Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Galati Tecuci

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Bună! Sunt Andreea, am 20 de ani și de curând am absolvit academia de cursuri pentru formare profesională Belazza Academy din Focșani și sunt în căutarea unui loc de muncă. Sunt deschisă provocărilor, îmi place munca în echipă, sunt serioasă și dornică de a pune clientelor zâmbetul pe buze. Comunicarea interpersonală este una din competențele dobândite în cadrul cursurilor. Asigurarea condițiilor de igienă la locul de muncă, promovarea produselor și serviciilor, menținerea relațiilor cu clienții, dar și gestionarea resurselor materiale sunt printre puținele aptitudini pe care le am. Abia aștept să vă cunosc și să fac parte din echipa voastră!

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 3

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Sofer cu experienta si documente valabile solicit angajare!!! doresc seriozitate!

 • 2

  angajez lucrător comercial, vanzatoare, o doamnă care este dornică de un loc de munca stabil,Rog seriozitate!

 • 1

  Caut femeie pentru ajutor ingrijire a mamei in varsta de 63 ani pentru recuperare dupa operatii, 6 zile pe saptamana, cate 8 ore pe zi sau chiar si cineva care doreste sa locuiasca cu ea. Activitati zilnice: ajutor cu toaleta de dimineata la nevoie sau imbracat, dat medicamentatie, ajutor la mobilizare pentru plimbat, socializare, ajutor cu activitatile casnice (curatenie, gatit, rufe) in limita orelor disponibile. Mentionez ca mama este deplasabila si poate indruma ce trebuie facut, doar ca e prea slabita sa se ingrijeasca. Pentru mai multe informatii si plata, va rog sa ma contactati pe email.

 • 3

  Societate comerciala respectabila, angajeaza soferi TIR profesionisti categoria C+E, card tahograf si atestat pentru transport marfuri generale intern si international, RO-UE-RO. Cerem si oferim seriozitate si responsabilitate. Se oferta locuri de munca stabile, pentru colaborari de lunga durata. Pentru mai multe detalii (curse, salarii, zile acasa, etc.) va asteptam la sediul firmei in Galati. Va rugam sa luati legatura cu noi telefonic pentru a va comunica adresa.

 • Dispecer transport cu mulți ani in domeniu și o bogata experiență, ofer servicii de dispecerat pentru curse interne. Mod de lucru : - se lucrează cu bursatransport - cursele se efectueaza pe intreg teritoriul tarii - comenzile se iau de la client direct pe firma dumneavoastră - dumneavoastră veti face facturarea către client - se pot oferi și servicii de facturare - se ofera o evidenta clara a curselor si a incasarilor Avantajul dumneavoastră este ca nu mai aveți costuri cu un angajat si evitați costuri suplimentare atunci când camionul nu lucrează. Cerinte : - dumneavoastră veti avea cont pe bursatransport - veti avea camionul gata de drum Comisionul este negociabil.

 • ASP Best Conta își mărește echipa. Angajăm contabil cu experiență. Căutăm o persoană calculată, dinamică, cu spirit de observație, dornică de a progresa si de a învăța lucruri noi, cu experiență de minim 1 an in evidența contabilă, capabilă să realizeze verificări și închideri lunare până la balanță. Cunoașterea programului de contabilitate Saga. C, Saga PS. și Revisal obligatoriu. Locatie: Tecuci, Strada. Ioniță Hrisanti nr.14 Așteptăm CV-urile la adresa de email:negrutcristi73@yahoo.com

 • 3

  Esti in cautarea unui job? Hai la un interviu, deloc plicticos, în atelierul nostru de producție mobilă de bucătărie și alege job-ul potrivit pentru tine. Iătă categoriile pe care le punem la bătaie: Tâmplar Universal cu experiență. Tâmplar Montator Mobilă Bucătărie. Programează-ți interviul direct aici sau contactează-ne la numărul de telefon afișat în anunț.

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Sibiu angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 5000 - 6000 lei in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • Recrutam- persoane de minim 30 de ani,cu studii superioare finalizate,cu nivel ridicat de sociabilitate,dispuse sa invete si care ar dori sa-si deschida propria afacere Oferim- job caracterizat prin program flexibil,venituri motivante si platforme si programe de pregatire fara implicare financiara. Responsabilitati-consilierea potentialilor clienti in vederea luarii unor decizii financiare pe termen mediu si lung.

 • 2

  Angajez manipulant pt depozit legume fructe. Salariu atractiv. Carte de munca. Cerinte: implicare, rezistenta la efort fizic. Locatie mun Tecuci, jud Galati. Detalii tel sau

 • 10

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • S.C RAANDEVAS SRL cu sediul in Tecuci, judetul Galati,str Dumbrava Rosie nr. 15 angajeaza cu carte de munca si salarii atractive mecanici auto si inspectori auto. Program flexibil ,sarbatorile religioase si legale libere.Relatii la sediul societatii.

 • S.C RAANDEVAS SRL CU SEDIUL IN TECUCI JUDETUL GALATI ,ANGAJEAZA MECANICI AUTO SI INSPECTOR AUTO CU CARTE DE MUNCAPENTRU ACTIVA IN CADRUL SERVICE-LUI PROGRAMUL ESTE FLEXIBIL, SALARIUL MOTIVANT PRECUM SI BONUS IN FUNCTIE DE NUMARUL AUTOTURISMELOR REPARATE. RELATII LA SEDIUL SOCIETATII IN TECUCI,STR.DUMBRAVA ROSIE NR.15

 • 1

  Descriere Angajez electrician auto pentru montarea de instalatii gpl.Pregatirea se face la un dealer in Bucuresti pe cheltuiala firmei

 • Salut caut de munca in domeniul glet finisaje var la pompa chiar si mp pot forma echipa ..daca mi se oferă cazare ma deplasez doar in bucurești

 • Firma de constructii Italia, zona Modena, angajeaza urgent muncitori profesionisti in gips-carton cu salarii foarte bune. Sunati la numarul de telefon afisat - Giorgio. Rugam seriozitate.

 • Salveaza cautarea