Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala angajeaza inginer constructor/student in an terminal pentru supervizare activitati de constructii, intocmire devize.

 • Realizează ofertele tehnico-economice, în conformitate cu caietele de sarcini și proiectele aferente, pentru execuția lucrărilor de construcții - instalații (rezistență și arhitectură, reprezinta un avantaj) Analizează documentația tehnică de intrare - cerere de ofertă, proiect, caiet de sarcini, listele de cantități (extrage listele de cantități din proiect dacă acestea nu există) Realizează devizul ofertă prin încadrarea pe articole de deviz în programe specializate, realizează dosarul de ofertare Managementul contractelor din punctul de vedere al postului. Experiență în licitații publice (SEAP);

 • 1

  • Ofer servicii RSVTI si Insp. SSM-SU doar part/time

 • CERINȚE: - Studii superioare tehnice; - Experiență anterioară de minim 3 ani în roluri de monitorizare a producției sau îmbunătățire a proceselor de producție; - Experiență solidă în gestionarea proiectelor; - Cunoștințe și experiență în utilizarea și implementarea dе instrumente dе îmbunătățire continuă (de ex. 5S, Kaizen) constituie avantaj; - Capabilități dе analiză și sinteză, planificare și organizare; - Bune abilități tehnice, dar și abilități dе colaborare, comunicare, prezentare și prioritizare; - Agilitate la învățare, proactivitate, orientare către identificarea dе soluții; - Atitudine pozitivă, spirit de echipă; - Nivel avansat MS Office; - Cunoștințe avansate de limba Engleză; - Orice alte certificări în domeniu constituie un avantaj. RESPONSABILITĂȚI: - Urmărește aplicarea corectă în producție a tehnologiilor, urmărește eficiența proceselor, propune și implementează măsuri de îmbunătățire a proceselor în vederea reducerii pierderilor pe fluxul de producție; - Analizează date legate de performanța proceselor, inițiază și participă activ la activități de îmbunătățire continuă; - Se menține la curent cu noutățile din domeniu, studiază fezabilitatea transpunerii în cadrul fabricii și propune introducerea de cele mai bune practici din domeniu, pe care ulterior le transpune în proceduri standardizate; - Monitorizează functionarеa corespunzătoare a еchipamеntеlor pе liniile tеhnologice; - Participă la omologarea și lansarea în producție a produselor noi și a noilor echipamente de productie. - Identifică oportunități de optimizare și propune soluții de îmbunătățire pentru modul de lucru al personalului productiv; - Oferă îndrumare pentru echipele de producție și mentenanță pentru a îmbunătăți practicile și procedurile de lucru, asigurând că acestea sunt definite în conformitate cu Sistemul de Management al Calității; - Promoveză sistemul sugestiilor de îmbunătățire și inițiativele de eficiență și optimizare a costurilor în rândul angajaților, evaluează sugestiile primite și supervizează implementarea lor. OFERIM: - Salariu motivant; Pachet salarial atractiv - Tichete de masă; - Posibilitate de dezvoltare a carierei; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Mediu de lucru plăcut, dinamic; - Posibilitatea de a lucra într-un domeniu care se află într-o continuă expansiune.

 • Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza inginer pentru service centrale termice, puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, dar nu sunt obligatorii, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim:traininguri de specializare, pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • 2

  SC NORD - EST MEDICAL S.R.L. IASI, angajeaza: INSPECTOR SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA/CADRU TEHNIC PSI Cerinte: - Studii superioare (tehnice) - INGINER - certificat - Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI/SU - Absolvent al cursului de perfectionare in domeniul SSM (80 ore) sau al Masterului - Cunoasterea legislatiei si standardelor de specialitate pe linie de SSM; - Cunoștințe avansate MS Office (Word, Excel, Powerpoint) - Permis conducere categoria B, RELATII LA TEL. 0747.880.848 E-MAIL : nordestmedical@gmail.com

 • Societate comerciala ISCIR, angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, revizii tehnice periodice, interventii / reparatii centrale in garantie si post-garantie; experienta minima in domeniu 1-2 ani; se asigura pachet salarial atractiv, bonuri de masa, masina si telefon de serviciu; posesor permis de conducere categoria "B".

