Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Descriere Locuri de munca Agentia de recrutare Target HR selecteaza in vederea angajari Electromecanic Locatie : Magurele jud Ilfov Cerinte : - Experienta in domeniu - Permis conducere cat B min 3 ani - Disponibilitatea deplasari in tara - Limba Engleza nivel mediu Se ofera - Salariu motivant -Telefon de servici - masina de servici -diurna pentru deplasari. -Tichete de masa -Alte bonusuri. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa contact.targethr@gmail .com

 • 3

  Instalator autorizat A.N.R.E.domeniile EGIU/PGIU/EGD/PGD-gaze naturale, I.S.C.I.R domeniul RSL-IP, cu peste zece ani de expertiza(coordonare activitati de proiectare, executie, verificare/revizie, a instalatiilor de utilizare agazelor naturale), doresc angajare. ROG SI OFER MAXIMA SERIOZITATE! Multumesc pentru timpul acordat.

 • Hhnmg and ufuf7guvyxjvivyyvyv buvuu

 • 2

  S.C. ELPRO S.R.L. BOTOSANI angajeaza Inginer electrician/ energetician si Automacaragiu (macaragiu) Pentru a aplica , trimiteti cv-ul la adresa de email : Multumim!

 • Inginer instalatii pentru constructii cu diploma de formator doresc colaborare cursuri de specialitate

 • Autorizat iscir RSL IP. Caut colaborator part-time in domeniul iscir RVT, pentru autorizare firma in Constanta

 • Cunoscator autocad, prezentare in 3d Experienta constructii civile Realizeaza dosarul pentru AC Pastreaza relatia cu clientii si cu institutiile publice Merge in teren pentru prezentare si verificare proiect

 • 1

  Descriere Locuri de munca Candidatul ideal Cerinte: - absolvent sau student universitate tehnica in constructii, ; - experienta minima ca inginer in ofertare, inginer birou tehnic sau inginer pe santier in domeniul constructiilor; - capacitate de concentrare si atentie la detalii; - abilitati de lucru in conditii de stres si respectarea termenelor limita; - persoana dinamica, onesta, muncitoare, practica si organizata, cu puternic simt analitic si gandire logica si capacitate de a citii planuri si proiecte; - cunoscator de limba engleza (reprezinta avantaj); - bune cunostinte calculator, utilizator Microsoft Office si Autocad. Descrierea jobului: -Supervizarea permanenta a echipelor de muncitori -Monitorizarea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie - Verificarea planurilor de executie si propunerea de solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate - Asistenta permanenta pentru contractori, transmiterea informatiilor catre Project Manager - Participarea la selectarea executantilor si a materialelor de constructii - Urmarirea executiei constructiei in coformitate cu prevederile inscrise in proiectul tehnic, planse, memorii, prospecte, caiet de sarcini, clause contractuale, etc. Avantaje: - salariu motivant ; - inveti de la profesionisti; - lucrezi intr-un mediu placut; - vei fi implicat in proiecte nationale; - Posibilitati reale de dezvoltare alaturi de o echipa profesionista.

 • 4

  Candidatul ideal Cerinte: - absolvent sau student universitate tehnica in constructii, ; - experienta minima ca inginer in ofertare, inginer birou tehnic sau inginer pe santier in domeniul constructiilor; - capacitate de concentrare si atentie la detalii; - abilitati de lucru in conditii de stres si respectarea termenelor limita; - persoana dinamica, onesta, muncitoare, practica si organizata, cu puternic simt analitic si gandire logica si capacitate de a citii planuri si proiecte; - cunoscator de limba engleza (reprezinta avantaj); - bune cunostinte calculator, utilizator Microsoft Office si Autocad. Descrierea jobului: -Supervizarea permanenta a echipelor de muncitori -Monitorizarea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie - Verificarea planurilor de executie si propunerea de solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate - Asistenta permanenta pentru contractori, transmiterea informatiilor catre Project Manager - Participarea la selectarea executantilor si a materialelor de constructii - Urmarirea executiei constructiei in coformitate cu prevederile inscrise in proiectul tehnic, planse, memorii, prospecte, caiet de sarcini, clause contractuale, etc. - Disponibilitate pentru deplasari in tara - Deschiderea/inchiderea spatiului destinat lucrarilor Desfasurarea activitatii - Fabrici - Santiere - Hale de productie Avantaje: - salariu motivant ; - inveti de la profesionisti; - lucrezi intr-un mediu placut; - vei fi implicat in proiecte nationale; - Posibilitati reale de dezvoltare alaturi de o echipa profesionista.

