Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Gi Group recrutează pentru clientul său din Timișoara, Tehnician CNC Ce este nevoie să faci: Pregatești materialele și sculele folosite în conformitate cu instrucțiunile de lucru și comanda de producție; Ajustezi programele CNC pentru procesul de producție; Observi procesul și operarea mașinii pentru verificarea acurateții setărilor și detectarea disfuncționalităților sau prelucrării neconforme; Verifici produsele calitativ după prelucrare pentru respectarea desenului de execuție a reperului (respectarea toleranțelor de pe desen); Verifici reperul dimensional dupa prelucrare, utilizând instrumente de măsură și control dedicate (șubler, micrometru, proiector, microscop); Întreții sculele folosite în procesul de Producție; Ești responsabil de efectuarea întreținerii autonome. Ce dorim să gasim: Studii medii sau superioare tehnice; Experiență anterioară în prelucrări prin așchiere (de preferat pe strung CNC ); Cunoștințe de programare și operare mașini cu comandă numerică (constituie un avantaj cunoașterea limbajului de operare FANUC); Experiență pe strunguri de tip SwissType (Star, Tornos, Citizen) constituie un avantaj; Cunoștințe de interpretare desen tehnic și verificări repere fabricate (experiență în utilizarea instrumentelor de măsură); Disponibilitate pentru lucru în 2 schimburi. Ce oferim: Salariu atractiv corelat cu cunoștiințele tale + beneficii Bonus lunar de performanță Tichete de masă la valoarea nominală de 20 lei Al 13-lea salariu Bonus anual, acordat în funcție de performanțele companiei Ore suplimentare plătite dublu Asigurare medicală pentru tine și familia ta Transport asigurat din Timișoara și Dumbrăvița Pachet de discount pentru activiăți sportive&wellness Condiții foarte bune de lucru (mediu curat, fără zgomot, temperatură potrivită) Pauze flexibile Posibilități de dezvoltare profesională (cursuri și specializări) Contract de muncă încheiat pe perioadă nedeterminată Siguranța locului de muncă. Pentru detalii vă rugăm sa ne trimiteți un CV actualizat pe pagina de facebook Gi Group Timisoara sau puteți să ne contactați la numărul de telefon 0728.854.950.

 • GlassPro angajeaza montatori sau confectioneri atelier,sisteme sticla,program luni-vineri, contract de munca pe perioada nedetrminata,program de luni pana vineri,ore suplimentare optionale,platite dublu,oferim si echipament de munca. Oferim si cerem seriozitate. Experienta in domeniul tamplariei de orice fel este un plus. Salariul se negociaza in functie de experienta,cu posibilitate de majorare periodic in functie de experienta si eficienta. Nu ezitati sa sunati pentru programarea interviului. Locatia este in zona Titan.

 • FIRMA CE ACTIVEAZA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR ANGAJEAZA PENTRU LUCRARI IN ZONA SEBES- TURDA - DOI MECANICI UTILAJE - EXCAVATORISTI - - 4 SOFERI PENTRU MASINI DE MARE TONAJ - POSESORI ATESTAT PROFESIONAL. Persoanele interesate sunt rugate sa si=une la nr.0764 443 072

 • 3

  Angajam in constructii : FIERARI, DULGHERI SI ZIDARI . Oferim salariu motivant..Contactati- ma la nr. tel. 0762 158 053.

 • 7

  Societate montaj geamuri si oglinzi angajam muncitori necalificati. Relatii la 0724647767 L-V 10:00-18:00

 • 1

  Firma de constructii angajeaza maistru constructii drumuri,lucrari de asfaltare(pietruire).

 • 3

  FIRMA DE CONSTRUCTII ANGAJAEAZA O ECHIPA DE ASFALTATORI, COMPUSA DIN : - 1 SEF ECHIPA - SALARIU 8000 LEI -1 REGLOR - SALARIU 6000 LEI - 1 FINISOR - SALARIU 6000 LEI - 3 CILINDRISTI - SALARIU 4500 LEI - 3 MUNCITORI NECALIFICATI SALARIU 3000 LEI Persoanele interesate sunt rugate sa trimita mesaj cu numar de contact.

 • 1

  FIRMA CE ACTIVEAZA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR, ANGAJAEAZA INGINER OFERTARE . CERINTE POST : - EXPERIENTA MINIM TREI ANI IN ACTIVITATEA DE OFERTARE; - CUNOSTINTE INTOCMIRE PROPUNERE TEHNICA/ PROPUNERE FINANCIARA - CUNOSTINTE UTILIZARE PLATFORMA SEAP. - CUNOASTEREA PROGRAMULUI WINDEV CONSTITUIE UN AVANTAJ. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita mesaj cu CV atasat.

 • 1

  Angajam tamplar /confectioner termopane si montator termopane. -munca numai in zona TURDA -Campia Turzii ,Cluj,pentru cei care nu sunt din zona se ofera cazare.

 • 1

  FIRMA DE MEDIA, ANGAJEAZA MUNCITOR DECORATOR PANOURI DE PUBLICITATE, POSESOR PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B. PERSOANELE INTERESATE SUNT RUGATE SA SUNE LA NR.0741 558 020

 • 3

  Cerinte: - experienta anterioara minima si dorinta de a se forma in domeniul montajului de mobilier; - disponibilitate pentru program flexibil; - persoana serioasa si responsabila. -permis de conducere categoria B constituie un avantaj Descrierea jobului: - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier; Program de lucru: L-V (un singur schimb) Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • Angajam personal in domeniul constructiilor, termosistem , decorative, plasa, placari cu polistiren. salariul atractiv. oferim cazare gratuita provinciei.

 • 1

  Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape Cazare Gratuita dupa Caz

 • 1

  Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • 1

  Angajez finisori în constructii,salarii atractive, pentru mai multe detalii sunați la numarul : 0748521221

 • Firma cu sediul in Bucuresti ofera locuri de munca in domeniul constructiilor in termosistem , decorativa, plasa, placari cu polistiren etc. cat si in interioare ; gresie , faianta, parchet. oferim si cerem seriozitate. Oferim cazare gratuita provinciei.

 • 1

  Firma cu sediul in bucuresti cauta colaboratorii in domeniul constructiilor atata in interioare cat si exterioare .

 • 1

  angajam personal in domeniul constructiilor, cu experienta in termosistem , decorativa, plasa, placari cu polistiren cat si in interioare ; gresie, faianta, parchet. oferim cazare provinciei. salariul atractiv. firma se afla in Bucuresti

 • Firma de constructii angajeaza personal calificat in domeniul cat si necalificat. Oferim cazare gratuita provinciei.

 • Salveaza cautarea