Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Finante contabilitate Maramures

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Operator Date

  Ne mărim echipa! Ce căutăm Oameni cărora le place provocarea și care sunt deschiși către învățare! Avem 3 posturi libere pentru: : : - cunoștințe în operarea PC (Word, Excel) - asumarea responsabilității - comunicare eficientă cu echipa - seriozitate, stabilitate, capacități de organizare, atitudine deschisă către noutate și învățare, atenție la detalii : - realizare grafice și evidențe - introducerea datelor în sisteme de gestiune - crearea documentelor specifice - înregistrare facturi în program, realizare facturi de vânzare, procese-verbale - întreținere birou (ordonare acte, curățenie birou) : - echipă prietenoasă, mediu ambiant plăcut și provocator - salariu atractiv - ore suplimentare plătite extra : L V: 08.00 17.00 (cu o oră pauză) Așteptăm CV-ul tău pe WhatsApp la sau !

 • Reprezentant Comercial

  Ne mărim echipa! Ce căutăm Oameni cărora le place provocarea și care sunt deschiși către învățare! Avem 3 posturi libere pentru: 1. : : - experiență în domeniul secretariatului - bune abilitați de comunicare cu echipa și clienții - permis de conducere categoria B - cunoștințe în operarea PC - capacități de asumare a responsabilității - stabilitate, seriozitate, atenție la detalii și bune capacități de organizare : - realizare dosare de înmatriculări - depunere și ridicare documente din instituțiile statului - realizarea procesului de vânzare închiriere autoturisme precum și documentația aferentă - postare anunțuri pe rețele de socializare - întreținerea relațiilor cu clienții și partenerii - creare cereri de finanțare - preluare mesaje și apeluri din mediul online - întreținerea biroului curat și ordonat : - echipă prietenoasă, mediu ambiant plăcut și provocator - salariu atractiv - bonusuri la atingerea obiectivelor - ore suplimentare plătite extra : L V: 08.00 18.00, S-D: 09.00 16.00 Se lucrează și în weekend, 5 zile lucrătoare cu 2 zile libere, prin rotație. Așteptăm CV-ul tău pe WhatsApp la sau !

 • 1

  Contabil Junior

  Dacă îți place să pui lucrurile in ordine, vei avea oportunitatea să reorganizezi activitatea noastră din punct de vedere financiar-contabil și să o gestionezi așa cum consideri că este mai eficient. Dacă Excel-ul îți este un prieten de nădejde și ai cunoștințe economice solide din facultate, ne-ar plăcea să te cunoaștem si să facem echipă cu tine, viitorul Contabil Junior. Responsabilitati: Ajuta la intocmirea documentelelor de contabilitate primară (facturi, chitanțe, bonuri fiscale, NIR-uri, bonuri consum, bilelete ordin etc.) Ajuta la intocmirea balantei contabile Administrează contractele de muncă fișele de instruire periodice Cerinte: Studii superioare finalizate in curs de finalizare, preferabil contabilitate Cunostinte operare calculator, pachetul MS Office Comunicativ, cu spirit de echipă. Mai multe detalii se discuta in cadrul unui interviu. Cv-urile se pot trimite la adresa de email contact@ policlinicasfantulioan.ro sau resurseumane@ spitalsfantulioan.ro

 • 23

  Operator Fabrica Carne si Preparate din Carne

  SC GHITTA SRL angajeaza Operator Fabrica.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • 1

  Contabil

  Postul de munca vacant - contabil Cerinte: - Studii economice cu licenta, cunostinte in domeniul contabilitatii; - Experienta de lucru in programul de contabilitate WinMENTOR; - Cunostinte bune de operare a pachetului Office (word, excel); - Program de lucru - 8 ore zi; - Experienta in domeniu - minim 3 ani; - Cunoasterea legislatiei si a documentelor financiar-contabile; - Persoana cooperanta, echilibrata; - Seriozitate, punctualitate; excelente abilitati de comunicare, atentie la detalii, spirit de echipa. Responsabilitati: - Introducerea tuturor documentelor contabile in programul de contabilitate (incasari, plati, facturi emise, facturi de achizitie, intocmirea registrului de casa si a jurnalului de banca, etc); - Efectuarea operatiunilor de inchidere lunare, trimestriale, anuale; - Intocmirea stuatiilor financiare anuale (bilant, cont de profit si pierdere, anexe bilant, etc).