 • Candidatul ideal • Absolvent de studii tehnice superioare în domeniul construcții / instalații. • Experienta pe un post similar, de ofertare in domeniul constructii - de minimum 5 ani; • Experienta ofertare pe platforme electronice (SEAP) • Experienta in licitatii publice (SICAP);. • Cunoasterea programelor de devize. Responsabilitati: • Coordonarea si organizarea departamentului de licitatii a proiectelor pentru constructii civile si industriale etc. • Intocmire oferte pentru lucrari complexe in domeniul constructii; • Urmarirea licitatiilor inclusiv pe SEAP si analiza oportunitatilor de participare; • Elaboreaza DUAE (documente de calificare), oferta tehnica si financiara pentru licitatii • Sa cunoasca modul de lucru SICAP, • Intocmirea documentatiei dе ofertare pentru participarea la licitatii: propunerea tehnica /propunerea financiara / documente dе calificare / raspunsuri la clarificarile primite. • Intocmirea situatiilor de lucrari (devize, centralizatoare, atasamente, analiza de pret, etc.)si sustinerea acestora in fata reprezentantului beneficiarului; • Intocmeste situatiile de plata partiale in relatiile cu Beneficiarul, in baza cantitatilor de lucrari real executate si a preturilor unitare negociate cu Beneficiarul, in vederea emiterii facturilor si a platilor aferente; • Intocmirea devizelor oferta dupa antemasuratori existente, deviz general investitie; Beneficii: • Pachet salarial atractiv, • Un mediu de lucru plăcut și modern • Birou si masina. • La cerere oferim si cazare. C.v la adresa de email:

 • 3

  Candidatul ideal - Studii tehnice superioare; - Experienta minim 1 ani pe post similar celui afisat; - Cursuri perfectionare - Inspector SSM si cadru tehnic PSI - 80 ore; - Cursuri speciale de evaluator sau auditor, cursuri de evaluare a riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala (constituie avantaj); - Cunostinte solide de legislatie generala si de mediu, legislatia muncii – securitate si sanatate in munca; - Foarte bune capacitati de organizare, planificare si negociere; - Personalitate dinamică, comunicativă, analitică; - Spirit de initiativa si orientare catre imbunatatirea si dezvoltarea activitatii desfasurate; - Capacitatea de a lucra independent, fara supervizare sau indrumare dar si in echipa; - Cunostinte operare PC ( Word, Excel ) nivel avansat; - Cunosterea limbii engleze – nivel avansat. Descrierea jobului - Defineste politicile SSM si PSI ale companiei; - Realizeaza activitatile de prevenire si protectie, efectueaza informarile/instruirile in domeniu, cerceteaza evenimente care produc incapacitate temporara de munca, verifica respectarea prevederilor legale in domeniu; - Intocmeste planul de actiune in caz de pericol grav si iminent, conform prevederilor art. 101-107 din HG 1425/2006 si se asigura ca toti angajatii sa fie instruiti pentru aplicarea lui, intocmeste evaluarea de risc si planul de prevenire si protectie cat si instructiunile proprii pentru fiecare loc de munca; - Monitorizeaza zonele cu risc ridicat si specific, cat si locurile de munca care necesita examene medicale suplimentare; - Verifica starea de functionare a sistemelor de alarmare, avertizare, semnalizare de urgenta, precum si a sistemelor de siguranta; - Informeaza angajatorul, in scris, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor efectuate la locul de munca si propune masuri de prevenire şi protectie; - Identifica si gestioneaza echipamentele individuale de protectie necesare pentru posturile de lucru din companie; - Participa la cercetarea evenimentelor conform competentelor si elaboreaza rapoartele privind accidentele de munca din cadrul companiei; - Colaboreaza cu serviciile externe de prevenire si protectie, medicul de medicina muncii si inspectorii de munca in vederea coordonarii masurilor de prevenire şi protectie; - Intocmeste la termenele stabilite, informarile, rapoartele si situatiile cerute de conducerea unitatii in legatura cu desfasurarea activitatilor si respectarea masurilor specifice de prevenire si protectie; - Participa la elaborarea si aplicarea conceptiei de aparare impotriva incendiilor, controleaza aplicarea normelor specifice, intocmeste si prezinta rapoarte specifice si elaboreaza documentatia aferenta Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon sau adresa de email.

