Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures Baia-mare

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 15

  Bună ziua, Se caută tranșatori cu experiență la carne de porc. Salariul 10 - 11 Euro net pe oră. (2000 - 2300 Euro net pe lună) Cazarea 200 Euro pe lună Nu de cere limba Germană.

 • 4

  Societate comerciala producator de carne si preparate din carne angajeaza operator fabrica cu posibilitate de calificare la locul de munca.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • 1

  Firma de confecții facem angajări în baia mare persoana surfilat sau 5fire salar după realizări

 • 6

  Firma de confecții facem angajări în baia mare persoane pentru calcat interfazic la mașină simplă și persoane în croi salarii atractive

 • Cătălin s Barbershop caută coleg / colegă pe postul de frizerie Cerințe : -Experiența de minim 2 ani -Seriozitate -Sociabilitate -Plăcere de a lucra in echipă Oferim: -Contract de munca (salarizare procent 50% din venituri) -Posibilitatea de închiriere a unui scaun -Preț 150 Euro / lună / scaun -Mediu plăcut de lucru Pentru mai multe detalii va aștept pe bulevardul Traian 24, Baia Mare.

 • Finisaje constructii, placat cu rigips, aplicat glet, zugraveli mecanizate cu Airless si manuale, placat gresie si faianta, dimensiuni mari, reparatii tencuieli, Lucrarile sunt linga Cluj se munceste zece ore L-V S 8 ore cind se efectueaza 170 ore se poate lua liber. Lucrarile se executa in acord individual si fiecare raspunde de calitatea ce a executato, lucrarile refuzate la receptie de catre beneficiar vor fi refacute de catre acea persoana care a executat lucrarea, fara a se plati o alta suma ( pe cheltuiala propie) Cerinte ; se cere permis de conducere minim o persoana din patru pentru deplasare cu masina . Se ofera cazare si sume incepind cu 250 lei pe zi 25 lei pe ora, suma respectiva se aloca la o anumita cantitate de lucrare executata de catre o persoana intro norma de de o ora, la executie lucrari mecanizate cu Airless pretul este de 33 lei pe ora (330 lei pe zi)

 • Societate comerciala de transport , angajam sofer taxi. tel

 • 4

  Angajez șofer cat B Transport marfa in tara Detalii la telefon 0770814434

 • Angajam persoana dornica sa lucreze intr-o firma de productie cu sediul in Baia Mare. Persoana potrivita trebuie sa aiba cunostinte de contabilitate primara, bune abilitati de comunicare, sa cunoasca Microsoft Office. Sarcini: inregistrare facturi clienti si furnizori, inregistrare si urmarire registru de casa si banca, intocmire si inregistrare deconturi pentru angajatii societatii, evidenta gestiunii. Asteptam CV-ul dvs la adresa de email popescui742( arond )gmail.com

 • 1

  Sofer cat.B.caut de lucru.

 • Caut loc de munca pe un singur schimb

 • 16

  Societate comercială angajam muncitori Calificați și necalificați in domeniul pardoselilor și hidroizolatiilor. Cerințe: Seriozitate Spirit de echipa Permis de conducere constituie un avantaj Disponibilitate la deplasări in țara Oferim: Posibilitate de promovare Calificări și instruiri gratuite la locul de munca Diurna 50lei /zi Bonusuri pe fiecare lucrare executata calitativ si la termenul stabilit între 500-1500lei/ lucrare Salar net in mâna FĂRĂ REȚINERI Transport in șantier asigurat Cazare pt deplasări asigurata Salar NET intre 3000 - 5000 lei + 50 lei/zi diurnal + prime/bonusuri

 • Disponibil online

  Colaborare social-media

  Caut o colaborare cu o persoana cu abilitati de marketing pentru creearea si administrarea unei pagini de Facebook care sa promoveze picturile si tablourile decorative facute de mine. Persoana ideala are sau face in prezent studii care sa aiba legatura cu nevoile mele, este sociabila, inventiva, se pricepe la fotografie si are intre 20 si 30 de ani.

