Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Neamt

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 446 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- pt19 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4500 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 80km).

 • suntintersatade 2 locuri demunca

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- pt19 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4500 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 80km).

 • 60

  SC AEK SECURITY DIVISION angajeaza agenti securitate in conditii avantajoase,in spatii comerciale din Roman, judetul Neamt.Relatii de luni pana vineri intre orele 09:00 - 15:00 la tel. 0747185746

 • Companie multinațională recrutează in vederea angajării MANAGER DE ECHIPA Targu Neamt Responsabilitati: -Dezvolta permanent echipa de agenți prin recrutare și selectie -Dezvolta portofoliul de clienți prin implicarea membrilor din echipa -Răspunde de activitatea de vânzări promovând produsele și serviciile companiei -Organizează, coordonează, monitorizează și evaluează activitatea de vânzări și rezultatele echipei de agenți coordonata Cerinte: -Studii medii -Experienta în activitatea de vânzări și coordonarea unei echipe(prezintă avantaj) -Orientare către client -Atitudine pozitiva și proactiva -Permis de conducere categoria B-obligatoriu Se ofera: -Salariu competitiv compus din parte fixa, comision și bonus -Training gratuit -Asigurare de viata Persoanele interesate pot trimite CV pe adresa de e-mail Sau pe whatsapp la numărul Publi24_1646497758

 • Descriere Responsabilitati: -procesarea operatiunilor cu numerar -oferirea informatiilor necesare clientilor -gestionarea numerarului si a documentelor Cerinte: -Studii medii -Orientare către client -Atitudine pozitiva și proactiva Se ofera: -Salariu fix -Tichete de masa -Training gratuit -Asigurare de viata Persoanele interesate pot trimite CV pe adresa de e-mail Sau pe whatsapp la numărul 

 • Un nou restaurant se va deschide curând în oraș. Se fac angajări pentru postul de bucătar, ospătar și barman. Este necesar experienta în domeniu. Pachet salarial motivant. Pentru detalii tel:

 • 28

  Angajăm șoferi transport intern marfă generală, camioane prelată fără remorcă, orașe din împrejurimi - București tur-retur Neceear experiență minim 2 ani. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  BT Direct angajeaza in Piatra Neamt, consilier vanzari credite directe pentru birou credite. Candidatul ideal Experienta in institutii de creditare / domeniul bancar constituie un avantaj dar nu este obligatoriu Aptitudini utilizare PC & aplicatii MS Office Capacitate de analiza si sinteza Foarte bune abilitati de relationare, planificare si organizare Abilitate de a lucra cu termen limita Atentie la detalii Orientare catre client Descrierea jobului Responsabilitati: Verificarea corectitudinii documentelor primite si indeplinirea conditiilor de eligibilitate Completarea, modificarea si actualizarea informatiilor introduse in aplicatia de credit Identificarea si raportarea cazurilor de frauda Intocmirea rapoartelor zilnice de productivitate; Ce oferim noi? Mediu de lucru activ; Oportunitatea de a lucra intr-o echipa proactiva; Posibilitatea de a avea acces la informatie; Training pe produse, comunicare si proceduri necesare desfasurarii activitatii zilnice; Salariu fix atractiv, plus bonuri de masa; Bonus in functie de performante. Descrierea companiei BT Direct IFN SA este o institutie financiara nebancara, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania.

 • 3

  Firma cu profil reparatii scule si utilaje, situat in Roznov, jud. Neamt angajeaza: mecanic,electromecanic,tehnician reparatii, cu sau fara experienta,salarul negociabil, in functie de experienta . Program de lucru 8 ore.Relatii la tel.0730318915.

 • Suntem un Ong ce ne ocupam cu colectarea de fonduri pentru persoane cu Dizabilitati.se lucreaza munca de TEREN!Împreună vom reuși!

 • 3

  Angajam patiser chiar și fără experienta. Asteptam CV pe wathsapp la nr.de telefon afișat sau te așteptăm la sediul firmei . Program de lucru 8h/zi

 • 8

  Angajam pentru funcția de vanzator , modelator si patiser personal cu sau fără experienta la program de 8h/zi .

 • Tanar de 25 ani,caut loc de munca! Stiu limba italiana la perfectie,Vorbit si Scris! Am 8 Clase,plus 1 curs de mecanic auto de dursta de 2 ani si 1 an Bucatar/Ospatar! (toate studiile sunt facute in italia,sunt traduse si legalizate!) Am lucrat in domeniu specializat a vanzarii si a cumpararii Electronice/Electocaznice timp de 5 ani,stiu sa instalez Window's,sa pun folii pe telefoane si multe altele! Am mai lucrat 1 an in domeniu ceasurilor,servisarea lor,schimbarea baterii,curelii si multe altele! Sunt in cautarea unui JOB similar la cele 2 puncte specificate mai sus! Nu accept salarizare sub 2200Lei net pe perioada nedeterminata!

 • 2

  Angajez necalificați pentru ,pavaj, asfalt, beton, ofer 150 .de lei pe zi,,2 mese ,,cazare ,,,bani săptămânal,,, locul de muncă se afla în constanta

 • Societatea comercială Galkad KFT, cu sediul în Mannheim, Heinrich-Lanz-Strasse 23-27, 68165, recrutează pentru șantierele din Germania muncitori calificați și necalificați, cu vârsta de până la 50 de ani, în meseriile de: dulgheri, fierari, zidari, macaragii și maiștri constructori. De asemenea, recrutăm și vorbitori de limbă germană, chiar dacă nu sunt calificați în meserie. Salarii lunare între 1800 și 2300 EUR net. Angajatorul suportă costurile pentru asigurare medicală, alocație pentru copii, transport internațional și local între locul de muncă și șantier. Experiența în străinătate, vechimea în domeniu și cunoștințele de limba germană constituie un avantaj. Relații la telefon: , de luni până vineri.

 • 61

  Cofetaria Meradis angajeaza .cofetar ,patiser, femeie servici, vanzatoare

 • 1

  SC ECOTERM SRL angajeaza urmatoarele categorii de personal calificat: INSTALATORI specializati pe urmatoarele catergorii de instalatii: termice, climatizare, ventilatii, sanitare, ELECTRICIAN, INGINERI AUTOMATISTI. Se ofera salariu motivant intre 3200( min.1 an vechime) - 4500 lei net. Asteptam Cv-urile pe adresa de email: informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon . Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajam muncitori in brutarie. Cerinte:Studii minime,experienta constituie un avantaj. Se ofera : Salariu atractiv midificat conform legislatiei in vigoare,program flexibil. Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati numarul de telefon sau va asteptam la sediu nostru din Bd Nicolae Balcescu 12/14/16.

 • Salveaza cautarea