 • 1

  Se caută șef de șantier. Responsabilități:  - supraveghează lucrările de construcții, muncitorii, folosirea materialelor, etc; - organizeaza si coordoneaza activitatea persoanelor din subordine - asigura buna desfasurare a lucrarilor pe santier si respectarea termenelor - întocmește rapoarte către beneficiar. Cerinte: - cu experiență în domeniu minim 2-3 ani. - absolvent al unei facultăți de construcții - limba engleza nivel mediu- avansat. - permis conducere cat B. Se lucrează prin contract de colaborare. Se oferă 1500 euro/luna. Programul este de luni- vineri 8-17. Zona de lucru Otopeni. Telefon 0️⃣7️⃣3️⃣0️⃣ 2️⃣7️⃣5️⃣8️⃣2️⃣8️⃣

 • 2

  Inginer execuție construcții civile Responsabil de santier: organizeaza lucrarile, modul de lucru, necesar materiale Relationeaza cu furnizori de materiale, clientii si alte institutii de specialitate necesare unei constructii Verifica executia si proiectul pe parcursul lucrarii Se ocupa de pontaj si organizeaza echipele de muncitori in functie de necesitati

 • Ing Mecanic (Autovehicule Rutiere si Masini si Ech Termice) Masterand (Siguranta si Performantele Circulatiei Rutiere) Cunostinte operare Pc, Engleza, Ssm, Manager Resurse Umane Permis auto full (atestate/tacho) cu experienta condus, experienta Managment paza. Ofer si doresc seriozitate. Posibilitate relocare, deplasari etc Permis auto full cu atestate si card tacho, experienta, atestat itp

 • Cerinte: - Studii medii/superioare (reprezinta un avantaj studiile in domeniul tehnic) - Abilitati foarte bune de comunicare - Ablitati de analiza si organizare. Descrierea jobului Responsabilitati: -Asigura interfata magazinului cu clientii; -Consiliaza clientii in vederea alegerii produselor potrivite in functie de necesitatile acestora; -Isi ofera solicitudinea pentru orice cerinta a clientului care tine de contextul comercial (informatii, incasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de functionare la sculele cumparate, completare certificate de garantie, etc) Oferta (bonusuri, beneficii): -Pachet salarial motivant; -Mediu de lucru profesionist; -Posibilitati reale de afirmare si avansare in cadrul companiei; -Training inclus. Descrierea companiei Arabesque este o companie romaneasca de succes, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, care activeaza in zona de industrie, inoveaza in permanenta si dezvolta serviciile oferite clientilor sai, constructorii: livrarea pe santier in cel mai scurt timp posibil in orice punct geografic, consilierea tehnica de specialitate, prelucrarea si fasonarea carcaselor pentru fundatii, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn, seminarii, tehnologii si produse noi si nu in ultimul rand stocuri foarte mari si preturi competitive. Arabesque a format o echipa puternica de vanzari, agenti care se deplaseaza la santierele clientilor sau consilierii din cadrul magazinelor sau showroom-urilor si care este in mod constant pregatita din punct de vedere tehnic si la curent cu cele mai moderne strategii de vanzare. Astfel specialistii Arabesque sunt gata sa ofere consultanta tehnica pentru toate tipurile de proiecte pe care clientii le au in derulare. Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale.

