Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Salaj Zalau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam ingineri

  Firma de constructii retele apa si canalizare,(antreprenor general) angajeaza pentru proiect in derulare in localitatea Zalau,urmatorul personal: -inginer lucrari tehnico edilitare(retele de apa si canalizare) -inginer constructii civile -inginer topometrist Se ofera salar atractiv Mai multe informatii la nr.

 • Angajez muncitor - tencuieli mecanizate Zalau

  Angajez muncitor în vederea lucrărilor de constructii privind tencuielile mecanizate. Un avantaj important ar fi experienta in domeniu. Detalii privind aspectele salariale si tot ce presupune angajarea le puteți primi la urmatorul numar de telefon: sau .

 • 5

  Angajam inginer constructii civile si/sau arhitect

  ECOPROIECT SRL angajeaza INGINER CONSTRUCTOR si/sau ARHITECT pentru postul de proiectare in constructii. Cerinte: - Studii finalizate in domeniul constructiilor (absolvent al Facultatii de Constructii/ Facultatea de Arhitectura ); - Cunostinte privind intocmirea si urmarirea documentatiei DTAC, PTh+DDE; - Cunostinte in Archicad 22, Axis sau Robot constituie avantaj; - Experienta in domeniu constituie un avantaj; - Capacitate de analiza si sinteza, organizare si rigurozitate; - Limba engleza nivel mediu; Dorim sa investim si in persoane fara experienta cu care sa dezvoltam o relatie de lunga durata; Beneficii: - Lucrul intr-o echipa tanara si motivata; - Dorinta de colaborare pe termen lung; - Deschiderea pentru a angaja persoane fara experianta; - Salariu atractiv si proportional cu nivelul cunostintelor acumulate;

 • manager proiect constructii

  Cautam persoana cu experienta ca si inginer constructor si manager de proiect; Studii in domeniu Facultatea de Construcții Permis de conducere. Munca in echipa, leadership, implicare Asumarea responsabilitatii, comunicare in timp real. Implicarea in proiecte de portofoliu, echipa cu colegi cu vasta experienta. Dotare consistenta a companiei. Capacitate financiara foarte buna in derularea proiectelor. Bonusuri în funcție de performanță; Salariu motivant 7000 -10 000 RON/ lună net; CV- la adresa :

 • angajam inginer proiectare constructii

  Inginer constructii civile si industriale Căutăm Inginer Proiectant Construcții Civile , companie cu o vechime de 30 de ani pe piața construcțiilor civile și industriale. Compania s-a remarcat in ultimii ani cu proiecte de anvergura , civile, industriale, srumuri si poduri. Suntem cu precadere axati pe lucrari civile si comerciale/servicii. Cerințe: Experiența într-o poziție similară un plus in evaluare , dar suntem deschisi colaborarii si cu ingineri/arhitecti aflati la inceput de drum. Studii superioare tehnice în domeniul construcțiilor civile și industriale sau arhitectura Atitudine proactivă și spirit de echipă; Cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional; Cunoașterea programelor: AutoCAD, Revit, 3DsMax (sau similare ) și Microsoft Office și experiența în domeniu reprezintă un avantaj. Responsabilități: Stabilește termenele de realizare necesare a construcțiilor și cele mai facile soluții de producție; Planifică i proiectează sisteme i structuri pentru construc ii utilizând programe de design computerizat i instrumente de desen tehnic; Colaborează cu inginerii de proiect pentru predarea schemelor, rapoartelor și proiectelor; Monitorizează și evaluează calitatea modelelor din fiecare parte a procesului de proiectare; Întocmește documentația de proiectare și de execuție a proiectelor respectând și aplicând normele legislative privitoare la procedurile și instrucțiunile tehnice de muncă; Respectă datele estimate de predare a proiectelor. Beneficii: Salariu motivant; Mediu de lucru plăcut; Posibilități de specializare. Posibilitate de lucru in acord, project based. Dotare tot ce este necesar pentru desfasurarea activitatii ( deschisi in a face investitiile necesare ) Acoperim cheltuielile curente ( transport, telefon , etc ) Salariu prognozat 7500 ron ( + sau - ) in baza evaluarii, aptitudinilor. CV / mail intentie la adresa

 • Angajam ajutor topograf santier

  Echipa noastră vrea sa se extindă cu încă un coleg topograf pentru munca de teren în șantier - Alba Iulia/Zalau . Detaliile salariale, programul de lucru vor fi discutate în cadrul interviului.

