Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  CREDIT RECOVERY SOLUTIONS : CUMPARA CREANŢE (DATORII) EXTREM DE DIFICIL DE ÎNCASAT / RECUPERAT, CREANTE PRESCRISE, DEBITORI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE. I. Cumparam urmatoarele categorii de creanţe: 1. Creanţe neprescrise, dificil de încasat, afectate de urmatoarele dificultaţi la încasare: debitorii nu pot fi gasiţi, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanţa,etc; 2. Creanţe extrem de dificil de încasat pentru care ati avut si nu mai aveţi nici un act justificativ, sau aveţi acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creanţe asupra unor debitori aflaţi în insolvenţa sau faliment, inclusiv creanţele accesorii şi subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor şi taxelor de la buget. 4.Creanţe prescrise, cu vechimea cuprinsa între 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata şi opusa de catre debitor prescripţia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: După un studiu complex şi gratuit de solvabilitate a debitorului şi o evaluare a eforturilor şi implicaţiilor necesare, vă întocmim oferta financiară propriu-zisă, pentru creanţele dumneavoastra, în funcţie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variază. AVEŢI POSIBILITATEA SA OPTAŢI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 1% - 15% din valoarea nominala a creanţei dumneavoastra, preţ, care se structureaza în funcţie de mai mulţi factori: a) suma, cuantumul creanţei; b) situaţia debitorului; c) vechimea creanţei; d) debitorul şi solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative şi temeinicia acestora; III. De reţinut: Activitatea descrisa se manifesta şi se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creanţe, si suntem dispuşi sa achiziţionam creanţele dumneavoastra ori de câte ori va veţi manifesta interesul de a le înstrăina, daca ajungem la un acord de voinţa.

 • 3

  Absolvent de studii superioare economice (reprezinta un avantaj facultatea de Contabilitate); - Experienta in domeniul contabil de 3-5 ani; - Necesara experienta intr-o firma de contabilitate; - Cunostinte PC: MSOffice (Word, Excel), soft-uri de Contabilitate. Constituie avantaj cunoasterea soft-ului- SAGA; - Abilitati de comunicare si relationare; - Persoana organizata, capacitate de analiza si sinteza. Responsabilitati: - Organizeaza si asigura efectuarea corecta si la timp a inregistrarilor in contabilitate, pe baza documentelor primite de la clienti; - Verifica corectitudinea inregistrarilor contabile; - Verifica componenta soldurilor conturilor si efectueaza reglari pe baza acestora; - Verifica si/sau efectueaza inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA, regleaza dupa caz balantele de verificare lunare; - Tine evidenta mijloacelor fixe; - Verifica modul in care se realizeaza reconcilierea evidentei AFP din fisa platitorului cu datele din contabilitate; - Intocmeste raportari speciale pentru clienti; - Mentine legatura cu clientii repartizati. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu de lucru profesionist si dinamic; - Dezvoltarea competentelor profesionale; Biroul se afla in Bragadiru, Strada Sperantei (Cartierul Independentei) - Sensul giratoriu de la Penny. Descrierea companiei Kit Contabilitate, membră CECCAR, oferă servicii complete contabile și de salarizare. Deoarece portofoliul nostru este în creștere, dorim să ne mărim echipa cu un coleg pasionat de această frumoasă profesie și pentru care orice virgulă contează. Asigurăm fiecare candidat de confidențialiate.