 • 3

  Inginer instalatii pentru ofertare si intocmire devize cu program specializat (WinDoc Deviz), masuratori pe teren, relatii cu clientii societatii

 • Candidatul ideal Absolvent facultate: Universitatea Politehnica (Facultatea dе Automatica / Facultatea Electronica/Electrotehnica/ Energetica industriala/informatica/Informatica industriala) Experienta profesionala dе minim 5 ani in automatizari industriale sau servicii conexe, proiectare si mentenanta pentru fabrici (in special ciment, minerale) Buna cunoastere a proceselor specifice si a echipamentelor electrice specializate (actuatoare, instrumentatie, convertizoare, celule medie tensiune, etc..) Cursurile tehnice dе specialitate constituie un avantaj Softtware automate programabile SIEMENS Step 7, PCS7 Constituie avantaj: cunoasterea dе sisteme dе automatizare diverse (Rockwell/Allen Bradley, ABB, Schneider, SIEMENS CEMAT, GE FANUC) Limbi straine: engleza nivel avansat, inclusiv limbaj tehnic; limba franceza/germana constituie avantaj Capacitate dе analiza si sinteza, capacitate dе lucru cu instrumente specifice proiectarii asistate, vedere in spatiu si simt tehnic Claritate in comunicare, meticulozitate, onestitate, constiinciozitate Disponibilitate la deplasari in tara si in strainatate. Permis dе conducere Descrierea jobului Postul estе in Bucurеsti si raporteaza Dirеctorului dе Divizie. Pаrticipa impreunа cu еchipa, lа proiеctаrеa instаlatiilor dе automаtizаri in industrie. Principalа activitatе este de elaborare pachete software (programare) pe sisteme de automatizari, in special automate programabile SIEMENS. Responsabilitati:Ingineria hardware: Configurarea arhitecturii de sistem pentru retele de automatizare Alegerea componentelor de automatizare (calculatoare, licente, PLC-uri, module intrari/iesiri) Configurarea retelei de comunicatii industriale (ETHERNET, PROFIBUS) Ingineria software : Elaborarea de pachete software (programare, configurare) pentru sisteme de automatizari industriale. Activitatea de asistenta tehnica si punere in functiune presupune: Participarea la actiunile de asistenta tehnica pe parcursul desfasurarii lucrarilor electrice in santier Participarea la activitatile de teste si punere in functiune in santier Activitatea de elaborare documentatie tehnica presupune: Elaborarea de manuale de operare (in conformitate cu programul software dezvoltat) Elaborarea analizei functionale (inclusiv Interlocking diagram) Elaborare documentatie conexare (liste de intrari/iesiri digitale/analogice, liste de semnale si alarme) Elaborarea documentatiei tehnice aferente proiectului (desene de arhitectura sistem, liste de materiale) Elaborarea de oferte tehnice si caiete de sarcini pt furnizori. Se ofera un pachet salarial atractiv, mediu de lucru placut cu deschidere internationala, posibilitati de dezvoltare a carierei, pachet de servicii medicale la o clinia privata, etc. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