 • 1

  Societate angajeaza sofer categoria B,pentru comunitate. Se lucreaza pe autoutilitara de 3,5 tone. Cerinte,doar seriozitate si carnet categoria B. Limba Engleza minimal. Va rog,doar pe adresa de e-mail sa trimiteti CV. Multumesc

 • Descriere Candidatul ideal - Studii medii finalizate; - Experiența constituie un avantaj; - Atentie la detalii, fire organizata; - Detine permis auto; - Persoana responsabilă, dinamică, cu atitudine pozitivă și capacitate de a se adapta și a acumula informa ii noi în permanen ă; Descrierea jobului Efectuarea operatiilor de curatenie interioara si spalare exterioara a autovehiculelor. Va oferim: - Mediu de lucru la standarde ridicate; - Posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniul auto; - Salarizare în func ie de rezultate; - Loc de muncă într-o companie dinamică. Descrierea companiei ATP Motors, parte a grupului ATP Exodus, un business de succes pe pia a auto din România. Lider pe pia a pieselor de schimb și accesorii pentru vehicule comerciale ATP Automotive, respectiv dealer pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Opel, MAN, Suzuki si IVECO, oferim o gamă complexă de produse și servicii prin Centrele Autorizate de Vânzari și Service, precum și prin re eaua de sucursale deschise in Romania, Bulgaria si Ungaria. Suntem mandri de reusitele noastre si le atribuim in totalitate oamenilor care au contribuit prin valoarea lor intelectuala, creativa, strategica, la dezvoltarea companiei. Ne orientăm spre o creștere sănătoasă, construita cu disciplină, luciditate în luarea deciziilor, consecven ă în investii și capacitate de adaptare în fa a provocărilor și schimbărilor survenite pe pia ă. Daca esti entuziasmat de ceea ce faci, consecvent în atingerea obiectivelor, interesat de dezvoltare continuă, atunci te invităm sa ni te alături. Fii parte din succesul nostru! www.atp-exodus.com

 • Servicii complete de traduceri autorizate de Ministerul Justitiei in si din orice combinatie de limbi, Apostile Haga, legalizari, supralegalizari, consultanta privind regimul diferitelor acte. Posibilitate de trimitere a documentelor scanate prin email sau in original prin curierat oriunde in tara si in strainatate. CASTIGA TIMP SI ECONOMISESTE BANI! TRIMITE SOLICITAREA TA PENTRU A AFLA IN CEL MAI SCURT TIMP TARIFUL SI CONDITIILE DE LIVRARE!

 • 6

  Angajam barbati si femei pe postul de muncitor confectioner ambalaje - carton. Responsabilitati: - Confectionarea de ambalaje si articole din carton urmarind procesul tehnologic, cu ajutorul utilajelor speciale. Cerinte: Persoana stabila, implicata, flexibila, cu dorinta de a lucra intr-un mediu format de-a lungul a 20 ani de activitate. Capacitate de atentie si concentrare. Se asigura salar decent + tichet de masa pe zi lucrata, orele suplimentare se platesc dublu. Prezentarea pentru interviu si detalii numai la Fabrica de Cutii Carton de pe Strada Electrolizei 22 colt cu Sudului (zona Combinat Cuprom, langa Ceramar) cladirea galbena, intre orele 9-14. Nu se dau informatii telefonice sau pe email.

 • 3

  Cautam broker de asigurari cu sau fara experienta, cu dorinta de colaborare pe termen lung. Vino in echipa noastra! Nu este o oferta de angajare, insa este un business care-ti poate schimba viata! Nu conteaza cine esti, conteaza cine vrei sa devii! Nu conteaza ce stii sa faci, conteaza sa fii dispus sa inveti! Vino intr-o echipa de oameni profesionisti, deschisi, veseli si optimisti, care te vor sustine neconditionat! Calitatea face diferenta! Cerinte minime: Bacalaureat absolvit, Cunostinte minime de operare PC. Reprezinta un avantaj: Cod RAF, Portofoliu clienti, Cat mai multe cunostinte, Fire sincera, comunicativa si optimista. Inscrieti-va cat mai repede trimitand datele dvs. pe linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGADEnT56kq4tonukTN9ZHF_QPXeK4mWmc9H1oooUYt6La5A/viewform si va contactam noi in cel mai scurt timp! ATENTIE: NU ESTE UN LOC DE MUNCA CU PROGRAM SI SALAR FIX, SEF, TARGETE. ESTE MAI MULT DE ATAT: O ACTIVITATE INDEPENDENTA CU CASTIGURI NELIMITATE!

 • Suntem în căutare de vorbitori de limbă Germană și limbă Engleză la un nivel mediu pentru proiectul AIRBNB Customer experience specialist. - Program Luni-Duminică, 5 zile lucratoare cu 2 libere - Interval orar de lucru: 10:00 - 00:00 - Ture de 8:30 cu 1 ora pauză inclusă în program - Training de specialitate de 5 săptămâni - Se oferă pachet de beneficii - Salariul (se va discuta în cadrul interviului) Punct de lucru București Va rog trimiteti cv-ul dumneavoastra printr-un mesaj in privat!

 • Salveaza cautarea