 • economist refac evidente contabile, ordonat , la zi , indiferent de complexitate si perioada. ( URL-uri , ONG, SA, II, PFA, IF, Cabinete )

 • Te invit să fii, împreună cu noi, printe primii români , investitori în crypto din România! Te invit sa vezi oferta companiei! Avantaje: 1) Dobândă zilnică! Este un cont bancar care TE PLĂTEȘTE ZILNIC și automat, doar pentru că îți depozitezi banii! (Acești bani se înmulțesc prin tranzacțiile făcute de traderii profesioniști din echipă): - 0.10 - 0,32%/zi /// 3.0 - 10,7%/luna/// 36.0 -221%/an. După înscrierea ta, care e simplă și gratuită, găsești în dashboard (biroul digital personal) portofele gratuite, pt Euro și pt criptovalută; 2) Tranzacții INSTANTE și GRATUITE! Comparând cu orele (sau chiar zilele) pierdute în așteptare, pt un simplu transfer de bani dintr~o bancă în altă bancă, câștigăm TIMP prețios! Comparând cu taxele plătite peste tot unde se pot face transferuri, aici păstrăm pt noi acele comisioane, deci câștigăm acei bani! 3) Oricare partener poate obține automobilul preferat (prin oferta "Car Program")! 4) Oricare partener poate participa la Investitii imobiliare prin "Real Estate Cloud"; 5) Se obțin generoase bonusuri în bani, dobânzi generate automat și zilnic, din simplele noastre recomandări (către rude, prieteni, amici, colegi, vecini, etc), în urma cărora aducem investitori, în echipa noastră! Vezi planul de câștig, din contul tău personal! 6) Ni se oferă primul card de CREDIT din lume, valabil pt Euro&criptovalută! Taxe: zero! Depozitam banii in propriile portofeluri si ne vom bucura astfel impreuna de castiguri/dobanzi zilnice! Te invit să fii printre primii din Romania care se înscriu aici! Inscrierea dupa participarea la conferinta. . Detalii la Telefon 0725390720

 • 7

  Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa: madeline-gabriela.temneanu@raiffeisen.ro

 • 1

  Suntem în căutarea unei/unui expert contabil IN HOUSE ( de preferat să cunoască lb. engleza - nu este cerința eliminatorie). Sa aibă experiență cu contracte de împrumut. Se tine contabilitatea la mai multe firme , din care în jur de 6 din acestea sunt active. Se lucrează în SAGA. Program L - V - 8.30 -17.30 Salariu 1200 euro Activitatea principală a firmelor este în domeniul dezvoltării imobiliare și închiriere spații. Sediu birou zona Piata Universității. Nu trimiteți CV , sunați - va fii un pre-interviu telefonic. Tel 0730 275828

 • Economist/Contabil cu o vasta experinta in domeniu, ofer servicii de contabilitate completa; salarizare, REVISAL, depunere declaratii online, refacere contabilitate, pentru SC, ONG, PFA, II, IF, CABINETE MEDICALE, CABINETE NOTARIALE. Tarifele percepute sunt negociabile.

 • 3

  Contabiltate primara, munca de secretariat tel 0744830255

 • 6

  Jobul disponibil este de consultant financiar intr-o Institutie Bancara de renume. Responsabilitatile jobului: Promavarea produselor bancare, credite de nevoi personale, carduri de cumparaturi si conturi curente. Cerinte: Studii universitare; Experienta in vanzari(este importanta dar nu obligatorie); Disponibilitate pt munca de teren; Carismatic, organizat si motivat financiar; Cv se trimit la adresa:

 • SCDP Constanta, cu sediul in Valu lui Traian, jud. Constanta, organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor de economist si secretar in data de 02.09.2020. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este de 24.08.2020. Relatii la tel:0241 / 231187.

 • Expert contabil - membru C.E.C.C.A.R. ofer servicii complete de contabilitate. Pachet promotional pentru firmele nou infiintate!

 • 2

  Firma de transport cu sediul in zona Berceni (IMGB), angajeaza o tanara cu sau fara experienta pt a face atat munca de secretara cat si pe cea de contabila primara. Programul este flexibil in intervalul 9-18 si poate fi si part time.Pt mai multe detalii sunati va rog la nr 0730559965.