 • 3

  RESPONSABILITATI - service / reparatii pompe si instalatii de automatizare hidraulice-pneumatice-mecanice; - asigura consultanta tehnica si service clientilor; - prezinta si discuta oferta tehnica specifica; - se ocupa de administarea activitatii specifice postului (rapoarte, contactari zilnice, etc.); - intretine relatia cu clientii din portofoliu si urmareste cresterea numarului acestora; -urmareste derularea contractelor; -monitorizarea pietei; -participarea la targuri si expozitii in domeniu; CERINTE POST *studii superioare tehnice (OBLIGATORIU Politehnica / fac. mecanica, masini hidraulice/ pneumatice, mecatronica, masini unelte, automatizari); * abilitati de comunicare, vanzari si negociere; * MINIM 5 ANI experienta in domeniul instalatiilor si componentelor hidraulice si pneumatice; * MINIM 5 ANI experienta in VANZARI-SUPORT TEHNIC echipamente hidraulice si pneumatice * cunostinte operare PC (Word, Excel); * capacitate de lucru in echipa, initiativa, seriozitate; * disponibilitate si perseverenta in acumulare de cunostinte noi intr-un domeniu dinamic; * OBLIGATORIU cunostinte lb engleza si/sau germana; * OBLIGATORIU permis de conducere cat B; * disponibilitatea la deplasari in tara si strainatate; * disponibilitate la program prelungit * domiciliu in BUCURESTI sau limitrof. NU se asigura cheltuieli de cazare sau relocare pentru aplicantii care nu sunt din Bucuresti OFERTA - Pachet salarial atractiv; - Telefon de serviciu; - Abonament medical - Training si oportunitati de dezvoltare a carierei in tara si in strainatate; - Posibilitatea dezvoltarii carierei intr-o companie de succes; Transmiteti CV la adresa office@progressfluid.ro Programari la interviu: 0314 326 326 VA RUGAM APLICATI DUPA CE ANALIZATI CU ATENTIE CERINTELE POSTULUI!! Pentru detalii accesati sait-ul oficial

 • 3

  Societate comerciala angajeaza cu norma intreaga strungar universal. Lucrul se desfasoara intr-un singur schimb 08-16.30. Cerinte: experienta de2 ani pe un post similar. Oferim tichete de masa,tichete sociale,decontare transport, prime de Craciun si Paste , plata orelor suplimentare 200 %

 • 2

  Firma de instalatii si dezvoltare imobiliara cauta devizier pentru antemăsurători și oferte (normate) pentru lucrări de instalații și construcții. Ofertele de colaborare se pot transmite pe adresa de e-mail

 • ARTEHNIS este în permanentă dezvoltare și în căutare de oameni dedicați profesiei lor. Ești în căutarea unui loc de muncă, în cadrul căruia vei avea parte de noi experiențe și provocări? Te regăsești în posturile menționate mai jos? 1. Manager proiect; 2. Specialist ofertare; 3. Specialist finanțare; 4. Arhitect proiectant; 5. Inginer proiectant structuri; 6. Inginer proiectant instalații; 7. Inginer proiectant infrastructuri rutiere și ferate; 8. Inginer proiectant rețele edilitare; 9. Inginer proiectant construcții hidrotehnice; 10. Inginer consultant tehnic; Dacă da, atunci te invităm să aplici accesând următorul link: http://artehnis.ro/cariere-artehnis/ Așteptăm CV-ul tău!

 • 1

  Societate de constructii angajeaza: Personal tehnic ( inginer pentru serviciul tehnic- devize ) Inginer constructii Inginer instalatii Rugam CV la adresa de e-mail: Detalii la nr de telefon: 0249.439.384

 • 1

  Angajam inginer pe partea de ofertare in domeniul constructiilor. Rugam CV la adresa :

 • 4

  Uzina metalurgica angajeaza electrician de intretinere si reparatii cu norma intereaga in schimburi. Cerinte: experienta in electrica industriala minim 3 ani. Oferim: salariu motivant, tichete de masa decontare transport sau eventual cazare in Bucuresti.

 • Recrutam personal calificat pentru constructia unui tunel in Italia cu incepere din decembrie! Se accepta si echipa gata formata cu experienta in constructii de tuneluri! Cerinte: - Experienta ca dulgher, fierar betonist; - Experienta in operare de utilaje; - Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi, 8 ore/schimb. Beneficii: - Salar: 2.000 euro net (in mana); - Cazare asigurata; - 3 mese asigurate pe zi; - Transportul din Romania in Italia se deconteaza de catre firma; - Contract pe Romania.

