Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam urgent BARMAN/ITA

  Cauta-ne daca esti barman sau barmanita, ai contract de munca deja undeva (ca orice, nu conteaza, dar noi te vom angaja part-time ca barman) si esti disponibil(a) sa lucrezi vinerea si sambata intre 22-05. Zona Piata Iancului. Mediu prietenos, esti unicul barman, ai toate conditiile, faci tips. Suna la numarul de telefon din anunt!

  Repostat automat
 • 2

  Angajez fată

  Caut fată pentru program part-time, se oferă 250 lei / zi. Detalii WhatsApp

 • 2

  Angajez Barman ospătar (Femei) cu experiență. Bucătareasa si ajutor de bucătar

  Salarii motivante. Program flexibil. Toate detaliile pentru cei interesați la nr de telefon

 • 6

  Angajez personal Bar Restaurant Doar Femei . Vârstă minimă 28 ani

  1 BARMAN OSPĂTAR Salariu 2500ron în mână 2 AJUTOR DE BUCĂTAR . 2500 ron 3 BUCĂTAR 3000 RON. Toate detaliile și relațiile la numărul de telefon

 • Angajez fată

  Caut fată pentru program part-time, se oferă 250 lei / zi. Detalii WhatsApp

 • 1

  Angajari hotel Eforie Nord

  Anfahrt Cameriste si Vanzator Magazin in Eforie Nord , cazare , masa si salariu vb in privat,6 ore zilnic

 • SC Eblamar Black Sea SRL angajeaza lucrator comercial,manipulant marfuri,lucrator bucatarie,aj.bucat

  SC EBLAMAR BLACK SEA SRL ,cu sediul in Constanta,bld.Ferdinand,nr.70,corp A,avand numar de la ONRC J13/110/2011,CUI 27931795 angajeaza: -5 posturi lucrator comercial cod COR 522303 -6 posturi manipulant marfuri cod COR 933303 -5 posturi lucrator bucatarie cod COR 941201 -6 posturi ajutor bucatar cod COR 941101. Interviul/selectia va avea loc in data de 30 MAI 2023,dupa ora 10.00 la sediul societatii. Relatii pentru depunerea CV-urilor/informatii despre selectie la telefon.

 • SC Kostas Gyros SRLangajeaza barman si ajutor bucatar

  SC KOSTAS GYROS SRL cu sediul in Constanta,str.Ioan D.Chirescu,nr.21,avand numar de la ONRC J13/3187/2018 ,cui 40134974 angajeaza: -2 posturi barman -3 posturi ajutor bucatar. Interviul/selectia va avea loc in data de 30 MAI 2023,dupa ora 10.00 la sediul societatii. Relatii pentru depunerea CV-urilor/informatii despre selectie la telefon.

 • 9

  Angajez bucatar

  Pizzeria Celentano angajeaza bucatar Calificarea si experienta in domeniu sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : 0723512811

 • 7

  Hotel Hawaii Mamaia angajeaza

  Restaurant Hotel Hawaii Mamaia angajeaza personal pentru sezonul estival : ospatari, ajutori de ospatari,bucatari si ajutori de bucatari linia calda si sectia montaj. Alte posturi disponibile beach boy pentru sectorul de plaja. Pentru mai multe detalii, telefon

 • 1

  Angajam ajutori de ospatar (cu sau fara experienta)

  Complex turistic din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival ajutori de ospatar cu sau fara experienta. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, prima la final de sezon, tips zilnic, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta.

 • Angajam receptionera

  Hotel Sunquest din Statiunea Venus angajeaza receptionera cu domiciliul in Mangalia sau zone apropiate. Facilitati: decontarea transportului, contract de munca, salariu atractiv, prima la final de sezon.

 • Guitar Pub angajează Barman /Ospătar

  Guitar Pub angajează Barman /Ospătar cu sau fără experiența. Pentru mai multe detalii contactați-ne la numărul de telefon :

 • 3

  Angajăm tehnician întreținere hotel

  Angajăm o persoană cu expertiză tehnica pentru mentenanta, intretinere si reparatii probleme tehnice in cadrul complexului hotelier, mentenanta/reparatii instalatii sanitare, instalatii electrice (probleme minore, pentru restul se apeleaza la specialisti din domeniu), mentenanta camere de hotel, cladire interior si exterior-reparatii si remedieri.

 • Ofer loc munca in CIPRU

  Angajez fete, bar,in Cipru, oras PAFOS, ofer 30 euro pe zi, cazare asigurata si bilet avion pina la destinatie. Contact : dl. ANTONIS Tel. (se poate apela si de pe Whatsapp).

 • 4

  Angajez Bucătar

  Restaurant Casa Dan Grill Constanta, angajeaza bucatar sau ajutor bucatar.

  Repostat automat
 • 6

  Angajam personal cafe - bar.

  Cafe - bar DYONNYSSOSS angajaza barmana. Cerinte: - varsta cuprinsa intre 18 si 28 ani; - seriozitate, punctualitate si amabilitate; - experienta anterioara constituie un avantaj. Se ofera un mediu de lucru placut, contract de munca cu norma intreaga, concediu de odihna anual si salariu motivant. Relatii la tel. .

 • Personal curatenie part time

  Angajam personal pentru curatenie, locatie in zona Unirii (restaurant cu terasa), Timisoara. Program part time 4h/zi (sambata si duminica intre orele 9 - 13). Mai multe informatii telefonic intre orele 12-22

 • Angajez ospatar

  Angajez ospatar cu experiență pt bar cu terasa 1 mai zona Pelendava tel

 • Salveaza cautarea