Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3

  Bistro cibin angajează ajutor bucătar. Norma întreaga. Rog si ofer seriozitate Pt mai multe detalii sunați la 0745568772

 • Locatie Costinesti angajeaza barman si barista calificati. Salariu 2.000-2.500 in functie de pregatire,cazare asigurata,bonus de performanta. Ofer si pretind seriozitate

 • Cautam pizzer.Programul full time, doua zile cu doua!. Locație langa Tribunalul Timis

 • Hotel cu restaurant angajam Bucatar. Informații la telefon: 0733 404 035

 • 11

  Angajam cabanier pentru intretinerea unui motel la Valea de Pesti, langa localitatea Uricani (jud Hunedoara). Pentru detalii sunati la telefon

 • Fabrica de Mixuri de Condimente pentru industria alimentara, cauta preparator productie, pentru punctul de lucru situat in localitatea Jilava, jud Ilfov. Program de lucru de luni pana vineri , interval orar 9.00- 17.00. Cerinte: - abilitatea de a lucra ca parte a unei echipe; - abilitatea de a lucra cu precizie; - disponibilitate pentru efort fizic. - bune abilitati de concentrare; Oferta: - un program de lucru avantajos, într-un schimb (L-V, 09:00-17:00); - mediu de lucru stabil - salariu competitiv; - tichete de masa;

 • 2

  Cautam barmani, ospatari si ajutor de bucatar pentru restaurant si bar din zona Nordului, Bucuresti. Salariu si tips motivant, iar programul se discuta la fata locului.

 • 3

  Doresti sa lucrezi într-un mediu curat și de oameni tineri locul tau e in echipa noastră Restaurant Alpin angajează ospătari, ajutor bucătar, bucătar,cameristă Se oferă salariu si transport de la Sibiu la pensiune se lucreaza in ture.in zilele de servici se oferă cazare si masa. Rel la tel.0749709193.

 • 8

  Angajez AJUTOR BUCATAR , BUCATAR cu experienta si OSPATAR pentru Restaurant Pensiune JACQUELINE din Tg-Jiu,Calea Bucuresti. Cadru legal de munca, conditii avantajoase. Relatii la telefon 0769025300 sau in incinta restaurantului. CV-urile se pot trimite pe adresa de email

 • 1

  pentru evenimente private botezuri, aniversari, Majorate apelați la numărul afișat va rugam nu trimiteți mesaje a

 • 3

  Restaurant LA NUCI din Afumati (zona Doraly) angajeaza personal pentru curatenie / vase. Oferim: contract de munca, salariu motivant + bonuri de masa, 2 mese gratis. Program de lucru in ture (1 zi cu 1 zi). Suna acum la nr. de telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • Angajez vânzătoare bar in BURDUJENI,SUCEAVA,relatii 0743097640.

 • Caut loc de munca in industrie servicii ,etc LISTA UNITĂŢILOR DE COMPETENŢE PERSONALE Profilul: Tehnic/Economic Studii superioare: Specializarea: tehnic-economic Unităţi de competenţe cheie: 1. Management (general) 2. Gândire critică şi rezolvare de probleme 3. Managementul relaţiilor interpersonale 4. Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei 5. Comunicare 6. Dezvoltarea carierei profesionale 7. Procesarea datelor numerice,gestiune,contabilitate primara Iniţierea unei afaceri,management,resurse umane in alimentatia publica,servicii,productie Unităţi de competenţe tehnice si economice generale: 8. Planificarea şi organizarea producţiei 9. Asigurarea calităţii 10. Elemente de proiectare 11. Sănătatea şi securitatea muncii 12. Sisteme de transmitere a mişcării. 13. Programe de gestiune inventariere. 14. Sisteme şi tehnologii de fabricaţie. 15. Tehnici de măsurare în domeniu. 16. Întreţinere planificată. 17. Managementul resurselor umane si materiale. 18. Legislatie in munca. 19. Mentenanta utilaje. 20. Management,instruire personal. 21. productie digitala si control tehnic calitate 22. Detectarea defectelor. Competenţe specializate: 23. Competenţe de sef(leadel), responsabil de organizarea, conducerea si gestionarea punctelor de lucru,gestionarea conflictelor la locul de munca precum si luarea de masurii.

 • 1

  Restaurant Dunărea din Deva angajează bucătar și ajutor de bucatar .

 • 6

  Vino sa lucrezi intr-un mediu placut! Îmbină utilul cu plăcutul și învață din secretele industriei ospitalității la nivelul unui hotel de renume. În plus, vei avea vacanța de vis la mare, la Hotel Europa, Eforie Nord, cu cazare și masă. Suntem lanțul hotelier autohton numărul 1. din Romania și deținem 6 locații în cele mai atrăgătoare zone turistice ale Romaniei: Eforie Nord, București și Poiana Brașov. Cu o amplă panoramă spre marea aflat la câțiva pași, Hotelul Europa de 4*, are o locație deosebită în stațiunea Eforie Nord și, dispune de o impresionantă grădină de vară, 2 piscine exterioare cu apă dulce și sărată, găzduind renumitul Spa Ana Aslan Health SPA - nominalizat de la deschidere și până în prezent pe primele locuri în topurile de specialitate. Trimite-ne, așadar,CV-ul tău la adresa de e-mail: Îți vom răspunde prompt și, sperăm noi, ne vom cunoaște mai bine.

 • 2

  Angajam fata sau băiat pentru postul de ospătar, cu experiența in domeniu , salariu atractiv . pentru mai multe detalii sunați la nr 0752616161. Va așteptăm in echipa noastră !!!

 • 1

  Angajam băiat cu experiența in domeniu pentru postul de pizzer. Pentru mai multe detalii sunați la nr 0752616161. Va așteptăm in echipa noastră !

 • Laborator de cofetarie nou infiintat, cautam colaboratori/ parteneri pentru deschiderea unei cofetarii in Bucuresti. Oferim toate serviciile pentru organizare de evenimente corporate, nunti , botezuri. Lucram la deschiderea unui food truck dedicat dulciurilor de casa.

 • Angajam pizzar cu experienta , cuptor cu lemne, program doua zile cu doua de la 10 la 22 , salariu plus bonusuri, zona Sector 6!

 • 1

  Vila Zara din Mamaia Nord angajează camerista. Relatii la telefon: 0720661529. salariu atractiv.

 • Salveaza cautarea