Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Cautam muncitori in constructii - calificati si necalificati - pentru dulgherie, cofraje, zidarie, finisaje, rigips, constructie/montaj acoperis (lemn) pentru misiuni de lucru in Franta sau in Danemarca. Sunt necesare experienta in munca si cunostinte de limba franceza/engleza, precum si detinerea permisului de conducere. Se ofera salariu si diurna (pachet negociat in functie de experienta in munca si de nivelul de cunostinte de limba franceza/engleza), cazare, transport local. Detalii la 0720362123 / 0371385583 CV-urile se pot trimite fie pe whatsup (la numarul precizat anterior), fie pe email: sau pe facebook-ul LINDA SELECTION (pe messenger, in mesaj privat).

 • 1

  Angajez Rigipsari 180 la zi Bucureşti nr 0734488101 nu raspundem la mesaje

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 €/ luna; cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%;asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student;loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; calificare . Pentru informatii si angajare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon O72O525347.

 • Buna ziua, Angajam frigotehnisti cu experienta pentru montarea aparaturilor de aer conditionat,mentenanta si intretinere. Locul de munca este in Bucuresti + eventuale deplasari in tara. Se ofera: -Salariul atractiv,4000-5000 lei; -Transportul de si pana la munca asigurat; -Scule profesionale de montaj; Cerinte: -Experienta in domeniu; -Permis cat B este un mare plus; -Seriozitate si punctualitate in ceea ce priveste desfasurarea activitatii profesionale; Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati: --Contact-- Adrian Mihai 0768491746

 • Firma serioasa caută meseriași si salahori pr finisaje interioare si exterioare. Salariu in functie de cunostinte începând de la 3300 ron. Pers de contact 0752173477 Nicu

 • *Angajăm muncitori în construcții pentru mai multe lucrări în domeniu. *Loc de munca stabil. *Program L-V 8-17 *Salar,santiere,posibilitate decont,cat si alte detalii la telefon. FARA MESAJE-SMS **ANUNTUL SE ADRESEAZA DOAR CELOR CARE CAUTA UN LOC DE MUNCA STABIL-FARA ZILIERI ! Anuntul prevede PROBA de LUCRU ! Santierele sunt situate in jud Timis. *NU SE POATE OFERI CAZARE!

 • 2

  Firma de topografie cauta topograf cu experienta pe teren si/sau la birou. -experienta minima necesara, -posibilitatea de a se deplasa in teritoriul national -permis de conducere cat B Trimite-ti CV.

 • Angajez muncitori Calificati in a Constructi zona Deva

 • Cerinte: -indemanare -pus rigips, zugravit, vopsit -barbati apti de munca -seriozitate -motivare -determinare -seriozitate Beneficii: -cazare asigurata -voucher pentru mancare zilnic -program de 8h/zi, 5zile/sapt, sambata 4 ore -2150 euro salariu net / luna -transport organizat si asigurat. Pentru informatii si angajare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon O72O525223

 • Angajam: Personal calificat construcții, calificare-Electrician Tip contract: Full-time, Perioada nedeterminata; Salariu: Incepând cu 2500 de lei Locație: Craiova; Cazare: Asigurată gratuit; Transport local: Asigurat gratuit; Cerinte: -calificare electrician; -experiență minim 2 ani; -disponibilitate pentru relocare; -seriozitate și implicare.

 • 1

  Angajez electrician si ajutor pt Electrician,pt șantierele din Brasov.Se oferă si cazare.0774915165 sau 0730644386

 • 2

  Angajez electrician si ajutor de electrician pt șantierele din Brasov.Se oferă si cazare.Este de lucru si pe timpul iernii.0774915165 sau 0730644386

 • 4

  Angajez electrician si ajutor de electrician,care sa aiba cunoștințe despre electricitate.Se oferă si chirie.Oferim si cerem seriozitate.0774915165 sau 0730644386.multumesc

 • Candidatul ideal: Studii medii finalizate – obligatoriu; Atestat ISCIR dе stivuitorist - obligatoriu; Minim 1 an experienta intr-o pozitie similara; Persoana dinamica, ordonata, cu atentie distributiva si abilitati dе gestionare simultana a mai multor activitati. Descrierea jobului: Rеcеptioneаzа, descarcа, manipulеаzа, depoziteаzа mаrfuri in/ din dеpozit; Efectuеаzа toate opеrаtiunile pentru livrаreа marfurilor; Ajutа la mentinerea unei evidente corecte a inregistrarilor referitoare la stocuri; Executa toate operatiunile de manipulare a marfii; Locatie: Depozit Chitila; Proiect perioada determinata 2 luni.

 • Angajam: Personal calificat construcții, calificare- Tip contract: Full-time, Perioada nedeterminata; Salariu: Incepând cu 2500 de lei Locație: Craiova; Cazare: Asigurată gratuit; Transport local: Asigurat gratuit; Cerinte: -calificare electrician; -experiență minim 2 ani; -disponibilitate pentru relocare; -seriozitate și implicare.

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 €/ luna; cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%;asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student;loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; calificare Pentru informatii si angajare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon O73866542I.

 • Angajez buldoexcavatorist cu experienta si certificat calificare Salariul negociabil

 • Angajam: Personal calificat construcții, calificare-Electrician Tip contract: Full-time, Perioada nedeterminata; Salariu: Incepând cu 2500 de lei Locație: Craiova; Cazare: Asigurată gratuit; Transport local: Asigurat gratuit; Cerinte: -calificare electrician; -experiență minim 2 ani; -disponibilitate pentru relocare; -seriozitate și implicare. Contact:0732883423

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 €/ luna; cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%;asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student;loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Pentru informatii si angajare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon O727I26O43.

 • Salveaza cautarea