Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Gorj

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez fata pentru frizerie în orașul Motru Salariu atractiv! Mai multe detalii la telefon 0751565473

  • Salon Sic Lido inchiriaza Post de lucru-Coafeza

  • Frizeria Fryzyups,amplasata in orasul Rovinari angajeaza frizer cu minim de experienta. Pentru mai multe informatii contatctati :0769473543

  • Căutăm personal calificat și talentat pentru un salon de înfrumusețare in tg carbunesti. Avem disponibile urmatoarele posturi pentru tine: - Frizer ,Frizerita -Hairstylist ,Hairstylist Ce iti oferim? Iti punem la dispozitie un mediu de lucru modern, dotat cu aparatura de specialitate de ultima generatie care sa te ajute să dai frâu liber talentului tau si sa ajungi la rezultatele mult dorite. Totodata, pe langa beneficiile salariale si anume (2000ron-3000ron),avem posibilitatea sa oferim si cazare gratis iar daca se face neveta decontam 100% transpotul pentru cei care se arata 100% devotat acestui post. Cine suntem? Suntem un salon de infrumusetare ELEGANT K din tg carbunesti. Am pregatit atat pentru angajatii cat si pentru clientii nostri un ambient de lucru placut si relaxant care sa ajute specialistii sa performeze la cel mai inalt nivel iar clientii sa plece multumiti de fiecare data cand ne trec pragul. Ne dorim sa formam un colectiv de specialisti, unit, focusat pe performanța si evolutie de sine si sa crestem impreuna. Pentru a-ti face o impresie de calitatea locului puteti vizita aderesa de F.B.- Elegant K Suna bine? Daca tot ceeace am scris mai sus ti se potriveste, te regasesti in lista de joburi disponibile si vrei sa fim colegi pe termen lung, asteptam sa ne suni la numarul de telefon 0764901408 sau 00447741171471 ca sa ne cunoastem si sa stabilim impreuna detaliile unei viitoare colaborari. MULTUMIM!VA ASTEPTAM!

  • Salon Sic Lido angajeaza Coafeza, salariu atractiv

  • Căutăm sa ne mărim echipa: 2 locuri -> Coafură 1 loc -> Cosmetică Salon de înfrumusețare BARROCO localizat în centrul orașului deschis in decembrie 2018. Experiența constituie un avantaj.

  • Salveaza cautarea