Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Hunedoara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ofer un loc de munca de cosmeticiana pentru salon de estetica. Candidatele pot veni din zona beauty (cosmeticiene, maseuze) sau din afara, sa aiba dorinta de perfectionare si usurinta de a invata sa lucreze cu aparatura de ultima generatie . Conditii optime de munca cu un program flexibil si alte facilitati. Abilitati excelente de comunicare, abilitati de organizare si planificare, sociabilitate. Daca esti interesata sa lucrezi pe aparate de ultima generatie si sa inveti lucruri noi atunci alatura-te echipei noastre. Oferim salariu fix, carte de munca, bonusuri si training pe aparatura noastra.

  • Ofer un loc de munca de receptionista pentru salon de infrumusetare. Candidatele pot veni din zona beauty (cosmeticiene, maseuze) sau sa aiba experienta in relatiile cu publicul. Candidatele trebuie sa aiba dorinta de perfectionare si de a invata lucruri noi. Conditii optime de munca cu un program flexibil si alte facilitati. Abilitati excelente de comunicare, abilitati de organizare si planificare, sociabilitate. Daca esti interesata sa lucrezi pe aparate de ultima generatie si sa inveti lucruri noi atunci alatura-te echipei noastre. Oferim salariu fix, carte de munca, bonusuri si eventuale training-uri de specialitate.

  • Angajez hairstylist/frizer/coafeza cu experienta.Mai multe detalii la nr. de telefon

  • Salonul de infrumusetare Hair Point Shop din Petrosani, 1 Decembrie 1918, bl. 105, angajeaza, Frizer/Coafeza si manichiurista cu experienta. Se ofera contract de munca full-time Colaboram si cu PFA Pentru detalii suna-ti la nr de telefon: 0731403334 Cerințe: sa fi atras de meseria de frizer sau coafeză, sa fi prezentabil/ă , serios/ă, punctual/ă, sociabil/ă cu clientii și colegii, sa ajuți si sa fi răbdător/e sa îți faci clientela. Program de lucru L-V 10 - 20 S 10-16 (2 / luna)

  • Salveaza cautarea