 • 1

  Experienta minim 2-3 ani in activitate de service si mentenanta echipamente; Absolvent profil electromecanic sau electrotehnic; Limba engleza reprezinta un avantaj; Constituie avantaj: cunostinte de automatizari, electronica, electrica Disponibil de lucru in 3 schimburi. Principalele responsabilitati: Desfasoara activitati de diagnosticare, intretinere, revizii si reparatii curente/capitale pentru echipamentele si utilajele din companie, in conformitate cu documentatia tehnica aferenta.

 • Constructii SA Sibiu, societate cu experiență și proiecte în derulare, pentru santierele din tara, angajeaza: 1. Manager Proiect - constructii civile- 2. Sef santier Descriere companie: • Produse prefabricate din beton pentru constructii: stalpi, grinzi, pereti, elemente de acoperis; prefabricate, tuburi pentru lucrari hidroetilitare, etc; • Lucrari de constructii a halelor industriale si comerciale; • Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; • Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor. Cerinte: - Studii superioare tehnice, cursuri de specialitate - Cunostinte de specialitate, corectitudine, implicare. Descrierea jobului: - Intocmirea graficului (fizic si valoric general de executie pentru respectarea termenelor contractuale) - Asigura derularea contractelor cu subanteprenorii si anteprenorii de specialitate. - Asigurarea resurselor umane, materiale, servicii pe perioade de timp conform graficelor de executie. - Prospectarea pietei, selectia, evaluarea ofertelor si propunerea contractelor de subantrepriza si antrepriza de specialitate la inceputul lucrarilor si pe tot parcursul desfasurarii acestora - Asigura respectarea contractului de antrepriza generala, respectarea proiectelor de executie - Raspunde de predarea lucrarilor conform conditiilor contractuale (termene, calitate).

 • 1

  Companie multinațională din domeniul construcțiilor angajează Maiștrii/Șefi de echipa: - Lăcătuși mecanici - Vopsitori - Tubulatori - Schelari montatori - Montatori structure metalice - Personal/Ajutor montaj - Sudori Responsabilități: - Supraveghează echipa din subordine - Stabilirea necesarului de resurse materiale, echipamente - Monitorizarea execuției din punct de vedere a cantității, calității și respectării termenului, conform proiectului - Întocmește documentații necesare Cerințe: - Experiență și studii în domeniu Se asigură transportul, cazarea, masa și 10 zile de concediu la 3 luni cu transport asigurat. Detalii la 0758103467 sau S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru: http://www.professional.com.ro/gdpr/

 • 3

  Inginer CFDP cu experienta de peste 8 ani in ofertare, intocmesc devize pentru orice tipuri de constructii (drumuri, poduri, civile, apa-canal, instalatii etc), propuneri financiare si propuneri tehnice in vederea participarii la licitatii, situatii de lucrari in programul de devize DOCLIB. Pretul se stabileste in functie de natura si complexitatea lucrarilor.

 • 3

  SC Miral Instal Company SRL cu sediul in Bucuresti, angajeaza 1.Instalatori gaze /sanitar,contract de munca pe durata nedeterminata,efectuam lucrari in Bucuresti si Ilfov,asiguram cazare la cerere. Salariul oferit este intre 2500-3500 lei in functie de realizari. 2.Sudor electric/ autogen contract de munca pe durata nedeterminata,efectuam lucrari in Bucuresti si Ilfov,asiguram cazare la cerere. Salariul oferit este intre 2600-3800 lei in functie de realizari. 3.Buldoexcavatorist /masinist utilaje, contract de munca pe durata nedeterminata,efectuam lucrari in Bucuresti si Ilfov,asiguram cazare la cerere . Salariul oferit este intre 2700-3800 lei in functie de realizari.

