Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam personal fast-food in zona Sos Chitila/ Podul Constanta Minima experienta in domeniu fast-food 1 an , persoane serioase, sociabile si atente la detalii. Curs igiena reprezinta un avantaj. Beneficii: - Contract de munca+carte de munca pe perioada nedeterminata; - Bonusuri de performanta; Activitatea va incepe la jumatatea lunii aprilie. Angajare imediata

 • 6

  Hotel MEITNER 3* din PREDEAL -CAMERISTA domeniu hotelier Conditii: -se asigura transport de la Gara Predeal-Hotel si retur . -program de lucru 8.00 -16.30 .Programul se va armoniza dupa orarul mijloacelor de transport (tren,autobuz,etc) -zile libere conform legislatiei muncii -se deconteaza transportul de la domiciliu pana la Gara Predeal -salariu i in functie de experienta si profesionalismul angajatului -Se prefera persoane cu domiciliu in Predeal, Azuga, Busteni, Timisul de Jos, Timisul de Sus -Nu se ofera cazare . SALARIU incepand de la 2500 lei (in mana ) Relatii suplimentare :

 • 16

  Angajez vanzatoare cu experienta magazin alimentar mixt situat in Militari Residence! Salariu 2400 lei in mana! Magazinul non stop! Numai cu experienta!

 • 1

  Gurmandos Shopping City TIMISOARA angajeaza: -AJUTOR BUCATAR -Personal servire(Casier) Detalii la telefon .

 • 2

  Restaurantului Chef&Grill este în căutarea unei persoane pasionate de creșterea și dezvoltarea personala, pe posturile de BUCĂTAR ȘEF. Despre companie: Chef&Grill este un restaurant cu specific românesc bazat pe CATERING/DELIVERY, localizat pe str. Steaua 52, Timișoara. Preparăm produse din porc, pui, rață și vită, de asemenea avem în meniu burgeri, garnituri, deserturi și specialități ale bucătarului. Pe lângă acestea, zilnic pregătim MENIUL ZILEI după rețete tipic românești. Cerințe : Experiență în domeniu, obligatorie - minim 1 an, experiența mai mare constituie un avantaj. Experiență în crearea de rețete și coordonare bucătăriei, atent la calitatea produselor și gestionarea stocurilor din bucătărie (Bucătar Șef) Specializare în domeniul gastronomic Persoană atentă la detalii, cu inițiativă și spirit organizatoric. Punctuala, serioasă și de încredere Atitudine pozitivă și dorința de a lucra în echipă Persoană motivată, dinamică, dornică de a munci într-un mediu plăcut. Pregatire profesionala obligatorie: studii medii sau școala profesională de specialitate Benificii: Salariu atractiv + bonusuri Se Recompenseaza performanta Mediu de lucru placut într-un colectiv tânăr Se oferă instruire la locul de muncă Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Program de lucru full time. Dacă ești interesat sau dorești mai multe detalii despre job, poți apela la numărul sau să ne trimiți CV-ul la adresa de email Apelul pentru posturile respective este deschis până la 21 martie. Te așteptăm cu drag, vino să ne cunoaștem!

 • 23

  Cerințe ptr șoferi cunoașterea orașului, posesori ai permisului de conducere de minim 2 ani, experiența in domeniu constituie un avantaj, posesor autoturism . Ospatar minim de experienta in restaurant,ptr dispecer ,discurs agreabil, disponibilitate la program, cunoștințe de calculator

 • 1

  Descrierea postului: - ambalarea in mod corespunzator a coletelor; - aranjarea produselor in depozit; - incarcarea si descarcarea produselor in/din masini; - inregistrarea in sistemul de gestiune a fluxurilor de marfa; - participa la diverse activitati in cadrul magazinului (curatenie, inventariere); - participa la receptia cantitativa a produselor care intra in magazin. Minim 20 de caractere Cerinte: - responsabil, comunicativ si cu spirit de echipa; - fara cazier; - cu bune cunostinte de utilizare a calculatorului si internetului; - fara probleme de sanatate, conditie fizica buna; - permis de conducere; - varsta maxima 35 ani; - cadidatul ideal trebuie sa fie de sex masculin. Oferta (beneficii, bonusuri): - salariu atractiv + bonusuri de performanta; - carte de munca; - acordarea de concediu in limitele prevazute de lege si zile libere de sarbatorile legale; - program de lucru de luni - vineri, 09.00-17.30, cu pauza; - achizitii de produse la pret de furnizor; - locatie langa statia de metrou Piata Sudului.

 • Restaurant zona Titan angajam.bucatar pentru salate si desert

 • Căutăm barmani și ospătari zâmbitori pentru a forma echipe de lucru în 3 terase din Centrul istoric al Brașovului. Echipa este în formare iar jobul se poate extinde și după sezonul de terasă. Experiența este binevenită dar nu obligatorie. CVul este un plus.

