Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 18

  Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa: madeline-gabriela.temneanu@raiffeisen.ro

 • 1

  Cerințe: Pentru a te integra repede în noua poziție ar trebui să îndeplinești următoarele condiții: Experiență în contabilitate primară; Foarte bune cunoștințe de utilizare a pachetului MS Office ; Rezistență la stres și efort prelungit; Abilități de comunicare, organizare și sistematizare; Atenție către detalii, responsabilitate, ordine, corectitudine și punctualitate; Capacitate de asimilare rapidă, inițiativa și amabilitate; Orientare către calitate, rezultate și respectarea termenelor limită; Capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp; Orientare către eficiență, inițiativă; Familiarizat cu lucrul în drive; Studii universitare economice specializările Contabilitate, Finanțe/Bănci constituie un avantaj Responsabilități: Persoana pe care o căutăm să intre în echipa noastră va lucra în mod direct cu Directorul General al companiei și Directorul economic. Sarcini și responsabilități generale: 1. Evidența financiară a grupului de firme(centralizare); 2. Plăti facturi, facturare; 3. Contabilitate primară; 4. Trimitere state de plata și pontaje către toate firmele din grup; 5. Verificare plăți în extrase pentru facturile emise; 6. Completarea și crearea diverselor rapoarte solicitate; 7. Diverse alte activități specifice biroului.

 • Service Auto din Iasi , cu punctul de lucru in zona industriala, angajeaza barbat gestionar-contabil in coditii avantajoase . Cei interesati pot sa imi trimita mesaj si ii contactez eu. Succes!

 • Economist cu studii superioare si o experienta de peste 17 ani în deparatamentul de Contabilitate si Resurse Umane ,ofer evidenta contabila pentru, Asociatii, Cabinete medicale,Intreprindere individuala, persoane fizice sau juridice: - inregistrare si prelucrare contabila ale operatiunilor financiar-contabile in baza documentelor primare; - intocmire si verificare jurnale de cumparari, de vanzari, registrul de casa, jurnale de banca; - intocmire si depunere declaratii fiscale lunare, trimestriale sau anuale catre ANAF; - intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare lunare; - raportare financiara anuala (bilant contabil, cont de profit si pierdere si anexe); - analiza rezultatelor financiare ale firmei si propunere masuri pentru cresterea rentabilitatii, ( raport între profitul net și capitalul permanent) - raportare contracte de munca, actele aditionale in REVISAL Registrul General de Evidenta a Salariatilor; Daca v-am trezit interesul va rog sa trimiteti email pentru a discuta mai multe detalii. Va multumesc.

 • 3

  Oportunitate profesionala in Iasi! Referent de specialitate financiar-contabilitate cu limba Italiană -activitate de back office, verificare, procesare , validare date financiare pentru clientii business; -se solicita studii superioare sau in curs de desfasurare, nivel mediu limba italiana, nivel mediu limba engleza. Detalii la , Cv pe adresa:

 • Sc angajeaza expert contabil,program part time,remuneratie de stabilit Cv la tehnic@geocondesign.ro

 • 6

  Daca iti doresti o cariera in domeniu vanzarilor, vino in echipa noastra! Te asteapta o cariera de succes. La Generali, profesia de consultant in asigurari este o meserie in adevaratul sens al cuvantului, care presupune un plan de cariera si etape de profesionalizare. Asteptam CV-ul tau pe sorin.balmus@generali.com

 • Persoana care va ocupa postul va primi un număr de clienți pentru care va asigura administrarea corectă a evidenței salariatilor si a salarizarii acestora in conformitate cu prevederile legale. Profilul candidatului: - Experiență minima in domeniul administrarii si salarizarii de personal -3 ani; - Cunoastere temeinică a legislației în domeniul HR in vigoare; - Bune cunoștințe de utilizare a pachetului MS Office ( word, excel); - Cunoașterea programelor Winmentor si ReviSal; - Bune abilitățile de comunicare, organizare și prioritizare; - Atenție la detalii, responsabilitate, ordine si corectitudine; - Capacitate de asimilare a cunoștințelor, inițiativă, amabilitate; - Orientare către client, calitate, rezultate si respectarea termenelor limită. Se oferă contract individual de muncă, salariu atractiv, negociabil in functie de performanță, tichete de masă, tichete cadou periodic, bonusuri pentru realizări speciale, mediu plăcut. Rog persoanele interesate sa trimită pe adresa de e-mail: un CV actualizat care să descrie experiența relevantă in domeniu. Doar cei selectați vor fi contactați! Prin transmiterea datelor dumneavoastră sunteți de acord cu preluarea si prelucrare informațiilor persoanele ce vor fi accesate si utilizate doar in scopul recrutare și vor rămâne confidențiale.

 • SERVICII complete de contabilitate si salarizare. Solicita oferta pentru societatea dvs. care va fi convenabila si negociabila, raportata la volumul de munca. Evidenta contabila si salarizare pentru, Asociatii, Cabinete medicale,Intreprindere Individuala, Persoane Fizice sau Juridice ( S.R.L.). Informatiile din contabilitate pe baza documentelor primite si inregistrate, te ajuta sa iei decizii care pot duce la cresteri semnificative. Care este obiectivul tau strategic la nivel financiar anul acesta? Haide sa il stabilim impreuna!

 • Ai experienta in Ssga? Doresti sa lucrezi in Saga?

 • 2

  Angajez persoană cu experiență,cunoscătoare program Nexus cu atribuții : -evidența clienți -urmărire , recuperare debite -altele Posibilitate de deplasare: Valea Lupului.

 • Salveaza cautarea