 • 2

  Obiectivele postului - Supravegherea și executarea operațiunilor tehnologice de fabricare a tuburilor PAFSIN/GRP (din rasina cu fibra de sticla si nisip) prin infasurare continua in condiții de calitate corespunzătoare. -Realizarea producției conformă cu programul stabilit, cu respectarea intocmai a diagramelor si rețetelor de fabricație prescrise. - Verifica si reglează parametrii utilităților folosite in procesul de fabricație: rasina, nisip, fibra de sticla -Organizează procesul de producție in vederea realizării acestuia si repartizează personalul pe linia de fabricație, in concordanta cu calificarea si cu fazele de fabricație. -Asigura respectarea parametrilor cantitativi si calitativi ai produsului in fiecare faza de fabricație. -Urmărește si gestionează zilnic materiile prime si materialele auxiliare folosite in procesul tehnologic de fabricație, pentru a preintampina eventualele stagnări din cauza lipsei in cantitati suficiente a acestora. -Supraveghează buna funcționare a echipamentelor si utilajelor. -Verifica cantitativ si calitativ stocurile de materie primă primite de la schimb si ia masuri in cazul in care acestea nu asigura realizarea producției programate sau nu corespund normelor de calitate. -Urmărește si controlează procesul tehnologic pe faze de fabricație. -Controlează calitatea produselor finite si in funcție de deficientele constatate, ia masuri de remediere. -Completează documentele primare de urmărire a parametrilor tehnologici privind calitatea si cantitatea produsului in fiecare faza de fabricație. -Monitorizeaza funcționarea instalațiilor de fabricație a tuburilor și mufelor(materii prime, rulare, infasurare,etc) in funcție de parametrii cantitativi si calitativi ai sortimentului de tuburilor/mufelor ce urmeaza a se realiza. -Monitorizează parametrii tehnologici de producție pentru incadrarea in parametrii stabiliți in diagrama de producție, prin intervenție asupra dispozitivelor de comanda. -Identifica si analizeaza natura defecțiunilor aparute si cauzele care le-au generat. -Efectuează intervenții in vederea restabilirii funcționarii in parametrii stabiliți ai instalațiilor si utilajelor in cazul unor defecțiuni accidentale. -Asigura stocurile de țeava in cantitatie si sortimentele solicitate de către departamentul logistica. -Verifica piesele de schimb si asigura necesarul pentru fiecare tura de lucru. -Prelevează periodic mostre pentru analize, conform schemei tehnologice de control si înregistrează rezultatele analizelor in fisele de urmărire.

