Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Hunedoara

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Mobilier coafura 3000 Lei ultimul pret .

  vand doua scaune noi nefolosite , bucata la 750lei și doua scaune reglabile coafor fără ghiuveta .bucata la 1500 lei .se poate negocia.

 • 12

  Firma nemteasca cauta ingrijitori la ferme de animale din germania

  FIRMA NEMTEASCA CAUTA INGRIJITORI LA FERME DE ANIMALE DIN GERMANIA CAUTAM PERSONAL NECALIFICAT PENTRU FERME DE ANIMALE DIN GERMANIA OFERIM CONTRACT DE MUNCA NEMTESC ASIGURARE MEDICALA PROGRAM DE MUNCA 8 9 ORE PE ZI! ORELE SUMPLIMENATARE SE PLATESC IN PLUS CAZARE ESTE LA FERMA DE ANIMALE (CAMERA ,BUCATARIE,BAIE ,INTERNET,TV,)(SINGUR IN CAMERA) SALARIU ESTE INTRE 1400 2000 DE EURO IN MANA NET PENTRU MAI MULTE INFORMATII SUNATINE

 • Servici de curățenie

  Oferim servicii de curățenie la domiciliu case, apartamente ,restaurante ,pensiuni , grădinițe , unități de învățământ, cămine culturale etc totodată lucrăm cu produsele noastre sau produsele clienților. Oferim seriozitate punctualitate și încredere mai multe detalii la numărul de telefon . mulțumim

 • 1

  Ribs Grill Deva angajează Ajutor de Bucătar

  Ești pasionat de gastronomie și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică? Ribs Grill Deva caută un Ajutor de Bucătar entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei noastre. Ce căutăm: - Persoană motivată și dornică să învețe; - Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid; - Disponibilitatea de a lucra în ture, inclusiv în weekenduri; - Experiența nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Oferim: - Mediu de lucru prietenos și încurajator; - Oportunități de dezvoltare profesională și învățare continuă; - Salariu competitiv și alte beneficii. Pentru a aplica sunați la numărul: . Așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem noul coleg!

 • 1

  Ribs Grill Deva - Vânzător pentru Linia de Servire

  Suntem în căutarea unei persoane motivate și pasionate de domeniul HORECA pentru a se alătura echipei noastre din SHOPPING CITY DEVA. Dacă vă bucurați de interacțiunea cu clienții, aveți abilități excelente de comunicare și vă place să oferiți servicii de calitate, atunci sunteți persoana potrivită pentru noi. Responsabilități: - Asigurarea unei experiențe plăcute clienților în timpul procesului de comandare și servire - Prezentarea meniului și oferirea de recomandări în funcție de preferințele clienților - Pregătirea și servirea produselor conform standardelor companiei - Gestionarea comenzilor și a plăților într-un mod eficient - Menținerea curățeniei și ordinii în zona de servire Cerințe: - Experiență anterioară în domeniul HORECA este un avantaj - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții - Orientare către servicii de calitate și atenție la detalii - Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu aglomerat - Flexibilitate în program, inclusiv disponibilitate pentru weekend-uri și sărbători Oferta noastră: - Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanțe - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru plăcut și dinamic - Training și dezvoltare profesională Dacă sunteți interesat și îndepliniți cerințele noastre, vă rugăm să ne contactați la nr de telefon Vă mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem viitorul nostru coleg!

 • 12

  Ingrijitor la domiciliu Germania

  Angajam personal vorbitor de limba germana cu experienta in ingrijire persoane.Se lucreaza pe baza de contract individual de munca cu delegare in Germania.asiguram transportul dus /intors.Venitul net lunar porneste de la 1600 euro pana la 2000 euro.pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la Fundatia Seniorenbetreuung.

 • 1

  Angajam agent dezinsectie, dezinfectie, deratizare

  Societatea Comercială DD CHIM S.R.L, angajează Agent DDD pentru punctul de lucru situat în Hunedoara, (prestări servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare - DDD). Calificarea in domeniu constituie avantaj. Disponibilitate pentru deplasări în afara județului. Permisul de conducere categoria B obligatoriu. CV-urile se pot trimite pe email sau fax . Pentru relații suplimentare puteți suna la telefon .

 • Angajam Contabila

  Societatea Comercială DD CHIM S.R.L, angajează contabilă cu experiență pentru punctul de lucru din Hunedoara, program de 8 ore, cunoscătoare evidența contabilă, să știe să lucreze complet o firmă, să facă verificările lunare, calcul de taxe, depuneri declarații, calcul salarii, persoană organizată și ordonată, cunoașterea programului de contabilitate SAGA, cunoștințe minime in word, excel. CV-urile se pot trimite pe email sau fax . Pentru relații suplimentare puteți suna la telefon

 • ANGAJAM femeie de serviciu

  Societate Comercială angajează femeie de serviciu cu experienta pentru punctele de lucru situate în Hunedoara si Deva, program de lucru 8 ore, carte de munca, salariu net 3000 lei. CV-urile se pot trimite pe email sau fax. . Relații suplimentare la telefon .

