Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Finante, contabilitate Baia Mare Maramures - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam Contabil Autorizat

  Societate angajeaza Contabil autorizat Cerințele minimale pentru această poziție: Studii superioare economice; Cunoştinte de operare programul Saga; Experiente necesara minim 5 ani. Persoană cu abilităţi de comunicare, atentie la detalii; Abilitate de a lucra individual dar şi în echipă; Responsabilități: -Înregistrarea în contabilitate a tuturor documentelor puse la dispoziţie,intocmire balanta si bilant.

 • 2

  Contabil Junior

  Dacă îți place să pui lucrurile in ordine, vei avea oportunitatea să reorganizezi activitatea noastră din punct de vedere financiar-contabil și să o gestionezi așa cum consideri că este mai eficient. Dacă Excel-ul îți este un prieten de nădejde și ai cunoștințe economice solide din facultate, ne-ar plăcea să te cunoaștem si să facem echipă cu tine, viitorul Contabil Junior. Responsabilitati: Ajuta la intocmirea documentelelor de contabilitate primară (facturi, chitanțe, bonuri fiscale, NIR-uri, bonuri consum, bilelete ordin etc.) Ajuta la intocmirea balantei contabile Administrează contractele de muncă fișele de instruire periodice Cerinte: Studii superioare finalizate in curs de finalizare, preferabil contabilitate Cunostinte operare calculator, pachetul MS Office Comunicativ, cu spirit de echipă. Mai multe detalii se discuta in cadrul unui interviu. Cv-urile se pot trimite la adresa de email contact@ policlinicasfantulioan.ro sau resurseumane@ spitalsfantulioan.ro

 • Angajam Contabil

  Angajam contabil,experienta minima 2-5 ani,pentru gestionare portofoliu societati comerciale de la inregistrare documente pana la declaratii fiscale.Detinierea de permis auto categoria B reprezinta un avantaj.

 • 1

  Director Economic 5000-6000 lei Program Flexibil!

  DESPRE NOI Larex Global Floor, lider în domeniul prestărilor de servicii pentru pardoseli și hidroizolație, cu o experiență de 34 de ani, este în căutarea unui Director Economic dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre. Compania noastră se remarcă prin platforma sa de e-commerce online și platforma ProfiShop, angajându-se să ofere condiții salariale avantajoase, beneficii atractive și un mediu de lucru sigur și sănătos (SSM). Pentru a ne asigura de respectarea celor mai înalte standarde fiscale, beneficiem de consultanță fiscală externă. CE OFERIM Condiții salariale competitive 5000-7000lei+150 decont combustibil PROGRAM FLEXIBIL! Masă, apă, cafea și motorină lunară pentru transport la serviciu Bonusuri de performanță Mediu de lucru sigur și sănătos (SSM) Consultanță fiscală externă Oportunitati de dezvoltare profesională CERINȚE Experiență anterioară de succes în conducerea departamentului financiar sau economic Cunoștințe solide de contabilitate și finanțe Abilități excelente de comunicare și conducere Abilitatea de a lua decizii strategice și de a rezolva probleme complexe Dorința de a contribui la dezvoltarea și creșterea companiei Experiență cu soft de contabilitate Saga (constituie un avantaj) RESPONSABILITĂȚI Supravegherea eficientă a departamentului financiar și contabil al companiei Managementul bugetelor și proiectelor financiare Dezvoltarea și implementarea strategiilor financiare pentru creșterea eficienței operaționale Monitorizarea și raportarea performanțelor financiare către conducere Colaborarea strânsă cu alte departamente pentru a susține obiectivele de creștere a companiei Identificarea oportunităților de economisire a costurilor și îmbunătățire a rentabilității CUM SĂ APLICAȚI Pentru a aplica pentru acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție care să evidențieze cum vă îndepliniți cerințele și cum vă puteți aduce contribuția în rolul de Director Economic la adresa de e-mail []. Vă rugăm să menționați subiectul e-mailului ca "Aplicare Director Economic - Numele Dumneavoastră.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Maramures

Localități

Baia-mare
Salvează căutarea