Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • societate de transport si constructii angajeaza economist contabil.detalii in urma interviului.necesar cv!

 • 2

  Evidentă contabila completa, gestiune, revisal, declaratii, balanta, bilant Experienta de lucru in cadrul unei societati comerciale este obligatorie Cunoscătoare programe contabilitate omnidata (Petrescu) Cunoscatoare legislație fiscală, in domeniul imobiliar constituie avantaj Cv urile dvs sunt asteptate la:

 • 2

  Caut contabi cu experiență.

 • 6

  Descriere Locuri de muncaEsti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa:

 • 1

  Angajăm contabil cu experiență specifica de minim 3 ani, full time, localitatea București. Vă rugăm să ne trimiteți un CV la adresa

 • Caut angajare în Ploiești sau localități apropiate. Am experienta pentru facturare, evidenta primara în program Mentor.Varsta 50 ani.Rog oferte serioase.

 • 7

  CONTABIL FIRMA DE CONSTRUCTII. SARCINI SPECIFICE JOBULUI DE CONTABIL, CONTABILITATE COMPLETA INCLUSIV RESURSE UMANE EXPERIENTA IN CONTABILITATE CONSTRUCTII REPREZINTA UN AVANTAJ. PROGRAM DE LUCRU 8 0RE/ZI, 5 ZILE PE SAPTAMANA.

 • 3

  Angajam contabil intern cu experienta. Domeniul de activitate al societatii noastre este transport international de marfuri. Oferim: - program flexibil; - mediu de lucru placut alaturi de o echipa tanara; - locatie job: Plaza Romania Offices, sector 6; - limba engleza reprezinta un avantaj. Cerinte: - introducerea documentelor in sistem; - intocmire rapoarte lunare; - intocmire rapoarte diverse.

 • Ofertă job Târgu-Jiu Firmă de evidență şi expertiză contabilă recrutează candidați pentru postul de operator PC - operare, validare date (evidență contabilă primară). Postul se adresează absolvenților promoției 2020 (liceu, facultate, postliceală) care nu urmează în prezent nicio formă de învățământ. Telefon: 0766513546 0723680105

 • ... in productie, constructii si servicii horeca, caut colaborare sau angajare, part time sau full time. stapanesc MS Office (Excel, Access) si softuri de contabilitate Winmenthor si Saga. Tel 0733628812.

 • Absolvent, specializarea contabilitate si informatică de gestiune, caut un loc de munca - Contabil junior.

 • 8

  Angajam contabila cu experienta , cunoscatoare SAGA, avantaj daca a lucrat intr-o firma de contabilitate. Cv la email:

 • Pentru unul dintre clientii sai (companie multinationala), Manpower angajeaza functionar economic (trainee) in departamentul financiar. Principalele responsabilitati : - analizarea facturilor de achizitii si de livrari prin prisma TVA; - introducerea operativa si corecta in sistemul de intregistrare a facturilor de achizitii a elementelor obligatorii de TVA; - informarea furnizorilor cu privire la transmiterea si verificarea codurilor de TVA; schimb de informatii pentru asigurarea documentatiei corecte in vederea justificarii tratamentului TVA; - listarea, colectarea, stocarea si arhivarea fizica si/sau electronica a documentelor de achizitii si a celor de vanzari; - interactioneaza eficient, daca este necesar, cu alte niveluri de suport din organizatie. Daca sunteti interesat / interesata de acesta pozitie trebuie sa : - aveti studii superioare in domeniul economic/financiar; - aveti experienta de lucru cel putin 1 an, preferabil in domeniul economic; - sa cunoasteti limba engleza la nivel mediu – scris si citit; - sa fiti o persoana corecta si seriosa; - sa aveti rabdarea de a implementa sarcini repetitive; - sa aveti disponibilitatea de a lucra in echipa; - sa fiti meticulos / meticuloasa si atent / atenta la detalii - sa aveti cunostinte bune de utilizare a calculatorului ; - sa aveti abilitati de comunicare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon : 0729 800106.

 • economist cu experienta tin evidenta contabila , intocmire declaratii lunare, balanta, bilant intocmesc salarii, operare revisal, intocmesc dosare angajati, administrare imobile.

