Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Bucatar cu experienta doresc oferta de angajare.

  Bucatar cu experienta pe: MENIU - Restaurant-Autoservire, -Cantina institutii, --Fast-Food ,Take way, Centre Geriatrie,mancare gatita preparate specific Gospodina -meniu traditional Romanesc ; Aptitudini profesionale: -Asigurarea evidentei operative, Promptitudine Tact Amabilitate Spirit de observație Corectitudine Rigurozitate Punctualitate Respect față de persoanele cu care intră în contact Abilități d comunicare; Capacitate de planificare și organizare Atenție la detalii, responsabilitate Excelente abilități de relaționare Persoană cu initiativă, proactivă, -Lucrul in echipa, -Controlul aplicarii normelor de igiena alimentara - HCCP - NSSM-, -Organizarea la locul de munca, -Exploatarea echipamentelor tehnologice , -Coordonarea activitatilor specifice Bucatariei , -Asigurarea salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare, -Realizarea estetica a preparatelor culinare, Dotare echipament tehnologic in cadrul unei Bucatarii (aparatura ,mobilier inox,ustensile,etc.. -Dotare echipament si mobilier sala de mese,etc. -Initiere si suport profesional oferit ajutorului de Bucatar,etc... Tel-

 • 3

  Nicks Caffe

  Angajăm barmană ,seroasă, punctuală,amabilă, pe perioadă nedetarminată, program flexibil, salar negociabil. Detalii:

 • Cautam coleg/ă pentru postul de ospatar la restaruntul Zaza restro Pub

  Restaurat Zaza, angajam ospatar pe perioada nedeterminata, salar fix, procent si tips.Cautam coleg/colega cu experienta pentru a lucra intr'un mediu placut si profesionist.

 • 3

  Restaurant angajam

  Restaurant din București sector 2 angajam bucătar rece /cald pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon sau

 • Angajări TO GO

  Angajam fete sau băieți pt puncte TO GO Detalii la telefon

 • Angajam ajutor bucatar si receptie

  Angajam ajutor bucătar și Recepție pt Takeaway Program: Luni-Vineri Salariu între 3500-5000 RON

 • MOOD CAFE angajează personal

  MOOD CAFE angajează personal ospatariță,barman,ajutor de bucătar Pentru mai multe detalii sună la nr

 • 1

  Angajari Mamaia - sezon estival

  Hotel in Mamaia angajeaza pe perioada sezonului estival ,urmatoarele posturi: Instalator,sofer,tamplar!

 • Hotel city angazeaza camerista

  SC AGROPA SRL - HOTEL CITY - PLOIESTI angajeaza Camerista hotel. Cautam persoane competente, serioase, care sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu cu precizie si atentie, cu capacitatea de a munci independent dar si de a colabora cu ceilalti angajati. Pentru relatii ne puteti contacta prin mail: sau la tel:

 • 9

  Angajam ospatar (FETE)

  Pizzeria Celentano angajeaza ospatar (fete) Calificarea si experienta in domeniu sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : intre orele 08-16

 • 1

  Angajez pizzer

  Pizzeria Celentano angajeaza pizzer Calificarea sau experienta sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon : 0723512811

 • 43

  Vanzatoare magazin alimentar

  ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR PIATRA NEAMT TELEFON 0758036550. CV URI CU POZA LA [email protected]

 • 6

  angajam camerista/femeie de serviciu

  Hotel din Ploiesti angajeaza camerista/femeie de serviciu cu experienta. Mai multe informatii vor fi furnizate in cadrul interviului.

 • Receptionera cladire birouri

  Cautam o persoana tanara si simpatica, cu prezenta agreabila si abilitati de comunicarea scrisa si verbala, pozitiva si entuziasta pentru postul de receptioner la cladire de birouri. Locatia noastra este la 5 minute centrul Bucurestiului. Cunoasterea limbii engleze constituie avantaj.

 • 2

  Receptioner Sky Blue Hotel & Spa

  Candidatul ideal: - seriozitate - proactivitate - orientare catre client - abilitati foarte bune de comunicare si relationare - capacitate de a prioritiza - limba engleza avansat - atentie la detalii - responsabilitate Oferim pachet salarial competitiv, seriozitate, oportunitati de dezvoltare profesionala, training. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ma contactati.

  Repostat automat
 • 13

  Angajam camerista / femeie de serviciu

  Hotel din Ploiesti angajeaza camerista hotel sau femeie de serviciu cu experienta.Alte informatii vor fi furnizate in cadrul interviului.

 • 3

  Vânzătoare casieră

  Societate comercială angajează în cartierul Manastur casieră la o cafenea-ceainărie cu spalatorie self service. Responsabilă, ordonată, harnică si serioasă cu experiență de minim 1 an, cu cunoștințe de contabilitate primară pentru intocmire facturi, raport de gestiune, stocuri, experiență de operare cu casa de marcat. Asigurăm un salariu cu ciubuc net incepând de la 2500 lei si poate ajunge la 2800 lei pe luna. - program de lucru: 1 zi (orar: 8-20) cu 1 zi libera. Lunar se lucreaza 15 zile si 15 zile sunt libere; 2 weekenduri se lucreaza, 2 weekenduri sunt libere; CV-urile se ataseaza la anunt.

 • 44

  Casier benzinarie

  Angajam casier benzinarie, sector 6 Bucuresti

 • Salveaza cautarea