Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Angajam ajutor bucatar de preferat femeie pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • 1

  Angajam camerista pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • 4

  Angajam camerista, se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • Angajam camerista pentru motel de 3 stele. Oferim contract de munca, salariu + cazare si masa gratuit. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • 1

  Angajam camerista pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • 4

  Cautam o femeie serioasa si responsabila pentru postul de ajutor bucatar. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Experienta nu este necesara dar constitue avantaj. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • 4

  Angajam pe termen cat mai lung o persoana serioasa pentru postul de camerista, se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • 3

  Pensiunea Steaua Dunarii din Eselnita, Mehedinti angajeaza: - bucatari - ajutoare bucatar - ospatari - cameriste. Se oferta cazare si 3 mese/zi. Salariu motivant. Mai multe detalii la telefon. 0722207918

 • 2

  Societate comerciala angajeaza lucrator gestionar, de preferabil persoana de sex feminin, pentru punctul de lucru situat in localitatea componenta Ursati. Se ofera cadru de munca legal cu contract de munca. Programul magazinului este de la 7-22, lucrandu-se in doua schimburi. Rugam seriozitate maxima. Relatii la telefon 0765654593.

 • 10

  Angajez barman ospatar LIONS PUB.Relatii la 0741151177.

 • Restaurant din Timisoara angajeaza ajutor de ospatar ! Oferim conditii bune de lucru , un salar atractiv , posibilitatea de a progresa , contract de munca din prima zi Pentru detalii ne poti contacta telefonic la numarul 0732919504 .

 • 7

  Angajam bucatar si ajutor bucatar cu experienta pentru Restaurant , Terasa Perla Eforie Sud. Oferim cazare. Pentru informatii tel

 • 1

  Agenția italiană caută fete pentru muncă în Italia la 2000 de euro

 • Esti o persoana energica,dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii Restaurant Ninja.Experienta se castiga in timp,noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate. Ce responsabilitati vei avea: -Acoperirea tuturor zonelor din restaurant,de la bucatarie la servire si lobby,ca un adevarat Ninja, printr-un program de roatatie coordonat de managementul restaurantului; -Servirea clientilor McDonald's,adoptand in permanenta o atitudine prietenoasa; -Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald's,in conditii stricte de igiena si siguranta alimentara; -Asimilarea informatiilor tehnice si abilitatilor practice care au legatura cu obiectul de activitate- produse ,materii prime si termene de garantie, tehnici de vanzare, utilizarea echipamentelor din restaurant, etc. Ce iti oferim: -Salariu atractiv si bonusuri in functie de rezultat; -Flexibilitate-iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend,in functie de nevoile tale si de programul restaurantului ; -Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald's-poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de CREW TRAINER sau alte roluri in restaurant; -Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare,de lucru cu oamenii,plus abilitati specifice industriei alimentare.

 • 1

  Restaurant din centrul Timisoarei angajeaza bucatar cu experienta. Se cere seriozitate , punctualitate si responsabilitate. Oferim un program de lucru flexibil , salar motivant in functie de experienta acumulata , contract de munca pe o perioada nedeterminata, iar la nevoie putem oferii si cazare (chirie mica). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactactati la nr. de telefon 0745 269 390 .

 • Restaurant Riviere angajeaza ospatari cu experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr. 073291504.

 • 1

  Restaurant Riviere angajeaza ospatari cu experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr. 073291504.

 • Restaurant din centrul Timisoarei angajeaza bucatar cu experienta. Se cere seriozitate , punctualitate si responsabilitate. Oferim un program de lucru flexibil , salar motivant in functie de experienta acumulata , contract de munca pe o perioada nedeterminata, iar la nevoie putem oferii si cazare (chirie mica). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactactati la nr. de telefon 0745 269 390 .

 • 8

  Shop&Go magazine in zona pta Alba Iulia,sect 3 angajeaza lucratori comerciali,salariu de debut 1600 net.Pentru detalii suna la 0722730976 sau cv la adi_excessive@yahoo.com.Te asteptam!

 • Angajam bucatari și pizzeri cu experienta . Salariul este motivant in funcție de performanța. Program de lucru flexibil .

 • Salveaza cautarea