 • 3

  Referent marketing international

  Realizarea i actualizarea permanentă a bazei de date cu poten iali clien i i furnizori interni si externi. Contactarea de noi poten iali clien i si culegerea de informa ii despre concuren ă. Realizarea de lucrări pentru reprezentarea imaginii firmei. Realizarea de proiecte de programe de promovare. Întocmirea de rapoarte de analiză a eficien ei ac iunilor de promovare implementate. Colaborarea serviciul tehnic referitor la posibilită ile de execu ie a diferitelor sortimente cerute. Colaborarea serviciul tehnic referitor la pregătirea de fabrica ie a produselor . Analazarea cererilor de materiale Realizarea de rapoarte i statistici referitoare la: valoarea contractelor noi încheiate pe lună valoarea vânzărilor pe lună la contractele încheiate în acel an valoarea comparativă a vânzărilor pe 2 ani,

 • 2

  Societate comerciala, angajaza lacatusi si sudori mig mag

  Societate comerciala, are disponibile pentru angajare7 posturijaza sudori MIG-MAG si 7 posturi lacatusi mecanici Cerintele postului sunt: Studii -liceu scoala profesionala; Persoana serioasa, responsabila cu bune abilitati de lucru in echipa; Rezista la efort fizic, spirit de observatie si memorie vizuala; Rezista la sarcini de lucru repetitive; Respecta riguros regulile si instructiunile; Disponibilitate de a lucra in schimburi. OFERIM: 1. Acordam un salar de incadrare in functie de experienta, la un program de 8 ore zi, cu posibilitate de majorare; 2. Acordam tichete de masa; 3. Ore suplimentare platite 175%; 4. Posibilitate de promovare in interiorul companiei;

 • 4

  Caut bonă pentru o fetiță de 11 luni

  Angajez bonă pentru o fetiță de 11 luni pentru o periodă îndelungată de timp. Căutăm o persoană calmă, iubitoare de copii, organizată și cu reale aptitudini in supravegherea copilului. Contract part-time in funcție de disponibilitatea dumneavoastră. Programul il stabilim de comun acord, fiind flexibil in functie de programul dvs si nevoile noastre. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați și să vă cunoaștem fără obligații! Pe WhatsApp Tel. Tariful se va stabili ulterior de comun acord. Vă mulțumim.

 • 14

  Angajez vanzator

  Angajez vanzator la magazin non stop in Deva. Telefon .

 • 18

  Angajez vanzator magazin non stop in deva

  Angajez vanzator in magazin non stop, in Deva, in centru, program de noapte, salar 2000 net

 • 11

  Familie caută femeie pentru curatenie

  Familie caută femeie pentru curățenie si intretinere casa Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați la telefon.

 • 1

  Hotel în stațiunea Geoagiu-Bai angajează Camerista, Recepționer și Ajutor pregătire Mic-Dejun

  Hotel situat în stațiunea balnecolimaterica Geoagiu-Bai angajează camerista, recepționer a și ajutor mic-dejun. Salar atractiv, la cerere se poate oferi și cazare. Pentru mai multe detalii va rugam sunați la nr. de telefon afișat.

 • 1

  Angajam

  Angajam in domeniu constructiilor si amenajarilor interioare in sudul Frantei persoane serioase cu experienta in domeniu si calificare. Salariile incepand de la 2600 pana la 3000 in functie de calificarea fiecaruia . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul

 • 3

  Soferi Germania

  Firma Wiesner Transporte GmbH Sestewitzer Str.16 04463 Gro pösna - Leipzig -Germania, caută șoferi profesioniști ( C+E ) pentru colaborare pe termen lung. Firma își desfășoară activitatea in proporție de 70% in zona Leipzig, unde se oferă cazare gratuită (unul sau maxim 2 in camera)pentru șoferi, dar si in deplasare atunci cand exista santiere (înnoptat cabina sau pensiune ). Cazarea se afla la 2 minute de mers pe jos de sediul firmei si parcarea camioanelor(bascule). Firma deține peste 50 de camioane si se ocupa cu transport de nisip, pământ, pietriș, asfalt etc. Se lucrează cu personal roman de aproximativ 8 ani, in prezent sunt peste 25 de șoferi profesioniști din România. Dispecer roman, mecanic roman, nu se cere limba germana. -22 zile de concediu pe an, contract angajator gernan pentru perioada determinata/nedeterminata, asigurare medicală, cazare gratuită(curent, internet, apa calda, curățenie la fiecare sf de săptămâna in bai/Bucătărie), telefon de serviciu, echipament de serviciu, plata punctuală pe data de 10. a lunii, camioane noi, plata pe ora. Pentru mai multe detalii despre angajator, mediul de lucru, dar si plata : 
Diana: - de luni pana vineri, între orele

 • 2

  Angajam operator pariuri

  SC angajeaza operator pariuri sportive , cu sau fara experienta pt agentia din Deva ,str.Bejan , Cv: , Tel

Salvează căutarea