Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Covasna Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Harsha Engineers Europe, compania producatoare de componente pentru rulmenti angajeaza Turnator/ Topitor in Brasov Cerintele postului: - studii medii, - experienta de lucru in turnatorie Responsabilitati: - incalzirea cochilelor, aprinderea arzatoarelor, pozitionarea si supravegherea arzatoarelor de gaz, - pregatirea cochilei pentru turnare, - masurarea periodica a temperaturii cochilei utilizand instrumente corespunzatoare, - turnarea materialului topit in cochila, Beneficii: Tichete de masa Bonus de performanta Bonus de bun venit Bonus de prezenta Prime de sarbatori Bonus de fidelitate Spor pentru programul de lucru in 3 schimburi Asigurare de viata Transport asigurat din partea companiei

 • Cautam casieri si personal bucatarie pentru unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante tip fast-food din Romania! Beneficii: -venit minim 1840 lei -posibilitate ore suplimentare -majorari salariale periodice -bonus vechime -decont taxi pentru tura de seara -echipa tanara Ce ne dorim noi de la tine? -seriozitate si buna organizare -minim 10 clase absolvite -cazier curat -experienta nu este necesara! Program: -5 zile/saptamana, 2 schimburi fixe si un schimb intermediar (08: ) Pentru interviuri sunati la !

 • Caut loc de munca in Sfantu Gheorghe curier. Mentionez ca am lucrat curier in Anglia

 • 5

  Companie multinatioanala din Parcul Prejmer producatoare de cofrete metalice, angajeaza urgent Operatori Asamblare CERINTE: -Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi; -Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; -Atentie la detalii, rapiditate in munca; -Responsabilitate, flexibilitate. BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Bonuri de masa din prima zi de activitate; -Bonusuri de productie; -Transport asigurat gratuit din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, etc); -Responsabilitate, flexibilitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: 0268308281, 0731121041 sau pe adresa de email: cristina.florea@eldon.com.

 • Angajam SPECIALIST LICITATII ECHIPAMENTE MEDICALE Descrierea postului CERINTE: - absolvent studii superioare (drept sau administratie publica) - cunosterea legislatiei nationale aplicabila in domeniul achizitiilor publice - Diploma de Expert achizitii publice - Experienta in Achizitii publice minim 2 ani - cunostinte bune de operare PC - persoana responsabila, ordonata, organizata, atenta la detalii - spirit de echipa - cunoasterea limbii engleze - domiciliu stabil in Sfantu Gheorghe RESPONSABILITATI: - monitorizeaza si urmareste oportunitati de licitatii; - identifica anunturile publicate pe website-urile oficiale (ex: SICAP) cu privire la contractele de achizitii publice; - studiaza documentatii de atribuire, identifica produsele si intocmeste documentele necesare conform cerintelor - urmareste daca societatea indeplineste conditiile de calificare sau eligibilitate prevazute in documentatiile de atribuire; - intocmeste documentatia solicitata prin caietul de sarcini, fisa de date, etc in vederea participarii la procedurile de achizitii publice; - colaboreaza cu toate departamentele pentru a introduce in oferta toate documentele necesare participarii la licitatii; - monitorizeaza statusul licitatiilor in lucru (clarificari, contestatii, amanari, anulari, etc.); se incadrarea in termene limita; - solicita clarificari autoritatii contractante; - raspunde la solicitari de clarificari din partea comisiilor de evaluare; - elaboreaza documentele de calificare sau eligibilitate si urmareste oferta pana la momentul adjudecarii sau respingerii; - urmareste continuu modificarile in legislatia privind achizitiile publice; - actualizeaza baza de date de licitatii; - centralizare date si arhivare documente; OFERIM - SALARIU FIX + bonuri de masa - COMISION DIN VÂNZĂRI CV-urile se trimit la adresa: contact (at) brokmed.ro, pentru a participa la interviu.Detaliile se discuta la intalnire.

 • Societatea comerciala Rosealdra SRL angajeaza barmanita pentru bar in cartierul ciucului. Detalii la telefon.

 • 1

  Sunt sofer profesionist,cu experienta de peste 30 ani,in transport persoane si marfa 40 tone,doresc angajare urgent.Va multumesc anticipat.

