Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Inginer Construcții Șantier

  Recrutăm Inginer Construcții Șantier pentru a întregi echipa unei companii din Arad cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile, industriale si agricole. Șantierele firmei se află în Arad si județele învecinate. Responsabilități Supravegherea și coordonarea angajaților și subcontractorilor Studierea planurilor și urmărirea punerii lor în practică Colaborarea directă cu beneficiarii, departamentele de QHSE, tehnic și comercial Planificarea, organizarea și monitorizarea întregii activități la nivel de șantier, răspunzând de rezultate, de calitatea acestora și de încadrarea în termenele de execuție stabilite Coordonarea asigurării șantierului cu utilajele și sculele necesare, răspunzând de exploatarea și întreținerea acestora Pregătirea informațiilor necesare întocmirii situațiilor de lucrări lunare Educatie + Experiență Licențiat al Universității Tehnice de Construcții Experiență minim 3 ani în poziții similare Cunoștințe bune de utilizare a pachetului Microsoft Office (Word, Excel) și Autocad Permis de conducere, categoria B Disponibilitate la deplasări Aptitudini de conducere si coordonare a activităților complexe Abilități de comunicare scris și verbal, abilitatea de a dezvolta relații bune Organizare și eficiență Punctualitate și responsabilitate, atenție la detalii și creativitate Alte beneficii Salariu corelat responsabilităților Tichete de masă în valoare de 30 lei/zi lucrată Contract pe perioadă nedeterminată Mașină de servici Team building-uri

 • 6

  Inginer proiectant / desenator 2D sau 3D in AutCAD sau Inventor

  Inginer mecanic de TCM cu facultate , realizez de la distanta desene 2D sau 3D in AutoCAD sau Inventor dupa schite precum si ansamble/subansamble montate sau sudate.

 • 2

  Angajam Inginer

  Candidatul Ideal In formare /Licenta in inginerie sau experienta echivalenta. In formare/Experienta relevanta in controlling in cadrul unei companii industriale. Afinitate puternica pentru numere. Bune abilitati de comunicare si interpersonale. Cunoastere limbii spaniole reprezinta un avantaj. Cunostiinte bune de operare PC ( Microsoft Office) Orientare catre eficienta, Descrierea jobului Proiecte de industrializare a produselor, îmbunătățiri ale performanței industriale, managementul parametrilor procesului și management Efectuează rezultate și analize de supraconsum de materii prime, identifică potențialul decalaj de performanță Analizează principalele cauze fundamentale, sugerează oportunități de îmbunătățire și pregătește în consecință planuri de acțiune sau proiecte în funcție de amploarea îmbunătățirilor care urmează să fie realizate. Contribuie la analiza cauzelor fundamentale ale neperformanței industriale în cooperare cu departamentele de calitate și producție și participă la elaborarea planurilor de acțiuni de îmbunătățire (Rezolvarea problemelor). Cooperare stransa cu managementul proiectelor si achizitii. Beneficii: Pachet salarial atractiv Bonuri de masa Transport asigurat Oportunitati in formarea unei cariere profesionale Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea