Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Suntem o companie de consultanta pentru proiecte europene, cu activitati in Regiune Galati si Braila, cu o experienta de 10 ani. Pentru marirea echipei de lucru angajam: Expert accesare fonduri europene si Manager de proiect. Pentru relatii sunati la nr. de tel. 0751024533, CV se trimit la adresa

 • Angajam contabila cunoasterea limbii spaniole are prioritate

 • 1

  Cautam Contabil Sef - Galati CANDIDATUL IDEAL Cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil. o Experienta in gestionarea si realizarea evidentelor contabile. Experienta pe un post similar, in productie; Atestat CECCAR d expert contabil (REPREZINTA UN AVANTAJ). Cunostinte temeinice in ceea ce priveste sistemul organizatoric si financiar-contabil. Capacitate d a prelucra informatiile, d a le interpreta si d a le valorifica prin luarea d decizii sau prin furnizarea d date prelucrate altor factori decizionali. Corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii. Obiectivitate in aprecierea si analiza situatiilor economice, financiare si sociale, receptivitate. Excelente capacitati comunicationale si relationale. Capacitate d lucru în echipă i individual. Atentie la detalii si acuratete in lucru. Gandire logica si sistematica. Abilitati d organizare si conducere. DESCRIERE ATRIBUTII SI RESPONSABILITATI (enumerate cu titlu exemplificativ): o Asigura evidenta contabila completa, intocmire declaratii TVA, impozit profit, achizitii intracomunitare, bilant semestrial si anual; o Verifica existenta documentelor justificative, intocmirea in conformitate cu reglementarile legale in vigoare si inregistrarea acestora in evidenta contabila cronologic, sistematic si pe centre de cost; o Completeaza registrele contabile obligatorii prevazute de legislatia in vigoare (Registru Jurnal, Registru Inventar, Registru de Evidenta Fiscala); o Asigura respectarea disciplinei de casa, a regulamentului operational de casa si a celorlalte dispozitii privind operatiunile cu numerar; o Intocmeste si depune in termenul legal obligatiile declarative ale societatii fata de bugetul statului, bugetul asigurarilor si fondurilor speciale, bugetul local; o Asigura respectarea legislatiei fiscale la nivel de companiei; o Intocmeste si transmite la termen rapoartele financiar-contabile solicitate de Administratorul judiciar/Administratorul special; o Realizeaza lucrarile lunare de inchidere a exercitiului financiar contabil; o Participa la intocmirea bugetului anual de venituri si cheltuieli; urmareste executia bugetului de venituri/cheltuieli si cash-flow; Daca doresti sa lucrezi cu noi si te potrivesti (in cea mai mare parte) cu descrierea, ne puteti contacta la si asteptam CV-ul tau la

 • Economist cu experienta, membru CECCAR si CCF ofer servicii de evidenta contabila, fiscala si resurse umane.

 • Descarci aplicația de Aici https://cryptotabbrowser.com/17781769 , Intri si ii dai drumul , mimează si este foarte rapid! Va astept .

 • 1

  Candidatul ideal Studii economice superioare; Minim 5 ani experienta pe o pozitie similara (legislatie financiar-contabila; analiza financiara si d gestiune); Competente d utilizare a programelor d contabilitate si d operare PC (Windows, Word, Excel, Power Point); Limba engleza constituie un avantaj. Beneficii: posibilitatea de a dezvolta o cariera internationala si de a avansa pe linie profesionala in cadrul lantului hotelier ACCOR. Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: ; doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru stabilirea unui interviu.

 • Ofer servicii contabile pentru societati comerciale,contabilitate financiara,evidenta electronica de personal si salarizare.

 • Salveaza cautarea