Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Clientul nostru este un important producator de utilaje industriale automatizate, cat si un distribuitor de componente industriale, din ORADEA! Cerinte: - Studii superioare economice; - Experienta de lucru cu programul de contabilitate ERP - avantaj; - Experienta pe o pozitie similara. Responsabilitati: - Intocmeste declaratiile privind obligatiile de plata catre buget: TVA, obligatii de plata la Bugetul statului, taxe si impozite, impozit pe profit/venit etc; - Intocmeste si depune bilanturile contabile semestriale si anuale; - Asigura si elaboreaza balanta de verificare lunara si a situatiilor financiare anuale la termenele stabilite de legislatia în vigoare. Beneficii: - Salariu negociabil in functie de experienta; - Program de lucru de luni-vineri, 08-16:30.

 • 1

  Suntem o societate comercială situată în zona centrală a orașului Oradea Angajăm persoană pentru evidența contabilă. Program: Full time; Oferim : bonusuri în funcție de performanță Solicitam: Minim 2 ani experiență în contabilitate Vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa de email:

 • 2

  Suntem o societate comercială situată în zona centrală a orașului Oradea Angajăm persoană pentru evidența contabilă. Program: Full time; Oferim : bonusuri în funcție de performanță Solicitam: Minim 2 ani experiență în contabilitate Vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa de email:

 • 1

  Bună ziua. Avem 2 posturi vacante pentru consultant financiar. CERINȚE: minim diplomă de bacalaureat, minim 24 ani, abilități de comunicare și managment al timpului, rezistență la refuzuri, capacitate de învățare. BENEFICII: un pachet atractiv de remunerare (2000-6000 lei/lună ), un program flexibil, dezvoltare profesională (program de formare profesională și training-uri periodice), instrumente de suport în activitatea de vânzare. Dacă doriți sa intrați în procesul de selecție vă rog să trimiteți un mesaj cu CV. O zi bună.

 • sc angajeaza contabila pt contabilitate primara/gestiune si evidenta gestiunii deseurilor cu experienta. tel sau mail

 • Cautam consultanti credite cu forma juridica PFA sau SRL cu disponinilitate de a sta la birou , si deplasare teren pe teritoriul Oradiei cu posibilitatea de a obtine venituri substantiale.Relatii la telefon nr.

 • 4

  Cabinet de contabilitate ,angajez contabil cunoscator a programului de contabilitate SAGA,salar negociabil in functie de nivelul de cunostinte, program de lucru 8 ore de Luni-Vineri intre orele 09.00-17.00,.Mediu de lucru placut. adresa de e-mail

 • 5

  Candidatul ideal Studii medii sau superioare de specialitate, Persoana responsabila si serioasa, Cunostinte minime de limba germana(citire si redactare), Capacitate de operare si viteza de tehnoredactare, Capacitate de invatare lucruri noi, de adaptare, de organizare a timpului, sarcinilor, de analiza, de a face calcule,de atentie la detalii,cu spirit de echipa, flexibilitate, implicare, Buna capacitate de comunicare si relationare cu colegii, Se cer cunostinte la nivel de utilizator avansat ale aplicatiilor Microsoft Office si a unor programe de contabilitate. Descrierea jobului Responsabilitati: Opereaza date in calculator. Beneficii: Desfasurarea activitatii intr-un mediu de lucru placut cu suport si sustinere din partea echipei, Cariera pe termen lung intr-un mediu de lucru sigur, bazat pe corectitudine, respect si loialitate, Perspectiva de dezvoltare personala.

 • 13

  Firma, Oradea, Calea Borsului nr.31 cautam Operator date cu cunostinte minime de limba germana(citire si redactare). Se cer cunostinte la nivel de utilizator avansat ale aplicatiilor Microsoft Office,capacitate de operare si viteza de tehnoredactare,de invatare lucruri noi, de adaptare, de organizare a timpului, sarcinilor, de analiza, de a face calcule,de atentie la detalii,cu spirit de echipa, flexibilitate, implicare si o buna capacitate de comunicare si relationare cu colegii. Asteptam CV-uri atasate la mesaj.

 • 8

  Angajam contabil primar,pentru inregistrari contabile pana la balanta. Se cer cunostinte minime de operare pe calculator (Word,Excel, Outlook).

 • 1

  - Experienta in domniu - Verificarea lunara a inregistrarilor contabile. - Întocmirea de bilanțuri, conturi de profit, pierderi și balanțe - inregistrare rapoarte si deconturi de TVA - Inregistrarea si verificarea extraselor de cont - Inregistrarea documentelor necesare in REVISAL. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic:

 • Salveaza cautarea