Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 2377 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Tanar 31ani caut loc de munca in bucatarie cu cazare inclusa .mentionez ca am mai lucrat ca ajutor bucatar.grataragiu.shaormar si bucatar..laurentiu nr tel.

 • 13

  Angajam Muncitor intr- un magazin produse amenajări interioare. Prezinta un avantaj cunostinte conducere motostivuitor si/sau alte utilaje de ridicat si cunostintele in domeniul bricolajului sau amenajărilor interioare. Cei interesati pot lasa aici un Cv sau un nr de telefon !

 • 1

  Restaurant în Tulcea angajează pizzar,ajutor bucătărie și ospătari!

 • Pensiunea Cabana Deltei Sagu angajează bucătar. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la nr - Dna Angela

 • Ne dorim ca persoanele interesate sa fie serioase, sa-si doreasca cu adevarat sa lucreze in domeniul Horeca unde, se stie, sunt reguli mai stricte( experienta, rapiditate, atentie distributiva, pricepere, indemanare, imaginatie in prezentarea preparatelor, igiena spatiilor, igiena personala, etc.) Sa fie corecte, sa aplice cunostintele profesionale in timpul lucrului, sa respecte retetarul unitatii, sa aiba spirit de echipa. Punctul de lucru al firmei este in Baile Govora, in parcul central al statiunii. Locuinta persoanei sa fie in apropierea unitatii, sau sa aiba posibilitati de naveta. Alte informatii la nr. de telefon .

 • Camerist/camerista pentru curatenie in camere, receptie, sala de mese, terasa 40 ore / saptamana masa asigurata. Se cauta persoana serioasa,curata, punctuala.

 • 29

  Fast food angajează vanzatoare. Avantaj au persoanele cu experienta. Asteptam telefoanele dvs. Va rog seriozitate!!!

 • Caut loc de muncă în Giurgiu ca camerista hotel

 • Angajez om la intretinere pentru hotel de 3* din Predeal ( instalator, mici reparatii, gradinarit - tuns gazon) Se lucreaza 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariul: intre 2500-3500 lei in functie pricepere si randament! Se solicita proba de lucru, bineinteles platita la nivelul salariului oferit, se poate da si in timpul liber daca aveti in prezent alt angajator. Telefon:

 • 6

  Societate comercială cu punct de lucru în Teliu, jud. Brașov, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet sofer (categoria C poate fi avantaj). Cunoașterea limbii maghiare poate constitui de asemenea un avantaj. Disponibiltate pentrudeplasari. Informații la telefon 0722609307

 • 9

  23. Societate comercială cu punct de lucru în București, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet șofer, disponibil pentru deplasări, abilități de comunicare cu clienții. Informații la telefon 0760624252

 • 44

  Societate comercială cu punct de lucru în Iași, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet șofer, disponibil pentru deplasări. Informații la telefon 0232242707 și 0744104698

 • Restaurant-Pensiune Trattoria Al Gallo din Bran, cu specific italian, face angajări pentru postul de Bucatar. Dorim o persoană cu experiență în bucătăria iternațională, cu voință de a învăța și a pune în practică cele învățate. Salariul este stabilit, în funcție de cunoștințele avute, în cadrul unui interviu. Dacă ești interesat, te rog trimite un CV la adresa trattoriaalgallo18@yahoo sau hai să ne auzim la tel

 • Angajez receptioner(a) cu experienta pentru hotel de 3* din Predeal ( experienta nu se doreste in vile sau cabane, ci tot in hotel). Se asigura: cazare gratuită - daca este cazul, 3 mese zilnic si decontare transport. Salariul: intre 2000-3000 lei in functie de pricepere si randament! Se ofera si comision de la clientii cazati direct de receptie. Se solicita proba de lucru, bineinteles platita la nivelul salariului oferit, se poate da si in timpul liber daca aveti in prezent alt angajator. Program numai de zi, doua zile lucratoare cu doua zile liber. Telefon:

 • Restaurant, angajam bucatar cu experienta.

 • 7

  Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;

 • Angajez Ajutor de bucatar cu experienta, in Predeal. Se lucreaza 2 zile lucratoare, cu 2 zile libere. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariul: intre 1700-3000 lei in functie pricepere si randament! Se solicita proba de lucru, bineinteles platita la nivelul salariului oferit, se poate da si in timpul liber daca aveti in prezent alt angajator. Telefon:

 • Angajam personal domeniu hotelier in Germania. Camerista, personal curatenie, personal bucatarie. Cerem si oferim seriozitate. Beneficii: contract de munca cu asigurare medicala platita, masa si cazarea asigurate. Necesita un minim de germana sau engleza. Informatii si angajare la zerosapte20525220 .

 • Angajez Bucatar cu experienta - restaurant a la carte romanesc, pizza, paste plus bufete all inclusive, in Predeal. Se lucreaza 2 zile lucratoare, cu 2 zile libere. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariul: intre 2700-4000 lei in functie pricepere si randament! Se solicita proba de lucru, bineinteles platita la nivelul salariului oferit, se poate da si in timpul liber daca aveti in prezent alt angajator. Telefon:

 • Angajez barman in zona Ostroveni (fete) vis-a-vis de scoala nr 10. Detalii despre programul de lucru si salarizare la nr de telefon

 • Salveaza cautarea