Anunțuri
Horeca Disponibil din: 2020-06-07-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Suntem în căutarea unor chefi și demi chefi de partie motivați de creativitate, bun gust și pasiune pentru artizanat. Dacă esti pasionat de ceea ce faci, faci lucrurile cu drag, ai respect fata de materia prima și ești un bun organizator al timpului tău, da-ne de știre. Ne dorim colegi serioși , muncitori, dar și flexibili și adaptabili la provocările unui mediu dinamic. Cerințe chef de partie: Experiență anterioară în bucătărie de minim 2 ani pe pozitie asemănătoare pregătirea ingredientelor și asigurarea unui flux de lucru eficient respectarea timpilor de executie al tuturor preparatelor din meniu respectă retetele existente si contribuie la imbunatatirea acestoraVerifica preparatele din punct de vedere calitativ si cantitativ respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie menține standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare răspunde de buna functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei Cerințe demi chef de partie(ajutor de bucătar) Experiență anterioară în bucătărie de minim 6 luni asistarea bucătarului principal în diverse activități curățarea și menținerea echipamentelor și suprafețelor de lucru respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie răspunde de una functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei, Mentine standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare Locația se afla în Constanța - Mamaia Nord Se oferă cazare Pentru aplicantii din afara Uniuni Europene este necesara viza Salariul se stabileste în functie de performanta profesionala si este trecut integral pe cartea de munca. Mai multe detalii telefonic sau la interviu ( ) Costi
-
Promovat
Restaurant - Autoservire cu sediul în Constanta angajează personal feminin pentru servire linie autoservire si bucatar, ajutor bucatar pe perioadă nedeterminată. Relații la telefon de luni pana vineri între orele 08:00 - 16:00.
-
Promovat
Hai în echipa Sergiana ! Angajam OSPATAR Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată; - cu abilități foarte bune de comunicare; - cunoscătoare a unei limbi de circulație internaționala; - cu experiență relevantă în domeniu; Pe lângă salariul , noi îți oferim: - bonuri de masă; - procent din vânzări - bonus de recomandare personal - spor de fidelitate; - abonament de sănătate la o clinică privată. - decontare abonament sala de sport. Îți oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv. Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău. Mai multe detalii: 0725594472
-
Promovat
Angajez Casiera, Shaormar, Personal Bucatarie in zona Splaiul Independentei, Drumul Taberei si Bulevardul Uverturii, Bulevardul 1 Decembrie 1918. SALARIU CASIERA 4000 lei, SHAORMAR 6600 lei. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la numarul de telefon .
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL angajeaza urmatoarele posturi cu conditiile de mai jos: - 2 posturi Barman- experienta minim 1 an,studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Menajera- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 10 posturi de Ospatar (chelner)- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Ajutor bucatar- experienta min. 2 ani, studii medii si engleza nivel mediu; Selectiile se fac in baza CV-urilor priite la adresa de mail: office @ recrutari.ro
-
Pensiune in Costinesti, cautam sa angajam camerista pentru sezonul estival.
-
-
-
-
Societatea BOLERO CATERING S.R.L., cu sediul în Sat Mogoşoaia, Comuna Mogoşoaia, Strada GĂRII, Nr. 11, C1, Parter, Judet Ilfov, recrutează pe următoarele poziții: 1. DENUMIREA OCUPAȚIEI: AJUTOR BUCĂTAR, nr. posturi: 1, COD COR 941101 2. DENUMIREA OCUPAȚIEI: BARMAN, nr. posturi: 1, COD COR 513201 3. DENUMIREA OCUPAȚIEI: GRĂDINAR, nr. posturi: 1, COD COR 611303 4. DENUMIREA OCUPAȚIEI: RECEPȚIONER, nr. posturi: 1, COD COR 422401
-
3000-4000 (Salariu brut negociabil) Tip job Full time Brasov, Brasov Mobilitatea postului: Locatie stabila Recrutare la distanta Complex turistic in Poiana Brașov, angajează -bucatar -bărbați pentru întreținere cai și Echitație. -camerista Contract de muncă cu normă întreagă, asigurăm trei mese/zi si cazare, in camere cu doua paturi. Se acorda si bonuri de performanta, prime, decontare transport in limita a 150 lei/luna. Locatia Poiana Brasov, judetul Brasov. Salariul afisat reprezinta salariul brut. Relatii la tel.
-
Angajam Ospătar,Ospatarita program doua zile cu doua zile libere pentru mai multe detalii Nr Telefon
-
Angajam personal necalificat la punctul de lucru din zona Fraidorf (Contim), pentru lucru in bucatarie. Program 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Venit lunar in mana, 3000 lei Asiguram transport.
