Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ingineri Maramures

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam Sef Santier/Project Manager

  Daca aveti experienta in organizarea si gestionarea santierului sinteti la noi la locul potrivit. Sintem o firma cu aproximativ 80 de angajati si avem contracte pentru urmatorii 3 ani in domeniul montajului Fibrei Optice in Regiunea Hannovra. Angajarile se fac pe Germania cu salarii corespunzatoare! Asteptam CV urile Dumneavoastre. Tel.:

 • 8

  Angajam Inginer Ofertare

  Cautam coleg responsabil pt. postul: Inginer Ofertare pt. Punctul de Lucru din Baia Mare: Cerinte: - studii tehnice superioare - permis B cu experienta - ideal cunostinte de Autocad - experienta de lucru in domeniu tehnic/ constructii constituie avantaj Responsabilitati: - intocmirea, gestionarea si optimizarea ofertelor financiare(detalii despre portofoliul de produse pe www.accesindustrial.ro) - organizarea, coordonarea si gestionarea lucrarilor - dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii companiei

 • Societate comerciala profil constructii angajeaza ingineri constructori

  Societate comerciala angajeaza ingineri constructii pentru retele de apa si canalizare, drumuri in judetul Caras Severin.

 • 7

  Inginer Instalatii / Inginer Ofertare

  EiD esta in cautarea unui Manager Instalatii / Ofertare instalatii pentru Constructii Civile, Locatie: Baia Mare Responsabilitati: - Intocmeste oferte de instalatii, - Urmărește calitatea execuției lucrărilor; - Menține legătura cu Beneficiarii - Urmărește și respectă termenele de execuție prevăzute în contracte; - Intocmește rapoarte zilnice, săptămânale si lunare privind stadiul lucrărilor de instalații. CERINTE: - Studii superioare de inginerie a instalațiilor; - Experiență în domeniul instalatiilor/constructiilor de minim 2 ani; - Cunoștințe MS Office și Autocad; - Permis de conducere B; - Cunoștințe limba engleză la nivel minim - Aptitudini de management și organizare/coordonare a proiectelor de instalații sau a mai multe proiecte de Construcții Civile; - O bună capacitate de relaționare cu colegii dar și cu beneficiarii proiectelor. BENEFICII: - Pachet salarial motivant; - Desfasurarea activitatii intr-un mediu stabil si placut; - Masina de serviciu,laptop, telefon Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de EiD in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care EiD desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul EiD care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.. Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va preluam datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

 • 1

  Societate comerciala angajeaza ingineri constructori

  Societate comerciala angajeaza ingineri constructori pentru lucrari de retele alimentare apa, lucrari de canalizare, statii de epurare, drumuri, in judetul Alba.

 • 1

  Societate comerciala cu profil constructii angajeaza ingineri constructori.

  Societate comerciala cu profil constructii angajeaza ingineri constructori pentru lucrarile sale de alimentare cu apa, canalizare, constructii civile si constructii de drumuri din zonele Alba, Caras Severin, Bacau, Maramures. CV-urile se trimit la adresa de mail

 • Inginer Drumuri si Poduri - Responsabil Tehnic cu Executia - Caut Colaboratori

  Inginer Drumuri si Poduri - Responsabil Tehnic cu Executia - Caut Colaboratori in Maramures Satu Mare Pentru mai multe informatii la numarul de telefon .

 • 3

  Societate comerciala, profil constructii angajeaza ingineri

  Societatea Prof Con Invest SRL angajeaza ingineri constructori (CCIA, CFDP, instalatii) pentru lucrarile de canalizare, statii de epurare, drumuri pe care le are in derulare.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Maramures
Salvează căutarea