 • 1

  Director Economic 5000-6000 lei Program Flexibil!

  DESPRE NOI Larex Global Floor, lider în domeniul prestărilor de servicii pentru pardoseli și hidroizolație, cu o experiență de 34 de ani, este în căutarea unui Director Economic dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre. Compania noastră se remarcă prin platforma sa de e-commerce online și platforma ProfiShop, angajându-se să ofere condiții salariale avantajoase, beneficii atractive și un mediu de lucru sigur și sănătos (SSM). Pentru a ne asigura de respectarea celor mai înalte standarde fiscale, beneficiem de consultanță fiscală externă. CE OFERIM Condiții salariale competitive 5000-7000lei+150 decont combustibil PROGRAM FLEXIBIL! Masă, apă, cafea și motorină lunară pentru transport la serviciu Bonusuri de performanță Mediu de lucru sigur și sănătos (SSM) Consultanță fiscală externă Oportunitati de dezvoltare profesională CERINȚE Experiență anterioară de succes în conducerea departamentului financiar sau economic Cunoștințe solide de contabilitate și finanțe Abilități excelente de comunicare și conducere Abilitatea de a lua decizii strategice și de a rezolva probleme complexe Dorința de a contribui la dezvoltarea și creșterea companiei Experiență cu soft de contabilitate Saga (constituie un avantaj) RESPONSABILITĂȚI Supravegherea eficientă a departamentului financiar și contabil al companiei Managementul bugetelor și proiectelor financiare Dezvoltarea și implementarea strategiilor financiare pentru creșterea eficienței operaționale Monitorizarea și raportarea performanțelor financiare către conducere Colaborarea strânsă cu alte departamente pentru a susține obiectivele de creștere a companiei Identificarea oportunităților de economisire a costurilor și îmbunătățire a rentabilității CUM SĂ APLICAȚI Pentru a aplica pentru acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție care să evidențieze cum vă îndepliniți cerințele și cum vă puteți aduce contribuția în rolul de Director Economic la adresa de e-mail []. Vă rugăm să menționați subiectul e-mailului ca "Aplicare Director Economic - Numele Dumneavoastră.

 • 5

  Angajez contabil economist

  Firma de contabilitate - angajez contabil a in Baia Mare. Accept si absolventi cu studii in domeniu, dornici sa invete si sa se dezvolte. Pachet salarial in functie de experienta. Responsabilități: - înregistrarea documentelor contabile; - păstrarea evidenței plăților și a încasărilor; - întocmirea declarației TVA; - întocmirea declarațiilor privind impozitele și taxele datorate Bugetului de Stat; - întocmirea balanțelor de verificare; CV-uri si informatii:

 • 6

  Contabilitate !!!

  căutăm contabila PROGRAM FLEXIBIL(OPT ORE), pentru contabilitate și gestiune, conditii de munca foarte bune pentru informatii sunati la tel 722332101 - arata telefon -sau mail !!!

 • Economist - contabil

  Candidatul Ideal - Studii superioare finalizate - profil economic - Minim 5 ani experienta in domeniul financiar-contabil. - Cunoastere operare PC - pachet MS Office (word, excel-nivel avansat, power point, outlook). - Cunoasterea legislatiei si a documentelor financiar-contabile. - Persoana cooperanta, echilibrata. - Seriozitate, punctualitate. - Excelente abilitati de comunicare. - Atentie la detalii. - Spirit de echipa si excelente abilitati de lucru sub presiune, analiza si respectarea termenelor - Experienta in domeniul productie si cunoasterea unui ERP - reprezinta avantaj. Responsabilitățile vor fi următoarele: - Introducerea tuturor documentelor contabile in ERP: facturi emise, facturi de achizitie, tranzactii bancare, incasari ,plati etc. - Activitati casierie, completare Registru de casa, efectuare incasari, - Verificarea incasarilor si a debitelor. - Reconcilieri fise de cont furnizori si clienti. - Intocmirea diferitelor rapoarte si situatii solicitate de catre conducere. - Arhivarea documentelor financiar-contabile. - Participa activ la inventare si sau stocuri inopinante in punctele de lucru. -Gestioneza activitățile contabile de zi cu zi, sub îndrumarea Directorului Economic astfel încât termenele limită să fie îndeplinite Daca esti intersat a si ti se potriveste, trimite un CV la adresa de email

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Maramures
Salvează căutarea