Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • firma de constructii angajam

 • - salariu atractiv net de 2160 Euro/ luna; -cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; Cerinte: -cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; - experienta în domeniu; Informatii detaliate la O7267OO933__&__O799796722.

 • 4

  Diriginte de santier cu experienta ofera servicii de CONSULTANTA SI DIRIGENTIE DE SANTIER in judetul Timis. tel 0764739757

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna;cazare asigurata;contract de munca legal în Germania;concediu 24 zile/an;orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%;asigurare în caz de accident;asigurare medicala;dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la O7267OO933__&__O799796722.

 • Firma de constructii angajeaza deservent excavator senilar.Se ofera cazare gratuit, salariu motivant. Relatii la telefon 0762865477.

 • 1

  Angajam mucitori cu experienta in prelucrarea pietrei naturale. Taiere si slefuire de granit, marmura, travertin, calcar, compozit quart. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Salar atractiv si bonusuri in functie de performanta. Pentru interviuri va asteptam in Timisoara, calea Stan Vidrighin nr 24.

 • Societate Comerciala de Copertine si Folie Transparenta dorim sa angajam: Montator cu sau fără experiența in execuția montaj de Copertine Retractabile si Folie Transparenta, posesor permis Cat B. Lucrător atelier cu sau fără experiența in lipirea foliei cristal PVC prin termosudura cu Robotul Leister, experiența nu este necesara se poate învață la locul de munca. Persoanele care doresc sa se alature colectivului nostru pentru postul de montator, dorim sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie serioase si muncitoare, implicate in ceea ce fac, dornice de a realiza lucruri noi, - experiența ca montator termopane sau sticla glisanta constituie un avantaj. - sa aibe permis categoria B. Pentru postul de Lucrator Atelier, dorim sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie serioase si muncitoare, implicate in ceea ce fac. - dornice de a învață lucruri noi. In funcție de implicarea la locul de munca se va mari si salariu. Rugam seriozitate , OFERIM: - salariu net pentru montator începând de la 2 200 lei. - salariu net pentru lucrător atelier începând de la 2.000 lei. - contract de munca de 8 ore pe perioada nedeterminata; - plata orelor suplimentare. - concediu de odihna plătit. - zile libere legale plătite. - program L-V, 9:00-17:30. Relații suplimentare la telefon 0728938435 / 0752493927 www.tehno-tenda.ro

 • 2

  Firma Mold Bau GmbH este în căutare de noi Angajați ca: Șef De Șantier, Dulgheri, Ferari, Zidari, oferim și cazare... pentru mai multe informați va rog să mă contactați 00491784436236

 • 3

  Angajam electricieni / ajutor de electricieni pentru constructii in Brasov. Salariu incepand cu 2800 / 2300 ron in mana. Pentru persoanele din afara localitatii se ofera cazare si transport. Relatii la 0741002028

 • 10

  Descrierea postului: intocmeste necesar materiale; lanseaza si urmareste comenzi de materiale; realizeaza desene de executie/montaj; tine legatura cu furnizorii; Cerinte: student (a) sau absolvent(a)Facultate de Constructii; cunostinte bune de operare PC; uitilizarea programului AUTOCAD, WINDEV; cunoasterea sistemului de achizitii si licitatii prin SEAP constituie avantaj; cunostinte de limba engleza; abilitati de comunicare; reprezinta avantaj experienta in constructii metalice, inchideri tabla, panouri sandwich. Oferta (beneficii, bonusuri): - Salariu motivant; Program de luni pana vineri de la 09.00-17.00 ; program flexibil pentru student; Atmosfera prietenoasa; Colectiv tanar; Activitatea se desfasoara la birou(zona Nicolae Grigorescu).

 • 1

  Sc din Vaslui angajeaza finisori de interioare. Salariu motivant, minim 2200 lei+ carte de munca. Mai multe detalii la nr de telefon.

 • Angajez muncitori în construcții calificați(montatori gresie și faianță, montatori gips carton) și necalificați in Vaslui. Asigur continuitate, carte de muncă plătită, salariu plătit la fiecare 14 zile.

 • 4

  Angajez muncitori in constructii necalificati cu contract si carte de munca. Plata se face la fiecare 2 saptamani.Ofer cazare.

 • 6

  Sc cauta spre angajare persoane sau echipa pt sape mecanizate Ofer Sculele mele Plata la mp Cu contract

 • 4

  Angajam muncitori pentru fabrica in Loc. Giarmata, atelier fasonat otel beton. Munca se desfasoara in atelier. Se ofera salar atractiv, se asigura transport la si de locul de munca, carte de munca.

 • 1

  SC Gerota Design srl angajeaza tamplar cu experienta in domeniul mobila pe comanda din pal melaminat, mdf si alte paneluri. Se ofera salariu atractiv sau plata la lucrare.

 • Angajez deservent incarcator frontal (vola) , perioada nedeterminata, salariul atractiv. Se va lucra la interior. Acceptam si pensionari cu drept de munca. Tel 0728034942

 • SC. cauta meseriași și salahori pt. șantiere în București Se oferă salarii de top, plata la săptămâna. Meseriași 200-250 ron /zi Salahori 150 ron /zi Cautam oameni serioși, care vor să muncească și sa câștige bine.

 • Angajez meseriași, pt. construcții, finisaje interioare și exterioare, glet, lavabil, rigips, gresie, termosistem, fațade, pt. șantiere în București, se oferă salarii de top, plata la 2 săptămâni, oameni care vor să muncească, și sa câștige bine.

 • ANGAJAM ELECTRICIAN – BUCURESTI Candidatul ideal - Diploma de absolvire Universitatea Politehnica – Facultatea de inginerie electrica - Persoana organizata, cu atitudine pozitiva si spirit de echipa. - Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini, de a fi flexibil la schimbările organizaţionale Descrierea jobului - Executa lucrari de intretinere preventiva, corectiva si de remediere avarie, respectand tehnologiile necesare; - Executa activitati de verificare si control prevazute in graficele de lucrari precum si manevre periodice, masuratori si de reglaje - Supravegheaza si optimizeaza functionarea echipamentelor electrice si sistemelor instalate conform dispozitiilor primate - Intervine rapid pentru a remedia eventualele probleme - Comunica catre supervizor problemele sau deficientele sesizate referitor la echipamente sau instalatii - Respecta normele de securitatea muncii in toate activitatile desfasurate. Beneficii: Salariul net 3000 lei + tichete de masa. Programul se va realiza in ture. Descrierea companiei Companie multinationala producatoare in domeniul alimentar, lider de piata, cu peste 22 de ani in domeniu.

 • Salveaza cautarea