Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Neamt

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Locuri de muncă vacante în Franța, anunțul de recrutare, Franța locuri de muncă, Hotel de Paris Monte-Carlo Pentru dezvoltarea de hotelul nostru din Paris Monte-Carlo, suntem în căutarea pentru fiecare urgent Bărbat și o femeie să lucreze în hotelul nostru în franța. Noi oferim: - un salariu - pentru 3780 lei - European contract de muncă direct cu angajatorul - salariu-cont bancar Suntem în căutarea pentru : - Unu (1), Bucatarie Bucatar - trei (3) Bucătari - Cinci (5), Recepționer - Zece (10)Server - Două (2) liderul Partidului - Un (1) Barman - trei(3) menajera Vă rugăm să contactați-mă prin e-mail numai . WhatsApp: +33756922527 E-Mail: hotelcarloparisfrance@gmail.com

  • VINO, CA REPREZENTANT AVON IN ECHIPA MEA SI VE BENEFICIA AUTOMAT DE URMATOARELE :---- Programe motivationale in fiecare campanie –Oferte speciale pentru tine – Traininguri gratuite (machiaj, tehnici de vanzare) – Cariera in cadrul companiei – Set de cadouri de bun venit in primele 5 campanii de cand te-ai inscris! Daca stii pe cineva pasionat de produsele avon si doreste sa fie reprezentant independent recomanda-ne si vei castiga un cadou surpriza.Nu ezita! Castiguri garantate! Devino reprezentanta!Cu Avon poți avea beneficii la obținerea produselor Avon inregistrandu-te acum ca reprezentant Avon IN ECHIPA MEA - Discount Avon de până la 50% față de achiziționarea produselor de la orice alt reprezentant Avon! Acces la produsele Avon noi înainte de lansarea lor oficială la un preț redus cu până la 30% Oferte Avon Speciale disponibile doar pentru reprezentanţii Avon!

  • Candidatul ideal Candidatul ideal pe care il cautam este o persoana cu excelente abilitati de comunicare, amabila, cu simtul raspunderii, orientata catre client.Va trebui sa aiba capacitate de convingere, experienta in vanzarea produselor cosmetice si abilitatea de a identifica usor si de a intelege nevoile clientilor. Descrierea jobului Gestionarea stocului de marfa existent si a comenzilor intocmirea actelor zilnice. Responsabilități: Prezentarea si vanzarea de produse cosmetice, cunoasterea in detaliu a caracteristicilor produselor, consilierea clientilor in alegerea variantei optime (recomandari) mentine si promoveaza imaginea companiei si a produselor existente si gestionarea stocului de marfa existent si a comenzilor intocmirea actelor zilnice. BENEFICII: Se asigură training de pregatire de 1-2 saptamani Salariu motivant de plus bonusuri din vanzari mediu de lucru placut si captivant.

  • Angajez frizer (cu minim un an de experienta)

  • Salveaza cautarea