 • 1

  Requirements: • Bachelor degree in construction, engineering or electrical; • Driving license B. Having a driving license C or CE is a plus; • Experience with placing scaffolding and operating an aerial work platform and a mini digger; • Leadership skills; • Medium English level. Tasks: As a foreman of a team of motivated colleagues, you are responsible for the correct implementation of all kinds of renovation techniques on bridges, tunnels, and monuments, including. • renewing the road surface; • concrete repairs; • renewing cover stones and footpaths; • waterproofing; • the reinforcement of structures; • general facade renovations.

 • Suntem o familie de ingineri sot si sotie cu 15 ani vechime in domeniu cu experienta in confectia pentru femei si copii absolventi ai Facultatii de Textile din Iasi, cu master in proiectarea si modelarea imbracamintei. Avem experienta in proiectarea pe sisteme CAD ca gerber si gemini cad si pe sisteme de normare REFA ( timpi si metode). Cautam de lucru oriunde in tara ( suntem dispusi la relocare). Daca sunteti interesati de o colaborare ne puteti contacta la nr de telefon: 0748365098 Romi sau 0720186559 Nora

 • 2

  Inginer mecanic cu facultate si masterat in strainatate, realizez desene si proiecte in doua si trei dimensiuni cu AutoCad si Inventor. Proiectare, analiza structurala FEM statica si dinamica, alegerea materialelor, a procedeelor tehnologice si mecanizmelor. Emilian

 • 1

  SC GAMARO DINAMIC STRCUTURE SRL, angajeaza in conditii avantajoase : INGINER ELECTRIC/MAISTRU ELECTRICIAN Cerinte: experienta pe post Oferta: Se va negocia in urma interviului Loc.: Constanta, Romania Informatii la tel: 0731334352 Rugam sa ne trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:

 • 4

  SC NORD - EST MEDICAL S.R.L. IASI, angajeaza: INSPECTOR SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA/CADRU TEHNIC PSI Cerinte: - Studii superioare (tehnice) - INGINER - certificat - Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI/SU - Absolvent al cursului de perfectionare in domeniul SSM (80 ore) sau al Masterului - Cunoasterea legislatiei si standardelor de specialitate pe linie de SSM; - Cunoștințe avansate MS Office (Word, Excel, Powerpoint) - Permis conducere categoria B, RELATII LA TEL. 0747.880.848 E-MAIL : nordestmedical@gmail.com

 • Inginer constructor cu mare experienta caut loc de munca .Tel 0735189985

 • S.C EiD S.R.L angajeaza inginer instalatii pentru constructii. Conditii avantajoase de munca. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la Nr. 0733623333 sau E-mail: Eurointech@yahoo.com

 • 1

  Societate comercială angajează mecanic reparatii Cerințe: - experienta vasta obligatorie in repararea autocamioanelor si utilajelor de mare tonaj Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, vă rugăm sunați la nr. de telefon afișat.

 • Cautam Inginer Tehnolog pentru productia de incaltaminte, care sa indeplineasca urmatoarele criterii: - Absolvent studii superioare de profil - Experienta minim 4-5 ani post similar (tehnolog incaltaminte) - Cunostinte de limba italiana reprezinta un avantaj - Cunostinte operare PC: Ms Office, internet - Bune abilitati de comunicare, organizare si de solutionare a problemelor Ce iti oferim? - Salariu de baza atractiv - Bonuri de masa - Decontare transport - Asigurare medicala - Oferta cazare pentru relocare - 25 zile de concediu de odihna / an Programul de lucru este de Luni pana Vineri, in intervalul 07:00-15:30.

