Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Compania DEWULF din PARC Industrial Prejmer angajeaza: COST CONTROLLER Absolvent studii superioare ( tehnic sau economic-constituie avantaj) - Capacitate dе analiza si dе sinteza - Atentie la detalii si capacitate dе a rezolva problemele, spirit dе initiativa - Cunostinte dе operare Microsoft Dynamics AX (constituie avantaj) - Capabil sa respecte termene limita - Persoana dinamica, pro-activa, serioasa - Cunostinte dе operare PC (Excel , Word , Internet ) - Abilitati dе comunicare si lucru in echipa - Cunostinte minime de desen tehnic - Cunoasterea limbii engleze la nivel incepator/ mediu Punct de lucru in Prejmer, full time. Asiguram transport. Salar atractiv, tichete de masa, bonusuri lunare si anuale. Pentru mai multe informatii contactati nr de telefon 0723564749.

 • Vrei sa incepi o cariera in domeniul bancar si sa faci parte dintr-un proiect unic pe piata din Romania? Ai bune abilitati de comunicare si iti place sa interactionezi cu clientii? Iti plac provocarile si vrei mereu sa fii in competitie cu tine si cu obiectivele tale? Daca raspunsurile tale sunt DA, te asteptam in echipa noastra! Descrierea jobului Ce va trebui sa faci: Munca de birou Sa promovezi,in punctul de lucru, produsele si serviciile bancii destinate persoanelor fizice ; Sa tii pasul cu obiectivele de vanzari si sa te afirmi mereu cu realizarile tale; Sa inregistrezi si sa actualizezi informatiile primite de la clienti; Sa promovezi platformele digitale - Internet Banking, Mobile Banking, Schimb Valutar Online. Sa procesezi documentele in sistemul informatic Cerinte: - absolvent de studii medii(bac) superioare reprezinta un avantaj Disponibilitate /Flexibilitate Dorinta de afirmare Responsabilitate Proacivitatea Determinarea Orientare catre client Ce iti oferim: Oportunitati de dezvoltare si avansare in cadrul grupului bancar, in concordanta cu performantele profesionale; Salariu fix + tichete de masa + bonus in functie de performanta; Program de 8 ore in ture; Asigurare medicala la o clinica privata; Mediu de lucru placut.

 • 5

  Angajare contabila pentru evidenta contabila primarai,verificare operatiuni comerciale .Relatii la tel 0744167067

 • 3

  Esti in cautarea unui loc de munca si doresti sa dezvolti o cariera in departamentul financiar contabil? Alatura-te echipei noastre si vei avea urmatoarele Sarcini si responsabilitati : -intocmire evidenta financiar-contabila; - verificare si inregistrare documentele primare; - verificare jurnalele de TVA; - verificare situatia stocurilor si soldurilor conturilor; - intocmire si depunerea declaratiilor fiscale, situatii financiare; - tinerea corecta si la zi a evidentei financiar-contabile; Pentru Departamentul de Contabilitate cautam un Economist cu experienta, vesel si organizat care sa ne ajute sa crestem frumos si sa venim zambind in fiecare zi la munca.

 • Societate comerciala angajeaza contabil pentru activitatea de la punctul de lucru HOTEL SUD Giurgiu.

 • Contabil primar. Facturare

 • societate de transport si constructii angajeaza economist contabil.detalii in urma interviului.necesar cv!

 • 1

  Expert contabil, intocmesc urmatoarele lucrari: -evidenta contabila completa inclusiv bilant/bilant consolidat; -expertiza contabila extrajudiciara privind: raportarea catre banci; bilant semestrial, anual interimar; majorare de capital social; diminuare de capital social; corectii ulterioare bilantului (evenimente ulterioare); verificare inregistrari operatiuni contabile, cu solutionarea erorilor; -analiza economico-financiara privind indicatorii calculati in baza situatiilor financiare anuale/semestriale; -consultanta; -punctaje lunare ANAF si semestrial DITL; -punctaje furnizori/clienti; -reglari fise conturi. mail: tel: 0772.209.683

