Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Harghita Miercurea-Ciuc doar cu poze

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Muncitori in constructii, Déva..

  • Ca inginer constructor și persoană fizică autorizată întocmesc documentații economice în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole. Documentațiile sunt executate cu unul dintre cele mai bune programe de întocmit devize - InterSOFT Deviz Profesional cu licență . Aceste oferte economice le întocmesc ,după lista de cantități, date de proiectant ,sau după documentația obținută de pe platforma de licitație SEAP. Cu acest program generez centralizatoare, listele F cât și a fișelor tehnice pentru echipamente. De asemenea realizez și situații de plată ,( NCS-uri sau NR-uri după caz), pe baza cărora se poate face decontarea lucrării . Dacă credeți într-o colaborare îndelungată și sigură nu ezitați să mă contactați prin e-mail : sau la numărul de telefon :

  • Sc.Gabriel Petrisor construct SRL recruteaza personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Se cauta : Zidari, Dulgheri, Fierar Betonisti Finisori Salahori cu experienta sau fara Ce cerem si ce oferim ? Oferim Cazare Gratiuita, bonusuri de performanta Salariu cuprins intre 3000 si 6000 lei net. Daca aveti permis aveti un bonus lunar pe langa salar. Permisul e un avantaj nu e obligatoriu Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Seriozitate Program flexibil

  • Angajăm muncitori calificații (dulgherii,zidarii)în domeniul construcției în Ungaria salariu actractiv,cazare gratuită.Pentru contact sunați la numărul de telefon între orele 08 i 17.

  • Salveaza cautarea