Anunțuri
Horeca Disponibil din: 2020-01-06 Tip job: Full time-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Restaurantul Ancora situat in Parcul Herastrau angajeaza femeie la vase. Programul de lucru este: 2 zile se lucreaza, urmate de 2 zile libere. Salariul motivant; pentru detalii tel .
-
Promovat
Spalatorie industrială lenjerii hoteliere anajajeaza personal pe perioada nedeterminata pentru cele doua locații: 1 Cumpana 2 Costinesti incinta BTT Contact :
-
Promovat
Restaurant Soseaua Berceni angajam : Ajutor de bucatar, persoane serioase pt intregirea echipei. Oferim masa, bonificatii si tips. Venit total 3500-4000 lei in functie de aptitudini. Femeie la vase+curatenie Salariu 2700-3000. Oferim masa + bonificatii. Program 2 cu 2 zile. Domiciliu de preferat in sectorul 3,4,5 si Popesti Leordeni.
-
Promovat
Pentru ca suntem pasionati de burgeri si pentru ca ne dorim sa ne marim echipa ,cautam colegi pentru posturile urmatoare: -Ajutor bucatar -Preparator semi-preparate -Picol Daca esti o persoana creativa si pregatita pentru noi provocari te asteptam in echipa noastra ,oferim : -Mediu de lucru placut ,cu oameni prietenosi. -Salariu motivant. -Contract de munca pe perioada nedeterminata. -Posibilitate de avansare. Ce ne dorim de la tine : -Sa ai o atitudine pozitiva. -Sa fii organizat a si punctual a. -Sa iti doresti sa te integrezi in echipa noastra. Puteti beneficia si de cazare ! Pentru mai multe detalii ,nu ezitati sa ne contactati prin DM sau telefonic .
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam recepționer/a hotel, cu experiență, responsabilitate, corectitudine, spirit de muncă in echipă, foarte bune abilitați de comunicare interpersonala, simt de improvizație dezvoltat, rezistenta la lucru in condiții de stres. Candidatul ideal: Cunoașterea limbii engleze, nivel avansat, a doua limba străină reprezintă un avantaj. Persoana dinamica, atenta la detalii Capacitate organizatorica si de comunicare Disponibilitate pentru lucru in ture Responsabilități: Responsabil de primirea oaspeților si procesarea rapida a cerințelor acestora; Se ocupa de cererile de rezervări de camere din partea oaspeților; Cunoaște tot timpul statusul si disponibilitatea camerelor precum si gradul de ocupare; Verifica listele zilnice de sosiri si plecări; Întâmpina oaspeții hotelului intr-o maniera ospitaliera; Răspunde cerințelor oaspeților cu privire la informații despre hotel si despre zona; Se ocupa de atribuirea camerelor si de pregătirea cheilor pentru oaspeți; Check-in/ check-out; Menținerea legăturii cu celelalte departamente; Salariu atractiv.
-
Cautam barman si ospătătiță pentru cafenea in Piata Victoriei!
-
Hotel, Ramada, angajează cameriste, cu sau fără experiență! Oferim salariu motivant, bonuri de masă, decontăm transportul, plus multe alte beneficii și avantaje ! Telefon : (
-
Stai ! Cauți un job serios ? Ai găsit ! Hotel Ramada suntem noi și căutăm oameni harnici ca tine ! Avem nevoie de cameriste sau cameriști ! Dacă ai experiență, e perfect ! Dacă nu, te învățăm noi tot ce trebuie să știi. Îți oferim contract pe perioadă nedeterminată, salariu motivant, bonuri de masă, decontăm și transportul, plus multe alte beneficii și avantaje ! Hai, sună și vino să ne cunoaștem ! Poți începe treaba chiar de azi !
-
Restaurant Flamingo Piata Nord, angajează bucătar și ospătar - grataragiu cu experiență.
-
Daca dorești sa lucrezi ca ospătar ă la Restaurant Caprice sună la sau trimite un mesaj în privat!