 • 6

  2 posturi de consultant financiar in domeniul pensiilor si asigurarilor de viata la cea mai puternica companie de pe piata romaneasca si unul dintre cele mai puternice brand- uri la nivel international Contract de colaborare : venit minim brut 2400 lei Reprezinta atuuri: - experienta in domeniul asigurarilor (mai ales daca persoana detine cod RAF) - experienta in vanzari directe - experienta in domenii de activitate ce implica relationare si negociere directa cu oamenii - experienta in domenii de activitate ce implica pragatire si instruire de persona - orice fel de experienta de viata care va face un centru de influenta social Cerinte Candidatul ideal: - studii medii finalizate + diploma BAC - profil si atitudine de liber profesionist - relationeaza usor si ii face placere sa cunoasca oameni noi - stie ca pentru a avea succes e nevoie de disciplina si perseverenta - sustine cu incredere lucrurile in care crede - este genul care merge inainte, indiferent de obstacole - tine la principiile sale , indiferent cat de greu ii este

 • Angajăm contabil cu experiență specifica de minim 3 ani, full time, localitatea București. Vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa

 • Angajez persoană cu experiență,cunoscătoare program Nexus cu atribuții : -evidența clienți -urmărire , recuperare debite -altele Posibilitate de deplasare: Valea Lupului, Iași. (Preferabil:femeie). Angajare si salarizare : 1/4 norma ,contract muncă.

 • 1

  Caut loc de munca/colaborare in sistem part time in domeniu financiar- contabil

 • 5

  Descriere Locuri de muncaEsti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa:

 • 1

  SC ALIMENTCOM ANGAJAZA CONTABIL TIMP PARTIAL RELATII LA TELEFON 0723315226

 • Angajam contabil intern grup de firme. - cunostinte bune de contabilitate si fiscalitate. - persoana atenta la detalii, responsabila si dinamica - persoana serioasa, constiincioasa, organizata, capacitate de analiza si sinteza - abilitati de comunicare si relationare -cunoasterea programului de Contabilitate D-soft reprezinta un avantaj ,dar nu este obligatoriu. Responsabilitati: - inregistrarea documentelor contabile; - verificarea conformitatii documentelor financiar-contabile cu cerintele legale in vigoare; - intocmirea si verificarea jurnalelor de cumparari/vanzari; - intocmirea in termen a declaratiilor fiscale lunare/trimestriale/alte perioade; - analiza balantelor de verificare; - solicitarea documentelor lipsa/rapoartelor/situatiilor - intocmirea diverselor rapoarte financiar-contabile Beneficii: - echipa profesionista si dinamica - salariu motivant - formare profesionala interna (speze fiscale, actualizari legislative)

 • 1

  Fabrica de dulciuri TANO PROD IMPEX SRL angajeaza contabil. Experienta reprezinta un avantaj. Relatii : Luni pana vineri intre orele 08.00-17.00 la telefon 0732320025 sau e-mail

 • 2

  Evidentă contabila completa, gestiune, revisal, declaratii, balanta, bilant Cunoscătoare programe contabilitate omnidata Cunoscatoare legislație fiscală, in domeniul imobiliar constituie avantaj Cv urile duvs sunt asteptate la:

 • 4

  Candidatul ideal - cunostinte bune de contabilitate si fiscalitate. - persoana atenta la detalii, responsabila si dinamica - persoana serioasa, constiincioasa, organizata, capacitate de analiza si sinteza - abilitati de comunicare si relationare -cunoasterea programului de Contabilitate D-soft reprezinta un avantaj ,dar nu este obligatoriu. Responsabilitati: - inregistrarea documentelor contabile; - verificarea conformitatii documentelor financiar-contabile cu cerintele legale in vigoare; - intocmirea si verificarea jurnalelor de cumparari/vanzari; - intocmirea in termen a declaratiilor fiscale lunare/trimestriale/alte perioade; - analiza balantelor de verificare; - solicitarea documentelor lipsa/rapoartelor/situatiilor - intocmirea diverselor rapoarte financiar-contabile Beneficii: - echipa profesionista si dinamica - salariu motivant - formare profesionala interna (speze fiscale, actualizari legislative) TELEFON :0729484705 CV EMAIL:

 • 7

  Angajam contabila cu experienta , cunoscatoare SAGA, avantaj daca a lucrat intr-o firma de contabilitate. Cv la email:

 • Salveaza cautarea