 • 2

  Contabilitate completa Servicii de contabilitate si resurse umane: 1.) Contabilitate completa (inclusiv in agricultura) 2.) Certificare bilant contabil. 3.) Servicii de intocmire si evidenta contabila: - Evidenta contabila pe baza documentelor primare; - Completarea si depunerea declaratiilor privind obligatiile de plata catre bugetul de stat si de asigurari sociale, a deconturilor de TVA si a altor raportari si situatii contabile; - Evidenta contabila a salariilor si concediilor medicale; - Intocmire si depunere bilant contabil anual si semestrial; - Completarea si prelucrarea registrelor contabile (registru jurnal, inventar si de casa, jurnalul de cumparari si de vanzari); - Servicii de contabilitate pentru refacerea evidentei contabile; - Servicii contabilitate de gestiune; - Stabilirea impozitelor de plata si inregistrarea in contabilitate; - Evidenta mijloacelor fixe si a amortizarii acestora; - Informari asupra situatiei financiar-contabile a societatii. 4.) Evidenta contabila a salariilor: - Intocmire pontaje lunare si state de plata; - Contracte individuale de munca, actualizare registru salariati; - Acte aditionale la contractul individual de munca, decizii privind incetarea relatiilor de munca angajat-angajator; - Intocmire si depunere declaratii aferente. - Intocmire/completare documente specifice Sanatatii si Securitatii in Munca(SSM); - Intocmire/completare documente specifice P.S.I. (Protectia si stingerea incendiilor).

 • 29

  Angajam casieri valuta BAIETI SI FETE inclusiv din Moldova. Program de lucru : Varianta 1- 2/2 de la 8.00 la 19.30 sau Luni-Vineri 9.00- 18.00 .Posibilitate de ore suplimentare . varianta 2- Luni -vineri 8.00-18.00 Luni -Vineri Sau angajare part-time depuneti cv la sau la agentia din Constanta , str Soveja nr 66, bl O5, parter. Telefon contact: 0341 412 209

 • 2

  A.C.C.R.C. INTERNAȚIONAL SUCURSAL CRAIOVA organizează curs de: ADMINISTRATOR DE CONDOMINII Vă asteptăm la sediul nostru din Craiova, Str. Calea Bucuresti,bl.9,sc2,ap.17,in spatele Teatrului National .Tel /0760.514.041 ,0251/591.469, e-mail/,web/ www.accrcinternational.com Dosarul de inscriere cuprinde:- cerere inscriere tip + copie BI/CI + copie certificat nastere + copie certificat casatorie + copie ultimul act de studiu ro

 • 3

  Aveti atat de multe acte incat timpul nu va mai ajunge pentru inregistrarea lor? Eu asta fac... inregistrez acte in contabilitate si nu numai ... Sunt contabil de 20ani, duc o balanta pana la capat, cu registru casa, banca, deconturi, operatii valuta,importuri, leasing,inclusiv nivel declaratii, calcul impozite....,intocmire bilant, resurse umane, etc. Cunostinte avansate program contabilitate SAGA, WINMENTOR, Obisnuinta de verificare fise cont, situatii furnizori si clienti... si dupa caz, corectare si cu orice acte /documente aferente activitatii finaciar-contabile. Cunostiinte temeinice de legislatie fiscala si contabila. Caut un job part-time sau telemunca sau home-office(emit factura pentru servicii) si daca aveti nevoie de serviciile mele astept sa ma contactati. Tel: 0770-580908, 0744-934353 alinafaybv@gmail.com BRASOV

 • 2

  Pentru clientul nostru, o companie de publicitate outdoor, cautam un contabil cu experienta relevanta in domeniu; Acesta o sa fie responsabil de partea de contabilitate primara si pana la intocmirea declaratiilor lunare, inclusiv cele de personal; Programul de lucru : L-V - 09:00 - 18:00 (o ora pauza de masa) Salariul : 2600 lei net + decont transport (salariul se va rediscuta dupa primele 3 luni cu posibilitatea de a castiga 2800 lei net/luna); Locatia: Bucuresti, Sector 1; Cerinte: Meticulozitate, acuratete si atentie la detalii; Abilitati bune de comunicarea cu colegii si cu celelalte departamente; Multitasking, capacitate de lucru in echipa, adaptabilitate, flexibilitate; Capacitati bune de organizarea si prioritizarea sarcinilor; Implicare si spirit de initiativa. Doar candidatii care indeplinesc cerintele cautate vor fi contactati pentru programarea unui interviu. Prin transmiterea CV-ului dvs. sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal necesare desfasurarii procesului de recrutare desfasurat in conformitate cu art. 6 par. 1 lit. un regulament (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

 • Salveaza cautarea