-
SC THINK REALITY SRL, angajazeaza fata in domeniu , Street Food dorohoi
-
Promovat
HOTEL ALIS EFORIE NORD Căutăm recepționer ă hotel Program de lucru 8:00-18:00 (o zi liberă pe săptămâna) Perioada contractuală 1 iunie-30 septembrie Beneficii: Salariu atractiv Decontarea transportului Dacă ești o persoană dinamică, cu zambetul pe buze și sociabilă programează-te la un interviu. Constituie un avantaj cunoașterea limbii engleze. HOTEL ALIS EFORIE NORD Căutăm camerista hotel Program de lucru 8:00-16:00 (o zi liberă pe săptămâna) Perioada contractuală 1 iunie-30 septembrie Beneficii: Salariu atractiv Decontarea transportului Dacă ești o persoană atentă la detalii, o fire activă te așteptăm la un interviu. Nr. tel:
-
Angajam persoana serioasa si harnica pentru curatenie sala mese,bucatarie si camere. Asiguram cazare si masa.
-
Restaurant vegan, angajam ajutor de bucatar - zona Timpuri Noi Nom Nom este o bucatarie vegana, deschisa in Timpuri Noi Square, Carnivale Food Market, Bucuresti! Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu placut, bucatarie open kitchen, ambianta prietenoasa, te asteptam sa faci parte din echipa noastra . Tot meniul nostru se bazeaza pe plante, nu gatim cu proteina animala.
-
Angajez ajutor bucătar! Ești pasionat de gastronomie și vrei să faci parte din echipa noastră? Lacul de Argint te invită să aplici pentru postul de ajutor bucătar! Avem nevoie de cineva dedicat, talentat și plin de energie, care să ne ajute să creăm preparate delicioase pentru clienții noștri. Aplică acum și fii parte din experiența culinară unică de la pensiunea noastra din Gura Raului (Sibiu). Oferim cazare și masă! posturi disponibile 2 Condiții angajare: Se accepta persoane fără experienta, nu sunt necesare studii de specialitate. Salariu atractiv.
-
DALIAD HOTEL SRL scoate la concurs urmatoarele posturi: - 2 posturi camerista hotel cod cor 516201 - 3 posturi bucatar cod cor 512001 -5 posturi muncitor necalificat in agricultura cod cor 921302 Interviul va avea loc pe data de 30.04.2024, intre orele 10:00-14:00 la sediul nostru din Strada Pasunii Nr 1A, Baia Mare.
-
Restaurant, angajam bucătari, ospătari și spălători vase, Năvodari Constanța, telefon Rugam seriozitate.
-
Hai si tu in echipa Spartan din Baia Mare! Daca iti place sa lucrezi intr-o echipa tanara, dispusa sa lucreze intr-un mediu de lucru cu viteza, la noi, sigur iti vei gasi locul! Posturile de lucru disponibile: Casier Preparator Taietor carne Programul o sa-ti placa: muncesti doua zile si doua zile esti liber. Salariul o sa-ti faca si el cu ochiul, iti dam si bonuri de masa dar te si premiem in cazul in care ne demonstrezi ca iti place la noi si te implici in ceea ce faci. Detalii si informatii: Diana Pop Tel :
-
NOBLE WISDOM SRL - angajeaza: - 1 post de bucatar Cod COR 512001- studii liceale, - 1 post de lucrator bucatarie (spalator vase mari) Cod COR 941201 - studii generale. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel.: .
-
ROWA FOOD SRL - angajeaza 4 posturi de lucrator bucatarie (spalator vase mari) Cod COR 941201 - studii generale. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
-
Restaurant in centrul capitalei, angajam femeie la vase. Mai multe detalii la interviu.
-
Promovat
Pizzeria Volare, angajeaza in condiții avantajoase ajutor de bucatar. Programul este de 2 cu 2 zile, de la ora 10:00 la ora 23:00. Salariul este de 4000 lei plus tips in funcție de efortul depus! Căutam oameni implicați si statornici. Oferim condiții bune de munca, fără stres si intervenții ale conducerii pe secții! Nu exista întârzierea salariului si nici nesiguranța zilei de mâine , Pizzeria Volare având deja 3 locații bune deschise! Nu asiguram transport!
-
Hotelul President Scornicesti angajam ospatari. Avem nevoie de persoane responsabile, serioase, ingrijite, comunicative si cu atentie la detalii. Experienta minima in domeniu. Oferim seriozitate si pachet salarial.
-
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie? Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel? Ai experiență în restaurante, ești energic și îți place să te implici activ în echipă? Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem! Cerințe: Experiență dovedită în poziție similară; Cursuri de specialitate - calificare bucătar reprezintă un avantaj Simțul responsabilității; Dexteritate; Abilități de organizare și coordonare; Limba engleză; Responsabilități: Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu Bucătarul Sef și echipa; Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa; Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare, în conformitate cu standardele HACCP; Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;