 • 1

  Anunt de angajare- Jud. Salaj

  Societatea HILCAR BUILDING S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Municipiul Zalău, Strada OBORULUI, Nr. 15, Județ Sălaj, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J31/706/2017, cod unic de inregistrare 38244037 Ofera spre ocupare urmatoarele posturi: - ZIDAR ROSAR-TENCUITOR COD COR 711205- 9 posturi vacante; - ZUGRAV- COD COR 713102- 6 posturi vacante; - FIERAR-BETONIST- COD COR 711402- 5 posturi vacante; - DULGHER RESTAURATOR- COD COR 711502- 2 posturi vacante; - SUDOR CU ARC ELECTRIC ACOPERIT SUB STRAT DE FLUX- COD COR 721204- 5 posturi vacante. Specificatiile postului: - Experienta detinuta de catre candidat in cadrul altor persoane juridice straine constituie un avantaj ; - Cunostinte de limba engleza (vorbire, scriere, citire) constituie un avantaj ; - Capacitate de organizare si planificare a sctivitatilor curente. Procedura de selectie : transmitere CV-uri la adresa de email afisata. Locul desfasurarii activitatii : Jud. Salaj Va multumim pentru interesul acordat !

 • 1

  Angajam montator tamplarie PVC

  NICOMI Zalau angajaza coleg cu calificarea de montator tamplarie PVC

 • 1

  Angajez personal constructii, Zalau si imprejurimi

  * Firma SRL cu sediu social in Romania este in cautare de muncitori in domeniul constructiilor. - CERINȚE Experiența în domeniul construcțiilor costituie un avantaj; Seriozitate, loialitate, profesionalism, și hărnicie în executarea sarcinilor de lucru; - AVANTAJE: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu detașare în Franta și cu toate taxele plătite; Se asigură cazare de către firmă; Se asigură transport de către firmă, de la cazare la șantier; Salarizare în funcție de experiența și rezultatele fiecărei persoane în parte. Pentru mai multe informații, contactează-ne la nr.:

 • 1

  Awe infra srl

  Firma de constructii retele apa si canalizare,(antreprenor general) angajeaza pentru proiect in derulare in localitatea Zalau,urmatorul personal: - operator utilaje - muncitori Informatii la nr. de tel.

 • 1

  Loc de munca

  Necalificat ../începător

 • angajez sudor electric si autogen ZALAU

  sc tefisall group angajeaza sudori in electric si autogen loc de munca fix in localitatea ZALAU program 8 ore pe zi doar cu experienta.

 • 7

  Angajam

  Vino alaturi de noi ! Iti oferim un loc de munca dinamic si intreg sprijinul necesar pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Daca vrei sa te alaturi echipei ADORIANIS posturile disponibile sunt: -in SALAJ / CRISENI Inginer Proiectant Mobilier,taplar,vopsitor,lacuitor,montator mobilier, -in SARCAU /Baile SARCAU --- BIHOR ASISTENT BALNEO ,KINETOTERAPEUT , FIZIOTERAPEUT, ingrijitor spatii verzi si muncitor necalificat SALAR ATRACTIV

 • 2

  Angajez in constructii

  Angajez muncitor calificat/necalificat in construcții, salariu atractiv. Mai multe detalii la

 • Angajez inginer responsabil tehnic lucrari mecanice sau constructii

  Angajez inginer responsabil tehnic lucrari mecanice sau constructii. Mai multe informatii la telefon.

 • 8

  Angajam pt perioada nedeterminata

  Silvania Security System srl, societate licentiata pt Sisteme de Supraveghere Video, Alarmare la Efractie si Alarmare la Incendiu, Control Acces, Videointerfon, ANGAJEAZA : absolventi cu studii superioare/medii profil tehnic, absolventii cu studii superioare/medii CU/FARA experienta, electricieni, tehnicieni sisteme de securitate, persoane cu studii medii peste 45 de ani, pt lucrari in Zalau si jud. Salaj. Se ofera salariu motivant, cursuri de calificare, asigurare medicala, transport Informa ii de contact : - - tel : , Crisan Dumitru

 • 1

  Angajez muncitor în construcții, salariu atractiv

  Angajez muncitor calificat sau necalificat, salariu negociabil în funcție de performanță. Se desfășoară în Zalău. Detalii la:

 • Salveaza cautarea