Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Ai experienta in Ssga? Doresti sa lucrezi in Saga?

 • 7

  Esti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa: madeline-gabriela.temneanu@raiffeisen.ro

 • Angajez persoană cu experiență,cunoscătoare program Nexus cu atribuții : -evidența clienți -urmărire , recuperare debite -altele Posibilitate de deplasare: Valea Lupului.

 • Sc angajeaza expert contabil,program part time,remuneratie de stabilit Cv la tehnic@geocondesign.ro

 • 4

  Daca iti doresti o cariera in domeniu vanzarilor, vino in echipa noastra! Te asteapta o cariera de succes. La Generali, profesia de consultant in asigurari este o meserie in adevaratul sens al cuvantului, care presupune un plan de cariera si etape de profesionalizare. Asteptam CV-ul tau pe sorin.balmus@generali.com

 • 1

  CASIER ECONOMIST – CAR USLIP IAȘI IFN full-time (luni-vineri, 8:00-16:00), pe perioadă nedeterminată Candidatul ideal: - Absolvent 2020 studii superioare (licență sau master); - Persoană foarte bine organizată; - Cunoștințe lucru în Excel; - Cunoștințe medii contabilitate primară; - Abilități dezvoltate de comunicare; - Are o atitudine prietenoasa și energică; - Respectă deadline-urile. Fișa postului pe scurt. 1. Vei oferi membrilor și potențialilor membri informații în legătură cu serviciile pe care le oferim. 2. Îi vei ajuta pe oameni să aleagă cea mai bună soluție pentru nevoile lor. 3. Vei prelua documente și vei întocmi dosarele de solicitare a împrumuturilor. 4. Vei efectua operațiuni de încasări/plăți numerar/bancă și vei efectua rapoarte specifice pe baza acestora. 5. Vei contribui la dezvoltarea CAR USLIP IAȘI IFN și vei veni mereu cu propuneri și idei despre cum putem fi mai buni. Se oferă salariu motivant și bonuri de masă. Persoanele interesate pot depune Curriculum Vitae format #Europass, împreună cu o fotografie și răspunsul la întrebarea: „De ce crezi că ești potrivit pentru acest loc de muncă”? se trimit pe Abia asteptam să te cunoastem !

 • SC ALFA PROELECTRO INDUSTRY SRL angajeaza persoana cu experiența și cu studii superioare pentru funcția de director societate comercială.

 • Economist cu vechime in munca minim 3 ani.

 • Salveaza cautarea