 • Cautam casieri si lucratori in bucatarie pentru restaurant fast food in Sfintu Gheorghe! 2 schimburi program de 5 zile pe saptamana 1525 net + 315 tichete de masa Interviuri la

 • Candidatul ideal CERINTE - Buna cunoastere a pietei de profil din Romania - Capacitate de organizare si prioritizare - Capacitate de lucru în echipă, adaptabilitate - Experienta pe un post asemanator - Bune abilitati de comunicare, spontaneitate, seriozitate, cu un bun management al timpului - Persoana determinata, comunicativa si proactiva, dispusa la pastrarea unei atmosfere placute si de competitie Descrierea jobului RESPONSABILITATI: - Coordoneaza si planifica personalul magazinului - Organizeaza intern magazinul - Controlează și monitorizează calitatea serviciilor oferite clienților - Organizeaza, coordoneaza si raspunde de desfasurarea activitatilor de vanzare a produselor - Conduce toate activitatile zilnice la nivel operational in magazin: visual merchandising, marketing, preturi, oameni, casierie - Este responsabil de motivarea echipei de vanzari si de atingerea targetului - Realizeaza programul de lucru al intregii echipe - Controlează dacă procesele operaționale ale magazinului sunt adecvate standardelor și legislației companiei - Determină și aplică acțiunile corective și preventive necesare legate de orice nerespectare a legislatiei - Planifica astfel încât personalul magazinului să lucreze în coordonare unul cu celălalt - Oferă personalului magazinului îndrumări și instruire pentru a se asigura de dezvoltarea personală și profesională - Stabileste si asigura stocurile de produse necesare pentru desfasurarea activitatii magazinului - Asigura primirea si depozitarea în conditii corespunzatoare a produselor ce se comercializeaz in magazin - Participa la inventarierile lunare si anuale ale produselor din magazin si depozitul aferent ITI OFERIM: - Pachet salarial atractiv - Bonusuri motivante - Tichete de masa - Trainging-uri specifice - Program de lucru flexibil in ture - Relații de muncă corespunzatoare legislației din România - Un loc de munca sigur intr-o companie internationala de succes - Un mediu de lucru profesionist si o atmosferă prietenoasă

 • Cautam casieri și preparatori în bucătărie pentru restaurant fast food din Sf.Gheorghe Se lucrează 5 zile pe săptămână în 2 schimburi Detalii

 • Covalact angajeaza pentru fabrica din Sfantu Gheorghe FOCHIST cu urmatoarele responsabilitati: Asigura la parametrii definiti, toate utilitatile livrate din sala cazanului: abur industrial la diferite presiuni, apa calda industriala, apa dedurizata si incalzirea centrala; Urmareste in permanenta functionarea statiei de dedurizare a apei, tratarea chimica a apei pentru cazane; Asigura incalzirea centrala pentru toata incinta fabricii. Cerinte: Sa aiba minimum 1 an in exploatare, deservire, supraveghere Cazan de Abur si sistem de distributie abur din categoria Grupa AI sau Grupa AII (conform PT C1-2010 Prescriptie tehnica ISCIR); Sa detina autorizatie pentru deservire si supraveghere cazane de abur: Fochist Clasa A Grupa I sau Grupa II; Disponibilitate in a lucra in ture de 12 ore.

 • Angajăm personal cu experiență în construcții: -zugravi-gletuitori -izolatori fațade -faianțari -zidari

 • Firma de transport angajam mecanic auto pt camioane si autoutilitare, salariu foarte atractiv, pentru cei din alte judete putem oferim si cazare in apropierea locului de munca, si aproape de centru Clujului. Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi, la tel

 • FIRMA DE SECURITATE ANGAJEAZA PENTRU LOCALITATEA SF GHEORGHE, AGENTI DE SECURITATE CU/FARA EXPERIENTA PENTRU UN SANTIER INTERN. cEI INTERESATI POT CERE DETALII LA TELEFON.

 • 1

  Firma de securitate angajeaza pentru localitatea Sf. Gheorghe supraveghetor video pentru magazin. Experienta pe un post similar constituie avantaj. Se lucreaza in 2 schimburi a cate 8 ore.

 • Oferim locuri de munca la Ingrijit Batrani in Germania! Cerinte de baza: - cunoasterea limbii germane , nivel mediu - experienta in ingrijirea unei persoane varstnice Se asigura : - contract legal - asigurare de sanatate la IKK - plecari rapide cu turnusuri 2-3 luni - plata se face in cont bancar de euro -salariile sunt intre 1300-1700 euro net/lunar Salariul este stabilit in functie de nivelul de limba germana si experienta in domeniu , se face un interviu telefonic! Pentru mai multe informatii , va rugam sa ne contactati telefonic la sau va rugam sa ne lasati in privat datele dumneavoastra de contact.

 • Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar in Brașov, angajează in domeniul constructiilor dulgheri și personal necalificat. Se asigra Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 saptamani.

 • 5

  Descriere Angajez curier cu carnet de conducere cat B ,pentru livrarea coletelor in Sfantu Gheorghe si in judet program de lucru de Luni-Vineri salariu atractiv. Experienta ca sofer minim 2 ani.

 • 2

  Angajam personal pentru funcția de casier.

 • Salveaza cautarea