 • 1

  economista cu experienta tin evidenta contabila la firme mici si mijlocii primara si inchidere, bilant, relatia cu banca, anaf, salariati, revisal, in programul SAGA

 • Cerinte: Cunostinte de contabilitate primara; Studii superioare; Cunostinte de limba engleza - mediu / avansat; Abilitati de relationare, organizare, spirit de echipa si responsabilitate, bun comunicator; Descrierea jobului - interactiunea cu firma de contabilitate contractata - evidenta contabila primara la zi - indosariere contracte si evidenta acestora - evidenta facturi fiscale - intocmire facturi - plati si evidenta extrase de cont; - intocmire situatii la zi referitoare la creante si datorii clienti - intocmire deconturi de cheltuieli - intocmire registru de casa - atributii privind resursele uman Candidatul ideal: • Studii economice superioare • Cunostinte de contabilitate si raportare conform standardelor romanesti • Cunostinte de excel si intelegerea aprofundata a principiilor de functionare a sistemelor contabile • Cunostinte de limba engleza • Planificare si organizare • Gandire analitica • Spirit de echipa • Orientarea catre rezultate, focus catre gasirea celor mai bune solutii. Principalele sarcini si responsabilitati ale postului: • Gestionarea, arhivarea documentelor contabile; • Inregistrarea documentelor in programul de contabilitate; • Emiterea facturilor catre clienti; • Pregatire declaratii financiare; • Asigura suport financiar-contabil, atat intern cat si colaboratorilor firmei.

 • Pentru unul dintre clientii sai (companie multinationala), Manpower angajeaza functionar economic (trainee) in departamentul financiar. Principalele responsabilitati : - analizarea facturilor de achizitii si de livrari prin prisma TVA; - introducerea operativa si corecta in sistemul de intregistrare a facturilor de achizitii a elementelor obligatorii de TVA; - informarea furnizorilor cu privire la transmiterea si verificarea codurilor de TVA; schimb de informatii pentru asigurarea documentatiei corecte in vederea justificarii tratamentului TVA; - listarea, colectarea, stocarea si arhivarea fizica si/sau electronica a documentelor de achizitii si a celor de vanzari; - interactioneaza eficient, daca este necesar, cu alte niveluri de suport din organizatie. Daca sunteti interesat / interesata de acesta pozitie trebuie sa : - aveti studii superioare in domeniul economic/financiar; - aveti experienta de lucru cel putin 1 an, preferabil in domeniul economic; - sa cunoasteti limba engleza la nivel mediu – scris si citit; - sa fiti o persoana corecta si seriosa; - sa aveti rabdarea de a implementa sarcini repetitive; - sa aveti disponibilitatea de a lucra in echipa; - sa fiti meticulos / meticuloasa si atent / atenta la detalii - sa aveti cunostinte bune de utilizare a calculatorului ; - sa aveti abilitati de comunicare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon : 0729 800106.

 • 1

  Societate comerciala din Alexandria Teleorman angajeaza full time contabil. Relatii la telefon.

 • Expert contabil cu experienta, ofer servicii complete de contabilitate.

