Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Ford Baia Mare angajeaza contabil.Program Luni-Vineri de la 9 la 16.CV-urile pot fi depuse la sediul societatii,situat pe Bulevardul Independentei nr.17,sau direct prin intermediul site-ului.

 • Cautam un/o contabil/a care sa ne ajute sa ducem viziunea si misiunea companiei la cele mai inalte standarde. Compania noastra Select Auto SRL importa si distribuie echipamente specializate pentru ateliere de reparatii auto la preturi mai mult decat accesibile. In ultimi 5 ani am reusit sa colaboram in exclusivitate cu firme consacrate din Europa , fiind un important furnizor de echipamente pentru reprezentante auto cat si pentru ateliere de reparatii . Totodată avem un număr de 30000 de clienți pe plan national care sunt in continua creștere. Este extrem de important pentru noi sa gasim un/o contabil/a care sa ne ajute sa realizam proiectele noastre. Fara un/o contabil/a nu putem sa dezvoltam toate ramurile societatii .Acest rol este esential pentru reusita noastra. In Select Auto se lucreaza pe obiective clare si masurabile. Asa ca daca consideri ca iti poti asuma responsabilitatea pentru obiectivele de mai jos atunci te rugam sa aplici pentru ca te vrem la noi in companie sa facem istorie. Intocmirea documentelor angajati : contracte de munca , stat de plata , note contabile salarii , adeverinta si concedii medicale. Evidența și înregistrarea contabilă a documentelor aferente achizițiilor de bunuri și servicii de la furnizori; Operarea extraselor bancare : incasari borderouri transportori , incasari borderou procesator de plati cu carduri , incasari borederouri site-uri partenere ; Evidența și înregistrarea contabilă a registrului de casă și a deconturilor; Operarea mijloacelor fixe (intrări, amortizări, descărcări de gestiune); Verificare solduri clienti, furnizori, avansuri, stocuri de marfa; Intocmirea declaratiilor, balanta si bilant ; Misiunea noastră este să fim sprijin si ajutor pentru toți cei care fac reparații auto, sa intelegem nevoile clientilor noștri pentru a contribui la simplificarea si eficientizarea reparațiilor auto cu scule si echipamente inovatoare la un raport calitate-pret corect. Viziunea noastra are la bază obiectivele pe termen lung cu proiecte de dezvoltare cuprinse între 5 și 10 ani. Dezvoltare continuă a echipei noastre prin identificarea de oameni talentați și orientați spre carieră. Dezvoltarea rețelei de magazine pe plan național și identificarea de distribuitori noi in Europa. Dezvoltare contiunua de produse noi pentru a tine pasul cu tehnologia actuala si optimizarea produselor existente. Optimizarea si automatizarea spatiilor de depozitare astfel incat livrarile produselor catre clienti si distribuitori sa se efectueze in cel mai scurt timp. Acum daca consideri ca ai experienta si abilitatile necesare sa conduci departamentul de contabilitate si sa creezi o echipa abia asteptam sa te cunoastem, insa: Nu aplica daca nu vrei sa lucrezi cu KPI-uri , standarde si consecinte care stau 100% in puterea ta. Nu aplica daca ai nevoie sa fi manageriat/a! Omul pe care il cautam se manageriaza singur si vine singur cu actiunile necesare pentru atingerea obiectivelor de efi

 • 1

  Economista întocmesc evidente contabile complete .

 • Economist conduc evidenta contabila completa .tel.0744527686

 • 4

  Cabinet de expertiza caută ajutor contabil, part time, pentru evidență contabilă completă la societăți cu CA până în 1.000.000 euro. Solicitam celor interesati sa lase un CV in atasament pana la data de 10 mai 2021! Mai multe vor fi discutate cu persoanele care vor fi selectate .

 • 3

  Firma de distributie cunoscuta pe piata din Romania angajeaza o persoana pentru serviciul de facturare/contabilitate primara. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Salariul este foarte atractiv si motivant. Pentru informatii si detalii asteptam un CV sau un telefon la numarul .

 • Atributii: *Intocmirea notelor contabile; *Intocmirea statelor de plata pentru salarii (pe baza pontajelor, concedii medicale si/sau alte documente); *Completarea registrului jurnal, registrele de TVA, registrul inventar; *Balanta de verificare si alte situatii aferente contabilitatii; *Bilantul contabil (bilant, cont de profit si pierdere, precum si alte acte necesare, prevazute de legislatia aplicabila); *Intocmirea declaratiilor de impozite si taxe; *Alte activitati specifice misiunii de tinere a contabilitatii. Persoana potrivita trebuie: * sa aiba experienta in acest domeniu; * sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva; * sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare).

 • Expert contabil, conduc evidență contabilă pe proiecte pe fonduri. Întocmesc dosare de achiziții și raportări lunare/trimestriale aferente proiectelor. Pentru detalii tel:

 • Salveaza cautarea