-
RECEPTIE HOTEL: Candidatul ideal: Cunostinte bune de limba engleza, disponibilitate pentru lucru in ture de noapte. Sa dea dovada de seriozitate si corectitudine, sa aibe o atitudine pozitiva, sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa fie sociabil. Bune cunostinte de limba engleza. Oferim conditii de munca intr-un mediu profesionist alaturi de o echipa tanara si entuziasta, un pachet salarial motivant. Responsabilitati si beneficii: Activitatea la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste produsul si serviciul cazarii, respectarea procedurilor de lucru; promotor al imaginii pozitive catre toti clientii. Cunostinte profesionale aferente activitatilor din receptie Comunicare Limba engleza Cunostinte calculator (Fidelio, Office). Calitati personale: Prezenta fizica placuta Responsabilitate pentru munca prestata Politicos, amabil Inclinatie pentru lucrul cu clienti, spirit comercial Memorie vizuala dezvoltata Echilibru emotional, adaptabilitate, intuitie Spirit de echipa Seriozitate. Descrierea companiei: Compania face parte din cel mai mare grup de firme din Galati, fiind intr-o dezvoltare continua. Cu o echipa tanara si dinamica, prin calitatea desavarsita a produselor si serviciilor, cele 2 hoteluri, Vega Hotel, respectiv Faleza Hotel by Vega, si-a mentinut pozitia de lider de piata de la inaugurare si pana in prezent. Beneficii: se ofera salariu motivant, mediu de lucru deosebit, posibilitate de promovare, bonuri de masa.
-
Restaurant Insula din Neptun judetul Constanta, angajeaza pentru sezonul estival 2024 ospatari oferim cazare si masa pentru orice detaliu va rugam sa ne contactati salariu motivant
-
Angajam receptioner, pentru perioada sezonului estival 2024 nu este necesara experienta in domeniu hotelier cerinte: abilitati de utilizare a calculatorului, limba romana scris vorbit fluent fisa postului: -inregistrarea in baza de date a clientilor -preluarea apelurilor telefonice -indrumarea clientiilor catre spatiile de cazare -oferirea de informatii privind serviciile oferite -inregistrarea solicitarilor clientilor -incasarea contravalorii serviciilor oferite -realizarea rapoartelor pentru cameriste
-
Angajez pizzer. Daca esti o persoana responsabila, punctuala si pasionata de ceea faci, te asteptam in echipa noastra.
-
-
La Wagon angajeaza PIZZAR si PATISER cu experienta. Pentru mai multe detalii, apelati la:
-
Angajam casier fara experienta, pentru Fast Food cu locatia in sectorul 4. Program: o zi cu o zi. Salariu 3800-4000 RON. Asiguram o masa pe zi. Mai multe detalii la numarul de telefon sau mesaj.
-
Cafenea situata in apropiere de p-ta Domenii(Ion Mihalache) cauta colaborator pentru programul de dimineata 7-16
-
Sonio Boutique Mamaia angajeaza bucatar cu experienta in domeniu. (Post permanent) Pentru mai multe informatii: Rugam si oferim seriozitate!
-
Hotel Restaurant DIESEL 4* angajeaza bucatar! Daca esti dornic/a sa lucrezi intr-o echipa unita, intr-un mediu placut si relaxat, ai experienta pe un post similar, asteptam sa ne trimiti CV-ul tau prin mesaj sau pe adresa de email: Te asteptam cu drag sa ni te alaturi!
-
Restaurant Bierhaus Constanța angajează pe posturi permanente barman și bucătar cu experiență. Pentru postul de barman: *Cerințe* - bune capacități de comunicare și vânzare - experiență minim 2 ani în domeniu - seriozitate - rapiditate, dexteritate, adaptabilitate - abilitatea de a lucra în echipă - stăpânirea limbii engleze este un avantaj *Oferim* - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant care se discută la interviu, în funcție de experiența individuală - programul este de 5 cu 2 zile libere (luni-vineri 17-00 sâmbătă-duminică 12-00) Pentru postul de bucătar: *Cerem* - experiență minim 4 ani în domeniu - cunoștințe solide despre igiena alimentară și respectarea normelor de siguranță alimentară în vigoare - fire organizatorică, capabilă să lucreze în echipă - mod de lucru atent, curat și civilizat - capacitatea de a pregăti preparatele din meniu în conformitate cu rețetele stabilite *Oferim* -- contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant care se discută la interviu, în funcție de experiența individuală - programul este de 2 zile cu 2 zile (luni-duminică 10-22) Dacă ești interesat, trimite-ne un CV pe whatsapp la numărul din anunț, iar noi te vom contacta pentru stabilirea unui interviu.