:masoara in mod direct, cantitatile real executate zilnic in cadrul santierului, pe fiecare categorie de lucrari, realizeaza schitele lucrarilor executate, calculeaza consumurile tehnice zilnice pentru executarea lucrarilor urmarind progresul lucrarilor pe tot parcursul derularii contractului. El colaboreaza ori de cate ori este nevoie cu specialistii din cadrul departamentului tehnic, al departamentului de urmarire a productiei, cu seful punctului de lucru si seful de santier. CERINTE: -Absolvent Facultate Constructii (CCIA); - Experienta minim 3 ani in domeniul constructiilor civile si industriale (proiectare, ofertare); - Cunostinte legislatie in domeniu; - Cunostinte specifice privind procesul de executie a lucrarilor de constructii si finisaje; - Cunostinte foarte bune Microsoft Office (Excel, Word); -Capacitate de a urmari si controla eficient mai multe probleme simultan; - Capacitate de a lucra concomitent la mai multe proiecte; - Foarte buna capacitate de planificare, organizare si sinteza; - Foarte bune abilitati de comunicare si lucru in echipa; - Rigurozitate si atentia pentru detalii; - Rezistenta la stres; - Initiativa in actiuni; - Orientare catre rezultate; - Simtul datoriei si al responsabilitatii; - Perseverenta, flexibilitate, consecventa;

 • Societate Comerciala angajeaza muncitori calificați și necalificați sau contracteaza cu PFA si societății. Pentru mai multe detalii: 0754 534 578 sau 0749 572 825 Oferim cazare

 • 1

  Clarismart Consulting angajeaza pentru o companie din Arad, persoane pentru postul de Operator statie de asfalt. CERINTE - Studii medii/ superioare- domeniu tehnic - Abilitati tehnice: mecanice si electrice - Experienta min 3 ani ca sef/operator statie de asfalt - Cunostinte de operare pe calculator procese tehnologice - Cunostinte de intretinere si reparatii utilaje tehnologice - Cunostinte de intretinere si reparatii instalatii electrice si dе automatizare procese tehnologice - Cunostinte privind tehnologia de fabricatie a mixturilor asfaltice - Abilități de coordonare, comunicare și de lucru în echipă. RESPONSABILITATI - Opereaza statia de asfalt conform instructiunilor din cartea tehnica a echipamentului - Respecta graficul de livrari mixturi asfaltice stabilit de seful de statie - Raspunde de corecta utilizare si aplicare a retetelor de fabricatie a tipurilor de mixturi asfaltice, de conformitatea marfii livrate raportata la comenzile primite de la clienti - Asigura si raspunde de intretinerea corespunzatoare a utilajelor pe care le are in exploatare, cu efectuarea tuturor reviziilor tehnice planificate - Verifica instalatia zilnic inainte de inceperea lucrului, exercita un control sistematic asupra instalatiei pe care lucreaza - Instiinteaza cu operativitate seful de statie ori de cate ori constata neconformitati in fluxul tehnologic sau aparitia unor defectiuni a echipamentelor de lucru - Asigura verificarea operativa a instalatiilor de dozare prin procedee corespunzatoare (greutati etalonate, masuratori, etc) - Raspunde de incarcarea mixturii in camioane functie de capacitatea acestora - Sesizeaza imediat sefului de statie orice defectiune a echipamentelor de lucru - Intocmeste rapoarte specifice activitatii desfasurate - Urmareste incadrarea in consumurile de materiale. BENEFICII - Salariu atractiv - Tichete de masa - Mediu de lucru placut - Sansa de a face parte dintr-o echipa de profesionisti; - Posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de email office'clarismart.ro sau sa sune la nr. 0723186646, 0730643789.

 • 1

  SC de constructii din Galati angajeaza tinichigiu industrial, in conditii avantajoase, cu contract de munca. Relatii la telefon 0740133370. Salariu de la 2400 ron.

 • 1

  Angajam inginer pe partea de ofertare in domeniul constructiilor. Rugam CV la adresa :

 • Angajam muncitori in construcții

 • 1

  firma de productie mobilier unicat angajeaza Tamplar universal cu experienta in productie mobilier. salrizare atractiva in functie de performante, conditii de lucru deosebite, utilaje noi, program flexibil.

 • Faianță,grsie,parcket,rgips,tencueli,zugrăveli,0726165308 Cătălin

 • Candidatul ideal Angajam tamplar cu experienta in Craiova, Dolj. Domeniu de activitate: productie mobilier din PAL si MDF. Tip job: Full time sau Part time. Nivel cariera - Liceu, Scoala postliceala, Calificat sau Necalificat Cautam colegi priceputi, indemandatici si pasionati in ceea ce fac. Candidatul ideal are: - experienta in productai de mobilier. - cunostinte despre aparate, scule, circular etc. Si este: - atent la dorintele clientilor, poate comunica eficient cu acestia si cu restul colegilor. - ambitios, doreste sa se dezvolte. - flexibil, eficient, cu initiativa si spirit de echipa. Descrierea jobului Titlul postului : Tamplar PAL si MDF Atributii : - utilizarea aparatelor automatizate. - pаrticipa la masurаtori la locul lucrarii. - extrаgе cotеlе dе еxеcutiе аle piеselor din proiect. - stapаneste operаtiunilе dе dеbitarе circular, gаurire, frezare, asamblare mobilier. - asamblare corpuri si montaj client. Beneficii : - salariu motivant. - ore suplimentare platite. - contract de munca. - prime de lucrare si prime de sarbatori. - un mediu de lucru plаcut dotat cu scule performаnte (hala si aparatura noua). - cazare daca este necesar. - mese gratuite. - decontarea transportului. Salariu net incepe de la 2500 de lei, in fuctie de experienta poate ajunge si la 3500 de lei + ore suplimentare platite. Acest aspect mai poate fi discutat si la angajare.

 • Angajam inginer pe partea de ofertare in domeniul constructiilor trimite-ti CV la adresa:

 • Fabrica noua de pavele din beton din Cluj Napoca angajeaza muncitori cu experienta in domeniu sau din aceeasi categorie. Se ofera salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta Relatii la telefon: 0769026484

 • 1

  Firma de constructii angajeaza muncitori calificati pentru santiere in Germania.Tel 00491713144180

 • Salveaza cautarea