 • 4

  !!! O B L I G A T O R I U !!! EXPERIENȚA ȘI/SAU STUDII IN DOMENIU Cunoștințe operare echipamente topografice (Sistem GPS, Statie Totala, Nivela Optica) Cunoștințe softuri CAD (AutoCAD, MapSYS, TopoSys, Global Mapper,) Cunoștințe medii Microsoft Office, Google Earth, Mail Program flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă uneori, Salariu, comisoane și bonusuri in funcție de cunoștințe, Aveti posibilitatea de a atașa CV prin obțiunea "Trimitere mesaj"

 • 5

  Firma instalatii electrice si automatizari angajeaza tehnician / electromecanic / absolvent profil electrotehnic, posesor permis conducere cat. B. Prezinta avantaj cunostinte de instalatii electrice . Relatii la tel.: sau puteti trimite CV la

 • 3

  Ai experienta ca Inginer Proiectare? Seriozitatea si profesionalismul sunt calitati care te definesc? Iti doresti sa inveti si sa te perfectionezi la locul de munca? Daca raspunsul tau este DA, atunci abia asteptam sa ne cunoastem! Esti canditatul ideal daca indeplinesti urmatoarele cerinte: • Absolvent al unei facultati tehnice, preferabil Facultatea de Mecanica; • Experienta in proiectarea echipamentelor industriale si structuri metalice; • Cunostinte la nivel mediu sau avansat a programului SolidWorks; • Cunostinte la nivel de baza a programului AutoCAD sau DraftSight; • Cunostinte la nivel de baza a programelor Microsoft Excel, Word, Outlook; • Experienta in rezolvarea problemelor aparute in productie; • Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu/avansat; • Cunoasterea limbii franceze sau germane reprezinta avantaj; • Spirit de echipa; • Persoana sociabila; • Disponibil pentru deplasari la client in tara si in strainatate pe termen scurt; Descrierea jobului Responsabilitati tale vor fi: • Preluarea proiectului si stabilirea detaliilor impreuna cu clientul; • Conceptia in 3D a produselor si ofertarea lor conform cerintelor clientului; • Intocmirea dosarului 2D si nomenclatoarelor aferente pentru executie; • Mentinerea relatiilor cu clientii; • Suport tehnic pentru proiectele in curs; • Deplasare la client pe termen scurt in caz de nevoie; Te intampinam cu urmatoarele beneficii: • Pachet salarial motivant; • Tichete de masa; • Transport in comun decontat; • Telefon mobil; • Asigurare medicala privata; • Diurna in caz de delegare; • Formare profesionala; • Posibilitate de avansare in cadrul firmei; Alatura-te echipei Profinox!

 • Societatea Comerciala MIMO SRL, cu o vechime de peste 28 de ani pe piata tamplariei de aluminiu, angajeaza : Inginer ofertare - proiectare - in cadrul Departamentului Tehnic din BUCURESTI (Dimitrie Pompei nr. 10 A, sect 2, Cladirea Conect 3, parter; ) - fulltime Conditii minime : studii superioare tehnice si cunostiinte in Autocad, Schucal, etc Experienta in domeniul tamplariei de aluminiu/fatadelor prezinta avantaj . Se ofera un pachet salarial deosebit . Asteptam CV-urile celor interesati la adresa: mimo @ mimo . ro ! MIMO SRL te asteapta! #autocad #cv #bucuresti #post #mimo

 • In cautarea unui post de inginer mecanic , cu o experienta de 10 ani de mentenanta corectiva cat si preventiva

 • 2

  CLIMA THERM CENTER IAȘI angajează TABLOTIER !

 • 1

  ANGAJAM DEVZIER CU EXPERIENTA

 • Angajam inginer constructor structurist specializat in constructii civile (structuri de beton - blocuri) si constructii industriale ( hale industriale) Candidatii vor indeplini urmatoarele cerinte: - conduce echipe de 15-20 de muncitori - programeaza lucrarile si muncitorii in avans - intocmeste comenzile de materiale din timp - respecta graficele si termenele stabilite Societatea noastra asigura urmatoarele: - salar motivant si la timp - masina de serviciu - telefon Relatii la telefon Cv-uri pe e-mail

 • 1

  Societatea CIVITAS angajeaza agenti securitate fabrica GARRETT! Zona Militari/ Blv. Iuliu Maniu/sector 6! Oferta: - salariu atractiv plus tichete de masa in functie de obiectiv - toate sporurile + orele suplimentare calculate conform legii - plata la timp a salariului - echipament de lucru adecvat solicitarilor si cerintelor beneficiarilor - contract de munca in conditiile legii - alte beneficii in functie de performanta Cerinte post: • disponibilitate de lucru in ture 12/24; • atestat profesional de agent securitate, reprezinta un avantaj; Pentru mai multe informatii: .