 • Restaurant The Lounge by Acquario angajează barman,ospatari și picoli.

 • 15

  Echipa Csiki Beer House se mareste. Ne cautam coleg ajutor de bucatar si pizzer. Daca esti o persoana serioasa, vesela si comunicativa, hai in echipa noastra! Mai multe informatii la nr de telefon .

 • 53

  Angajăm vânzătoare cu sau fără experienta in domeniu. Daca esti pasionata de flori sau ai studiat horticultura, arte plastice, design, te asteptam in echipa noastra. SALARIU net: 1950 -2300 lei, program full time PROGRAM: 3 zile /1 saptamana, 4 zile/a 2-a saptamana, de la 10.00-22.00 . Flori in Culori este un brand romanesc care are ca obiectiv principal vânzarea florilor si a cadourilor. LOCATIA : Shopping City Timisoara, Calea Sagului, insula cu flori si cadouri. Așteptăm cv-ul tau pe publi24 sau pe adresa de mail:

 • 2

  Candidatul ideal - Studii medii finalizate; - Atestat ISCIR vizat pe anul in curs; - Experienta in manevrarea stivuitorului cu lame frontale; - Experienta in gestiune si depozitare - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Capacitate de organizare Responsabilitati - Descarca ,depoziteaza si incarca materialele si materiile prime; - Asigura o inregistrare exacta a intrarilor si iesirilor din punct de vedere cantitativ; - Inspecteaza marfa ambalata si camionul care face livrarea. - Mentine un program regulat de curatenie a depozitului - Este responsabil de buna intretinere a echipamentelor din dotare, verifica si completeaza fisa de verificare a utilajelor - Respecta si se conformeaza procedurilor interne, privind calitatea Beneficii: -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Salariu 2100 LEI NET; -Tichete de masa 300 LEI (15 LEI valoarea tichetului) -Asigurare medicala la clinica privata; Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: I. 6:30-14:30 II. 14:30-22:00 Punctul de lucru este situate pe Soseaua de Centura a Bucurestiului zona Pantelimon. Transportul este asigurat din urmatoarele zone : 1.Bucur Obor Soseaua Colentina-Voluntari-Fabrica 2.Bucur Obor-MegaMall-Piata Delfinului-Soseaua Pantelimon-Complex Lebada-Biserica Pantelimon-Fabrica

 • 3

  Bruatar, de preferinta barbat, sa aiba cunostinte in domeniu, serios,nonalcoolic. se lucreaza doar tura de zi , duminica este inchis, colectiv unit, conditii f bune de lucru.Suntem in zona cartier Nicolina 1, preferam persoane care locuiesc in apropiere.Daca te incadrezi in tiparul nostru , te astepatm cu drag in echipa.

 • 9

  Angajam personal cu experienta, pentru preparare produse Fast Food (shaorma, kebab, hamburger, hot dog, gogosi) si pentru a deservi o masina de inghetata stradala. Activitatea se desfasoara in zona Piata Doina din Timisoara. Oferim salariu motivant + bonusuri de performanta, prime de sarbatori raportate la realizari. Suplimentar, personalul nostru beneficiaza de o masa gratuita, la alegere dintre produsele comercializate de companie. Daca esti o persoana responsabila, amabila, proactiva, dornica de a munci intr-un ambient curat si placut, dar si de a lucra intr-o companie in continua dezvoltare, ne poti contacta telefonic. Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • Post disponibil de ospatarita pentru o pensiune. Vila este situată în Tulcea . Beneficiile postului: - Salariu Atractiv - Contract de muncă - Cazare - 3 mese/zi - Program flexibil Mai multe detalii la nr de telefon:

 • 3

  Daca ai experienta in front office, cunosti un soft de gestiune hoteliera, de preferinta Medallion, poti purta o conversatie in engleza cu oricare dintre clientii hotelului, ai prezenta placuta si te caracterizeaza seriozitatea si munca in echipa, atunci nu ezita sa aplici pentru un post de receptioner in cadrul hotelului Parliament. Ne cautam coleg/colega, suntem sociabili si te vom ajuta sa te integrezi cat mai rapid. Experienta ta in domeniu iti confera un avantaj.

 • HOTEL PERLA BAILE 1 MAI ANGAJEAZA :BUCATAR,AJUTOR BUCATAR,SPALATOR VASE,OSPATAR BARMAN,BARISTA,BARMAN GESTIONAR. INFORMATII TELEFON

 • 10

  Hotel La Favorita,situat ultracentral in orasul CRAIOVA .angajeaza camerista. Asteptam CV-ul insotit de poza la e-mail:, sau ne puteti contacta la numarul de telefon: Va multumim.

 • Salveaza cautarea