Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 5845 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Naiya recrutează Sculer Matriter cu experiență în judetul Bihor! Ce trebuie sa faci? Participa la operatiile de reparatie; Manipulează matrite; Participa la demontarea componentelor mecanice ale matritelor; Participa activ la demontarea si montarea suruburilor; Curata, lustruieste si ajusteaza la nivel de baza partile active ale matritelor de injectie; Executa diverse prelucrari mecanice; Repara matrite; Cerinte: Studii medii; Abilitati tehnice; Experiență in domeniu, mase plastice constituie un avantaj; Cunoștințe mecanice; Organizat la locul de munca; Disponibilitate pentru a lucra in 3 schimburi; Se ofera: Salariu competitiv / negociabil; Pachet relocare / chirie, 1500 lei net lunar; Tichete de masa 17 lei / tichet; Spor de noapte 25 %; Ore suplimentare plătite 200%; Alte bonusuri; Transport asigurat pana la locul de munca; Echipament de lucru asigurat; Oportunități de dezvoltare și promovare; Candidati interesati pot aplica iar in cel mai scurt timp vor fi contactați.

 • societate comerciala din Prahova angajează instalatori sanitare cu experiență. salariu motivant 4000 lei

 • Buna ziua,mă numesc Ionuț,și execut lucrări atât interioare cat și exterioare ,bai la gata cu ppr și instalații,sape ,uși,decorativa ,polistiren.,garduri,terase,parchet,gresie,faianță,pus geamuri,montat lustre, prize,finisaje,glet, lavabil,Aveți o poza cu casa mea de jos este făcută de mine.

 • 5

  SC Bigio Decor SRL , Angajează Meserias bun la toate,dornic sa învețe si sa se dezvolte. Domeniul de activitate: Constructii si finisaje moderne.Serios, punctual, cu simt de Răspundere . Ofer salariu motivant si program fix, scule profesionale.

 • 3

  Firma mobilier si usi de interior - angajeaza tamplar universal, cu sau fara experienta, pentru realizarea de usi de interior sau mobilier divers din PAL si MDF vopsit/furniruit. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv. Contact: 0723 81 55 33

 • 6

  Firma de mobilier si usi de interior - angajeaza slefuitor cu sau fara experienta, pentru pregatirea suprafetelor din MDF, furnir sau lemn masiv. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv. Contact: 0723 81 55 33

 • 1

  Montez orice tip de mobilă achiziționată de la magazinele de profil. Detalii la tel. 0752237630 Rog si ofer seriozitate.

 • Firma de instalatii, angajam instalator.

 • Acoperis pe bloc 4 etaje în doua ape invelis tabla suprafata 400 de mp materialele și urca sis cu macaraua

 • Recrutam persoane pentru lucru in Germania următoarele domenii: 1.Pavaje: Se oferă: contract German conform legislației in vigoare salariul in mana la sfârșitul luni lucrate cazare in pensiune asigurata si plătita de către angajator se lucrează 40 ore pe săptămână prima luna salariul este intre 1600 net si se poate renegocia din luna următoarea școlarizarea si calificarea se face de către angajator mașina de serviciu Se cere: Experiența Permis de conducere categoria B Seriozitate Punctualitate Limba germana nu este obligatorie dar e un avantaj Transportul si testul Covid se asigura de către angajator. Plecarea din Timișoara in 12.03.2021 NU PERCEPEM COMISIOANE!

 • Angajăm SUDORI în Apahida cu sau fără experiență. Se lucrează într-un singur schimb. Salar 3000 de lei net+al 13-lea salar. Bonuri de masă de 20 de lei pe zi. Decontare transport. Detalii la .

 • execut lucrari in domeniu finisaje interioare si exterioare lucrari mici si mari la preturi avantajoase

 • 6

  Bilden angajeaza Muncitor necalificat! Oferim: Pachet salarial si program de lucru atractiv, bonusuri motivante, bonuri de masa, discount de angajat la produsele distribuite de BILDEN. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0730 563 545 sau va asteptam la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A, localitate Crevedia (langa Buftea, Ilfov).

 • 1

  Societatea comercială HIGH EFFICIENCY, înființată în anul 2021 are ca domeniu de activitate lucrări de proiectare instalații electrice și termoventilații, în toate fazele de proiectare, pentru construcții rezidențiale, industriale, comerciale. Realizam Proiecte instalatii electrice/instalatii termice/surse regenerabile (Proiect Tehnic de Executie: Dimensionare,Plansa desenata, schema de principiu, necesar de materiale, mod de lucru. ) Concept Studiu de fezabilitate (SF) Documentatie pentru avizarea lucrarilor de interventii (DALI), Documentatie Tehnica pentru emiterea Autorizatiei de Construire (DTAC) Instalatii Situatii de Urgenta (ISU) Proiect Tehnic de Executie+Detalii de Executie (PTh-DE) AS BUILT Asistenta tehnica pe orice fază determinanta. Instalații electrice: iluminat, prize, curenți slabi, tablouri electrice, dulapuri de automatizări, dulapuri de circuite secundare, conectică, aparataj, instalații detecție, semnalizare, alarmare la incendiu Instalații termoventilații: centrală termică, ventilări mecanice, climatizare, desfumare. Detinem personal cu urmatoarele calificari/acreditari: -Diploma in Inginerie Energetica (Licenta+Master); -Autorizatie Electrician ANRE Gradul II A (Proiectare)+ II B (Executie); -Autorizatie RSVTI (Responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor din cadrul ISCIR) -Autorizatie RADTI/P/A-IP (Responsabil cu avizarea documentatiei tehnice de instalare, montare, reparare si automatizare a instalatiilor sub presiune) -Autorizatie Proiectant Sisteme de Securitate; Ai nevoie de un proiect pentru locul tau de consum? Venim noi cu solutia! https://www.facebook.com/High-Efficiency-105798974833297

 • Ne marim echipa. Cautam muncitori in constructie: - placari polistiren, - placari multipor, - amenajari interioare Disponibilitate deplasare. Nr contact

 • Suntem o echipă de 10 băieți cautam de munca ( săpături demolări rugam seriozitate 0770160081

 • Still Design Production angajeaza: - specialist masina gaurit multiplu, asamblare mobilier Alte detalii referitoare la salariu se vor discuta la interviu.

 • 4

  Cautam oameni cu serioziate si spirit de echipa. Oferim pachet salarial atractiv cu carte de munca (asigurai sociale) incepand de la 2200 ron pentru muncitor necalificat, respectiv de la 3000 pentru muncitor calificat (salariu net)+prime in functie de performanță

 • Ai nevoie de o echipa de zugravi specializati pe finisaje interioare si nu numai in domeniul constructii!? Simplu! Suna la:

 • Angajez tâmplar și montator mobila cu experiență în sector 3. Salariul este între 3000 și 4000 lei. Necesita deplasări în țară, orele suplimentare platite +diurna Permis categoria B este un avantaj

 • Salveaza cautarea