 • Fabrica MULTIMETAL - Companie producătoare de utilaje industriale, linii tehnologice, echipamente şi componente industriale angajeaza PROIECTANT UTILAJE INDUSTRIALE Responsabilitatile postului: - Realizeaza activitati de proiectare asistata de calculator, proiectare 2D, 3D si realizarea desenelor de executie pentru constructii metalice, instalatii si utilaje industriale pentru diverse domenii industriale; - Intocmeste schite de principiu si liste estimative de materiale in vederea realizarii proiectelor in care este implicat; - Ofera informatii tehnice si asigura suportul necesar catre departamentul de productie pe parcursul derularii proiectului; - Analizeaza lista de cerinte (ce poate contine informatii cum ar fi: dimensiuni de gabarit, forte, energia, fiabilitatea, protectia mediului, numarul de exemplare, cerinte specifice, etc.); - Se documenteaza asupra realizarilor din domeniul temei de proiectare; - Defineste si semnaleaza problemele esentiale de solutionat; - Realizeaza proiectarea conceptuala (realizarea mai multor variante de solutionare a temei, evaluarea tehnico economica si selectia solutiei de principiu) si proiectarea functionala; - Realizeaza proiectarea constructiva de ansamblu (ex.: proiectare forma, dimensionare, verificari, evaluare tehnico-economica, reprezentare grafica) si constructiva de detaliu (ex.: realizarea desenelor de executie, de montaj, a listei de repere); - Desfasoara activitati complexe in domeniul elaborarii documentatiei grafice; - Realizeaza documentatia grafica 2D, 3D pentru proiectele companiei; - Foloseste schitele tehnice pentru a redacta si interpreta documentatia tehnica de realizare a produselor; - Detaliaza modele (desene de executie, subansamblu, ansamblu) cu ajutorul aplicatiilor de tip CAD; - Stabileste standardele care trebuie respectate in fazele de executie si montaj; - Urmareste modul de executie si montaj al echipamentelor proiectate; - Asigura asistenta la fabricatie pentru produsele proiectate; - Propune masuri pentru imbunatatirea fiabilitatii produselor proiectate; - Face interventii asupra proiectelor prototip. Dupa testarea proiectului in functiune, face modificarile necesare in schite. Inmaneaza documentatia celor care raspund de aplicarea ei in procesul de productie; - Mentine o colaborare stransa cu personalul tehnic implicat in realizarea proiectului; - Raporteaza periodic către superiorul ierarhic stadiul desfasurarii proiectelor; - Livreaza la termenele stabilite si comunicate de superiorul ierarhic, toate desenele tehnice/ intreg proiectul pentru produsele solicitate conform parametrilor stabiliti. Cerintele postului: - Studii superioare; - Experienta tehnica relevanta ca Inginer Proiectant: minim 5 ani; - Utilizare avansata a softurilor specifice de proiectare: Solidworks, Catia, Autodesk, Pro Engineer, Solid Edge (cunoasterea mai multor programe specifice constituie un avantaj) Asteptam CV-urile dvs pe adresa de email

 • 2

  Cerințe: - Absolvent al Facultății de Construcții / Inginerie Electrică; - Experiență de minim 3 ani în construcții / execuție; - Excelente cunoștințe de utilizare a computerului MS Office, AutoCAD (mediu-avansat), ArhiCAD; - Limba engleză - prezinta avantaj; - Permis de conducere categoria B; - Foarte bune abilitati de comunicare, seriozitate, implicare, capacitate de analiza si sinteza; - Capacitatea de a lucra in echipa, abordarea pozitiva a sarcinilor de lucru; - Disponibilitate pentru lucru în condiții de stres. Condiții şi responsabilități: - Studiеrеa prоiеctului si supervizarеa exеcutiei pеntru lucrаri dе intalаtii in cоnstructii: sanitаre, vеntilаtie, climаtizarе, tеrmicе, elеctricе еtc. - Intocmire rеfеrаte dе аrovizionаre pentru materiаlеle carе trеbuie puse in lucrare, conform proiectului. - Întocmire devize, calculații preț; - Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție; - Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite; - Ia măsuri pentru îndeplinirea normelor și graficului de lucru la modificările solicitate; - Asigură fișe, desene și alte documentații necesare modificărilor; - Îndrumă personalul în executarea cât mai eficientă a lucrărilor. - Urmăreşte şi răspunde de realizarea în termen a lucrărilor primite; - Urmărește implementarea modificărilor pe șantier. Beneficii: - Contract individual de muncă perioadă nedeterminată; - Salariu motivant , stabilit în urma interviului.

 • Firma de constructii angajeaza inginer instalatii / constructii pentru supervizare lucrari.