 • 2

  Realizarea și gestionarea dosarelor de personal. Întocmirea contractelor individuale de munca și anexele aferente contractului individual de muncă, întocmirea actelor adiționale, în funcție de modificările clauzelor contractuale, întocmirea deciziilor de încetare a contractului individual de muncă și anexele deciziei. Programarea vizitelor medicale şi evidența controlului medical periodic. Întocmirea deciziilor de suspendare/incetare suspendare, detașare. Întocmirea deciziilor interne care țin de evidența personalului. Întocmirea fișelor de pontaj ale angajaţilor. Informare angajaţi şi viitori angajaţi. Întocmirea unui centralizator pentru a urmări realizarea concediilor de odihnă ale personalului. Evidență dosare persoane în întreținere (adeverințe ANAF, declarații pe proprie răspundere. Eliberarea adeverințelor solicitate de salariați/foști salariați (adeverință salariat, adeverinta concediu medical). Coordonarea activitatii de evidenta a personalului (ordinele de deplasare, certificatele medicale). Raspunde de inregistrarile de contabilitate primara si de verificarea financiara a contractelor societatii. Asigura managementul documentelor companiei (sortarea si expedierea corespondentei, arhivarea documentelor companiei, managementul contractelor incheiate de companie, sortarea, arhivarea si evidenta lor, securizarea informatiilor cu caracter confidential). Conduce evidenta obiectelor de inventar şi a mijloacelor fixe la nivelul intregii companii. Colecteaza si organizeaza date de la departamentul tehnic si vanzari. Este persoana de legatura cu departamentul contabil si cel tehnic. Asigura preluarea de sarcini de la managementul companiei pentru rezolvarea activitatilor specific societatii. Inregistrare furnizori interni si externi, inregistrare clienţi. Intocmirea documentelor justificative privind incasarile si platile numerar. Intocmire NIR (nota de intrare receptive pentru achizitii interne si externe). Verifica impreuna cu gestionarul marfurile primate. Se asiguraca marfurile au termen de valabilitate rezonabil. Se asigura, impreuna cu gestionarul, ca marfurile sunt asezate in depozit prin metoda FIFO. Intocmirea tipurilor de rapoarte solicitate de management. Intocmirea de formularistica pentru activitatea interna a societatii. Aplicarea şi respectarea procedurilor specifice de lucru şi a prevederilor regulamentului de organizare si normelor interioare. Asigura respectarea termenelor stabilite în proceduri/instrucţiuni. Arhivarea documentelor. Gestionarea relatiei cu firma de contabilitate. Organizarea arhivei pentru documentele financiare si contabile. Preluarea şi prelucrarea documentelor justificative pentru registrul de casă. Înregistrarea operaţiunilor bancare effectuate. Profilul candidatului: Absolvent studii superioare. Cunostinte de baza a principiilor contabile. Cunostinte legislatie fiscala.

 • Societate comerciala angajeaza pentru punctul de lucru din Bragadiru contabila part time cu studii superioare .Sediu societatii este langa Pod centura Bragadiru, ILFOV

 • CANDIDATUL IDEAL Cerințe: - Absolvent studii superioare tehnice sau economice (preferabil, dar nu obligatoriu); - Cunoștințe avansate de limba Engleză; - Abilități de comunicare și negociere; - Capacitate de prioritizare, analiză, previzionare și monitorizare; - Capacitate de a gestiona termenele limită; - Atitudine pozitivă, spirit de echipă; - Orice alte certificări în domeniu constituie un avantaj. DESCRIEREA JOBULUI Responsabilități: - Analizează informațiile referitoare la proiecte noi (dosar proiect, desene piese – plan 2D, caiete de sarcini, norme încercări piese, fișe tehnice de materiale, planning repere); - Identifică potențialii furnizori și face corespondența cu aceștia pentru a obține oferte tehnico-comerciale aferente materiilor prime, componentelor necesare; - Analizează ofertele furnizorilor prețuri, termene de livrare, termene de plată, cantitate minimă/livrare; - Face corespondența cu furnizorii în vederea negocierii și obținerii unor condiții comerciale cât mai avantajoase; - Evaluează/selectează furnizorii care îndeplinesc cerințele de calitate solicitate de clienți, oferă condiții comerciale avantajoase de colaborare, confirmă capacitatea de producție pentru cantitățile anuale de materii prime, componente estimate informează responsabilii din departamentul comercial/tehnic în legătură cu ofertele primite (pentru materii prime și componente) și aleg impreună oferta cea mai avantajoasă. Oferim: - Salariu motivant; - Pachet asigurare medicală privată; - Tichete de masă; - Transport asigurat spre și de la locul de muncă; - Posibilitate de dezvoltare a carierei; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Mediu de lucru plăcut, dinamic; - Posibilitatea de a lucra într-un domeniu care se află într-o continuă expansiune. DESCRIEREA COMPANIEI Înființată în anul 1994, Delta Invest este unul dintre liderii pieței din România în cercetare-dezvoltare repere injectate din mase plastice, proiectare-construcție matrițe și injecție mase plastice.

 • Salveaza cautarea