Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Buna ziua! Sunt economist, vechime 27 ani in domeniul financiar contabil si realizez contabilitate completa: primara, financiara, de gestiune, state de plata, pontaje, balante, bilant, depunere declaratii. Telefon 0745483105

 • 1

  Societate comerciala din Alexandria Teleorman angajeaza full time contabil. Relatii la telefon.

 • 2

  Descrierea ofertei Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba engleza si franceza, nivel avansat. Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si franceza sau engleza si germana sau limba italiana - abilitati de comunicare, de ascultare - capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor - spirit de echipa si initiativaDescrierea jobului Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - sporuri - asigurare medicala

 • Economist/Contabil cu o vasta experinta in domeniu, ofer servicii de contabilitate completa; salarizare, REVISAL, depunere declaratii online, refacere contabilitate, pentru SC, ONG, PFA, II, IF, CABINETE MEDICALE, CABINETE NOTARIALE. Tarifele percepute sunt negociabile.

 • Pentru clientul nostru, o companie de publicitate outdoor, cautam un contabil cu experienta relevanta in domeniu; Acesta o sa fie responsabil de partea de contabilitate primara si pana la intocmirea declaratiilor lunare, inclusiv cele de personal; Programul de lucru : L-V - 09:00 - 18:00 (o ora pauza de masa) Salariul : 2600 lei net + decont transport (salariul se va rediscuta dupa primele 3 luni cu posibilitatea de a castiga 2800 lei net/luna); Locatia: Bucuresti, Sector 1; Cerinte: Meticulozitate, acuratete si atentie la detalii; Abilitati bune de comunicarea cu colegii si cu celelalte departamente; Multitasking, capacitate de lucru in echipa, adaptabilitate, flexibilitate; Capacitati bune de organizarea si prioritizarea sarcinilor; Implicare si spirit de initiativa. Doar candidatii care indeplinesc cerintele cautate vor fi contactati pentru programarea unui interviu. Prin transmiterea CV-ului dvs. sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal necesare desfasurarii procesului de recrutare desfasurat in conformitate cu art. 6 par. 1 lit. un regulament (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

 • Expert contabil cu experienta, ofer servicii complete de contabilitate.

 • 1

  Cautam expert contabil (membru CECCAR) pentru colaborare in birou propriu. Biroul este in zona centrala, aproape de tribunal.

 • IFN angajeaza Manager de Echipa pentru biroul Tg Mures. Ce cautam: - persoana comunicativa/ dinamica - disponibilitate pentr munca de teren - orientare catre atingerea obiectivelor Ce oferim: - Mediu de lucru dinamic; - Contract de munca pe o perioada nedeterminata; -Traininguri; - Posibilitati de dezvoltare intern si international; - Salariu fix, plus bonusuri lunare de performanta Detalii la telefon 0749047086 e-mail:

 • 3

  Caut colaborator in domeniul asigurarilor, job part-time pe baza de contract de mandat. Constituie avantaj codul RAF. Cerinte: - studii terminate ( minim bacalaureat) - varsta peste 21 ani -seriozitate, punctualitate, dorinta de afirmare Info la tel: 0742743844 Posibilitate de venituri suplimentare.

 • Societate Comerciala, domeniul proiectare, angajam urgent, 1 economist, 1 jurist, 1 expert achizitii . Studii economice/juritice finalizate, disponibilitate la deplasari, permis auto. Te asteptam sa te alaturi echipei noastre, daca esti o persoana responsabila, iti doresti un job stabil, te consideri capabl sa respecti termene limita, esti o persoana dornica sa inveti lucruri noi. Beneficii: -salariu motivant -mediu de lucru placut si linistit -colectiv tanar -companie stabila. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem CV - urile la adresa : relatii la telefon 0757191951 - daniela

 • 2

  Contabiltate primara, munca de secretariat tel 0744830255

 • Expert contabil - membru C.E.C.C.A.R. ofer servicii complete de contabilitate. Pachet promotional pentru firmele nou infiintate!

 • Societate de contabilitate, acreditata CECCAR, presteaza servicii complete de contabilitate, pana la nivel de balanta, intocmire situatii financiare , REVISAL, declaratia 112, intocmire si depunere declaratii fiscale; prestatiile se realizeaza pe baza de contract de prestari servicii, decontare prin factura si chitanta

 • Caut persoane ambitioase , cu studii superioare si abilitati de comunicare . Se ofera traininguri de calitate si f mult suport , venituri , pe masura efortului depus .

 • Expert contabil autorizat CEECAR ofer servicii de cenzor pentru Asociatii de proprietari ,

 • BRUTARIA MIRALUCIA angajeaza contabila cu experianta in contabilitate primara, cu domiciliul stabil in municipiul Roman. Cunoasterea programului WINMENTOR constituie un avantaj. Se ofera un salariu cuprins intre 3000 lei si 5000 lei, conditii bune de munca si alte avantaje.

 • Angajam contabil autorizat pentru contabilitate firma, balante,declaratii,bilant

 • Firma angajez contabil,inspector resurse umane cu experienta in contabilitate si resurse umane.Rugam numai persoanale serioase si cu experienta minim 3 ani sa trimita cv.la email Locația biroului este in Oras Voluntari nr.85 sau in sectorul 5 din Bucuresti.

 • 2

  - experienta in domeniul finaciar , contabilitate si resurse umane; - cunoasterea legislatiei in materie fiscala; - operare documente si completare formulare contabile; - activitate specifica compartimentului resurse umane; -operare in REVISAL si intretinerea relatiilor cu ITM, AJOFM sau alte entitati care opereaza in domeniul administrarii relatiilor de munca; - capacitate de analiza, sinteza si interpretare; - persoana organizata, care pune accent pe detalii, responsabila, meticuloasa, punctuala; - fire comunicativa, cu abilitati de lucru in echipa; - rezistenta la stres si atentie distributive; - Rigurozitate în respectarea cu acurateţe a termenelor limită şi a sarcinilor; - cunostinte operare Pc (Windows, Microsoft Office); - Lucram in programul SAGA .

 • 12

  Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam contabil care sa tina evidenta primara, sa cunoasca programul Word, Excel. De asemenea reprezinta un mare avantaj cunoasterea limbii engleze, nivel mediu/avansat, precum si realizarea devizelor de lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

 • Salveaza cautarea