 • 5

  Descrierea Companiei ICA Research & Development este o companie în care tradiția cercetării românești în domeniul științelor alimentare se îmbină cu succes cu noile tehnici analitice. Astfel, ICA R&D oferă – direct sau prin intermediul partenerilor săi internaționali - o gama foarte larga de teste fizico-chimice și microbiologice, care acoperă peste 99% din necesarul de teste realizate de oricare dintre societățile sau instituțiile care activează în domeniul alimentar – fie ca vorbim de producători, de procesatori, de importatori sau de autorități ale statului. În vederea realizării obiectivelor de cercetare științifică și testare ICA R&D s-a dotat cu cea mai înaltă tehnologie disponibilă la acest moment, oferind clienților precizie și înaltă rezoluție analitică prin intermediul unor procese automatizate și a utilizării unor tehnologii analitice de ultimă ora. Profilul candidatului  Studii superioare într-un subdomeniu relevant încadrării: științe alimentare, biotehnologie, biochimie, biologie, farmacie, stiinte medicale, stiinte agricole, ecologie;  Experiența lucrului într-un laborator de testare microbiologica (de preferință, laborator de testare a alimentelor): ca analist, de minimum 2 ani, sau ca tehnician, de minimum 5 ani;  Fluență în limba engleza (de preferat nivel minim C1);  Cunoștințe de managementul calitatii în laboratoarele de testări (ISO 17025) și de biosiguranță (BSL-2); rigoare în aplicarea procedurilor;  Cunoștințele despre calitatea mărfurilor alimentare și de siguranță alimentară, constituie un avantaj;  Disponibilitatea de a lucra după un program flexibil;  Abilități de utilizare a aparaturii de laborator și de calcul;  Abilități de organizare eficientă a lucrului;  Abilități sociale (lucrul în echipă, comunicare) și toleranță la stres (generat de activitatea continuă și repetitiva); Responsabilități Candidatul selectat va fi încadrat ca responsabil de încercari în Laboratorul de Microbiologie și va avea urmatoarele responsabilități:  Testarea microbiologică a probelor de produse alimentare, furaje și ape potabile, precum și a celor de mediu, prin metode microbiologice clasice si alternative (imunoenzimatice, biochimice);  Gestiunea culturilor pure;  Participarea la activitățile de dezvoltare de noi metode analitice, ori de verificare a competenței laboratorului în aplicarea metodelor implementate;  Verificarea aplicării procedurilor de biosiguranță și sanitație în laborator prin efectuarea de teste de mediu;  Participarea la cursuri de instruire interne si/sau externe;  Coordonarea tehnicienilor și laboranților care deservesc responsabilul de încercari în efectuarea analizelor;

 • 9

  Societate comerciala cu sediul in Chitila angajeaza cu norma intreaga muncitori necalificati in domeniul metalurgic cu posibilitatea calificarii la locul de munca. Conditii salariale avantajoase,sporuri decontare transport si bonuri de masa. Detalii la telefon 0732830287

 • Clientul nostru este un important producator de utilaje industriale automatizate, cat si un distribuitor de componente industriale, din Oradea! Angajam Inginer electronist pentru proiectare hard si soft, cu experienta! Se accepta relocare! Cerinte: - Absolvent studii superioare (Electronica, Automatica); - Experienta profesionala de minimum 1 an in domeniul proiectarii PLC; - Foarte bune cunostinte de limba engleza; - Capacitate de analiza si sinteza. Responsabilitati: - Conceptie scheme electrice cu aparatura complexa – automate programabile (PLC); - Planifica, coordoneaza si participa la executia lucrarilor de interventie asupra tuturor utilajelor, echipamentelor si instalatiilor din fabrica; - Analizeaza cauzele defectelor si defineste actiuni de prevenire ale acestora; - Asigura functionarea sistemelor de automatizare in paramentrii tehnici stabiliti; - Asigura suport la realizarea proiectelor de instalari si punere in functiune. Beneficii: - Program de lucru: luni-vineri, 08:00-16:30; - Oferta salariala negociabila; - Posibilitate decontare abonament. Contact de luni-vineri, 09-17 0742.565.886 hr.office(A rond)gaminvest.ro

 • Angazam inginer statie ITP

 • Salveaza cautarea