 • SC TOTAL TOPO PROIECT SRL, angajeaza in conditii foarte avantajoase topograf autorizat minim categoria D. Auto de serviciu, aparatura performanta, salariu si bonusuri, conditii de munca exceptionale.

 • Suntem o companie de constructii si amenajari interioare in plin proces de extindere locala si regionala. Suntem o echipa care munceste si care si-a facut un renume din calitatea serviciilor si produselor oferite si nedorim sa ramanem asa. Daca ai energie si dorinta de a reusi, daca ai abilitati de comunicare si poti relationa usor atat cu clientii cat si cu colegii atunci esti angajatul pe care il cautam. Ce iti oferim: • un salariu fix generos; • conditii de lucru moderne, intr-un sistem profesionist (masina, telefon, PC); • sanse reale de dezvoltare; • sprijin permanent din partea colegilor. Ce ne dorim: • conştiinciozitate, corectitudine, seriozitate şi exigenţă, personalitate energică, gândire pozitivă, amabilitate; • capacitate de comunicare interactivă; • abilitatea de a lucra şi de a lua decizii independent, dar şi în echipă; • capacitatea de a coordona o echipa; • spirit de observaţie, simţ pentru detaliul semnificativ, memorie vizuală; • rezistenţă la sarcinile de lucru repetitive. Ce conditii trebuie sa indeplinesti: • studii tehnice, constituie avantaj; • experienta in coordonarea activitatii proceselor de productie astfel incat productia sa fie realizata la calitatea si termenele cerute, constituie un avantaj; • cunostinte tehnice si de prelucrari pe Masini Unelte; • abilitati dezvoltate dе utilizare a calculatorului operare PC (pachet microsoft office, adobe, etc); • persoana dinamica, flexibila, cu abilitati dezvoltate dе organizare si coordonare. Daca ai citit pana aici inseamna ca ti se pare interesant, trimite-ne un CV la sau suna la tel.: 0744.791122 pentru detalii.

 • 3

  strungari, frezori, rectificatori, coordonator productie, CNC

 • 14

  Descrierea postului: intocmeste necesar materiale; lanseaza si urmareste comenzi de materiale; realizeaza desene de executie/montaj; tine legatura cu furnizorii; Cerinte: student (a) sau absolvent(a)Facultate de Constructii; cunostinte bune de operare PC; uitilizarea programului AUTOCAD, WINDEV; cunoasterea sistemului de achizitii si licitatii prin SEAP constituie avantaj; cunostinte de limba engleza; abilitati de comunicare; reprezinta avantaj experienta in constructii metalice, inchideri tabla, panouri sandwich. Oferta (beneficii, bonusuri): - Salariu motivant; Program de luni pana vineri de la 09.00-17.00 ; program flexibil pentru student; Atmosfera prietenoasa; Colectiv tanar; Activitatea se desfasoara la birou(zona Nicolae Grigorescu).

 • Angazej inginer in constructii pentru ofertare

 • 4

  Angajez mecanici turisme si camioane Locatie : candesti , buzau PRET : 4500 LEI Pretul se discuta la telefon Pentru mai multe detalii va rog sa sunati Multumesc Banu Laurentiu 0745 702 022 / 0752138008

 • 7

  Angajam inginer / electricieni in domeniul instalatiilor si retelelor electrice cu/fara experienta si calificare in domeniu. Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa in functie de competente. Detalii mai multe se obtin in urma interviului.

 • Salveaza cautarea